pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 01:07
|
Super Administrator Odgovori: 22607 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Synex je napisao: Mozete li mi reći šta vi mislite o Krsnoj Slavi koju jedino Srbi imaju unutar Pravoslavnog svijeta. Mišljenja sam da je svako dobronamjerno pominjanje Boga dobro ali da se nikako ne smije sprdati sa tim i praviti gozbu i pijanku od toga kako to nas narod radi. Slazem se. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 01:09
|
Super Administrator Odgovori: 22607 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Branko je napisao: Da li imate knjigu "Moj beg od demona" u pdf formatu da procitam. Evo knjige u Word-u (fajl je zipovan): http://www.cps.or...mojbeg.zip |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 01:10
|
bokiva je napisao: Zasto rimskog papu smatraju za antihrista? Zato sto njegovi ljudi rade najnemoralnije stvari. |
|
|
nikola |
Odgovorio 26.03.2008 09:51
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
"Ekumenizam je ime za pesvdohrišćanstva i psevdocrkve Zapadne Evrope. U njemu su srcem svojim svi evropski humanizmi sa papizmom na čelu. A sva ta psevdohrišćanstva, sve te psevdocrkve nisu drugo već jeres do jeresi. Njima je zajedničko ime: svejeres." o.Justin Popović jer ste pogledali knjigu Save Janjića: http://www.kosovo...ecumen.pdf kakvo mišljenje imate o toj knjizi i Pravoslavlju danas? Kako gledate na svejeres, dali ce nestati kada Jevreji prihvate Hrista za Boga, ili će se ponovo biti teološka podloga za progon Jevreja Interesuje me dali je boljševizam imao uzročnika u papstvu ili jevrejstvu Izmenio/la nikola na 26.03.2008 10:01 |
|
|
djordjije |
Odgovorio 26.03.2008 10:06
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 07.03.2008 00:58 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: djordjije je napisao: Htio bih da mi prokomentarisete ovaj ritual paljenja olimpiske vatre koji gledamo ovih dana. Podsjetio me je na one satanisticke rituale o kojima ste pricali (samo bez klanja i orgija). To je stari obred koji ukazuje na Svetlonosu ili Lucifera, odnosno Sotonu. Je li moguce da se u Pravoslavnu Grcku niko ne buni protiv toga. Grcka je pravoslavna samo deklarativno. Nema tu ni "p" od pravoslavlja. Takodje veoma mi je smijesno bilo incident sa ljudima koji su na sred pozornice istrcali sa zastavom za oslobodjenje Tibeta. Da su slucajno htjeli unijeti zastavu Kosovo je Srbija, ne bi uspjeli ma koliko da su organizovani. Toliko je providno da su taj incident isplanirali EU i Amerika kako bi isprovocirali Kinu, To je sad jedna specificna tema. Kao sto znate, Kina je komunisticka zemlja, a komunizam je masonska tvorevina za borbu protiv religije. Ekonomija i drzavno yredjenje Kine je, po mom misljenju, pod direktnim je uticajem americke administracije (jer su masoni najjaci u Americi). U Kini uglavnom rade americke kompanije koje kineskom robom preplavljuju svet. E sad, najveci protivnik masonerije (i Amerike) je Vatikan, jer to su dve sile koje se bore za vlast u svetu. Kao sto znate, u Kini je zabranjen rad Rimo-katolicke crkve, a Kina nema diplomatske odnose sa Vatikanom. Kineski katolici nisu pod nikakvim uticajem pape (pogodite zasto... pa zato sto su papsku religiju masoni najurili, a ove druge religije ne racunaju za ozbiljno jer im se ne suprostavljaju u borbi za vlast i u biznisu). Moje misljenje je da je Kina sada pod udarom Vatikana i njene tvorevine EU, koji finansiraju pobunu u Kini, bas kao i u Bivsoj Jugoslaviji, da bi Kinu stavili pod svoju kontrolu. i veoma mi je zao taj narod na Tibetu koji se uveliko koristi za umanjivanje politickog uticaja Kine na medjunarodnom planu. Narod je zaglupljen ateizmom i onda se sa njim manipulise. Sta jos treba da se desi pa da ljudi uvide licemerje zapadnih drzava i da prestanu da im se ulizuju i da trpe sve i svasta za koru hleba. Ljudi treba jos mnogo da postradaju da bi im se otvorile oci jer su mnogo ogrezli u ateizmu i grehu, a gluvi su na pozive da se promene. Vi ste rekli da je komunizam tvorevina masona, a da je amerika centar masonerije, pa bih volio da mi to pojasnite posto znamo da se Amerika deklarise kao antikomunisticka zemlja, koja je obecala svim zemljama da ce im ekonomski pomoci ukoliko se bore protiv komunizma. I to nisu radili deklarativno vec vidimo kroz istoriju da je Amerika svim silama radila na rusenju komunistickih sistema. Ako je komunizam masonska tvorevina zar Amerika kao drazava u kojoj masoni imaju veliki uticaj ne bi makar bila neutralna ako ne i podrzavala komunisticke zemlje. |
|
|
nikola |
Odgovorio 26.03.2008 11:36
|
Kolika je verovatnoca da se judo-masoni okrenu Hristu (uz Bozju blagodat), dali oni vladaju Rusijom pa mogu zastititi Izrael kad Amerika padne pod papstvo, ili ce se sotona zacariti u svud na Zemlji, ili ce biti Bog u Izraelu. Dali ce na Zemlji biti oko za oko, ili ce dolazak Isusa Hrista biti na neocekivan nacin, ukratko kakvo je vase misljenj, dali trebamo sebi postavljati ovakva pitanja Interesuje me kako nastaju zemljotresi, jesu tacne teorije o nastanku kiselih, baznih,sedimentnih i metamorfnih stena kao i sve ostalo o slojevima zemlje i plocama Izmenio/la nikola na 26.03.2008 11:53 |
|
|
Synex |
Odgovorio 26.03.2008 12:50
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 23.03.2008 15:03 Lokacija: Nepoznata |
A je li papa daje nalog za ubijanje masona da bi spasao vjeru ili da bi imao manje protivnika?
Vjerujem u ...
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 12:51
|
nikola je napisao: Kako gledate na svejeres, dali ce nestati kada Jevreji prihvate Hrista za Boga, ili će se ponovo biti teološka podloga za progon Jevreja Svejeres o kojem govori Justin Popovic ce postojati sve do Hristovog drugog dolaska i bice teoloska podloga za sve one koji budu bili na strani Boga. Interesuje me dali je boljševizam imao uzročnika u papstvu ili jevrejstvu Boljsevizam su stvorili masoni, a u masoneriji se ne gleda da li vam je poreklo jevrejsko, srpsko, francusko ili neko drugo, nego da li ste spremni da za novac radite sve sto se od vas trazi, a na visim nivoima da li ste spremni da se otvoreno dogovarate sa Sotonom i demonima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 12:54
|
djordjije je napisao: Vi ste rekli da je komunizam tvorevina masona, a da je amerika centar masonerije, pa bih volio da mi to pojasnite posto znamo da se Amerika deklarise kao antikomunisticka zemlja, koja je obecala svim zemljama da ce im ekonomski pomoci ukoliko se bore protiv komunizma. I to nisu radili deklarativno vec vidimo kroz istoriju da je Amerika svim silama radila na rusenju komunistickih sistema. Ako je komunizam masonska tvorevina zar Amerika kao drazava u kojoj masoni imaju veliki uticaj ne bi makar bila neutralna ako ne i podrzavala komunisticke zemlje. Gde je Amerika rusila komunizam? Nigde. To su samo lepe price. Pogledajte na Kubi koliko ima masonskih hramova, ne moze da se prodje od njih, a Amerika je kao neprijatelj Kube. Komunizam je srusio papa Jovan Pavle II, jer je Vatikan najveci neprijatelj masona. Amerika sa tim nema nista. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 12:59
|
nikola je napisao: Kolika je verovatnoca da se judo-masoni okrenu Hristu (uz Bozju blagodat), Sve je moguce, ali sto je neko dublje u grehu, teze mu je da se obrati Bogu. dali oni vladaju Rusijom pa mogu zastititi Izrael kad Amerika padne pod papstvo, ili ce se sotona zacariti u svud na Zemlji, ili ce biti Bog u Izraelu. Danasnja Rusija nije prijatelj Izraela, ni Amerike. Kad papstvo zauzme Ameriku, Izrael ce biti prinudjen da se osloni samo na Boga. Dali ce na Zemlji biti oko za oko, ili ce dolazak Isusa Hrista biti na neocekivan nacin, ukratko kakvo je vase misljenj, dali trebamo sebi postavljati ovakva pitanja Isusov dolazak nece biti iznenada za religiozne ljude. Njegovom dolasku ce prethoditi brojne katastrofe i potresi medju ljudima, kao sto je opisano u Mateju 24 i Otkrivenju. Interesuje me kako nastaju zemljotresi, jesu tacne teorije o nastanku kiselih, baznih,sedimentnih i metamorfnih stena kao i sve ostalo o slojevima zemlje i plocama Zemljotresi nastaju direktnim Bozjim delovanjem, s tim da Bog koristi vec uspostavljene mehanizme u zemljinoj kori. Dosta toga o nastanku stena je tacno, ono o plocama nije tacno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 13:01
|
bokiva je napisao: Sta predstavlja drugu zver iz otkrovenja koja izlazi iz zemlje i ima dva roga kao u jagnjeta i govorase kao azdaha Otkriv 13:11 To cemo znati u skoroj buducnosti. Ko su azdaja,zver i lazni prorok iz Otkriv 16:13 Azdaja je Sotona, zver je carstvo opisano kao "prva zver" iz Otkrivenja 13. poglavlje, a "lazni prorok" je carstvo opisano kao druga zver iz Otkrivenja 13 poglavlje. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 13:02
|
Synex je napisao: A je li papa daje nalog za ubijanje masona da bi spasao vjeru ili da bi imao manje protivnika? I jedno i drugo, a vise ovo drugo. |
|
|
Synex |
Odgovorio 26.03.2008 13:02
|
Mozete li mi objasniti sta znaci MDCCLXXVI na masonskom grbu i otkud taj znak bas na dolaru?
Vjerujem u ...
|
|
|
Synex |
Odgovorio 26.03.2008 13:05
|
Da li znate otkud Srbima Krsna Slava? Ima li u tome paganskih korjena?
Vjerujem u ...
|
|
|
nikola |
Odgovorio 26.03.2008 13:16
|
Miroljub Petrovic je napisao: Svejeres o kojem govori Justin Popovic ce postojati sve do Hristovog drugog dolaska i bice teoloska podloga za sve one koji budu bili na strani Boga. U kom smislu teoloska podloga ako papstvo koristi svejeres za progon onih koji ga ne priznaju, onih koji budu bili na strani Boga Miroljub Petrovic je napisao: Synex je napisao: A je li papa daje nalog za ubijanje masona da bi spasao vjeru ili da bi imao manje protivnika? I jedno i drugo, a vise ovo drugo. Otkud da se papa ubija sa masonima kada ih ima u vatikanu i rade za papstvo Izmenio/la nikola na 26.03.2008 13:27 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 14:17
|
Synex je napisao: Mozete li mi objasniti sta znaci MDCCLXXVI na masonskom grbu i otkud taj znak bas na dolaru? To je rimski broj, ali nisam proucavao njegovo znacenje. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 14:18
|
Synex je napisao: Da li znate otkud Srbima Krsna Slava? Ima li u tome paganskih korjena? Vi ne znate, pa me pitate? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 14:21
|
nikola je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Svejeres o kojem govori Justin Popovic ce postojati sve do Hristovog drugog dolaska i bice teoloska podloga za sve one koji budu bili na strani Boga. U kom smislu teoloska podloga ako papstvo koristi svejeres za progon onih koji ga ne priznaju, onih koji budu bili na strani Boga Papa ce reci da je jeres ako se on ne postuje, a Biblija kaze da je jeres ako se papa postuje. Otkud da se papa ubija sa masonima kada ih ima u vatikanu i rade za papstvo Mozda ima nekih masona koji su tu ilegalno. |
|
|
Synex |
Odgovorio 26.03.2008 14:28
|
Ozbiljno pitam jer smo mi jedini pravoslavni koji imamo porodicnu slavu?
Vjerujem u ...
|
|
|
nikola |
Odgovorio 26.03.2008 14:45
|
Zar nisu pape postvaljali i nosili masonske simbole, i da vatikan od njih vrvi. Neznam nista o masonima osim da su zidarima prst u oko svi oni koji su na strani Isusa Hrista, sto pise i u Bibliji posle izbora kada je tadic postao precednik, nesto kasnije i u čačku osetili su se mali zemljotresi, zvuči mi kao upozorenje ako su se već u čačku razrešili dobri ljud dužnosti Izmenio/la nikola na 26.03.2008 16:04 |
|
Predji na forum: |