Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
bulat98
"Obavjestice Vatikan..."

https://fosmedia....GfoGtQQgWc

SMUK
Sremuš (Allium ursinum) biljne kapi

https://sremus-ti...gspot.com/

https://biblijskoobrazovanje.serbianforum.info/
Stipe
Imam problem sa ginekomastijom. Već pola godine i više sam na isključivo biljnoj ishrani i životne navike su odlične. Da li postoji nešto što mogu da učinim da se rešim ili bar smanjim ginekomastiju?

http://www.velikailirija.com
Miroljub Petrovic
Stipe - poruka glasi:

Imam problem sa ginekomastijom. Već pola godine i više sam na isključivo biljnoj ishrani i životne navike su odlične. Da li postoji nešto što mogu da učinim da se rešim ili bar smanjim ginekomastiju?

Mozes da radis sklekove, zgibove, bendz i druge vezbe lagano za jacanje grudnih misica.

Miroljub Petrovic
Djilasu demoni obarali stolicu na TV Nova:

https://srbin.inf...ova-video/

Gox1989
Pozdrav.
Vi i Patrijarh Porfirije nemate isto misljenje o teologiji. On tvrdi da postoji svjestan duh poslije smrti, krsti se za vrijeme liturgije, poštuje krst, poštuje nedjelju.
A vi ipak kazete da je on inteligentan i pametan.
Kako to da vam je toliko dobar, a ne slazete se u teoloskim zaključcima?

Naravno, drago mi je da ga poštujete kao i on vas.
To je hriscanski.

Svako dobro i lijep pozdrav g. Petrovicu Smile

Miroljub Petrovic
Gox1989 - poruka glasi:

Pozdrav.
Vi i Patrijarh Porfirije nemate isto misljenje o teologiji. On tvrdi da postoji svjestan duh poslije smrti, krsti se za vrijeme liturgije, poštuje krst, poštuje nedjelju.
A vi ipak kazete da je on inteligentan i pametan.
Kako to da vam je toliko dobar, a ne slazete se u teoloskim zaključcima?

Naravno, drago mi je da ga poštujete kao i on vas.
To je hriscanski.

Svako dobro i lijep pozdrav g. Petrovicu :)

Tesko ces naci coveka sa kojim se covek slaze po svim pitanjima. Kada gori kuca, ovo sto si naveo su periferna pitanja. Medjunarodni teroristi nam namecu sve oblike nemorala, uvode satanske zakone, provociraju na sve strane, napadaju narod, preti nam novi rat, i besmisleno bi bilo da raspravljamo o teoloskim razlikama. Treba svi da se ujedinimo, bez obzira na veru i naciju, u odbrani protiv zajednickog neprijatelja.

Sibinjanin Janko

Milorad Gajić

ZoranS

Miroljub Petrovic
Satanizam nad decom

https://youtu.be/...

DM87
Sotonistička distopija – Pogledajte nevjerojatne TV izvještaje iz Australije

https://www.logic...alije.html

Miroljub Petrovic
DM87 - poruka glasi:

Sotonistička distopija – Pogledajte nevjerojatne TV izvještaje iz Australije

https://www.logic...alije.html

Australija je odavno poznata po satanizmu. Tamo su organizovane olimpijske igre homoseksualaca na kojima je na otvaranju, na stadionu u Sidneju, bilo 42.000 gledalaca. Prijatelji iz Australije mi javljaju da je strasno sta se tamo desava - jednostavno ne smeju da napuste zemlju. Jako slicno onome sto se desava u Izraelu.

Mladen91
Pozdrav,
Sta mislite o pirincanim galetama?
Da li je istina da povecavaju secer u krvi?
Da li i koliko cesto mogu da se jedu?

Miroljub Petrovic
Mladen91 - poruka glasi:

Pozdrav,
Sta mislite o pirincanim galetama?
Da li je istina da povecavaju secer u krvi?
Da li i koliko cesto mogu da se jedu?

Mogu da se jedu, ali nemaju skoro nikakvu hranljivi vrednost, kao da jedes beli hleb. U pitanju je preradjeni pirinac isto kao i belo brasno od kog se pravi beli hleb. Mozes da pojedes tri pakovanja tih galeta i da ostanes gladan (isto kao beli hleb). Prestajes da jedes tek kad te zaboli stomak.

Gospodin sa Motikom
Znate li nesto vise o cbd ulju?
Kazu da nema tragova droge a kada se nakapa ispod jezika u vodi itd deluje ,,smirujuce"...
Da li je to kao duvan jeste droga samo se ne naziva droga?

Miroljub Petrovic
Gospodin sa Motikom - poruka glasi:

Znate li nesto vise o cbd ulju?
Kazu da nema tragova droge a kada se nakapa ispod jezika u vodi itd deluje ,,smirujuce"...
Da li je to kao duvan jeste droga samo se ne naziva droga?

U pitanju je droga ili ulje kanabisa, razara mozak i ceo organizam.

Mark44
Mozete li ovdje nesto vise da kazete o podgorickoj skupstini, tzv. bozicnom ustanku, komitama i slicno. Nisam mogao da nadjem na opciju trazi.

Miroljub Petrovic

Cipa
Treba mi savjet, imam problem sa majkom zena je bolesna ima problem sa crijevima bakterija klostridijum hemoroidi itd. Medjutim problem je duhovne prirode, zena je potpuno opsjednuta demonima sa svima se svadja ne moze mirno da spava budi se kao da je neko napada, posao joj je da sprema i cisti stanove i radi ga 12 sati dnevno niko je na to ne tjera moze da radi i tri puta manje mi imamo za osnovne potrebe cesto ne jede ne spava kada ostane kuci neki dan nema mira samo se svadja sa svima, pravi od sebe zrtvu i onda mi moramo da je trpimo, cijelo vrijeme kuka sto je rodjena uopste i to sve nekim jadnim glasom a kad se svadja onda prica ko navijena, kad god je trazila nesto od mene uradio sam to, samo sto me vrijedja psuje laze ponasa se prema meni kao da sam neko sa ulice a kad sam bio dijete bio sam fizicki zlostavljan od nje
Da li trebam i da li smijem da okrenem drugu plocu da blokiram svaki kontakt sa njom i da joj ne cinim vise nikakve usluge
Jer ovako joj kazem ponekad nesto lose a znam da je to grijeh jer je Bog preko nje meni dao zivot ali isto tako moram da taj zivot cuvam

Miroljub Petrovic
Mark44 - poruka glasi:

Mozete li ovdje nesto vise da kazete o podgorickoj skupstini, tzv. bozicnom ustanku, komitama i slicno. Nisam mogao da nadjem na opciju trazi.

Kao sto satanisti zele da izvrse veliko svetsko ujedinjenje i da pokore sve narode, tako su Srbi (ili Sloveni - oni koji "slove" ili govore istim jezikom) zeleli da se ujedine u jednu drzavu u kojoj ce sva braca ziveti zajedno, prema onoj biblijskoj "kako je lepo kad sva braca zive zajedno". Razliciti delovi teritorija gde su ziveli Srbi su vodili borbu za oslobodjenje, a centar borbe u danasnjoj Crnoj Gori je bio u Cetinju, gde je bilo sediste duhovnih vodja, koji su bili i vladari. Tadasnja Crna Gora je cinila oko jedne cetvrtine danasnje Crne Gore, a ostali deo su cinila Brda.

I onda su vremenom, toj Crnog Gori, poceli da se pripajaju razna srpska plemena, takozvani "Brdjani", kao sto su Kuci, Piperi, Bratonozici i dr, i srpska drzava Crna Gora se sirila.

Sledeci korak je trebao da bude ujedinjenje Crne Gore i Srbije, i drugih zemalja gde su ziveli Srbi (ili Sloveni). U isto vreme, Vatikan, koji je pokusavao da obnovi Rimsko carstvo, pokusavao je da omete ovo srpsko ujedinjenje i vodio je agresivnu kampanju pokatolicavanja gde god je imao uticaj, i stvarao od Srba nove nacije.

Pred Prvi svetski rat, Crnom Gorom je vladao kralj Nikola, a Srbijom njegov zet kralj Petar Karadjordjevic. Njih dvojica su se takmicili ko ce biti vladar nove ujedinjene srpske drzave.

Nakon Prvog svetskog rata, formirana je drzava Jugoslavija, koja je formalno ujedinjavala skoro sve Srbe na Balkanu. Ali, tu je bilo velikih problema.

Prvo, drzava je bila pod kontrolom masonerije, a Vatikan je gledao na sve nacine da srusi tu drzavu, izmedju ostalog tako sto je huskao katolike (pre svega u Sloveniji i Hrvatskoj) protiv Jugoslavije.

Drugo, kralj Petar (i njegov sin Aleksandar) su preuzeli vlast u Jugoslaviji (bili su samo marionete engleske masonerije) i zabranili su povratak kralja Nikole iz Italije, koji je za vreme Prvog svetskog rata prebegao u Italiju kod svoje cerke, i zeta - italijanskog cara. Na "Podgorickoj skupstini" je ozvaniceno ujedinjenje svih srpskih zemalja, odnosno ujedinjenje Crne Gore i Srbije, a zabranjen je povratak kralju Nikoli u Crnu Goru.

Zbog toga je kralj Nikola nahuskao svoje sledbenike na Cetinju (neradnike i birokratiju, koji su ziveli na grbaci drzave Crne Gore, a koji su sada izgubili privilegije i poslao im ordenje sa zelenom lentom, po cemu ce biti prozvani "zelenasi") da podignu ustanak protiv Karadjordjevica, ali ne da bi se stvarala nekakva "crnogorska drzava", vec da se kralj Nikola vrati na presto - bar na presto u Crnoj Gori, ako ne moze na presto ujedinjene srpske drzave. I doslo je do "bozicnog ustanka" gde su pristalice kralja Nikole pokusale da preuzmu vlast i vrate kralja Nikolu u Crnu Goru. U tom ustanku su ucestvovali sve sami Srbi, tada nije bilo crnogorske nacije, ona ce zvanicno biti formirana posle Drugog svetskog rata preko komunista koje je stvorio Vatikan da srusi ruskog cara koji je bio zastitnik pravoslavlja, a kasnije da preuzme sve pravoslavne narode.

Jedan od vodja "bozicnog ustanka" je bio cuveni srpski borac iz Balkanskih ratova i Prvog svetskog rata - Krsto Zrnov Popovic, a ovi ustanici su sebe nazivali "komitima", sto je jedan od naziva za srpske ustanike protiv Turaka.

Ustanak je ugusen od strane "bjelasa" (sledbenika Karadjordjevica), a kada je kralj Nikola kasnije umro, Krsto Zrnov Popovic je trazio pomilovanje od kralja Aleksandra, rekavsi da je ratovao na strani kralja Nikole jer je kao vojnik kraljevine Crne Gore bio pod zakletvom da sluzi svome gospodaru, ali posto je gospodar sada mrtav, on je oslobodjen zakletve. Kralj Aleksandar ga je pomilovao i dao mu pasos da moze da se vrati u zemlju.

Kada je kasnije formirana crnogorska nacija, Vatikan je stvorio pricu da je "Podgoricka skupstina" bila "okupacija Crne Gore od strane Srba", a da je "bozicni ustanak" bio "ustanak Crnogoraca protiv Srba i njihove okupacije", i da su te "komite" ustvari bili "Crnogorci koji su se borili protiv Srba". Dakle, klasicna papska bljuvotina. Ova bljuvotina je danasnja ideologija crnogorskih ustasa sa Cetinja.

U nastavku iznosim biografiju Krsta Zrnovog Popovica koja ce izaci u mojoj knjizi "Srpski junacki kalendar" koja uskoro izlazi iz stampe.

Kapetan Krsto Zrnov Popović (1881-1947) bio je učesnik Prvog balkanskog rata u borbama oko Skadra (1912-1913), kao i Drugog balkanskog rata u borbama na Bregalnici 1913. godine. Učesnik je Prvog svet­skog rata kao komandant Boljanićkog odreda gde se ističe hrabrošću u bitkama od Bosne do Cr­ne Gore. Kao komandant Izviđačkog odreda Sandžačke vojske, uz Janka Vukotića, učesnik je i Mojkovačke bitke.

Bio je jedan od vođa Božićne pobune 1919. godine, koju su protiv dinastije Karađorđević podigli zelenaši, pristalice svrgnutog kralja Nikole. Nakon ugušenja ove pobune, Popović je prebegao u Italiju da bi se u junu 1919. vratio u Crnu Goru i počeo komitsku borbu.

10. decembra 1919, u glasilu crnogorske vlade u izgnanstvu, „Glasu Crnogorca”, Krs­to je istakao važnost Crne Go­re u Srpstvu: „Crna Gora je ona zem­lja đe se čuvala i sačuvala iskra slobode Srbinove.”

1929. godine uputio je iz Belgije molbu kralju Aleksandru Karađor­đeviću da ga oslobodi odgovornosti za bratoubilačke sukobe u Crnoj Gori u periodu od decembra 1918. do smrti kralja Nikole, jer kako kaže „ostao sam vjeran svetinji zakletve položene Vrhovnom Komandantu Nj. V. Kralju Nikoli i stupio u borbu protiv onih elemenata, koje je moj Vrhovni Komandant označio kao neprijatelje Crne Gore... Smrt blaženopočivšeg Kralja Nikole razriješila me je zakletve...” U Belgiji mu je 18. oktobra 1929. vlada provincije Lijež izdala pasoš. U ličnim podacima unetim u pasoš, Krsto se nacionalno izjasnio kao Srbin.

Iste godine se vratio u Jugoslaviju, dobio oficirsku penziju i živeo kao penzioner do početka Drugog svetskog rata kada je osnovao svoje zelenaške formacije, neku vrstu milicije u italijanskoj službi, i stupio u borbu protiv crnogorskih komunista. Obeležje ovih zelenaških formacija bila je crveno-plavo-bela srpska trobojka, koju su takođe koristile i četničke jedinice u Crnoj Gori. Tokom rata među zelenašima je došlo do podele te su jedni prišli komunistima, a drugi četnicima. Krsto Popović nije prišao ni jednima ni drugima. Ubili su ga komunisti 1947. godine.

Izmenio/la Miroljub Petrovic na 13.09.2021 15:31

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.95 sekundi!