Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
niko71 - poruka glasi:

Kako su preživile slatkovodne ribe za vrijeme potopa ako je voda bila slana? ili obrnuto ako je voda bila slatka kako su preživile ribe koje žive u slanim vodama?

Nemamo izvestaj kakva je voda bila pre Potopa, ali mozemo da pretpostavimo da je bila slatka, iako ne mozemo 100% da tvrdimo. Naime, poznato je da so nastaje kao posledica podvodnih vulkanskih erupcija kada je prateci produkt vulkanske lave odredjeni degazifikacioni proces koji u kontaktu sa vodom oslobadja so.

Verovatno su neki vodeni organizmi imali genetski potencijal da zive i u slatkoj i u slanoj vodi, a moguce da su te mehanizme stekle za vreme, i nakon Potopa Bozjim delovanje. Ne znamo sve te detalje, saznacemo ih jednog dana, ali nema nista nelogicno u onome sto se desilo za vreme i posle Potopa.

Miroljub Petrovic

Miroljub Petrovic

niko71
Miroljube, zanima me da li vi jos uvijek zastupate koncept biogenoze odnosno zivo nastaje samo od zivoga? Ako da sto kazete na miller-ureyev eksperiment sa kojim je navodno "dokazana" kemijska evolucija?

Miroljub Petrovic
niko71 - poruka glasi:

Miroljube, zanima me da li vi jos uvijek zastupate koncept biogenoze odnosno zivo nastaje samo od zivoga? Ako da sto kazete na miller-ureyev eksperiment sa kojim je navodno "dokazana" kemijska evolucija?

Ti si ocigledno upravo pao s Marsa pa si procitao da je taj lazni eksperiment "dokaz" da je zivot "nastao od nezivog". Ako budes nastavio sa debilskim pitanjima moracu da te banujem. Ili si provokator ili si satanista (pretpostavljam da je ovo u pitanju) ili si neinformisan. Ako si zaista neinformisan, procitaj poglavlje o tom laznom eksperimentu u donjoj knjizi:

http://www.cps.or...lucije.zip

Gospodin sa Motikom
Da li postoji rizik od lokalne anestezije da kada se beba u prvih mesec dana obreže
Na internetu sam procitao da je u Americi neki doktor pogodio nerv za testise i da sada taj momak ima probleme

Miroljub Petrovic
Gospodin sa Motikom - poruka glasi:

Da li postoji rizik od lokalne anestezije da kada se beba u prvih mesec dana obreže
Na internetu sam procitao da je u Americi neki doktor pogodio nerv za testise i da sada taj momak ima probleme

Ha ha, kakav nerv za testise, lokalna anestezija se ne daje u kicmu, odakle ide inervacija za testise, nego u telo penisa tankom iglom, sto se ni ne oseti.

SonOfLeviAaronZadok
Napravio sam 3D model Leviathana (parasaurolophusa) po novom savremenom prevodu.
https://imgur.com...

ARis
Pozdrav. Kakvo je Vase misljenje o Emiru Kusturici ako izuzmemo njegove filmove? Da li on po Vama radi dobru stvar,sa poslom,sa gradjenjem etno sela,ulaganjem u prirodni turizam i slicno?

Miroljub Petrovic
ARis - poruka glasi:

Pozdrav. Kakvo je Vase misljenje o Emiru Kusturici ako izuzmemo njegove filmove? Da li on po Vama radi dobru stvar,sa poslom,sa gradjenjem etno sela,ulaganjem u prirodni turizam i slicno?

Ima pozitivnih elemenata, patriota je, Bog ga koristi koliko moze.

Natalis
Sta dr.Miroljub misli o odlascima bolesnih od raka u manastir Tumane?

Smile

Miroljub Petrovic
Natalis - poruka glasi:

Sta dr.Miroljub misli o odlascima bolesnih od raka u manastir Tumane?

Pise sve lepo u Bibliji. A ima i u donjem tekstu:

www.cps.org.rs/cu...

Boziji Lavovi
Mudja PODCAST #007 / @Miroljub Petrovic

https://www.youtu...8u_PlyM4kk

crane
Pesma: “Gledala sam s Koma plava”
https://youtu.be/...

SMUK
Biblijska Arheologija - ARHEOVANDJELJE

https://www.youtu...ZWg/videos

https://biblijskoobrazovanje.serbianforum.info/
Zitelj RSK
Pozdrav za domacina. Dao Bog da budete zapisani u knjizi zivota! Imam dva pitanja pa ako biste mi ih mogli da razjasnite. Unaprijed zahvaljujem

1.Ako smijem primijetiti, u vašim starijim objavama i razmišljanjima spominjali ste Slobodana Milosevica u dosta negativnom kontekstu. Smatrali ste da je bio vrlo nepodoban i los i upotrebljavali ste vrlo teske rijeci. Obrazac po kojem ste ga kritizirali je bio, parafraziram, "borio se sa svetskim azdajama, ali sa minimalnim ili nikakvim uzdanjem u Boga, premekan,... i zato je srusen", ako sam dobro primijetio i sada mu to malo zamjerate no promjenili ste generalno misljenje i sada smatrate da je zapravo on bio pozitivna licnost, naravno sa svim svojim manama i zabludama, ali ipak generalno dobar. Zasto ste promjenili misljenje? Sto vas je potaknulo da ga promjenite? Dobili ste nekakva nova saznanja ili ste bili prije prestrogi? Izvinjavam se ako je moj zakljucak los.

2. Spominjali ste par puta da ako budu uvjeti cete svejedeno koristiti mobitel kad dodju teska vremena i puniti ga alternativnim izvorima el. en. (agregat, solarni paneli,...). Ne biste li se onda doveli u opasnost da sotonisti iz tele-kompanija koji znaju vasu lokaciju preko vaseg telefona jave sotonistima iz vojnih jedinica da vas ucmekaju kada budu htjeli? Naravno ponavljam, govorim o vremenu kad ce sotonistima biti dopusteno da rade sta oce bez ogranicenja.

Miroljub Petrovic
Zitelj RSK - poruka glasi:

Pozdrav za domacina. Dao Bog da budete zapisani u knjizi zivota! Imam dva pitanja pa ako biste mi ih mogli da razjasnite. Unaprijed zahvaljujem

1.Ako smijem primijetiti, u vašim starijim objavama i razmišljanjima spominjali ste Slobodana Milosevica u dosta negativnom kontekstu. Smatrali ste da je bio vrlo nepodoban i los i upotrebljavali ste vrlo teske rijeci. Obrazac po kojem ste ga kritizirali je bio, parafraziram, "borio se sa svetskim azdajama, ali sa minimalnim ili nikakvim uzdanjem u Boga, premekan,... i zato je srusen", ako sam dobro primijetio i sada mu to malo zamjerate no promjenili ste generalno misljenje i sada smatrate da je zapravo on bio pozitivna licnost, naravno sa svim svojim manama i zabludama, ali ipak generalno dobar. Zasto ste promjenili misljenje? Sto vas je potaknulo da ga promjenite? Dobili ste nekakva nova saznanja ili ste bili prije prestrogi? Izvinjavam se ako je moj zakljucak los.

2. Spominjali ste par puta da ako budu uvjeti cete svejedeno koristiti mobitel kad dodju teska vremena i puniti ga alternativnim izvorima el. en. (agregat, solarni paneli,...). Ne biste li se onda doveli u opasnost da sotonisti iz tele-kompanija koji znaju vasu lokaciju preko vaseg telefona jave sotonistima iz vojnih jedinica da vas ucmekaju kada budu htjeli? Naravno ponavljam, govorim o vremenu kad ce sotonistima biti dopusteno da rade sta oce bez ogranicenja.

Milosevic je bio dobar kakvi su bili oni koji su dosli posle njega.

Ako uzmem novi mobilni i novu karticu, i ne ulazim na moje mejlove i sajtove, ne mogu da me lociraju.

markoipet
Pozdrav Miroljube, molio bih vas da pogledate ovaj kratki video od 3 minuta i da nam kazete da li se na ovaj nacin moze objasniti Trojstvo.

...

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 06.06.2022 17:40

Miroljub Petrovic
markoipet - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube, molio bih vas da pogledate ovaj kratki video od 3 minuta i da nam kazete da li se na ovaj nacin moze objasniti Trojstvo.

...

Najbolje objasnjenje Trojstva je u donjem tekstu:

www.cps.org.rs/tr...

Miroljub Petrovic
Cuveni pesnik i instruktor borilackih vestina Slavko Perosevic, nalupao crnogorskog ustasu:

https://www.in4s....erosevica/

Kad se obnovi teokratija Slavko Perosevic ce da bude guverner Cetinja (da tamo napravi red).

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.91 sekundi!