pocetak foruma
|
|
panta |
Odgovorio 29.03.2009 15:57
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 02.11.2008 15:40 Lokacija: Nepoznata |
Da ne mislis mozda da su devojcice koje nestaju u Americi i svetu mladje od 14 god vise koriste za sex trafiking nego za neko zrtvovanje kako navodis u videu Ko vlada svetom? |
|
|
boZo |
Odgovorio 29.03.2009 16:09
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 05.07.2008 04:50 Lokacija: Nepoznata |
kako vi dolazite do takvih podataka, ko je u kom masonskom drustvu? ko nad kime vlada? ko je kome nadredjen? nije da neverujem u to sto pisete nego me zanima gde mogu da se pronadjem takve informacije. da i ja budem u toku dogadjaja. |
|
|
TT |
Odgovorio 29.03.2009 16:23
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 29.03.2009 16:15 Lokacija: Nepoznata |
STA MISLITE O SAJTU WWW.ISUS.AT? |
|
|
TT |
Odgovorio 29.03.2009 16:25
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 29.03.2009 16:15 Lokacija: Nepoznata |
O CEMU GOVORI DANILO U SVOJOJ MOLITVI OD 4 DO 19 STIHA? |
|
|
dreamer_30 |
Odgovorio 29.03.2009 16:56
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 24.06.2008 19:44 Lokacija: Nepoznata |
Preporucujem svima da poslusaju danasnju besjedu mitropolita Amfilohija u manastiru Dajbabe www.svetigora.com. Mitropolit govori o duhovnim svetionicima naseg naroda,o Justinu Popovicu i prepodobnom Simeonu Popovicu Dajbabskom i o "novom"svjetskom poretku. |
|
|
anton |
Odgovorio 29.03.2009 18:18
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Kada smo kod nestanka djece...Duci Simonović kaže da konkretno u Africi mnogo djece nestaje,te da od njih prave moderne gladijatore za najkrvavije "sportove".Šta mislite o toj tezi? Kada sam već kod Ducija...Već ste pričali da je olimpijska baklja,tj. plamen okultni simbol,a kada vidimo da se plamen pali pomoću(boga)sunca,stvar je puno jasnija. Dali ste čitali knjigu američkog Židova Brucea Feilera "Putovanje biblijskim zemljama"? |
|
|
zanzak |
Odgovorio 29.03.2009 20:43
|
Član Odgovori: 92 Pristupio/la: 30.12.2008 19:56 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube,pitao sam vas vec kako je Petar znao da je Isus mesija i odgovorili ste mi.Medjutim,meni jos uvijek nije jasan drugi dio njegovog odgovora,tj kako je on znao da je Isus Boziji sin?Otkud je on mogao znati to? |
|
|
Gogi |
Odgovorio 29.03.2009 21:01
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 05.05.2008 21:39 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav Miroljube ! Dali je pmetno,tj. zdravo jedan dan sedmicno,nista ne jesti,samo piti vodu ! Pozdrav Gogi
|
|
|
VladaKG1980 |
Odgovorio 29.03.2009 22:11
|
Član Odgovori: 58 Pristupio/la: 04.07.2008 00:31 Lokacija: Kragujevac |
Puno pozdrava. 1. Profesore na strani 29 (deseti mart 2008.) na pitanje milosa "kojim su jezikom govorili Adam i Eva" vi ste odgovrili "Ne znamo, možda anđeoskim". Verujem da tada niste imali prave podatke o prvom jeziku ljudi (hebrejskom) već ste do saznanja došli 7-8 meseci kasnije. Da li sam u pravu ? 2. Za mene zbunjujući citat iz knige Masonski i Okultni simb. strana 265. Teško mi je da poverujem u ovo, ako može razjašnjenje : Islamska religija koristi polumesec i zvezdu kao svoj simbol. Ovo obeležje se može videti na zastavama mnogih islamskih naroda. Islamski Bog se zove Alah. On je bio bog meseca, koji se oženio boginjom sunca. “Zajedno su iznedrili tri boginje, koje su nazvane 'Alahove }erke': Al-lat, Al-Uza i Manat”.22 Enciklopedija religije (Ency - clopedia of Religion) spominje da je “'Alah' preislamsko ime... koje odgovara vavilonskom Valu.”23 Dole levo je simbola za Alaha. Islamska sveta knjiga se zove Kuran (simbol dole desno)... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.03.2009 22:33
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
vgajcev1 je napisao: Što mislite pokojnicima Ivanu Pavlu II i Franji Kuhariću? Zao mi je sto nisu izabrali dobar put, nego cemo ih gledati u drugom vaskrsenju za sud i unistenje. Koja njihova djela govore da su izabrali loš put,a ako jesu mužda su u Bogu našli milosrđe koje će ih spasiti. Vjerujem da su činili ono što su mislili da je od Boga pravedno. Za njih svjedoče neka njihova djela. Svi znamo da su zagovarali put Isusa. Zar to ne govori dovoljno za njih? Mogu samo da konstatujem da si u teskoj zabludi i ne znam sta bih trebao da kazem da bih te razuverio. Tvoja prica me podseca na pricu jednog bivseg clana foruma koji je trazio da mu dokazem da su 2+2=4, kao i da sve ovo sto sada zivimo i radimo nije fatamorgana. Ako si toliko nepismen iz istorije da ne znas ko su bila dva gore pomenuta lika, i ako su oni za tebe pozitivci, onda mogu samo da se molim Bogu za tebe. Ja kazem da su to dvojica od najpoznatijih satanista savremenog doba. A ko malo poznaje istoriju, moci ce da proceni da li je tacno ovo sto sam rekao. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.03.2009 22:34
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
panta je napisao: Da ne mislis mozda da su devojcice koje nestaju u Americi i svetu mladje od 14 god vise koriste za sex trafiking nego za neko zrtvovanje kako navodis u videu Ko vlada svetom? Mislim da se koriste za satanisticke orgije, a onda i za zrtvovanje. Satanisti uzivaju kad najpre siluju, a onda ubiju silovanu devojcicu. Imas o tome u ispovesti bivseg sataniste u videu "Noc vestica" (mozes da pogledas taj video na nasem sajtu). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.03.2009 22:53
|
boZo je napisao: kako vi dolazite do takvih podataka, ko je u kom masonskom drustvu? ko nad kime vlada? ko je kome nadredjen? nije da neverujem u to sto pisete nego me zanima gde mogu da se pronadjem takve informacije. da i ja budem u toku dogadjaja. Ja sam o izvorima informacija vise puta govorio na ovom sajtu, a imas i u mojoj knjizi "Ko vlada svetom" detaljne reference, kao i u drugim knjigama u odeljku "Opasnosti okultizma (knjige)". |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.03.2009 22:55
|
TT je napisao: STA MISLITE O SAJTU WWW.ISUS.AT? Cim reklamiraju Simu Ralevica, znaci da su u pitanju baptisti, sto znaci da promovisu verovanje kako ce Bog kroz celu vecnost da muci nepokajane u paklu i slicne gluposti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.03.2009 23:05
|
anton je napisao: Kada smo kod nestanka djece...Duci Simonović kaže da konkretno u Africi mnogo djece nestaje,te da od njih prave moderne gladijatore za najkrvavije "sportove".Šta mislite o toj tezi? Moguce. Dali ste čitali knjigu američkog Židova Brucea Feilera "Putovanje biblijskim zemljama"? Bez veze, nema veze sa Biblijom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.03.2009 23:06
|
zanzak je napisao: Miroljube,pitao sam vas vec kako je Petar znao da je Isus mesija i odgovorili ste mi.Medjutim,meni jos uvijek nije jasan drugi dio njegovog odgovora,tj kako je on znao da je Isus Boziji sin?Otkud je on mogao znati to? Pa citao je biblijska prorocanstva, Mojsija i proroke, tamo sve pise. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.03.2009 23:07
|
Gogi je napisao: Pozdrav Miroljube ! Dali je pmetno,tj. zdravo jedan dan sedmicno,nista ne jesti,samo piti vodu ! Pozdrav Ako je covek fizicki i psihicki spreman za tako nesto, onda moze. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.03.2009 23:19
|
VladaKG1980 je napisao: Puno pozdrava. 1. Profesore na strani 29 (deseti mart 2008.) na pitanje milosa "kojim su jezikom govorili Adam i Eva" vi ste odgovrili "Ne znamo, možda anđeoskim". Verujem da tada niste imali prave podatke o prvom jeziku ljudi (hebrejskom) već ste do saznanja došli 7-8 meseci kasnije. Da li sam u pravu ? U pravu si. 2. Za mene zbunjujući citat iz knige Masonski i Okultni simb. strana 265. Teško mi je da poverujem u ovo, ako može razjašnjenje : Islamska religija koristi polumesec i zvezdu kao svoj simbol. Ovo obeležje se može videti na zastavama mnogih islamskih naroda. Islamski Bog se zove Alah. On je bio bog meseca, koji se oženio boginjom sunca. “Zajedno su iznedrili tri boginje, koje su nazvane 'Alahove cerke': Al-lat, Al-Uza i Manat”.22 Enciklopedija religije (Ency - clopedia of Religion) spominje da je “'Alah' preislamsko ime... koje odgovara vavilonskom Valu.”23 Dole levo je simbola za Alaha. Islamska sveta knjiga se zove Kuran (simbol dole desno)... U svojoj knjizi "Prorok", Alberto Rivera, bivsi visoki jezuitski svestenik, tvrdi to isto i daje jos vise detalja na tu temu, tvrdeci da je za tu pricu cuo od svog jezuitskog staresine. On je rekao da su jezuiti osnovali islam preko Muhamedove prve zene, koja je imala 40 godina (dok je Muhamed imao 25 kad su se uzeli), i njenog brata koji su imali veliki uticaj Muhameda, a koji su bili pod kontrolom rimske crkve. Cilj je bio da se stvori religija u tom delu sveta preko koje ce Vatikan da unisti Jevreje i biblijski religiozne hriscane. Kompletna dela Alberta Rivere bi uskoro trebala da objavi jedna izdavacka kuca iz Beograda. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 29.03.2009 23:20 |
|
|
VladaKG1980 |
Odgovorio 29.03.2009 23:26
|
Član Odgovori: 58 Pristupio/la: 04.07.2008 00:31 Lokacija: Kragujevac |
Šta vi mislite o Islamu, znam da ste ranije rekli da niste Islam proučavali, ali ako je istina (a jeste) da su danas među najmoralnijim ljudima islamisti, zar je moguće da je ta vera laž ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.03.2009 00:07
|
VladaKG1980 je napisao: Šta vi mislite o Islamu, znam da ste ranije rekli da niste Islam proučavali, ali ako je istina (a jeste) da su danas među najmoralnijim ljudima islamisti, zar je moguće da je ta vera laž ? Sigurno je da Bog koristi razne ljude i razne pokrete na razlicite nacine. Kako je nastao islam, o tome mozemo da raspravljamo. Ne iskljucujem opciju o kojoj govori Alberto Rivera. To sto je u islamu porodica jaka, to moze da bude upotrebljeno i protiv Boga, da se jake porodice i drzave udruze u borbi protiv Bozjeg naroda. |
|
|
cicy |
Odgovorio 30.03.2009 00:23
|
Član Odgovori: 49 Pristupio/la: 25.12.2008 14:45 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, nadam se da neces izbrisati ova pitanja, mene samo zanimaju odgovori a ne okolišanja: 1.Kako znaš da su Adam i Eva govorili hebrejski? 2.Naveo si da koristis reference za masone, mene zanimaju, odakle te reference dobivaju infrmacije, iz još referenci ili...? 3.Šta je to točno Papa Ivan Pavao II loše činio? 4.Ovo je pitanje više zapažanje, ali reći da je Ivan Pavao II zao, a ratni zločinci (Legija) dobri i Bogu ugodni znači da ti imaš neke informacije koje nisu dostupne ostaim ljudima, ili sam ja i 99% ostalih ljudi u teškoj zabludi. Molim komentar. Kao što sam već rekao, zanimaju me odgovori a ne oklišanja i osobni napadaji. Hvala |
|
Predji na forum: |