pocetak foruma
|
|
Marko |
Odgovorio 22.03.2009 21:33
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 16.11.2008 18:23 Lokacija: Nepoznata |
http://www.youtub...re=related Miroljube ovako je bilo na prvom pederskom marsu koji je razbijena policija je vadila kao st ose da videti i automatsko oruzje, znacibilaje spremna da nas pobije, sta ocekivati i sta raditi dalje kadsu zakazali u junu jos jedan mars da krenemo i mi naoruzani pa sta nam Bog da. Marko Aleksic
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.03.2009 23:46
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
pobertp je napisao: Pozdrav,Miroljube! Jeste li istraživali problematiku geopatogenih zračenja?Što mislite o tome,da li drži vodu teorija o postojanju crnih točaka,Hartmanovih čvorova i sličnih pojava za koje se tvrdi da narušavaju čovjekovo zdravlje? Da li postoje mjesta na kojima je loše spavati i gdje smo izloženi djelovanju podzemnih voda i sličnih izvora zračenja...? Ili je to više nalik astrologiji gdje se tvrdi da zvijezde i planete udaljene milijune kilometara utječu na život ljudi? Ako,pak postoje utjecaji poput navedenih geopatogenih zračenja,kako ih otkriti i obraniti se?Radiestezija je povezana sa okultnim,pa pomoću nje bolje ne... Što mislite o svemu tome? Sve te stvari su direktno povezane sa okultizmom. Ko u to veruje, i u slicne vradzbine, svasta moze da dozivi od demona. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.03.2009 23:47
|
Super Administrator Odgovori: 22611 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Stefan je napisao: Profesore, da li mozete reci nesto vise o jakoj vrtoglavici, znam da je glavni uzrok nepravilna ishrana i povisena masnoca u krvi, mene interesuje da li postoje neke namernice koje na neki nacin mogu da poboljsaju ovakvo stanje? Hvala Vrtoglavica moze da bude uzrokovana prljavim vazduhom, stresom, neadekvatnom fizickom aktivnoscu... Pogledaj Enciklopediju prirodnih lekova na nasem sajtu www.zakonizdravlj... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.03.2009 23:50
|
Alen P je napisao: Pozdrav! Miroljube, u jednome postu si napisao da je Racinger bio član nacističke mladeži (ako se ne varam). Možeš li dati koji izvor koji potvrđuje taj podatak? Hvala! Ima ih bezbroj, evo ti jednog: http://apollotomo...chive.html |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.03.2009 23:51
|
zanzak je napisao: Jos jedno pitanje dok sam tu.Sta mislite da li i andjeli imaju nekakvu vrstu zakona,kao mi sto imamo Mojsijev zakon?Drugim rijecima,sta milite da li je i njima Bog namjenio nesto slicno sto bi im bilo mjerilo ponasanja,u slicnoj formi kao nama?Sigurno taj zakon ne moze biti isti kao nama,jer nismo iste prirode kao andjeli.Znam da je periferno pitanje,ali nekako mi se cini zanimljivim,pa da cujem vas. Naravno da postoji zakon i za njih i taj zakon je skoro identican Mojsijevom zakonu. |
|
|
saritaaa |
Odgovorio 23.03.2009 00:39
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 01.11.2008 15:06 Lokacija: Nepoznata |
Zanima me da li imate vase knjige koje ste pisali..na engleskom prevodu ..posto sam uspela da nadjem samo nauka i problem smrti na eng prevodu..jako sam srecna odusevljenjem ljudi koji su procitali knjigu..nauka i problem smrti i trazili su mi jos neke druge knjige od vas zato sto su je brzo procitali... knjiga je jednostavna i povezana nisu mogli da stanu kad su je citali..bilo bi zaista super ako mogu da nabavim i ove druge dve mislim da ce se jos vise oduseviti sto mi je i cilj da ljudi zaista saznaju mozda neke stvari koje nisu znali i naravno da se priblize Bogu sto je najbitnije!!Veliki pozdrav za vas!
ne boj se jer sam ja s tobom...
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.03.2009 01:47
|
Marko je napisao: http://www.youtub...re=related Miroljube ovako je bilo na prvom pederskom marsu koji je razbijena policija je vadila kao st ose da videti i automatsko oruzje, znacibilaje spremna da nas pobije, sta ocekivati i sta raditi dalje kadsu zakazali u junu jos jedan mars da krenemo i mi naoruzani pa sta nam Bog da. Ja sam o tome detaljno govorio u jednom od prethodnih postova. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.03.2009 01:50
|
saritaaa je napisao: Zanima me da li imate vase knjige koje ste pisali..na engleskom prevodu ..posto sam uspela da nadjem samo nauka i problem smrti na eng prevodu..jako sam srecna odusevljenjem ljudi koji su procitali knjigu..nauka i problem smrti i trazili su mi jos neke druge knjige od vas zato sto su je brzo procitali... knjiga je jednostavna i povezana nisu mogli da stanu kad su je citali..bilo bi zaista super ako mogu da nabavim i ove druge dve mislim da ce se jos vise oduseviti sto mi je i cilj da ljudi zaista saznaju mozda neke stvari koje nisu znali i naravno da se priblize Bogu sto je najbitnije!!Veliki pozdrav za vas! Na engleski je prevedena i moja knjiga "Tajna srecnog zivota" i momentalno je u procesu lektorisanja, a uskoro cemo prevesti i ostale moje knjige na engleski jezik. Knjige ce biti postavljene na sajt cim budu bile zavrsene. |
|
|
nikola |
Odgovorio 23.03.2009 02:02
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Ko su satanisti koje zovemo cionisti |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.03.2009 02:29
|
nikola je napisao: Ko su satanisti koje zovemo cionisti Cionisti nisu satanisti. U pitanju su ljudi koji se bore za postojanje i opstanak jevrejske drzave Izrael. Cionisti su ljudi preko kojih Bog vodi drzavu Izrael. Mnogi medju njima su sekularni, ali Bog za sada nema bolje. |
|
|
anton |
Odgovorio 23.03.2009 09:33
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube,kako objasniti činjenicu da su Židovi za vrijeme fašističke vladavine Benita Musolinija u Italiji i hrvatskim krajevima okupiranim od Talijana do 1943. relativno mirno živjeli i nisu bili proganjani. No njihova je sudbina zapečaćena kapitulacijom Italije,kada te krajeve okupiraju Nijemci i sve zatčene Židove ubijaju ili šalju u logore. I drugo.Nije mi jasno zašto su se i u tzv.NDH i u Srbiji pod njemačkom upravom neki domaći ljudi sa nečuvenom mržnjom okomili na Židove koji su bili lojalni i mirni građani i koji su do tada sa domaćim stanovništvom živjeli u miru i slozi. Čitao sam da su za vrijeme 2.svjetskog rata u Poljskoj svi Poljaci uključujući i katoličko svećenstvo bili na strani antifašizma.Dali je to razlog što papa tada nije učinio ništa da ublaži patnje poljskog naroda koji su katolici,pa čak i da iz logora spasi brojne svećenike? |
|
|
s b |
Odgovorio 23.03.2009 11:17
|
Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 23.01.2009 10:39 Lokacija: Nepoznata |
dva pitanja i jedno obavestenje 1. Imam par nejasnoca u knjizi "osnovi relegija" jedno od njih je: " Ono što je zanimljivo u vezi sa ovim tekstom jeste da Bog kaže: "Ja sam Gospod Bog revnitelj koji pohodim grehe otačke na sinovima do trećeg i do četvrtoga kolena, a činim milost na tisućama onih koji me ljube." Neko je kazao da je odnos Božje pravde i Božje milosti 4:1000. " narocito zadnja recenica? 2. ko finansura i protura u medije organizacije kao sto su nacionalni stroj,obraz,1389 i slicne i da li su one produkt 90` godina ? 3. U manastiru Velika Remeta svake nedelje se okuplja mnostvo ljudi. Pored lepih beseda oca Igumana u Manastiru se mozete snabdeti sa mnostvom literature i dvd po pristupacnim cenama. Takodje imate dvd izdanje "DOKAZI STVARANJA " u izdanju cps. hvala ...velika se kisa slila u dolini reke nila ...
|
|
|
Gabrijel |
Odgovorio 23.03.2009 11:28
|
Član Odgovori: 46 Pristupio/la: 12.02.2009 13:00 Lokacija: Nepoznata |
(ne branim papu). Sinoc sam gledao na trecem dnevniku. Papa je izjavio da se ukinu kondomi za borbu protiv side, kako kaze nisu efikasni. I to je izazvalo proteste. Kao novi vid borbe je izneo da treba se pristupi novom duhu seksualnosti-samo je to dnevnik javio. Sta mislite sta ce izmisliti tj. kakav je to novi duh? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.03.2009 11:30
|
zemuntrio je napisao: postovani Miroljube,jeste li imali priliku da procitate protokole Sionskih mudraca,i sta mislite o tome?? Ja vecu gadost i podmuklost nisam imao prilike da vidim i procitam... Govorio sam o toj "knjizi". Tu knjigu su pisali satanisti, pa su podmetnuli da su je pisali Jevreji. To je stari metod koji su oni koristili tokom istorije da optuze Jevreje da su krivi za sve. To je metod koji dobro pali kod ljudi koji su moralno posrnuli, jer oni uvek druge optuzuju za svoje stradanje, a ne sebe i svoje pogresne izbore. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 23.03.2009 11:33 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.03.2009 11:37
|
anton je napisao: Miroljube,kako objasniti činjenicu da su Židovi za vrijeme fašističke vladavine Benita Musolinija u Italiji i hrvatskim krajevima okupiranim od Talijana do 1943. relativno mirno živjeli i nisu bili proganjani. No njihova je sudbina zapečaćena kapitulacijom Italije,kada te krajeve okupiraju Nijemci i sve zatčene Židove ubijaju ili šalju u logore. Italijani, generalno, spadaju u neke od boljih evropskih naroda. Papa zivi kod njih i oni znaju kakav je on prevarant pa ga ne cene mnogo. To je razlog zasto Italijani nisu nasedali na papske lazi protiv Jevreja i nisu mrzeli Jevreje. I drugo.Nije mi jasno zašto su se i u tzv.NDH i u Srbiji pod njemačkom upravom neki domaći ljudi sa nečuvenom mržnjom okomili na Židove koji su bili lojalni i mirni građani i koji su do tada sa domaćim stanovništvom živjeli u miru i slozi. Da bi se dodvorili okupatoru. Čitao sam da su za vrijeme 2.svjetskog rata u Poljskoj svi Poljaci uključujući i katoličko svećenstvo bili na strani antifašizma.Dali je to razlog što papa tada nije učinio ništa da ublaži patnje poljskog naroda koji su katolici,pa čak i da iz logora spasi brojne svećenike? To ne znam. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.03.2009 11:43
|
S B je napisao: dva pitanja i jedno obavestenje 1. Imam par nejasnoca u knjizi "osnovi relegija" jedno od njih je: " Ono što je zanimljivo u vezi sa ovim tekstom jeste da Bog kaže: "Ja sam Gospod Bog revnitelj koji pohodim grehe otačke na sinovima do trećeg i do četvrtoga kolena, a činim milost na tisućama onih koji me ljube." Neko je kazao da je odnos Božje pravde i Božje milosti 4:1000. " narocito zadnja recenica? Obicno imamo situaciju da deca od loseg oca budu losa i do treceg i do cevtrtog kolena, tako da Bog mora da se bori sa ocevim grehom tokom nekoliko generacija (desava se nekad da dete loseg oca bude dobar covek, ali to su veoma retki slucajevi). Dakle, Bog morada bude pravedan i da se bori sa grehom u cak 4 generacije zbog loseg zivota oca. Sa druge strane, kad je otac dobar covek, onda njegov uticaj moze da se prenese na mnogo narednih generacija, na hiljade onih koje ce doci, tako da ce zbog pozitivnih stremljenja oca i njegovih potomaka biti milostiv prema njima. Onda je neko izneo gornje zapazanje. 2. ko finansura i protura u medije organizacije kao sto su nacionalni stroj,obraz,1389 i slicne i da li su one produkt 90` godina ? Koliko znam, u pitanju su dobovoljne oranizacije koje se same finansiraju ili od strane simpatizera. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.03.2009 11:44
|
Gabrijel je napisao: (ne branim papu). Sinoc sam gledao na trecem dnevniku. Papa je izjavio da se ukinu kondomi za borbu protiv side, kako kaze nisu efikasni. I to je izazvalo proteste. Kao novi vid borbe je izneo da treba se pristupi novom duhu seksualnosti-samo je to dnevnik javio. Sta mislite sta ce izmisliti tj. kakav je to novi duh? Ocigledno je hteo da kaze ne treba od polnog odnosa praviti perverziju. |
|
|
Obilic |
Odgovorio 23.03.2009 14:06
|
Član Odgovori: 109 Pristupio/la: 12.08.2008 14:59 Lokacija: Beograd |
Kakvo je vase misljenje o protestantskom pokretu u vremenu u kome je nastao? Da li je geslo "Biblija i samo Biblija kao osnov nase vere i zivota" bilo zaista primenjivano u praksi? Da li je Bog vodio ovaj pokret preko Lutera i drugih istaknutih ljudi kako bi se razbile mracne zablude papstva? Sta mislite o protestantizmu danas? |
|
|
anton |
Odgovorio 23.03.2009 14:21
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Upravo gledam video materijal"Ko vlada svetom",recite mi oni što se okupljaju na Stonhendžu,jesu li to svi odreda satanisti,ili tu ima i raznih besposličara željnih "dobre zabave",narkomana,i njima sličnih,a koje onda ovi pravi satanisti vrbuju nudeći im sve i svašta? Kako su i u koju svrhu napravljeni crteži(linije)u Nasci? Jeti,snježni čovjek(bigfoot,saskvačdali postoji,i ako postoji kakvo je to stvorenje? |
|
|
filosof26 |
Odgovorio 23.03.2009 23:18
|
Član Odgovori: 43 Pristupio/la: 01.07.2008 17:17 Lokacija: Nepoznata |
Niste odgovorili na moje pitanje...
Sto god tkas, vezuj konce za nebo...
|
|
Predji na forum: |