pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.03.2009 23:13
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Za one koji obelezavaju biblijske praznike da kazem da je u Izraelu ovih dana otkriven zreo jecam, dakle pre kraja 12. meseca (prema biblijskom kalendaru), tako da ce naredni mesec biti 1. mesec u godini (nece se dodavati 13. mesec). To znaci da ce se Pasha obelezavati u petak uvece 10. aprila. Sedam dana beskvasnih hlebova (ili praznik beskvasnih hlebova) trajace od petka uvece 10. aprila, do sledeceg subote uvece 18. aprila. Za tih sedam dana se ne jede nista sa kvascem, a prvi i sedmi dan tog praznika (11. i 18. april) su neradni dani. http://www.karait...ates.shtml Izmenio/la Miroljub Petrovic na 31.03.2009 23:14 |
|
|
ljubas |
Odgovorio 31.03.2009 23:22
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
Razgovarao sam sa nekim starijim ne poznatim gospodinom kojeg nisam mogao bas da provalim sta zastupa,zbog kratkoce vremena, al nisam ni ulazio u dubinu. Ali na moju izjavu da mi se ljudi iz Indije ne svidjaju zbog paganskog nacina zivota, on je reagovao... Covek bio u Indiji ali je pravoslavac, pa i razume se poznaje bolje tamo te ljude-razume ih. Ispalo je kao da sam ih ja podceno i osudio, zbog njihovog verovanja i zivljenja... On je rekao da su oni drugaciji od zapadnog coveka i po zivljenju i po nacinu razmisljanja i percepcije zivota u opste, da ne kidisu za materijalnoscu kao zapadni ljudi. Da nikom zlo nisu naneli niti osudjuju druge i napadaju i prihvataju ljude takvi kakvi su... I da mi Srbi vazda pricamo da smo neso posebno, i da stalno osudjujemo druge a to se premda odnosilo i na sve hriscane.-savremene. Covek me nije nesto odusevio izlaganjem. Ali mi je rekao(i ucutkao me) na jedan posredan nacin da ne trebam da pricam mnogo jer i ne znam mnogo i ne trebam da prozivam i unizavam nekog ko je drugaciji ,ko drugacije zivi,razmislja i razume zivot pa makar to bili i oni sto veruju u krave!(iako je to meni suludo). Pored toga u par recenica sam uvideo i da cita Bibliju, i rekao mi je da je cita bukvalno kako pise i da ne priznaje nikakva tumacenja ljudska i karikiranja, sa cim sam se slozio. Pricao mi je da je sedeo i sa mnogim vladikama, i da mu se neki gade... On je neki producent... Sve u svemu na kraju nije los utisak ostavio i zamislio me je... Pogotovo ovo za Indijce i te istocne civilizacije(kineze je spomenuo). To stvarno ne kapiram, da li je moguce da toliki broj ljudi na istoku koji su relativno mirni i nisu pitani ni za sta, toliko u usmereni u pogresno Bozanstvo (narocito obican narod-gde je tamo vecina).To je Pola sveta. A mi hriscani takvi smo zlocinci u odnosu na njih. I sad ko je blizi Bogu oni okrenuti pogresnu Metu ili vrlo posrnuli u svakom pogledu zapadnjaci ? Komentar. Pozdrav. |
|
|
leokas |
Odgovorio 31.03.2009 23:42
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 20.11.2008 17:53 Lokacija: Nepoznata |
Pomaze Bog pre svega i veliki pozdrav za Vas,zeleo bi da kazem da veoma cenim Vas rad i da imate moju punu podrsku.Moje pitanje glasi:sta mislite o biometriskim dokumentima koji su nam nametnuti,da li je to zig zveri,i ako jeste,kako se protiv toga boriti i sta konkretno uraditi?Ne znam da li ste na ovakvo pitanje vec odgovorili,ako jeste,ja se izvinjavam.Unapred zahvalan.Zelim Vam svako dobro. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.03.2009 23:49
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
0 je napisao: Razgovarao sam sa nekim starijim ne poznatim gospodinom kojeg nisam mogao bas da provalim sta zastupa,zbog kratkoce vremena, al nisam ni ulazio u dubinu. Ali na moju izjavu da mi se ljudi iz Indije ne svidjaju zbog paganskog nacina zivota, on je reagovao... Covek bio u Indiji ali je pravoslavac, pa i razume se poznaje bolje tamo te ljude-razume ih. Ispalo je kao da sam ih ja podceno i osudio, zbog njihovog verovanja i zivljenja... On je rekao da su oni drugaciji od zapadnog coveka i po zivljenju i po nacinu razmisljanja i percepcije zivota u opste, da ne kidisu za materijalnoscu kao zapadni ljudi. Da nikom zlo nisu naneli niti osudjuju druge i napadaju i prihvataju ljude takvi kakvi su... I da mi Srbi vazda pricamo da smo neso posebno, i da stalno osudjujemo druge a to se premda odnosilo i na sve hriscane.-savremene. Covek me nije nesto odusevio izlaganjem. Ali mi je rekao(i ucutkao me) na jedan posredan nacin da ne trebam da pricam mnogo jer i ne znam mnogo i ne trebam da prozivam i unizavam nekog ko je drugaciji ,ko drugacije zivi,razmislja i razume zivot pa makar to bili i oni sto veruju u krave!(iako je to meni suludo). Pored toga u par recenica sam uvideo i da cita Bibliju, i rekao mi je da je cita bukvalno kako pise i da ne priznaje nikakva tumacenja ljudska i karikiranja, sa cim sam se slozio. Pricao mi je da je sedeo i sa mnogim vladikama, i da mu se neki gade... On je neki producent... Sve u svemu na kraju nije los utisak ostavio i zamislio me je... Pogotovo ovo za Indijce i te istocne civilizacije(kineze je spomenuo). To stvarno ne kapiram, da li je moguce da toliki broj ljudi na istoku koji su relativno mirni i nisu pitani ni za sta, toliko u usmereni u pogresno Bozanstvo (narocito obican narod-gde je tamo vecina).To je Pola sveta. A mi hriscani takvi smo zlocinci u odnosu na njih. I sad ko je blizi Bogu oni okrenuti pogresnu Metu ili vrlo posrnuli u svakom pogledu zapadnjaci ? Komentar. Pozdrav. Taj tip nije mnogo pametan. To sto uporedjuje Indijce sa ostalim duhovno razorenim delom sveta, nije neki kompliment. To sto Indijci nikog ne osudjuju, zato imaju da su se sve vrste pagansih verovanja razvile i posle prosirile po celom svetu. Ceo svet je fasciniran jogom, meditacijom, makrobiotikom i ostalim paganskim smecem koje dolazi iz Indije. To sto on tvrdi da cita Bibliju i slicno, nista ne mora da znaci. Ti treba da se vise bavis Biblijom, pa ces onda imati bolju sliku o onome sto je dobro i lose. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.03.2009 23:53
|
leokas je napisao: Pomaze Bog pre svega i veliki pozdrav za Vas,zeleo bi da kazem da veoma cenim Vas rad i da imate moju punu podrsku.Moje pitanje glasi:sta mislite o biometriskim dokumentima koji su nam nametnuti,da li je to zig zveri,i ako jeste,kako se protiv toga boriti i sta konkretno uraditi?Ne znam da li ste na ovakvo pitanje vec odgovorili,ako jeste,ja se izvinjavam.Unapred zahvalan.Zelim Vam svako dobro. Govorio sam o tome. Bilo bi dobro da procitas moje postove od pocetka foruma pa da imas uvid u ono o cemu smo govorili. Ukratko, dokumenti sa cipovima, kao sto su novi pasosi Srbije, jesu dokumenti koje imaju sve zemlje EU, a to znaci da u svakom trenutku mogu da lociraju ljude i da imaju sve informacije o njima, posto cip u pasosima je takozvani RFID (Radio Frequency Identification), dakle cip koji moze lako da se identifikuje nekim spoljnim elektricnim izvorom. To cipovanje pasosa je slicno ubacivanju cipovanju zivotinja da se ne bi izgubile. Tako i Sotona hoce da ima sve ovce za sisanje u dometu svog "svevideceg oka", tako da posle sisanja moze da predje na klanje. Uz pomoc takvih dokumenata, satanisti ce lako da isceniraju neki incident i da onda optuze neke "nevidljive teroriste", pa da uvedu zakon da niko ne moze da kupi ni da proda bez tih cipovanih dokumenata. Ne iskljucujem mogucnost da ce jednog dana ljude bas cipovati pod kozu, kao pse. Ali, oni koji prihvate da budu deo satanskog sistema, njih to mnogo ne interesuje. Oni kazu: "Dajte da jedemo, i bicemo tvoji robovi, radi s nama sta hoces." Izmenio/la Miroljub Petrovic na 31.03.2009 23:57 |
|
|
kotor |
Odgovorio 01.04.2009 00:15
|
Član Odgovori: 232 Pristupio/la: 15.11.2008 13:47 Lokacija: kotor |
Masoni americki su pomogli da se obnovi drzava Izrael a vatikan je protiv kako to? Jos jedan strip o papi The Godfathers http://www.chick....linone.asp Izmenio/la kotor na 01.04.2009 00:17 |
|
|
nikola |
Odgovorio 01.04.2009 02:09
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
U vezi cipovanih dokumenata jedan satanista templar mi je rekao jos pre par godina dok nisam imao nikakvih informacija o elektronskim dokumentima, da ce razlog uvodjenja biti terorizam kako bi kupovina u marketima bila bezbedna
Izmenio/la nikola na 01.04.2009 02:18 |
|
|
OrthodoxCelt |
Odgovorio 01.04.2009 02:14
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 28.03.2008 15:36 Lokacija: Nepoznata |
Matej 13. 53 I kad svrši Isus priče ove, otide odande. 54 I došavši na postojbinu svoju, učaše ih po zbornicama njihovim tako da Mu se divljahu, i govorahu: Otkud ovome premudrost ova i moći? 55 Nije li ovo drvodeljin sin? Ne zove li se mati njegova Marija, i braća njegova Jakov, i Josija, i Simon, i Juda? 56 I sestre njegove nisu li sve kod nas? Otkud njemu ovo sve? ---------------- Galatima 1. 18 A posle toga na tri godine iziđoh u Jerusalim da vidim Petra, i ostadoh u njega petnaest dana. 19 Ali drugog od apostola ne videh, osim Jakova brata Gospodnjeg. --------------- Miroljube Da li su Jakov, Josija, Simon i Juda, Isusova polubraća? Da li je Jakovljeva i Judina poslanica napisana od strane 2 polubrata Isusova? Za Mateja U engleskom prevodu koristi se reč brethren, što ne mora biti krvno srodstvo... A U Galatima piše reč brother. Može li objašnjenje, a ako imate taj deo Mateja preveden sa Hebrejskog mislim da bi mi pomogao da rastumačim ovo... U knjizi Alberto Romera Rivera govori da je to tako...interesuje me šta vi mislite? Hvala |
|
|
P E G A Z |
Odgovorio 01.04.2009 04:15
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 01.04.2009 02:52 Lokacija: Nepoznata |
Brate Miroljube, pomaze ti Bog! Zeleo bih ovom prilikom da pohvalim tvoju hrabrost da se suprotstavis vladajucem misljenju i trud koji si ulozio da se boris za istinu Pravoslavlja. Moja jedina zamerka mogla bi se uputiti metodu komunikacije (koji ponekad ume da bude neprimereno agresivan, ali razumem kakve progone trpis pa je i to ok.) i povremeno (nehoticno) odstupanje od Pravoslavnog ucenja kada diskusija dotakne biblijske citate (npr. ono da Hristos NIJE propovedao "duhovima u tamnici" vec da je samo "biblijski" spavao). Ovakve greske imaju strahovite bogoslovske implikacije, ali srecom, ne menjaju osnovne naucne postavke vezane za probleme teorije evolucije. Ja sam na se forumu Krstarice (pod istim nickom) potrudio da oborim LOGICKI PRINCIP teorije evolucije, bazirajuci se na knjizi o.Timotija "Pravoslavni pogled na svet i savremene nauke o prirodi" http://forum.krst...p?t=266937 Nazalost, kasno sam shvatio da je moderator podforuma "Zdravlje" otvoreno bogoborno nastrojen i banovan sam zbog svojih izjava (vezanih za shizofreniju). Mene zanima jedno pitanje: Danas su ljudi dezinformisaniji vise nego ikad, nauka je davno pod kontrolom svetskih mocnika i sto je najgore, coveku se od malena sistematski ispira mozak (prikrivenim) materijalizmom i da nije Srpske Pravoslavne Crkve (mislim), teorija evolucije bi odavno bila nametnuta u skolama kao jedina i obavezna naucna "istina". Medjutim, Srbi jos uvek imaju postovanja prema SPC, i MNOGI JEDINO IZ TOG RAZLOGA ne dizu preveliku halabuku oko kreacionizma, vec se prave ludi u stilu "ma, veruj u sta hoces i postuj tudja ubedjenja". A pitanje je: kako ubediti ljude da je kreacionizam naucna istina kada podrazumeva aktivno delovanje Boga? Naveo sam u pobijanju evolucije i zakon odrzanja informacije, nepostojanje materijalnog nocioca informacije za izgradnju organa i tela coveka u celini (vec samo genetskog koda za formiranje odredjenih vrsta celija tj. gradivnih elemenata za tkiva i organe), zatim teznju materije ka usavrsanju koja je sama po sebi besmislena jer svemir sasvim lepo funkcionise i bez zive materije, antropicki princip baziran na ponasanju svetlosti u zavisnosti da li je covek posmatra ili ne (sa posebnim osvrtom na realno ali paradoksalno menjanje istorije prilikom posmatranja svetlosti udaljenih galaksija kroz teleskop - dogadjaji u proslosti "se desavaju" u zavisnosti da li ih posmatramo ili ne - u ovom slucaju, svetlost nam je dolazila cesticno ako bi smo je posmatrali, u suprotnom razlivala se talasno i drugacije kvantno interreagovala sa nailazecim cesticama). Ovaj antropicki princip ("citava stvarnost ustrojena je RADI coveka, a ne obrnuto) nije mogao da izbegne da prevali preko usta i poznati bogoborac Stiven Hoking, zamazujuci takve cinjenice konstatacijom "da se covek priblizio logickim granicama mogucnosti saznanja, pa je za dalji razvoj nauke potrebno izmenjeno stanje svesti. Samo sto jos ne preporucuje marihuanu ka potrebnu "laboratorijsku opremu" I pored svih ovih ociglednih dokaza, ljudi su OPIJENI teorijom evolucije. Kako istinu pribliziti narodu cije umove mediji okamenjuju u materijalizmu (mnogi vise nisu sposobni ni da zamisle Boga kao nematerijalnog Duha)? Kako slomiti GLAVNO SREDSTVO masona u pokoravanju sveta koje se sa toliko paznje odrzava "u zivotu"? Mnogi ljudi su prvo poverovali u Hristjanskog Boga, pa tek onda korigovali svoje stavove prema stvaranju sveta, a malo ko se "opravoslavio" samo na osnovu pobijanja evolucije (u najboljem slucaju - zalutaju u Budizam). Za koga se konkretno boris? Ako za Srbe i Srpsko obrazovanje - podrzavam, ako za otkrivenje istine svetu - gubis vreme i energiju - necastivi je vec davno dobio od Boga "svoju oblast". Pozdrav i nastavi borbu za istinu! Hristos voskrese! ISTINA JE HRISTOS!
|
|
|
tovel |
Odgovorio 01.04.2009 04:39
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
Kotor je napisao: Masoni americki su pomogli da se obnovi drzava Izrael a vatikan je protiv kako to? Jos jedan strip o papi The Godfathers http://www.chick....linone.asp Hm,zanimljiv strip iznose se neki neverovatni podaci. Pominjemo se cak i mi Srbi i Srbija i pokusaji Vatikana da nas unisti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.04.2009 10:28
|
Kotor je napisao: Masoni americki su pomogli da se obnovi drzava Izrael a vatikan je protiv kako to? Govorio sam o tome. Samo mali broj onih koji su ukljuceni u tajna drustva zaista zna sta je pozadina tajnih dustava - obozavanje Sotone. Vecina clanova tajnih drustava, iako su veliki materijalisti, imaju neke emocije i ljubav prema porodici i otadzbini. Tako su ljudi raznih profila ucetvovali u formiranju savremene drzave Izrael. Na tom sajtu postoje takodje i male brosure o papi koje su vrlo dobre. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.04.2009 10:30
|
nikola je napisao: U vezi cipovanih dokumenata jedan satanista templar mi je rekao jos pre par godina dok nisam imao nikakvih informacija o elektronskim dokumentima, da ce razlog uvodjenja biti terorizam kako bi kupovina u marketima bila bezbedna Tako je. O tome sam govorio ovde. Terorizam ce biti izgovor za uvodjenje satanizma u vidu rigoroznih zakona i potpune kontrole celog covecanstva. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.04.2009 10:35
|
OrthodoxCelt je napisao: Matej 13. 53 I kad svrši Isus priče ove, otide odande. 54 I došavši na postojbinu svoju, učaše ih po zbornicama njihovim tako da Mu se divljahu, i govorahu: Otkud ovome premudrost ova i moći? 55 Nije li ovo drvodeljin sin? Ne zove li se mati njegova Marija, i braća njegova Jakov, i Josija, i Simon, i Juda? 56 I sestre njegove nisu li sve kod nas? Otkud njemu ovo sve? ---------------- Galatima 1. 18 A posle toga na tri godine iziđoh u Jerusalim da vidim Petra, i ostadoh u njega petnaest dana. 19 Ali drugog od apostola ne videh, osim Jakova brata Gospodnjeg. --------------- Miroljube Da li su Jakov, Josija, Simon i Juda, Isusova polubraća? Da li je Jakovljeva i Judina poslanica napisana od strane 2 polubrata Isusova? Za Mateja U engleskom prevodu koristi se reč brethren, što ne mora biti krvno srodstvo... A U Galatima piše reč brother. Može li objašnjenje, a ako imate taj deo Mateja preveden sa Hebrejskog mislim da bi mi pomogao da rastumačim ovo... U knjizi Alberto Romera Rivera govori da je to tako...interesuje me šta vi mislite? Hvala Ja mislim isto sto i Alberto Rivera. Imas o tome detaljnije u prva dva poglavlja knjige "Vavilonska misterijska religija" (u pitanju je radna verzija knjige). Evo ti link: http://www.cps.or...avilon.zip |
|
|
nikola |
Odgovorio 01.04.2009 10:51
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Miroljub Petrovic je napisao: nikola je napisao: U vezi cipovanih dokumenata jedan satanista templar mi je rekao jos pre par godina dok nisam imao nikakvih informacija o elektronskim dokumentima, da ce razlog uvodjenja biti terorizam kako bi kupovina u marketima bila bezbedna Tako je. O tome sam govorio ovde. Terorizam ce biti izgovor za uvodjenje satanizma u vidu rigoroznih zakona i potpune kontrole celog covecanstva. Jedan vid rigoroznih zakona vec su sproveli u studenskim domovima. Neki upravnici domova su sumljivog morala. Propisuju se takve procedure da se granici sa logicnim, da ne govorim o novinama koje su uveli slicnim u zatvoru, pored cesme postavili su pravilo pranja ruku u 10 tacaka, pa to ne da vredja, a studenti koji dodju prvi put primire se ko bubice na takav vid ponizavanja. Studenti vec imaju cipovane kartice kojim placaju dom i hranu, negde su probli sa uvodjenjem rampi na ulazu u domima koje bi propustale na cip Izmenio/la nikola na 01.04.2009 12:06 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.04.2009 11:24
|
P E G A Z je napisao: Brate Miroljube, pomaze ti Bog! Zeleo bih ovom prilikom da pohvalim tvoju hrabrost da se suprotstavis vladajucem misljenju i trud koji si ulozio da se boris za istinu Pravoslavlja. Moja jedina zamerka mogla bi se uputiti metodu komunikacije (koji ponekad ume da bude neprimereno agresivan, ali razumem kakve progone trpis pa je i to ok.) i povremeno (nehoticno) odstupanje od Pravoslavnog ucenja kada diskusija dotakne biblijske citate (npr. ono da Hristos NIJE propovedao "duhovima u tamnici" vec da je samo "biblijski" spavao). Ovakve greske imaju strahovite bogoslovske implikacije, ali srecom, ne menjaju osnovne naucne postavke vezane za probleme teorije evolucije. Ako budes jos malo proucavao, videces da to "odstupanje" koje spominjes nije odstupanje, nego vracanje na izvorni put pravoslavlja. Mene zanima jedno pitanje: Danas su ljudi dezinformisaniji vise nego ikad, nauka je davno pod kontrolom svetskih mocnika i sto je najgore, coveku se od malena sistematski ispira mozak (prikrivenim) materijalizmom... A pitanje je: kako ubediti ljude da je kreacionizam naucna istina kada podrazumeva aktivno delovanje Boga? Kako istinu pribliziti narodu cije umove mediji okamenjuju u materijalizmu (mnogi vise nisu sposobni ni da zamisle Boga kao nematerijalnog Duha)? Najvise sto mozemo da ucinimo jeste da moralno zivimo i da istinitu informaciju stavimo sto blize ljudima, a to mozemo pre svega preko interneta, a onda i preko knjiga i DVD-a. Postoji opcija i da osnivamo nase privatne osnovne i srednje skole, kao i fakultete, koji bi mogli da budu u vidu klasicne nastave ili preko interneta (kao sto se radi na Zapadu). Nas centar planira da uskoro otvori najpre fakultet (koji ce se za pocetak pohadjati preko interneta), a kasnije i osnovnu i srednju skolu. Upravo prikupljamo potpise za registraciju takve institucije i ocekujem da cemo do kraja maja ove godine ili pocetka juna (za oko dva meseca) poceti sa radom. Nema svrhe da nekoga ubedjujes i raspravljas se. O stvaranju i teologiji mozes da pricas sa onima koji pokazu interesovanje i koji te pitaju. Sa ljudima treba biti prijatelj, a ne napadati njihove stavove. Ako si prema nekome prijateljski raspolozen, bez obzira sto on nosi mindjusu na nosu i pusi marihuanu, i ako zivis moralno, verovatno ces dobiti pitanje od njega zasto tako zivis. Onda mozes, u prijateljskom duhu da mu kazes zasto mislis da je takav zivot ima prednosti. Pogledaj kako je Isus pomagao ljudima. On nije onoj kurvi Samarjanki rekao: "Gde si kurvo?!! Sto si dosla na ovaj izvor? Prvo prestani da se kurvas pa onda dodji ovde da uzimas vodu! Mars kuci!" Ne, Isus je sa njom pricao kao otas ca cerkom ili brat sa sestrom, i ona je prihvatila njegovu poruku i pomoc. Mi treba da budemo psiholozi kao Isus i da prepoznamo ljudske potrebe, pa da u tom smeru delujemo, a ne da kao inkvizitori koljemo i ubijamo zabludele. To je nacin kako jedino mozemo da pomognemo ljudima. A to necemo znati ako ne citamo Bibliju i ne ucimo od Boga kako je On delovao u istoriji. Za koga se konkretno boris? Ako za Srbe i Srpsko obrazovanje - podrzavam, ako za otkrivenje istine svetu - gubis vreme i energiju - necastivi je vec davno dobio od Boga "svoju oblast". Borim se za sve ljude do kojih mogu da doprem, a pre svega za Srbe i one koji govore jezikom koji je blizak nasem (mislim na ljude iz bivse Jugoslavije). Velike su potrebe svuda u svetu. Pre tri dana sam se vratio iz Amerike i ne mogu da ti opisem kako su me Amerikanci lepo docekali i koliko im je bilo drago sto su mogli da cuju moje misljenje po nekim pitanjima. Zvali su me da ponovo dodjem i duze ostanem, da im organizujem predavanja iz kreacionizma i hebrejskog jezika, itd, itd. Slicna je situacija gde god sam bio u svetu - velika duhovna tama i velika glad za nebeskim temama, a nema ko ljudima da progovori. Zato planiram da nas sajt prevedem na engleski, hebrejski i jos par drugih jezika, kao i knjige i video materijale. Ali, polako, korak po korak, onim tempom kojim se moze. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.04.2009 11:25
|
tovel je napisao: Kotor je napisao: Masoni americki su pomogli da se obnovi drzava Izrael a vatikan je protiv kako to? Jos jedan strip o papi The Godfathers http://www.chick....linone.asp Hm,zanimljiv strip iznose se neki neverovatni podaci. Pominjemo se cak i mi Srbi i Srbija i pokusaji Vatikana da nas unisti. I u ostala tri stripa koji nisu postavljeni ima sjajnih informacija. Videces kad se uskoro objavi. |
|
|
anton |
Odgovorio 01.04.2009 13:05
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube hoćete li postaviti na sajt one pjesme u desetercu na biblijske teme o kojima ste jednom govorili? Dali u Hrvatskoj postoji Centar za prirodnjačke studije?Čuo sam da postoji,ali nemogu naći stranicu,pa ako može int.adresa. |
|
|
kotor |
Odgovorio 01.04.2009 13:53
|
anton je napisao: Dali u Hrvatskoj postoji Centar za prirodnjačke studije?Čuo sam da postoji,ali nemogu naći stranicu,pa ako može int.adresa. http://www.cps.hr/ |
|
|
kotor |
Odgovorio 01.04.2009 13:55
|
Miroljub Petrovic je napisao: Kotor je napisao: Masoni americki su pomogli da se obnovi drzava Izrael a vatikan je protiv kako to? Govorio sam o tome. Samo mali broj onih koji su ukljuceni u tajna drustva zaista zna sta je pozadina tajnih dustava - obozavanje Sotone. Vecina clanova tajnih drustava, iako su veliki materijalisti, imaju neke emocije i ljubav prema porodici i otadzbini. Tako su ljudi raznih profila ucetvovali u formiranju savremene drzave Izrael. Cesto se u medijima optuzuju fundamentalni Hriscani u SAD da podrzavaju postojanje drzave Izrael tako sto uticu na svoju vladu da ga podrzava,jer se time ispunjava prorocanstvo o dolasku Mesije? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.04.2009 15:24
|
anton je napisao: Miroljube hoćete li postaviti na sajt one pjesme u desetercu na biblijske teme o kojima ste jednom govorili? Bice. Dali u Hrvatskoj postoji Centar za prirodnjačke studije?Čuo sam da postoji,ali nemogu naći stranicu,pa ako može int.adresa. Zvanicno postoji, registrovan je, ali u praksi postoje samo pojedinci koji rade neke poslove vezano za prevodjenje. Nemamo coveka koji ima sve nase knjige i video materijale pa da mozemo da ga reklamiramo. Ali, sve ima na internetu. Ako hoces, mogu da te povezem sa mojim prijateljima iz Hrvatske koji rade sa mnom. |
|
Predji na forum: |