pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2008 13:48
|
Super Administrator Odgovori: 22607 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
bokiva je napisao: Na koliko lokaliteta su nadjeni ljudski artefakti prepotopni mozete li da kazete koji su to lokaliteti sem Paluxy river lokaliteta? Jedan od njih je lokalitet kod Dinosaur National Monument u drzavi Juta. Evo linka: http://www.bible....te-man.htm Postoje i drugi nalazi, kao ovi dole: http://www.bible....ossils.htm http://www.bible....tracks.htm http://www.bible....no-art.htm |
|
|
Laki |
Odgovorio 25.03.2008 15:25
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Hteo bih da konsultujem gdina Miroljuba povodom necega. Na kanalima History i National Geographic su bile neke emisije o tome kako je izgubljena originalna Hristova poruka i kako je Jakov, brat Gospoda Isusa, sirio pravo hriscanstvo kao Isusu mudrom ucitelju, a da su ga potisnuli Petar i Pavle svojim ucenjem o Isusu Bogu. Takodje su rekli da nije Isus rodjen u Vitlejemu, jer Marija nije mogla da jase magarca u devetom mesecu trudnoce i da dodje u Vitlejem. Zanima me, na osnovu cega ovo bulazne? Uzimaju neka jevandjelja po Jakovu, Didahe itd. Sta mislite o tome, gdine Miroljube? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2008 15:27
|
Super Administrator Odgovori: 22607 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
bokiva je napisao: Da li mozes da kazes nesto o vavilonskim tablicama najstarijim i njihovom svedocenju o istinitosti Biblije kad su ziveli patrijasi? Nisam to proucavao. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2008 15:29
|
Laki je napisao: Hteo bih da konsultujem gdina Miroljuba povodom necega. Na kanalima History i National Geographic su bile neke emisije o tome kako je izgubljena originalna Hristova poruka i kako je Jakov, brat Gospoda Isusa, sirio pravo hriscanstvo kao Isusu mudrom ucitelju, a da su ga potisnuli Petar i Pavle svojim ucenjem o Isusu Bogu. Takodje su rekli da nije Isus rodjen u Vitlejemu, jer Marija nije mogla da jase magarca u devetom mesecu trudnoce i da dodje u Vitlejem. Zanima me, na osnovu cega ovo bulazne? Uzimaju neka jevandjelja po Jakovu, Didahe itd. Sta mislite o tome, gdine Miroljube? Nemoj da gledas te kanale jer sa njim samo siklja otrov i laz. |
|
|
ALEX |
Odgovorio 25.03.2008 15:56
|
Član Odgovori: 104 Pristupio/la: 24.02.2008 16:24 Lokacija: Republika Srpska, Banja Luka |
DA LI STE GLEDALI FILM DIGITALNI ANDJEO? IMA DOSTA DOBRIH STVARI ALI I NEBULOZA (PAKAO POD RUSIJOM I NOJEVA BARKA I SLICNO). UGLAVNOM... 1. TAMO SE SPOMINJE DA CE U RUSIJI DA SE POJAVI CAR I DA CE RUSIJA DA BUDE MONARHIJA. TAJ CAR CE DA OSLOBODI SRBIJU I SRBIJA CE DA BUDE RODNA I PLODNA DOK CITAV SVIJET BUDE PROPADAO I UMIRAO OD GLADI. SIPTARE CEMO DA NAJURIMO SA KOSOVA I SVI NASI PROSTORI CE DA NAM SE VRATE. POSTOJI LI MOGUCNOST ZA OVAJ SCENARIO? 2. SOLOMONOV HRAM CE PONOVO DA BUDE SAZIDAN, SAZIDACE GA SAM DJAVO. NOVI "CAR" CE TAMO DA SE USTOLICI I DA VLADA ODATLE. ZNACI DJAVO CE DA UVEDE "MIR" U SVIJET, IZ JERUSALIMA TO JEST IZ SOLOMONOVOG HRAMA, (PREKO MASONA I OSTALIH SATANISTA). A "JEVREJI" CE TOG ANTIHRISTA DA PRIHVATE KAO MESIJU (JER GA JOS UVIJEK CEKAJU). OVO MI JE JOS NEVJEROVATNIJE... JEL MOGUCE OVO? FILM JE STVARNO ZANIMLJIV ALI SA POLA STVARI SE NE SLAZEM... |
|
|
nikola |
Odgovorio 25.03.2008 16:23
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Vatikan sigurno nece dotaci Rusiju. Posto su Rusijom vladali satanisti, zante ko sad vlada, dali je moguc scenario da zemaljski Car bude na strani Boga i sacuva narod od antihrista do Hristovog dolaska cestitamo za sliku, koliko se secam rekli ste da ni jednu nebi stavili Izmenio/la nikola na 25.03.2008 16:24 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2008 17:35
|
ALEX je napisao: DA LI STE GLEDALI FILM DIGITALNI ANDJEO? IMA DOSTA DOBRIH STVARI ALI I NEBULOZA (PAKAO POD RUSIJOM I NOJEVA BARKA I SLICNO). UGLAVNOM... Slazem se. 1. TAMO SE SPOMINJE DA CE U RUSIJI DA SE POJAVI CAR I DA CE RUSIJA DA BUDE MONARHIJA. TAJ CAR CE DA OSLOBODI SRBIJU I SRBIJA CE DA BUDE RODNA I PLODNA DOK CITAV SVIJET BUDE PROPADAO I UMIRAO OD GLADI. Ha, ha, prica za malu decu. Rusija se raspada od nemorala, gde ce oni da nam pomognu. Oni samo mogu samo da nas unazade. Samo Bog moze da nam pomogne, i to pod uslovom da mu "odvezemo ruke" koje smo mu vezali nasim nemoralnim zivotom. SIPTARE CEMO DA NAJURIMO SA KOSOVA I SVI NASI PROSTORI CE DA NAM SE VRATE. POSTOJI LI MOGUCNOST ZA OVAJ SCENARIO? Ruzno je sto tako pises. Albanci su nasa braca, a nasi neprijatelji su evropljani koji se predstavljaju kao Albanci, Srbi itd, a ustvari rade za Sotonu. Procitaj "Primjere cojstva i junastva" od vojvode kuckog Marka Miljanova, ili jos jedno njegovo delo "Zivot i obicaji Arbanasa" pa ces videti da su u skoroj proslosti Albanci bili nasi glavni saveznici u borbi protiv okupatora. Kada bih te upoznao sa nekim mojim prijateljima Albancima, posle par minuta razgovora sa njima ti bi rekao da nisi sreo poboznije ljude u zivotu. Sa Kosova mogu da se proteruju evropljani, a ne Albanci. 2. SOLOMONOV HRAM CE PONOVO DA BUDE SAZIDAN, SAZIDACE GA SAM DJAVO. NOVI "CAR" CE TAMO DA SE USTOLICI I DA VLADA ODATLE. ZNACI DJAVO CE DA UVEDE "MIR" U SVIJET, IZ JERUSALIMA TO JEST IZ SOLOMONOVOG HRAMA, (PREKO MASONA I OSTALIH SATANISTA). A "JEVREJI" CE TOG ANTIHRISTA DA PRIHVATE KAO MESIJU (JER GA JOS UVIJEK CEKAJU). OVO MI JE JOS NEVJEROVATNIJE... JEL MOGUCE OVO? To su nebuloze. U Bibliji pise suprotno. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.03.2008 17:46 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2008 17:40
|
nikola je napisao: Vatikan sigurno nece dotaci Rusiju. Posto su Rusijom vladali satanisti, zante ko sad vlada, dali je moguc scenario da zemaljski Car bude na strani Boga i sacuva narod od antihrista do Hristovog dolaska Moguce je, ali potrebno je da zemaljski Car ima bar nekakvu podrsku naroda da bi Bog mogao da ga postavi. Citajte Bibliju, tamo imate scenario buducih dogadjaja. cestitamo za sliku, koliko se secam rekli ste da ni jednu nebi stavili Nisam planirao da stavljam sliku, ali me Aleksandar Srnic "isporovocirao" sa onom svojom slikom, pa sam onda ja stavio ovu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2008 17:48
|
bokiva je napisao: Kako je tvoje misljenje o Nostardamusu Teski okultista. i njegovim prorocanstvima za koja kazu da su se vecina ispunila. Jeste, ispunila su se kao i prorocanastva baba Zorke. On je inace bio jevrejskog porekla,mozda je neki novi Danilo ili sta vec? Jeste, i on je bio Jevrejin, i Hitler je bio Jevrejin, i Muslolini, i Elton Dzon, i Cicolina, a Mojsije, Isus i ostali su bili Rimljani. |
|
|
stivstivo |
Odgovorio 25.03.2008 18:21
|
Član Odgovori: 44 Pristupio/la: 14.02.2008 00:34 Lokacija: Nepoznata |
Neslazem se sa konstatacijom da su nam Albanci braca, u svakom narodu i u evropi ima dosta dobrih ljudi, naravno i u albaniji ima dobrih ljudi, ali se plasim da vise ima onih sto ruse crkve i kidaju krstove sa crkvi, i plasim se da ce ih biti jos vise i vise. A to da su nam pomagali u borbi protiv okupatora, jesu kao sto su nas pomogle ustase. Sta mislite o izjavi ovih iracana, "dobro je ako pogine bar jedan amerikanac". |
|
|
Synex |
Odgovorio 25.03.2008 19:30
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 23.03.2008 15:03 Lokacija: Nepoznata |
Kako to da Grci nisu ni P od Pravoslavaca? Ja sam imao utisak da su to jedini ljudi u evropi koji "pravilno" postupaju na drzavnom nivou, nisu jaki ali svoje nedaju. Mada mi se njihovo clanstvo u NATO savezu i EU ne sviđa ali htjeli mi to priznati ili ne većina to i kod nas trazi.
Vjerujem u ...
|
|
|
nikola |
Odgovorio 25.03.2008 19:53
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Ponovo sam poslusao predavanje Predraga Markovica: Bozji problem je postojanje hriscanstva, jevrejstva i onih Jevreja koji su priznali Hrista. Kaze da smo mi u vremenu kada se to sastavlja, pa me interesuje kako vidite to sastvaljanje. Kako gledate na svejeres, dali ce nestati kada Jevreji prihvate Hrista za Boga |
|
|
Mungos |
Odgovorio 25.03.2008 19:56
|
Član Odgovori: 67 Pristupio/la: 13.03.2008 13:18 Lokacija: Nepoznata |
Profesore, da li smatrate da su demoni i Sotona odgovorni za razne bolesti i smrti uzrokovane njima? |
|
|
Synex |
Odgovorio 25.03.2008 20:02
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 23.03.2008 15:03 Lokacija: Nepoznata |
Mozete li mi reći šta vi mislite o Krsnoj Slavi koju jedino Srbi imaju unutar Pravoslavnog svijeta. Mišljenja sam da je svako dobronamjerno pominjanje Boga dobro ali da se nikako ne smije sprdati sa tim i praviti gozbu i pijanku od toga kako to nas narod radi. Vjerujem u ...
|
|
|
Branko |
Odgovorio 25.03.2008 20:13
|
Član Odgovori: 34 Pristupio/la: 31.01.2008 19:15 Lokacija: Nepoznata |
Da li imate knjigu "Moj beg od demona" u pdf formatu da procitam. Unapred hvala Izmenio/la Branko na 25.03.2008 21:46 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 00:58
|
stivstivo je napisao: Neslazem se sa konstatacijom da su nam Albanci braca, u svakom narodu i u evropi ima dosta dobrih ljudi, naravno i u albaniji ima dobrih ljudi, ali se plasim da vise ima onih sto ruse crkve i kidaju krstove sa crkvi, i plasim se da ce ih biti jos vise i vise. Ta vecina su evropljani, a dobri medju njima su Albanci. A to da su nam pomagali u borbi protiv okupatora, jesu kao sto su nas pomogle ustase. Ne znas istoriju, pa zato tako pises. Procitaj knjige jednog od najvecih Srbina svih vremena, vojvode Marka Miljanova, koje sam gore naveo, pa ces videti koliko gresis. Sta mislite o izjavi ovih iracana, "dobro je ako pogine bar jedan amerikanac". To mi lici na ono sto ti mislis o Albancima (dobrim ljudima). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 01:01
|
bokiva je napisao: Zasto su nacisti hteli da istrebe jevreje? Zato sto ih je tako ucio papa. U Nemackoj je bio centar pobune protiv papstva u srednjem veku, i tu je papstvo posle postalo najjace jer su protestante najstrasnije proganjali. A posto su Jevreji bili nemoguci za asimilaciju, a bili su veliki rival papstvu u biznisu, onda je jedina opcija bila da se istrebe, pa je vekovima narod huskan protiv Jevreja, a onda je realizacija pogroma dosla za vreme nacista. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 01:03
|
Synex je napisao: Kako to da Grci nisu ni P od Pravoslavaca? Ja sam imao utisak da su to jedini ljudi u evropi koji "pravilno" postupaju na drzavnom nivou, nisu jaki ali svoje nedaju. Mada mi se njihovo clanstvo u NATO savezu i EU ne sviđa ali htjeli mi to priznati ili ne većina to i kod nas trazi. To su ti materijalisti ko i ostali evropljani, a to sto imaju obicaj da cesce idu u crkvu od Nemaca, to nije mnogo vazna stavka kad zive ko neznabosci. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 01:05
|
nikola je napisao: Ponovo sam poslusao predavanje Predraga Markovica: Bozji problem je postojanje hriscanstva, jevrejstva i onih Jevreja koji su priznali Hrista. Kaze da smo mi u vremenu kada se to sastavlja, pa me interesuje kako vidite to sastvaljanje. Kad uskoro uslede katastrofe i velika pometnja u svetu, postojace samo dve grupe ljudi - oni koji su na Bozjoj strani i oni koji su protiv Njega. tada ce se desiti to sastavljanje. Kako gledate na svejeres, dali ce nestati kada Jevreji prihvate Hrista za Boga. Ne znam sta podrazumevate pod pojmom "svejeres". |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2008 01:06
|
Mungos je napisao: Profesore, da li smatrate da su demoni i Sotona odgovorni za razne bolesti i smrti uzrokovane njima? Sve bolesti i smrt su uzrokovani covekovim pogresnim izborima. Sotona i demoni samo nagovaraju coveka na zlo, a covek bira zlo, iako mu Bog nudi da izabere dobro. |
|
Predji na forum: |