pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.04.2009 06:22
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
zahvalan je napisao: Pozdrav Miroljube Dali je ovo mozda preznak, za prevod ovog sajta sa ruskog na srpski mozete koristiti google prevodilac http://translate....l=en&tl=sr http://prorochest....ua/obama/ dali mozda o ovome imas neke podatke i dali je ovo tacno Nisam ulazio u detalje Obamine biografije, ali ovde ima interesantnih podataka, iako je to klasicna ruska antisemitska prica kako je Obama po majci poreklom Jevrejin, a "Jevreji vladaju svetom" i bla, bla, bla. Svetom vlada Sotona, a njega nije briga da li je neko Jevrejin, Bugarin, Filipinac... Izmenio/la Miroljub Petrovic na 02.04.2009 06:32 |
|
|
Arsa |
Odgovorio 02.04.2009 08:46
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 04.02.2009 10:52 Lokacija: Nepoznata |
Albanija i Hrvatska su juce usle u NATO. Sada ako ih neko pljune, rizikuje da ih bombarduju Amerikanci. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.04.2009 09:36
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Arsa je napisao: Albanija i Hrvatska su juce usle u NATO. Sada ako ih neko pljune, rizikuje da ih bombarduju Amerikanci. Zasto da ih neko pljune? U NATO su usli albanski i hrvatski kriminalci preko kojih se sprovodi okupacija tih drzava, a mi treba da imamo dobre odnose sa narodom tih drzava (sa onim pojedincima koji jos uvek umeju da misle). Jel mislis da Srbija nece uskoro uci u NATO pakt? Jel mislis da papa nece uskoro da udje u hram Svetog Save i da se izljubi sa srpskim vladikama? Jesi li cuo da je juce Stanislav Hocevar, papski predstavnik u Beogradu, pozvao papu da poseti Srbiju? Jel mislis da je Hocevar pozvao papu bez prethodnog dogovora sa srpskim vladikama i vlastima? I ti se bavis time sta se radi u Hrvatskoj i Albaniji... Pusti sta rade kriminalci i bavi se pozitivnim stvarima, kako da spasis svoju dusu i kako da pomognes onima u svom okruzenju kojima mozes da pomognes. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 02.04.2009 09:38 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.04.2009 09:44
|
Milojko je napisao: Sta mislis Miroljube da lli ova neprestana prica o novom svetskom poretku, o masonima, globalistima, dolasku antihrista i o ostalim svetskim problemima, moze imati kontraeefekat na veru covekovu, tj. na spasenje, jer pricamo daleko vise o tome nego o dolasku Hrista, a kakvi su znaci u svetu, moglo bi da se desi da Hristos dodje iznenada, kao sto je i rekao, pa da nas zatekne u tom dusevnom stanju razmisljanja o muci covecanstva, i onda odosmo u vecnost sa tom pricom o jadu, i sta smo onda uradili za svoju dusu. Nacili smo joj pakao. Jer je Gospod rekao "U cemu vas nadjem u tome cu vam i suditi". Reci ces, pa ne moras da visis na ovom forumu. Tacno, ali uvek imas po nesto i interesantno. Dobro je da se relano govori o tome kakvo je stanje u svetu i kako ovaj svet propada, da bi se ljudi trgli iz zimskog sna i nesto preduzeli za svoje spasenje. Ali, ako si ti spreman za propast sveta, onda nema sta da se brines i nema sta da ti vera bude uzdrmana. To sto slabo poznajes Bibliju, i verujes u razne lovacke price kako ce "osvecena vodica" i "casni krst" da te spasu, to su neki od tvojih problema. Kad budes ziveo u prirodi, i budes bio nezavistan od sistema, i kad budes citao i poznavao Bibliju, onda ces na miru slusati kako svet propada, prema onoj biblijskoj: "Hiljade i hiljade ce padati pored tebe, a tebe se nece doticati." |
|
|
mirjanin |
Odgovorio 02.04.2009 12:19
|
Član Odgovori: 28 Pristupio/la: 08.01.2009 13:19 Lokacija: Nepoznata |
Supruga moga prijatelja ima problem sa štitnom žlijezdom (hypothyroidism). Povremeno joj otiču i određeni djelovi tijela. Da li imaš neki savjet vezan za liječenje ovog poremećaja? |
|
|
Stjepic M |
Odgovorio 02.04.2009 12:32
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 17.03.2009 11:36 Lokacija: Nepoznata |
Do nedavno sam citao samo Novi zavet, ali gledajuci Vasa predavanja ubedili ste me da pocnem da citam i Stari. I, naisao sam na jednu nedoumicu. U duroj glavi, ne znam tacno koji stih, stvori Bog coveka i zenu, tako pise, sesti dan. A u trecoj glavi da stvori zenu od rebra covekova??? Ja verujem da je nas Tvorac sve nas stvorio i sve sto postoji, samo mi se javila nedoum,ica kada sam ovo citao, pa me zanima sta to znaci??? i2; i7;m0;o2;kl7;l0;o5;
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.04.2009 14:13
|
dado je napisao: Pozdrav, Miroljube,koje fakulteske smjerove planirate na vasem online fakultetu? Kako sada stvari stoje, bice sledeci smerovi: geologija, biologija, pravo, hebrejski jezik, teologija, prirodna medicina, a kasnije ce biti ubaceni jos neki smerovi. I iz svih ovih citanja i vasih predavanja mogao bih da izvucem zakljucak bar sto se tice Kosova... Tako mi se bar cini scenario, demantujte me ako sam u krivu. Nisi bas dobro zakljucio. Droga se prodavala i pre sukoba, a sukob je nastao kada je Vatikan poceo da preuzima primat od tajnih drustava i da rusi komunizam u zemljama Istocne Evrope. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.04.2009 14:15
|
mirjanin je napisao: Supruga moga prijatelja ima problem sa štitnom žlijezdom (hypothyroidism). Povremeno joj otiču i određeni djelovi tijela. Da li imaš neki savjet vezan za liječenje ovog poremećaja? Imas o tome detaljno u Enciklopediji prirodnih lekova na nasem sajtu: http://www.cps.or...opedia.zip |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.04.2009 14:17
|
Stjepic M je napisao: Do nedavno sam citao samo Novi zavet, ali gledajuci Vasa predavanja ubedili ste me da pocnem da citam i Stari. I, naisao sam na jednu nedoumicu. U duroj glavi, ne znam tacno koji stih, stvori Bog coveka i zenu, tako pise, sesti dan. A u trecoj glavi da stvori zenu od rebra covekova??? Ja verujem da je nas Tvorac sve nas stvorio i sve sto postoji, samo mi se javila nedoum,ica kada sam ovo citao, pa me zanima sta to znaci??? Prvi izvestaj govori uopsteno i ukratko o stvaranju sveta, a u drugom izvestaju se detaljnije opisuju dogadjaji iz sestog dana kada je Bog stvorio coveka i zenu. |
|
|
cicy |
Odgovorio 02.04.2009 14:20
|
Član Odgovori: 49 Pristupio/la: 25.12.2008 14:45 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, kako ide prva rečenica Biblije prevedena sa hebrejskog. Neznam hebrejski ali sam pročitao da kada se doslovno prevede ide "U početku s u Bogovi stvorili Nebo i Zemlju! Isto tako sam pročitao da Eloheim znači Bogovi, znači množina i ta riječ se spominje kroz Bibliju te je to argument da su Židovi u stara vremena bili politeisti. Izmenio/la cicy na 02.04.2009 14:27 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.04.2009 15:31
|
cicy je napisao: Miroljube, kako ide prva rečenica Biblije prevedena sa hebrejskog. Neznam hebrejski ali sam pročitao da kada se doslovno prevede ide "U početku s u Bogovi stvorili Nebo i Zemlju! Isto tako sam pročitao da Eloheim znači Bogovi, znači množina i ta riječ se spominje kroz Bibliju te je to argument da su Židovi u stara vremena bili politeisti. Ne pise tako. Pise: "U pocetku stvori Bog nebo i zemlju." Tu stoji glagol u jednini - "stvori", a onda imenica u mnozini "Elohim". Treba reci da ta mnozina nije dual (sto znaci 2), jer se u hebrejskom dual zavrsava sa "ajim", na primer "shamajim" za "nebo" (sto znaci "dva neba"), ili "zivot" ("hajim" - sto znaci "dva zivota"), itd. Dakle, kad na hebrejskom kazes "zivot", u stvari si rekao "dva zivota". To jasno ukazuje da je Bog coveku dao dva zivota - ovaj koji je odbacio, i jos jedan - vecni, ako se okrene Bogu. Mnozina u kojoj je pisana rec Bog - "Elohim" nije dual, vec ukazuje na vise od dva lica. Dakle, tekst jasno ukazuje da postoji jedan Bog (vidi se iz glagola koji je u jednini), ali da taj Bog ima vise od dva lica (kasnije vidimo da ih ima tri). Jevreji su bili monoteisti od pocetka, a tekstovi na najstarijim pisanim dokumentima, na sumerskim plocicama, pokazuju da je u pocetku sveta postojalo verovanje u jednog Boga, pa se posle pojavio politeizam. |
|
|
leokas |
Odgovorio 02.04.2009 16:49
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 20.11.2008 17:53 Lokacija: Nepoznata |
Zanima me ko odgovara na pitanja,licno Miroljub ili neko drugi za to zaduzen? |
|
|
TT |
Odgovorio 02.04.2009 16:54
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 29.03.2009 16:15 Lokacija: Nepoznata |
zasto je Vatikan hteo da se premesti u Jerusalim?Grob apostola Petra kakve veze ima sa tim?Jeli Vatikan to skrivao od ostalog sveta govoreci da je on u Rimu?Voleo bih dami malo to pojasnite.To se vodi kao razlog te Vatikanske teznje.Nadam se da sam postavio dobro pitanje.
Izmenio/la TT na 02.04.2009 16:55 |
|
|
Dino |
Odgovorio 02.04.2009 16:54
|
Član Odgovori: 170 Pristupio/la: 21.01.2008 17:14 Lokacija: Vrgorac |
Miroljube, molim te možeš li mi pojasnit ove stihove iz Biblije. Galaćanima 4, 21-31 i Galaćanima 5, 1-12? Shvaćam ovo kao da je Zakon ukinut. Što mi nema smisla, jer zašto bi Bog mjenjao svoj Zakon?
"Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time što Mene poznaje."
|
|
|
Gabrijel |
Odgovorio 02.04.2009 17:05
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 12.02.2009 13:00 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: dado je napisao: Pozdrav, Miroljube,koje fakulteske smjerove planirate na vasem online fakultetu? Kako sada stvari stoje, bice sledeci smerovi: geologija, biologija, pravo, hebrejski jezik, teologija, prirodna medicina, a kasnije ce biti ubaceni jos neki smerovi. I iz svih ovih citanja i vasih predavanja mogao bih da izvucem zakljucak bar sto se tice Kosova... Tako mi se bar cini scenario, demantujte me ako sam u krivu. Nisi bas dobro zakljucio. Droga se prodavala i pre sukoba, a sukob je nastao kada je Vatikan poceo da preuzima primat od tajnih drustava i da rusi komunizam u zemljama Istocne Evrope. A sta Vi mislite? Hoce li nam Bog vratiti zemlju koju su uzeli drugi? Dok bude ova vlast znam da nece. Dakle kakve su Vase prognoze za buducnost sto se tice ovog pitanja? |
|
|
kotor |
Odgovorio 02.04.2009 19:54
|
Član Odgovori: 232 Pristupio/la: 15.11.2008 13:47 Lokacija: kotor |
Al su radosni |
|
|
ipintaric |
Odgovorio 02.04.2009 20:36
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 04.03.2009 22:55 Lokacija: Nepoznata |
Iznimno cijenim vas rad i jako su mi zanimljiva i poucna vasa predavanja (posebise ona o prorocanstvima)... jedino ne razumijem taj prevelik antagonizam prema Hrvatima (posebice gledajuci minula zbivanja)... nisu svi Hrvati katolici... evo ja sam primjer
Pintarić
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.04.2009 22:06
|
leokas je napisao: Zanima me ko odgovara na pitanja,licno Miroljub ili neko drugi za to zaduzen? Otkud ti to da neko drugi odgovara? Jel lici da neko drugi odgovara? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.04.2009 22:08
|
TT je napisao: zasto je Vatikan hteo da se premesti u Jerusalim?Grob apostola Petra kakve veze ima sa tim?Jeli Vatikan to skrivao od ostalog sveta govoreci da je on u Rimu?Voleo bih dami malo to pojasnite.To se vodi kao razlog te Vatikanske teznje.Nadam se da sam postavio dobro pitanje. Nema potrebe da se Vatikan seli u Jerusalim. Treba samo da Vatikan pokori Jerusalim, to je cilj, a "centar" ce i dalje da bude paganski Rim. Teznja Sotone je da vlada celim svetom, a on ima ljude koje nadahnjuje u tom cilju i koji rade za njega, bez obzira da li su toga svesni ili ne. |
|
|
nikola_bg |
Odgovorio 02.04.2009 22:21
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 05.02.2009 20:05 Lokacija: Nepoznata |
Probao sam ono jelo falafel u fast food-u kod narodnog fronta i mnogo je dobro....... kad god budete mogli svartite ili nabavite recept kog kuce pa ga sami spremajte....... |
|
Predji na forum: |