pocetak foruma
|
|
bero |
Odgovorio 12.01.2013 11:52
|
Član Odgovori: 23 Pristupio/la: 01.02.2011 13:16 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav Miroljube, imam pitanje u vezi crkve i borbe protiv abortusa i spolnog odgoja. Jel to sad neka prevara kao crkva se bori protiv toga da se vidi kako je katolicka crkva dobra i brine se za ljude a zapravno nista posebno ne radi, jer ako ima svoje malteske viteze i isusovce infiltrirane u politiku onda bi bila u stanju da uspostavi zakone koje njoj odgovaraju. Jel to mozda samo gluma kako se oni bore za pravdu da bi ljudi njima vjerovali. Ili je masonerija u hrvatskoj trenutno prejaka pa ovi malteski vitezi i isusovci nemaju tako jak utjecaj. Sta vi mislite? |
|
|
gemini |
Odgovorio 12.01.2013 13:50
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 20.01.2012 23:27 Lokacija: Nepoznata |
Kad preuzmem knjigu dr Å ulca sa ponuÄ‘enog linka, ona je zapakovana, a standardni WinZip ne može da je raspakuje. Koji program mi je potreban? Malo sam informatiÄki zatucana pa molim pomoć. |
|
|
Ranko21 |
Odgovorio 12.01.2013 14:05
|
Član Odgovori: 192 Pristupio/la: 03.03.2010 17:15 Lokacija: Crna Gora |
gemini - poruka glasi: Kad preuzmem knjigu dr Å ulca sa ponuÄ‘enog linka, ona je zapakovana, a standardni WinZip ne može da je raspakuje. Koji program mi je potreban? Malo sam informatiÄki zatucana pa molim pomoć. Instaliraj WinRAR - https://rapidshar...p|5407|0|0 |
|
|
Alen P |
Odgovorio 12.01.2013 15:35
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
Sprema se novi holokaust. http://www.novi-s...22-godine/ http://www.youtub...gq-yk2at48 http://www.youtub...I3wG3loKlA http://www.youtub...-ekwv2cSR4 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.01.2013 17:24
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
bero - poruka glasi: Pozdrav Miroljube, imam pitanje u vezi crkve i borbe protiv abortusa i spolnog odgoja. Jel to sad neka prevara kao crkva se bori protiv toga da se vidi kako je katolicka crkva dobra i brine se za ljude a zapravno nista posebno ne radi, jer ako ima svoje malteske viteze i isusovce infiltrirane u politiku onda bi bila u stanju da uspostavi zakone koje njoj odgovaraju. Jel to mozda samo gluma kako se oni bore za pravdu da bi ljudi njima vjerovali. Ili je masonerija u hrvatskoj trenutno prejaka pa ovi malteski vitezi i isusovci nemaju tako jak utjecaj. Sta vi mislite? Treba da se pravi razlika izmedju vrha jedne institucije, koji se bori za prevlast u svetu, i njenih cinovnika koji ne znaju sta se desava u pozadini. Poznato je da vodeci svetski masoni otvoreno kazu da ogromna vecina masona ne zna pravu pozadinu masonerije. Slicno je stanje i u rimskoj crkvi. Vrh rimske crkve zeli vlast u celom svetu i oni rade na tome, a u javnosti se prikazuju da su za promociju morala. Dakle, prihvataju sve oblike nemoralnog ponasanja da bi dosli do vlasti nad ljudskim umovima, a ovamo se prikazuju pobozni. Svestenici na nizim instancama ne znaju sta se desava u pozadini i povremeno izlecu sa ovakvim izjavama, koje nemaju veliki uticaj na desavanja u drustvu. U praksi to izgleda ovako. Masonerija kontrolise ekonomski sektor, veliki deo medija, zakonodavstva i bankarski sektor, a rimska crkva kontrolise religiju. Masoni su maheri za manipulaciju svake vrste, da od ljudi naprave robove i njihove poslusnike, a rimska crkva svojim glamurom i bogatstvom kontrolise umove najveceg broja ljudi u svetu. Mozemo da kazemo da masoni kontrolisu fizicki aspekt ovog sveta, a rimska crkva duhovni. I sad tu postoji borba za prevlast, gde ove dve sile medjusobno trguju. Rimska crkva dopusta masoneriji da uvodi destruktivne zakone, da radi sa narodom sta god zeli, da uvodi pederluk, ateizam, evolucionizam, samo ako ce se u isto vreme stvarati uslovi da ljudi prihvataju autoritet papstva. Onda crkva cini ustupke gde god moze - pa izjavljuje kako su evolucija i religija kompatibilne, javno se ogradjuje od homoseksualizma i kurvarstva, a ovamo dozvoljava da se legalizuju svi oblici nemorala, dobija novac od prodaje droge itd, itd. Dakle, rimska crkva dobija sve vecu popularnost medju narodima, a masonerija uvodi zakone i stavlja u ropstvo citave narode. I tako oni (rimska crkva i masonerija) medjusobno saradjuju. Povremeno mediji pod masonskom kontrolom kompromituju rimsku crkvu, a sa druge strane mediji pod kontrolom rimske crkve satanizuju drzave pod kontrolom masona (Ameriku, Englesku, Izrael). Tako se oni peckaju, dok u isto vreme saradjuju. Cinjenica je da rimska crkva preuzima primat i masonerija cini sve vece ustupke na svim poljima, iako i dalje kontrolise mnoge svetske poluge vlasti, koji ipak moraju da budu u funkciji postovanja rimske crkve i papstva kao vrhovnog autoriteta. To sto neki svestenik izadje sa nekom izjavom ne znaci nista, kao i u slucaju gej parade u Hrvatskoj. Nikada rimska crkva u Hrvatskoj, ili nekoj drugoj zemlji, nece javno izaci sa osudom neke devijantne pojave na najvisem nivou. Nikada papa ili zagrebacki nadbiskup nece javno osuditi gej paradu i pozvati narod na proteste. Ali ce zato pozvati na rat protiv onih koji se ne pokoravaju rimskoj crkvi, kao sto je to bio slucaj u prethodnom ratu na prostorima bivse Jugoslavije. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 12.01.2013 17:24
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
gemini - poruka glasi: Kad preuzmem knjigu dr Å ulca sa ponuÄ‘enog linka, ona je zapakovana, a standardni WinZip ne može da je raspakuje. Koji program mi je potreban? Malo sam informatiÄki zatucana pa molim pomoć. Treba ti WinRar |
|
|
sused |
Odgovorio 12.01.2013 19:56
|
Član Odgovori: 30 Pristupio/la: 11.11.2011 17:18 Lokacija: Nepoznata |
gemini - poruka glasi: Kad preuzmem knjigu dr Å ulca sa ponuÄ‘enog linka, ona je zapakovana, a standardni WinZip ne može da je raspakuje. Koji program mi je potreban? Malo sam informatiÄki zatucana pa molim pomoć. И овај програм је добар. Може раÑпаковати готово Ñве. http://www.7-zip.... |
|
|
Milan Petrovic |
Odgovorio 12.01.2013 23:42
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 31.10.2011 16:33 Lokacija: Nis |
G. Petrovicu, da li mozete da mi pomognete da razumem sledeci tekst iz Biblije : " Svaki muz koji se moli i prorice pokrivene glave sramoti svoju glavu. A svaka zena koja se moli ili prorice nepokrivene glave sramoti svoju glavu..." Prva Korincanima 11-4,5. Zanima me zbog cega apostol zabranjuje muskarcima da se mole pokrivene glave, i da li obicaj kod jevreja da pokrivaju glavu kada se mole ima Biblijske korene? Pozdravljam vas i zelim vam puno uspeha u daljem radu i sirenju Biblijske istine. |
|
|
TomicDanijel2 |
Odgovorio 13.01.2013 03:13
|
Član Odgovori: 23 Pristupio/la: 06.09.2012 02:10 Lokacija: СремÑка Митровица |
Ево видите шта је Божићна традиција у ÐуÑтрији. http://www.youtub...lucIywRBN0 |
|
|
Srbija_zemlja_heroja |
Odgovorio 13.01.2013 09:03
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 17.07.2009 13:06 Lokacija: Nepoznata |
Rekli ste jednom clanu foruma sledece: Ko ti brani da budes slobodan? Preseli se u prirodu, rodi puno dece i uzivaj. Kad drugi vide kako zivis, i oni ce hteti da zive kao ti. Slazem se ja sa vama da treba otici iz grada. Pitanje je kako ? Onaj ko ima vec nesto na selu moze da ode. Onaj ko ima nesto u gradu moze to da proda pa da ode na selo. A ja sam u poziciji, verovatno kao i vecina ljudi na forumu, da nema nista svoje ni u selu ni u gradu. Ja sam dosao iz Srbije da zivim u Banjaluci u Republici Srpskoj jer smatram da je generalno bolje stanje u Srpskoj nego u Srbiji. U gradu sam se snasao odlicno, imam siguran posao i redovnu platu. A to je mnogima danas san. Medjutim ja time nisam zadovoljan. Pokusavam da predjem na selo. Bio sam u nekim okolnim mestima u BL, raspitivao se i za proizvodnju hrane sta i kako poceti. Ljudi mi otvoreno kazu u lice da ja nemam para za to. Jedan momak koji se npr. bavi proizvodnjom heljde mi kaze da se on ne bi usuduio da krene u taj posao da mu stric nije imao traktor pored zemlje koju poseduje. Ispada da mi je jedina sansa da mi neko pokloni imanje. Pitanje za vas, kako poceti ni iz cega ? Unapred hvala na odgovoru. Srbin je Hristov, raduje se smrti vise nego zivotu u ponizenju.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.01.2013 10:36
|
Milan Petrovic - poruka glasi: G. Petrovicu, da li mozete da mi pomognete da razumem sledeci tekst iz Biblije : " Svaki muz koji se moli i prorice pokrivene glave sramoti svoju glavu. A svaka zena koja se moli ili prorice nepokrivene glave sramoti svoju glavu..." Prva Korincanima 11-4,5. Zanima me zbog cega apostol zabranjuje muskarcima da se mole pokrivene glave, i da li obicaj kod jevreja da pokrivaju glavu kada se mole ima Biblijske korene? Pozdravljam vas i zelim vam puno uspeha u daljem radu i sirenju Biblijske istine. U Grckoj, a i u mnogim drugim zemljama, bio je obicaj da se muskarci mole otkrivene glave (bez kape), a zene pokrivene glave (sa maramom). I kod nas je do skoro bio obicaj da zene stalno nose marame, i u kuci i izvan kuce, a da muskarci skinu kapu kad udju u kucu. Takodje, nosenje marame kod zena je bio vid pristojnog odevanja, jer su u stara vremena samo prositutke isle bez marame, pustale dugu kosu i na taj nacin pokazivale cime se bave. Pavle ukazuje na pristojno ponasanje prilikom bogosluzenja. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.01.2013 10:43
|
Srbija_zemlja_heroja - poruka glasi: Rekli ste jednom clanu foruma sledece: Ko ti brani da budes slobodan? Preseli se u prirodu, rodi puno dece i uzivaj. Kad drugi vide kako zivis, i oni ce hteti da zive kao ti. Slazem se ja sa vama da treba otici iz grada. Pitanje je kako ? Onaj ko ima vec nesto na selu moze da ode. Onaj ko ima nesto u gradu moze to da proda pa da ode na selo. A ja sam u poziciji, verovatno kao i vecina ljudi na forumu, da nema nista svoje ni u selu ni u gradu. Ja sam dosao iz Srbije da zivim u Banjaluci u Republici Srpskoj jer smatram da je generalno bolje stanje u Srpskoj nego u Srbiji. U gradu sam se snasao odlicno, imam siguran posao i redovnu platu. A to je mnogima danas san. Medjutim ja time nisam zadovoljan. Pokusavam da predjem na selo. Bio sam u nekim okolnim mestima u BL, raspitivao se i za proizvodnju hrane sta i kako poceti. Ljudi mi otvoreno kazu u lice da ja nemam para za to. Jedan momak koji se npr. bavi proizvodnjom heljde mi kaze da se on ne bi usuduio da krene u taj posao da mu stric nije imao traktor pored zemlje koju poseduje. Ispada da mi je jedina sansa da mi neko pokloni imanje. Pitanje za vas, kako poceti ni iz cega? Unapred hvala na odgovoru. Mozes od plate da ustedis nesto malo para, a u vreme kad ne radis da odes kod nekog na selo da radis besplatno (ili za novac) i da ucis kako se proizvodi hrana. Kad naucis, a to mozes brzo, onda mozes da iznajmis neku manju kucu i zemlju na selu, za sitne pare, ili za dzabe (dace ti mnogi dzabe da ne propada imanje) i tu krenes sa proizvodnjom hrane. Pa kad zaradis jos novca, onda kupis nesto svoje. Postoje i drugi nacini. A to sto prica taj tip sa sela, to su gluposti. Njih su naucili da nema proizvodnje hrane bez traktora, herbicida, pesticida itd, i napravili su od njih robove i na selu. |
|
|
Petar237 |
Odgovorio 13.01.2013 12:00
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 21.01.2012 13:05 Lokacija: Beograd |
1) Profesore da li je ok da zdravi ljudi primenjuju samo ciscenje organizma (jetra, bubrezi, creva) koje je opisano u knjozi Cudo izlecenja dzepno izdanje? 2) Koliko dana u toku godine bi zdravi ljudi trebalo da primenjuju ovo ciscenje? 3) Kako bi trebalo da izgleda jedan dan tokom perioda ciscenja tj kakvu hranu jesti i kada tacno piti one tonike (za ciscenje jetre creva i bubrega) iz knjige dr Nikolica? 4)Kako ukombinovati tinkture u proces ciscenja i da li tinkture trba da se koriste cele godine? 5) Koliko cesto za vreme procesa ciscenja reba raditi klistir kafom ili neki drigi koji preporucujete?Naravno sva pitanja se odnose na zdrave ljudeHvala |
|
|
_Ivan_ |
Odgovorio 13.01.2013 12:33
|
Član Odgovori: 118 Pristupio/la: 24.05.2009 19:20 Lokacija: pancevo |
Љуби ГоÑпода Бога Ñвога Ñвим Ñрцем Ñвојим и Ñвом душом Ñвојом и Ñвим умом Ñвојим и Ñвом Ñнагом Ñвојом.
Љуби ближњега Ñвога као Ñамога Ñебе. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.01.2013 12:49
|
Petar237 - poruka glasi: 1) Profesore da li je ok da zdravi ljudi primenjuju samo ciscenje organizma (jetra, bubrezi, creva) koje je opisano u knjozi Cudo izlecenja dzepno izdanje? 2) Koliko dana u toku godine bi zdravi ljudi trebalo da primenjuju ovo ciscenje? 3) Kako bi trebalo da izgleda jedan dan tokom perioda ciscenja tj kakvu hranu jesti i kada tacno piti one tonike (za ciscenje jetre creva i bubrega) iz knjige dr Nikolica? 4)Kako ukombinovati tinkture u proces ciscenja i da li tinkture trba da se koriste cele godine? 5) Koliko cesto za vreme procesa ciscenja reba raditi klistir kafom ili neki drigi koji preporucujete?Naravno sva pitanja se odnose na zdrave ljudeHvala Ljudi koji zdravo zive nema potrebe da rade gore pomenuta ciscenja organizma. |
|
|
Laki |
Odgovorio 13.01.2013 12:58
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
|
|
|
Bozic Bojan |
Odgovorio 13.01.2013 14:35
|
Član Odgovori: 38 Pristupio/la: 27.05.2008 16:53 Lokacija: subotica |
|
|
|
Petar237 |
Odgovorio 13.01.2013 14:36
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 21.01.2012 13:05 Lokacija: Beograd |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Petar237 - poruka glasi: 1) Profesore da li je ok da zdravi ljudi primenjuju samo ciscenje organizma (jetra, bubrezi, creva) koje je opisano u knjozi Cudo izlecenja dzepno izdanje? 2) Koliko dana u toku godine bi zdravi ljudi trebalo da primenjuju ovo ciscenje? 3) Kako bi trebalo da izgleda jedan dan tokom perioda ciscenja tj kakvu hranu jesti i kada tacno piti one tonike (za ciscenje jetre creva i bubrega) iz knjige dr Nikolica? 4)Kako ukombinovati tinkture u proces ciscenja i da li tinkture trba da se koriste cele godine? 5) Koliko cesto za vreme procesa ciscenja reba raditi klistir kafom ili neki drigi koji preporucujete?Naravno sva pitanja se odnose na zdrave ljudeHvala Ljudi koji zdravo zive nema potrebe da rade gore pomenuta ciscenja organizma. A da li tinkture za imunitet i antibiotik zdravi mogu dakoriste svakodnevno tokom cele godine uz postovanje svih. drugih zdravstvenih nacela? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 13.01.2013 15:51
|
Petar237 - poruka glasi: A da li tinkture za imunitet i antibiotik zdravi mogu dakoriste svakodnevno tokom cele godine uz postovanje svih. drugih zdravstvenih nacela? Moze da se koristi tinktura za jacanje imuniteta kada covek oseti da ga hvata prehlada ili kada oseti slabost. Antibiotik je zasnovan na belom luku i dovoljno je jesti beli luk. Antibiotik piju oni koji su bolesni, pa su na sokovima i piju ovu tinkturu, ili ako imaju neku bakterijsku upalu. |
|
|
Olga |
Odgovorio 13.01.2013 20:09
|
Član Odgovori: 17 Pristupio/la: 06.05.2012 20:06 Lokacija: Zemun |
Ide emisija Agape na studijuB Tema: Pesma ÄurÄ‘evdan koja je nastala u vozu na putu za Jasenovac |
|
Predji na forum: |