Preporuka










Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra



Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

























Pogledaj temu

 Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
pedja257 - poruka glasi:

Nije mi jasno u cemu realno lezi moc Vatikana?
Ako je to uticaj na "vernike" mnogo veci uticaj na ljude a pogotovo omladinu danas imaju glumci, pevaci, sportisti, korporacije, politicari nego crkva.

Simpatican si. Pa gde se skoluju ti politicari? Skoluju se na jezutiskim koledzima. Najvise koledza u Americi kontrolisu jezuti, a zamisli tek kakva je situacija u Evropi. Glumci, pevaci, sportisti su samo robovi gazda koji kontrolisu novac i koji biraju ko ce da bude pevac, glumac... U filmovima se rimska crkva prikazuje vrlo pozitivno, i retko ces naci filmove koji negativno govore o rimskoj crkvi. Svi ti glumci, pevaci, sportisti i politicari promovisu materijlisticki sistem vrednosti, a ko ima najraskosnije hramove i predstavlja uzor u materijalizmu? Pa rimska crkva. Svi ostali su pacici za nju. I zato su savremeni polupani ljudi, koji robuju materijalizmu, fascinirani rimskom crkvom.

Ima banku koja ne podleze nikakvoj kontroli ali porodice koje drze federalne rezerve SAD imaju moc da odredjuju vrednost svetskog novca na trzistu i ogranak iz Londona jos kontrolise kamatne stope i zlato tako da sve finansije su u njihovim rukama.

Koje bre porodice? Najjaca svetska valuta je evro, a najjaca svetska banka je Evropska centralna banka koja je pod kontrolom jezuita. Evropska Unija je projekat rimske crkve. To znaju i vrapci na grani.

Rekao si Miroljube da NATO sprovodi silu za racuna Vatikana ali ne uspevam da vidim direktnu vezu? Logicnije mi je da su u sluzbi svetskih korporacija koje poseduju 90% resursa. Ne vidim sta Vatikan ima da ponudi svetskim mocnicima danas.

Najveci resursi su ljudi. Vatikan kontrolise zvanicno 1,7 milijardi ljudi, i na to dodaj muslimane koje Vatikan podstice i finansira u borbi protiv Izraela. Tokom vekova je rimska crkva preuzela kontrolu nad umovima ogromnog broja ljudi, a glavni svetski kriminalci mogu da rade svoj posao jer placaju reket rimskoj crkvi. To je sistem koji je razradjivan vekovima, ali je sakriven od ociju naivnih ljudi.

Napoleon je pre 200 godina skinuo papu sa svetskog trona i cini mi da od tada papa ima samo sekundarnu ulogu na svetskoj sceni, pre svega pruzanje podrske teroristima i krvnicima.

To ti se samo cini i to je uspeh rimske crkve - da izgleda kao da ona nema nista sa onim sto se desava u svetu.

Jedino ako je u pitanju neki natprirodni izvor moci direktno od Sotone.

Postoji delovanje Sotone preko rinske crkve tokom vekova.
 
Miroljub Petrovic
Krusevljanka - poruka glasi:

Miroljube pozdrav,moderna ubilacka medicina nema objasnjenje za Daunov sindrom,sta vi mislite da li je to posledica greha ili mozda prezatrovanosti tela roditelja otrovima?

I jedno i drugo, iako ovo drugo potpada pod prvo.

imam takav slucaj u porodici nazalost razmisljala sam kako bih mogla da pomognem tom detetu?

Imate u knjizi na donjem linku:
http://www.cps.or.../mozak.zip

i tetanus,ako ta bolest stvarno postoji,u sucaju da dodje do posekotine rdjavim predmetom ili ujeda psa,da li je dovoljno isprati ranu 3 postotnim hidrogenom pustiti da iskrvari i da se sama zatvori,posto vakcina ne dolazi u obzir?ja bih bar tako postupila,ne bih dala da mi pelcuju dete.

Moze da se ispere vodom, a imate i tinkturu od bokvice, ili samo stavite bokvicu na ranu.
 
electronpn
****ШИРИТЕ ДАЉЕ****
Наш брат полицајац који је данас у униформи и са руском заставом био са својим народом на Тргу републике вечерас је по хитном поступку суспендован.Док је раздуживао униформу, пиштољ и значку у својој матичној станици рекао је :
"Част ми је да будем суспендован од овакве власти!"

http://i.imgur.co...
 
Petar Vlahovic
Бошко Обрадовић - 18 минута болне али спасоносне истине

http://www.youtub...9Y811QQjjk
 
Miroljub Petrovic
Petar Vlahovic - poruka glasi:

Бошко Обрадовић - 18 минута болне али спасоносне истине

http://www.youtub...9Y811QQjjk

Dobro ih je sve poredjao i opaucio. Ali, ovaj govor pokazuje zasto je dobra okupacija i izdaja Kosova. Dobra je da se mladim srpskim intelektualcima otvore oci i da vide kakvi su izdajnici oni u koje su se do juce uzdali, kao SPC, SANU i druge prodane duse. Ostalo je jos da se razocaraju u onog polupanog Putina, jezuitskog buldoga, i da se okrenu Bogu i onda dolazi izbavljenje.
 
petarpan
Miroljube, što mislite dali je zaista zdravo kupanje i u jako hladnom moru?...vidim da se nekolicina nadobudnih tu kod nas kupa tokom cijele godine i kažu da im je prošla reuma i bolovi u kostima.
 
Miroljub Petrovic
petarpan - poruka glasi:

Miroljube, što mislite dali je zaista zdravo kupanje i u jako hladnom moru?...vidim da se nekolicina nadobudnih tu kod nas kupa tokom cijele godine i kažu da im je prošla reuma i bolovi u kostima.

Toplo-hladna promena vode je dobra za poboljsanje cirkulacije, a time i za izlecenje najrazlicitijih bolesti, ali podrazumeva se da posle kratkotrajne primene hladne vode po celom telu, osoba treba da se utopli, a ne da se kupa u hladnoj vodi pola sata i posle da se seta bez odece po hladnom vremenu. Bolje je primena hladne vode u kupatilu nego u hladnom moru.
 
sale87
doktore sta mislite jer su energetska pica kao red bul mnogo stetna za zdravlje?
 
Ranko21
http://www.youtub...w_KvZu8AOY
 
nada55
Sta mislite o knjizi ''.......'' od ......, citala sam davno i svidela mi se. Mozda covek ima neka pogresna verovanja, ali saveti su dobri. I da li neko zna gde moze da se skine ta knjiga u pdf formatu na srpskom?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 22.04.2013 21:00
 
Miroljub Petrovic
sale87 - poruka glasi:

doktore sta mislite jer su energetska pica kao red bul mnogo stetna za zdravlje?

Mnogo su stetna, ne mozes ni da zamislis koliko su stetna. Procitaj kratku knjigu sa donjeg linka, pa to sto procitas pomnozi sa deset i znaces koliko su stetna:

http://www.cps.or...e/kafa.htm
 
Miroljub Petrovic
nada55 - poruka glasi:

Sta mislite o knjizi ''...'' od ..., citala sam davno i svidela mi se. Mozda covek ima neka pogresna verovanja, ali saveti su dobri. I da li neko zna gde moze da se skine ta knjiga u pdf formatu na srpskom?

U pitanju je okultna knjiga, kao i 99,9% knjiga o zdravlju koje se prodaju na trzistu. Dakle, ubaci se malo dobrih informacija, kao sminka, a onda se promovise okultizam i gluposti. Autori nisu svesni da pisu gluposti jer zaista veruju u to sto pisu, i nisu svesni da demoni sa njima manipulisu.
 
Miroljub Petrovic

Hvala za lepu pesmu.
 
Michael22
Kako spremiti i konzumirati koprivu? Prolece je pocelo sve zeleni pa tako i Kopriva raste.
Procitajte sta sve mozete od nje napravitit. click
 
http://zivetisaprirodom.blogspot.com/
Djostanisic
ko je bio sv. Hristofor?
na internetu pisu razne gluposti, da je on vanzemaljac itd.

nisam znao kome da se obratim, niko ne zna nista o njemu...
na donjem linku je slika.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.04.2013 14:24
 
Miroljub Petrovic
Djostanisic - poruka glasi:

ko je bio sv. Hristofor?
na internetu pisu razne gluposti, da je on vanzemaljac itd.

nisam znao kome da se obratim, niko ne zna nista o njemu...

U pitanju je poznati automehanicar iz Pirota.
 
Michael22
Kako pobediti Alergiju, Deset korisnih saveta.
 
http://zivetisaprirodom.blogspot.com/
Ratnik
http://www.dnevno...ecaji.html - ÄŒisto da se zna

http://www.youtub...q-GlXcfD-o - za one koji nisu pogledali - Psihijatrija Industrija Smrti
 
bokiva
www.mycity-military.com/imgs2/19918_105088149_ishrana_u_prirodi.jpg

http://www.drugisvetski.com/knjige/ISHRANA U PRIRODI.rar
"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".
 
terpa
Kako lečiti autizam? Frown
 
Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.22 sekundi!