Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Stjepic M
Interesuje me da li si cuo za tzv. Retro centar,koji se nalazi nedaleko od Beograda, u kome se lece narkomani?! Da li si cuo kakva je njihova vera, i ako jesi interesuje me tvoje misljenje???
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 03.04.2009 22:27

TT
Mozete limi ostaviti link jedne emisije u kome razgovaraju Otac Tadej i Velja Pavlovic?Cuo sam od prijatelja da je odlican.

cicy
TT je napisao:
Mozete limi ostaviti link jedne emisije u kome razgovaraju Otac Tadej i Velja Pavlovic?Cuo sam od prijatelja da je odlican.

Nemas doma google ha?

http://www.youtub...Tadej&aq=f

bokiva
19 knjiga o prezivljavanju
76 MB l PDF l 19 Books

Books List:

aids_to_survival.pdf
army,marine_corps,navy,air_force.-.survival_evasion_&_recovery_manual.pdf
axe_manuall.pdf
basic_blacksmithing.pdf
camplife_in_the_woods_7_tips_of_trapping_&_tracking.pdf
experiments_on_knife_sharpening.pdf
gathering_ethics.pdf
guide_to_animal_tracking.pdf
handbook_of_knots_and_splices.pdf
hunting_with_a_bow_and_arrow.pdf
manual_for_soalr_box_cooker.pdf
nature_observation_&_stalking.pdf
pioneeringbook_knots_and_lashings.pdf
The Worst Case Scenario Survival Handbook - Joshua Piven.pdf
the_art_of_travel.pdf
the_canadian_scout_manual.pdf
the_essentials_of_archery.pdf
us_army_survival_manual.pdf
woodsmanship.pdf
[img]http://imgarchive.info/200903/th_36323.jpg[/img] is not a valid Image.

http://rapidshare...ve.net.rar
Izmenio/la bokiva na 03.04.2009 23:18
"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

dav141414
Unapred se ispricavam ako je ova tema vec bila otvorena i molim za link ukoliko je tako.
U svoju odbranu mogu da kazem da sam pokusao da je nadjem preko "Trazi", ali mi nije uspelo.

S obzirom da verovatno svi koji su citali Bibliju znaju tko je stena, molim vas za sto je moguce bolji prevod Matej 16:18. Procitao sam mnoga objasnjenja, ali predpostavljam da je jednostavno rec o losem prevodu kad se kaze "ti si Petar, stena...). Na forumu ovde sam nedavno nasao informaciju (ako se ne varam) da je Matej u originalu hebrejski, pa je na taj nacin objasnjenje koje sam prihvatio pre neoliko godina (verujuci da je Matej u originalu grcki i da se radi o recima PETROS i PETRA) palo u vodu. U medjuvremenu se pojavio i neki katolicki tumac tvrdeci da je Isus sa ucenicima ustvari govorio aramejski i da u tom jeziku nema te razlike muskog i zenskog pola(navodno je oboje KEFA).
Ja verujem da je jedina stena Bog i to je moguce na vise nacina u Bibliji naci. To nije pitanje. Zanima me gde je ovde problem da je tekst mogao tako da se izokrene, odnosno koje su ustvari bile Isusove reci?
Hvala

Uros88
Miroljub Petrovic je napisao:
Stefan je napisao:
Sta mislite o biljci (prirodnom zasladjivacu) Stevia, procitao sam dosta toga pozitivnog, kazu da je i do 200 puata sladja od secera itd.

Razmisljam da kupim seme preko interneta ali pre nego sto to i uradim zeleo bih da cujem vase misljenje.

Sve sto je iz Bozje baste, dobro je.

A kakao, kafa? Da ne kazem duvan, marihuana...

Miroljub Petrovic
TT je napisao:
Kada i gde ce izaci informacije u vezi velikog veca Sotone koji se odrzao u 17 veku,onaj o kome ste pricali nesto kratko?

Prevod se privodi kraju i ja ocekujem vrlo brzo da ce biti ovde postavljen. Malo smo kratki sa prevodiocima, pa ne ide tako brzo kao sto bi zeleli, ali bice.

Miroljub Petrovic
Obilic je napisao:
UN su postavile tuzioca koji ce se baviti istrazivanjem zlocina izraelske vojske u Gazi u poslednjoj ofanzivi. Ovaj tuzilac, Ricard Goldstoun, je bio tuzilac haskog tribunala za bivsu Jugolaviju i zestoko je progonio Srbe. Izgleda da ce uskoro Jevreji doziveti slicnu sudbinu nasoj u vreme rata u Jugoslaviji.

Jevrejima se sprema novi holokaust, s tim da je Sotona sada usavrsio metode i spreman je da bude mnogo efikasniji. Ovih dana bih trebao da snimim jednu emisiju o tome, pa cu da postavim na sajt u toku iduce sedmice.

Miroljub Petrovic
Stjepic M je napisao:
Interesuje me da li si cuo za tzv. Retro centar,koji se nalazi nedaleko od Beograda, u kome se lece narkomani?! Da li si cuo kakva je njihova vera, i ako jesi interesuje me tvoje misljenje???

Nisam cuo.

Miroljub Petrovic
dav141414 je napisao:
Unapred se ispricavam ako je ova tema vec bila otvorena i molim za link ukoliko je tako.
U svoju odbranu mogu da kazem da sam pokusao da je nadjem preko "Trazi", ali mi nije uspelo.

S obzirom da verovatno svi koji su citali Bibliju znaju tko je stena, molim vas za sto je moguce bolji prevod Matej 16:18. Procitao sam mnoga objasnjenja, ali predpostavljam da je jednostavno rec o losem prevodu kad se kaze "ti si Petar, stena...). Na forumu ovde sam nedavno nasao informaciju (ako se ne varam) da je Matej u originalu hebrejski, pa je na taj nacin objasnjenje koje sam prihvatio pre neoliko godina (verujuci da je Matej u originalu grcki i da se radi o recima PETROS i PETRA) palo u vodu. U medjuvremenu se pojavio i neki katolicki tumac tvrdeci da je Isus sa ucenicima ustvari govorio aramejski i da u tom jeziku nema te razlike muskog i zenskog pola(navodno je oboje KEFA).
Ja verujem da je jedina stena Bog i to je moguce na vise nacina u Bibliji naci. To nije pitanje. Zanima me gde je ovde problem da je tekst mogao tako da se izokrene, odnosno koje su ustvari bile Isusove reci?
Hvala

Imas o tome u mom predavanju "Petrova stena ili Mojsijev kamen" na ovom sajtu.

Miroljub Petrovic
Uros88 je napisao:
Stefan je napisao:
Sta mislite o biljci (prirodnom zasladjivacu) Stevia, procitao sam dosta toga pozitivnog, kazu da je i do 200 puata sladja od secera itd.

Razmisljam da kupim seme preko interneta ali pre nego sto to i uradim zeleo bih da cujem vase misljenje.

To nije Bozja basta, to je Sotonina basta.

nikola
Stjepic M je napisao:

Nisam cuo.

Ako je to centar na Avali za njga sam cuo da se radi o sektastvu

TT
Mozete li mi preporuciti neku knjigu ili bilo sta drugo u cemu bi se govorilo o komunikaciji medju ljudima?Kakva je knjiga Martina Bubera Ti i Ja? npr.
Dakle nesto sto bi govorilo o kontaktu,sustini i stvaranju kroz dijalog.

Miroljub Petrovic
TT je napisao:
Mozete li mi preporuciti neku knjigu ili bilo sta drugo u cemu bi se govorilo o komunikaciji medju ljudima?Kakva je knjiga Martina Bubera Ti i Ja? npr.
Dakle nesto sto bi govorilo o kontaktu,sustini i stvaranju kroz dijalog.

Citaj Bibliju, tamo imas sve o komunikaciji medju ljudima. Kad se naucis da zivis moralno, onda ces imati ljubavi prema ljudima i nece ti nedostajati dar komunikacije.

Mladen M
Uros88 je napisao:
Stefan je napisao:

To nije Bozja basta, to je Sotonina basta.

Da li to znaci da i Sotona i njegovi 'naucnici' stvaraju/degradiraju zivot na zemlji genetickim inzenjeringom?

Miroljub Petrovic
Mladen M je napisao:
Da li to znaci da i Sotona i njegovi 'naucnici' stvaraju/degradiraju zivot na zemlji genetickim inzenjeringom?

Vrlo je moguce.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 04.04.2009 15:59

TT
GDE DA NADJEM U LEGENDAMA INDIJANACA,MAJA,ACTEKA ITD. TO DA SU ONI VRLO DOBRO ZNALI ZA STVARANJE,POTOP,I MORALNE PRINCIPE[BEZ OBZIRA STO SU SE KASNIJE ODALI IDOLOPOKLONSTVU] KAO POTOMCI NOJEVI? mOZETELI ME NEGDE UPUTITI ILI RECI O TOME NESTO? ZANIMA ME.
VOLEO BIH I TO DA IMAM JASNO DA BI IMAO CELOKUPNIJU SLIKU.

Miroljub Petrovic
TT je napisao:
GDE DA NADJEM U LEGENDAMA INDIJANACA,MAJA,ACTEKA ITD. TO DA SU ONI VRLO DOBRO ZNALI ZA STVARANJE,POTOP,I MORALNE PRINCIPE[BEZ OBZIRA STO SU SE KASNIJE ODALI IDOLOPOKLONSTVU] KAO POTOMCI NOJEVI? mOZETELI ME NEGDE UPUTITI ILI RECI O TOME NESTO? ZANIMA ME.
VOLEO BIH I TO DA IMAM JASNO DA BI IMAO CELOKUPNIJU SLIKU.

Pogledaj na internetu legende o Potopu kod indijanaca i drugih naroda.

TT
Sta je bila Atlantida zapravo?Odnosno ono sto se danas smatra pod tim kontinentom.

Miroljub Petrovic
TT je napisao:
Sta je bila Atlantida zapravo?Odnosno ono sto se danas smatra pod tim kontinentom.

Atlantida je ime za skup glupih prica koje demoni izmisljaju da bi falsifikovali istoriju.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.58 sekundi!