pocetak foruma
|
|
Synex |
Odgovorio 24.03.2008 17:31
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 23.03.2008 15:03 Lokacija: Nepoznata |
A da li ima dokaza da je Alekasandar Karađorđević ubijen zato sto je istupio iz masona?
Vjerujem u ...
|
|
|
Synex |
Odgovorio 24.03.2008 17:33
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 23.03.2008 15:03 Lokacija: Nepoznata |
Oni tvrde da kao uvjek se moze pristupiti i istupiti iz masona a ja mislim da se moze izaci iz samo malih nivoa a ukoliko pređeš na veći nivo nemaq sanse i to se zbilao sa nasim kraljem.
Vjerujem u ...
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.03.2008 19:54
|
Super Administrator Odgovori: 22607 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Synex je napisao: A da li ima dokaza da je Alekasandar Karađorđević ubijen zato sto je istupio iz masona? Prvi put za to cujem. Da se tako nesto desilo, to bi spomenuo Zoran Nenezic u svojoj knjizi "Masoni Jugoslavije". Mislim, spomenuo bi da je Aleksandar Karadjordjevic napustio masoneriju. On je ubijen po papskom nalogu, kao i svi drugi masoni. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.03.2008 19:55
|
Super Administrator Odgovori: 22607 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Synex je napisao: Oni tvrde da kao uvjek se moze pristupiti i istupiti iz masona a ja mislim da se moze izaci iz samo malih nivoa a ukoliko pređeš na veći nivo nemaq sanse i to se zbilao sa nasim kraljem. Moze da se istupi, ali covek rizikuje da bude likvidiran. |
|
|
Konstantin |
Odgovorio 24.03.2008 20:04
|
Član Odgovori: 81 Pristupio/la: 16.02.2008 20:38 Lokacija: Nepoznata |
Profesore, mozete li nam malo ispricati, sta vi to sve znate da radite, od fizickih poslova, kako zivite, od cega zivite, gde idete u prirodu, koja vam je najlepsa planina u Srbiji, koji manastir je na vas ostavio najjaci utisak i tako neke zanimljivosti? Nesto od ovoga mozda previse ulazi u vasu privatnost, stoga, vi birajte na sta ce te konkretno odgovoriti. |
|
|
nikola |
Odgovorio 24.03.2008 20:29
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
koju literaturu preporucujete slicnog sadrzaja vasim emisijama o alternativnoj medicini i sektama. Kako postupati sa ljudima... Preporucili ste moj beg od demona. Izmenio/la nikola na 24.03.2008 20:34 |
|
|
electronpn |
Odgovorio 24.03.2008 21:41
|
Član Odgovori: 160 Pristupio/la: 16.02.2008 13:45 Lokacija: Paracin |
1.Molim Vas, recite mi nesto o pravilnom postu, sredom i petkom a i o postu za pricest. Koliko treba dugo da postimo za pricest i kako da se ponasamo u vezi ishrane, jer razlicita tumacenja postoje (neko kaze 7 dana od toga zadnja tri na vodi a ova prethodna na ulju, a neko kaze 40 dana... itd) 2.Kada je taj post kada se nista ne jede i ne pije ? 3.Da li je greh uzimanje kontracepcije (pilule). U pitanju je lekarska preporuka zbog zdravlja. |
|
|
ALEX |
Odgovorio 24.03.2008 22:36
|
Član Odgovori: 104 Pristupio/la: 24.02.2008 16:24 Lokacija: Republika Srpska, Banja Luka |
electronpn je napisao: 1.Molim Vas, recite mi nesto o pravilnom postu, sredom i petkom a i o postu za pricest. Koliko treba dugo da postimo za pricest i kako da se ponasamo u vezi ishrane, jer razlicita tumacenja postoje (neko kaze 7 dana od toga zadnja tri na vodi a ova prethodna na ulju, a neko kaze 40 dana... itd) 2.Kada je taj post kada se nista ne jede i ne pije ? JA BI SAMO DA SE NADOVEZEM... NADAM SE DA SE electronpn NE LJUTI! STA JE TO SA SRIJEDOM I PETKOM? NISAM PROCITAO SVAKI STIH BIBLIJE ALI DO SADA NISAM NAISAO NA NESTO STO BI UKAZIVALO NA TO DA SU TI DANI DRUGACIJI OD DRUGIH, NA KRAJU KRAJEVA NI OVAJ KALENDAR NEVALJA PA SRIJEDA I PETAK NISU 3 I 5 DAN NEGO NESTO DRUGO... DA LI BOG NEGDJE IZDVAJA SRIJEDU I PETAK I KAZE DA SE TAD NESTO POSEBNO RADI? A STO SE TICE JOM KIPURA, KADA JE OVE GODINE? 8 I 9 OKTOBAR? I JOS NESTO, GDJE MOGU DA NADJEM JEVREJSKI KALENDAR, DA LI NA INTERNETU POSTOJI TAKO NESTO (SJECAM SE DA STE PISALI OVDE ALI NEMOGU NIKAKO DA NADJEM TU PORUKU). ZANIMA ME ZATO STO BI PASHA TREBALA DA BUDE USKORO, CINI MI SE... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.03.2008 23:21
|
Konstantin je napisao: Profesore, mozete li nam malo ispricati, sta vi to sve znate da radite, od fizickih poslova, kako zivite, od cega zivite, gde idete u prirodu, koja vam je najlepsa planina u Srbiji, koji manastir je na vas ostavio najjaci utisak i tako neke zanimljivosti? Nesto od ovoga mozda previse ulazi u vasu privatnost, stoga, vi birajte na sta ce te konkretno odgovoriti. Najcesce odem u prirodu na Kosmaj i Avalu, ali obilazim i druge lokalitete. Proslog vikenda sam bio na Djerdapu i na kanjonu Boljetinske reke. Evo par slika: [img]http://www.cps.org.yu/boljetinska02.jpg[/img] is not a valid Image. [img]http://www.cps.org.yu/djerdap02.jpg[/img] is not a valid Image. [img]http://www.cps.org.yu/koliba02.jpg[/img] is not a valid Image. A pre par sedmica sam bio na Skadarskom jezeru. Evo par slika (u pozadini se vidi cuveni grad Skadar): [img]http://www.cps.org.yu/skadar001.jpg[/img] is not a valid Image. [img]http://www.cps.org.yu/skadar002.jpg[/img] is not a valid Image. Od manastira najvise mi se svidja manastir Rukumija jer se tamo najvise potencira na zdravom zivotu i zivotu u prirodi, objavljuju se fenomenalne knjige i zaista je to veliki misionarski centar zahvaljujuci igumanu, sestri Atanasiji i ostalima. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.03.2008 23:22 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.03.2008 23:25
|
nikola je napisao: koju literaturu preporucujete slicnog sadrzaja vasim emisijama o alternativnoj medicini i sektama. Kako postupati sa ljudima... Preporucili ste moj beg od demona. Imate knjigu "Misticna medicina". Mozete da je skinete na linku: http://www.cps.or...d02-A4.zip Tu su knjige "Masonski i okultni simboli", kao i "Masonerija - zavera protiv hriscanstva". Naravno, Biblija je na prvom mestu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.03.2008 23:32
|
electronpn je napisao: 1.Molim Vas, recite mi nesto o pravilnom postu, sredom i petkom a i o postu za pricest. Koliko treba dugo da postimo za pricest i kako da se ponasamo u vezi ishrane, jer razlicita tumacenja postoje (neko kaze 7 dana od toga zadnja tri na vodi a ova prethodna na ulju, a neko kaze 40 dana... itd) Postite onako kako vam svestenik kaze. Ja kada se spremam za neki vazan dogadjaj onda nista ne jedem i ne pijem pre toga jedan dan ili 12 sati. 2.Kada je taj post kada se nista ne jede i ne pije ? To je na praznik Jom Kipur koji pada na jesen. 3.Da li je greh uzimanje kontracepcije (pilule). U pitanju je lekarska preporuka zbog zdravlja. Kontraceptivne pilule su stetne za zdravlje, kako fizicko, tako i duhovno. Svrha polnog odnosa je da dodje do zaceca, a ne telesno zadovoljstvo. Neduhovnim ljudima je najvece zadovoljstvo da jedu i da imaju seks. Duhovnim ljudima je najvece zadovoljstvo da razmisljaju o duhovnim stvarima i upoznaju Boga, kao i da rade na tome da nekoga ucine boljim covekom. Seksualni odnos koji nije u funkciji stvaranja novih ljudi je teska droga koja razara duhovno bice coveka. Posle takvog seksualnog odnosa, osoba se oseca kao krpa. (To mozete da pitate one koji iznajmljuju prostitutke.) Ali, droga je droga. Iako se posle droge covek oseca odvratno, on posle odredjenog vremena hoce da to ponovo konzumira. A to sto "lekari" preporucuju da je "dobro za zdravlje", pa oni samo ponavljaju kao papagaji ono sto ih je ucila farmaceutska industrija. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.03.2008 23:39
|
alexandar je napisao: Sta mislite, kako demoni mogu da znaju buduce dogadjaje. Postoje primeri da astrolozi, okultisti, a najcesce gatare predvide buducnost ljudima. Neki ljudi su na televiziji pricali kako im je neka gatara pre 20 godina tacno rekla sta ce sve da im se desi u zivotu, i pogodila je. Ovo je opet vezano sa prethodnim postovima o sudbini. Znaci, ako se takva gatanja uspesno obavljaju posredstvom demona, da li to znaci da demoni imaju uvid u buducnost? Demoni znaju buducnost samo onih ljudi koje su opseli i sa kojima manipulisu. To vam je ono: dodje opsednut covek sa prijateljem kod astrologa i astrolog mu kaze: "Danas ces da pogines." I demon kaze opsednutome da skoci sa zgrade jer je tu "spas". I ovaj skoci i pogine, a tip koji je bio prisutan kaze: "Astrolog mu je predvideo." Dakle, demon moze da zna buducnost onih ljudi koji su na njegovom terenu, onih ljudi sa kojima manipulise. Taj tip kome je astrolog "pogodio" sta ce da mu se desi 20 godina unapred je ocigledno bio pod dejstvom demona koji je sa njim manipulisao onako kako je govorio astrologu da mu kaze. Demoni ne mogu da pogode buducnost poboznog coveka, jer sa njim ne mogu da manipulisu. U Bibliji se kaze da Sotona nece znati kada je "zadnje vreme" da ne bi ucinio jos goru stetu ljudima, znaci iz tog konteksta se stice zakljucak da nekakvu buducnost moze da "vidi". Sotona zna buducnost samo onoliko koliko procita iz Biblije i na osnovu postojecih trendova u svetu. Oni koji imaju zajednicu sa Bogom mogu bolje da razumeju buducnost od Sotone. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.03.2008 23:41
|
ALEX je napisao: STO SE TICE JOM KIPURA, KADA JE OVE GODINE? 8 I 9 OKTOBAR? Na donjem linku imas raspored svih biblijskih praznika: http://www.karait...ates.shtml I JOS NESTO, GDJE MOGU DA NADJEM JEVREJSKI KALENDAR, DA LI NA INTERNETU POSTOJI TAKO NESTO (SJECAM SE DA STE PISALI OVDE ALI NEMOGU NIKAKO DA NADJEM TU PORUKU). ZANIMA ME ZATO STO BI PASHA TREBALA DA BUDE USKORO, CINI MI SE... Imas na gornjem linku. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.03.2008 23:43
|
bokiva je napisao: Sta mislis o operaciji "Milosrdni Andjeo"99 god protiv SRJ tada i zasto im daju tako Biblijska imena? Ta operacija je bila bolna za Srbe, ali neminovna da bi uvideli sta je NATO, EU i UN. A to sto im daju takva imena, pa Sotona nece da se prikaze kao cudoviste, nego kao maneken u lakovanim cipelama. |
|
|
aleksandar_srnic |
Odgovorio 24.03.2008 23:43
|
Član Odgovori: 39 Pristupio/la: 25.01.2008 23:11 Lokacija: Nepoznata |
electronpn je napisao: 1.Molim Vas, recite mi nesto o pravilnom postu, sredom i petkom a i o postu za pricest. Koliko treba dugo da postimo za pricest i kako da se ponasamo u vezi ishrane, jer razlicita tumacenja postoje (neko kaze 7 dana od toga zadnja tri na vodi a ova prethodna na ulju, a neko kaze 40 dana... itd) 2.Kada je taj post kada se nista ne jede i ne pije ? 3.Da li je greh uzimanje kontracepcije (pilule). U pitanju je lekarska preporuka zbog zdravlja. Odgovoricu vam ja na ovo pitanje, ako niko nema nista protiv! 1.Post sredom i petkom: U Pravoslavnoj Crkvi sredom se posti iz razloga sto je na taj dan skovana zavera protiv Hrista, a petkom zato sto je taj dan Hristos razapet! (kod rimokatolika iz istih razloga se posti utorkom i petkom - informacije radi) Shodno tome covek treba da usmeri svoje misli u tom pravcu. Dakle, da se opomonje ljudske nepravicnosti ili ljudskih razloga da cine zlo u ime dobra, jer ako obratite paznju, pravno gledano, tu je kriv jedino Pontije Pilat, jer je iako se javno izjasnijo o Nazarecaninovoj nevinosti ipak ga je razapeo. Svi drugi su nevini u celoj prici, ali da li su? Sreda i petak postoje, da bi se ljudi setili upravo ovih stvari i preispitali sebe koliko puta svoje razloge stavljaju iznad Bozijih razloga i Volje! Hrana je u ovom delu sekundarna, ali hrana prati svaki post! Onima koji se hrane mesom i stimulativnom instant hranom, ova dvadana u sedmici odlicno dodju da ociste svoj organizam, sto znaci da bi trebali da se fokusiraju iskljucivo na hranu koja ce im osveziti organizam, dakle biljnu hranu, ali i na to da se treniraju u umerenosti! Ali poenta price je ono prvo: SAGLEDATI LJUDSKU NEPRAVDU I PREISPITATI SEBE U TOME! Da na pomenem, da post sredom i petkom nije Biblijska zapovest, vec ga je Pravoslavna Crkva ustanovila shodno Hristovim recima da ce doci vreme kada ce se Sin Coveciji uzeti od ljudi i ljudi ce tada postiti! Naravno, sve ovo su prakticne stvari koje coveka treba da usmere ka odredjenom cilju! Sto se tice posta, odn. postova inace stvari stoje ovako! Po kanonima Pravoslavne crkve postoji oko 250 posnih dana u godini, rasporedjenih u cetiri odnosno pet postova. To su postovi pred Bozic 40 dana; Pred praznik Vaskrsenja 42 + 7 dana. Pred uspomenu na svete Apostole Petra i Pavla, zavisno od kretanja Vaskrsa; i pred Uspomenu na Usnuce(Uspenije) Svete Bogorodice, 14 dana! Dobro Ali nisu bitne brojke, vec sam vam ovo napomenuo radi informacije. Ono sto je bitno da ovoliki broj posnih dana postoji da nas usmeri ka jednom zdravijem nacinu zivota, kako je to jedne prilike Sveti Vasilije Veliki rekao, da propisi o posnoj ishrani nisu takvi sto treba da ogarnice coveka da jede, vec da jede onu hranu koja ga nece lenjiti, usporavati i ciniti bolesnim! To je poenta posta kada je hrana u pitanju. medjutim, sustina posta je da se covek vezba u smirenju i gradi svoju prostodusnost i na taj nacin se priblizuje Bogu! Dakle sada se nadam da mozete sta je sustina posta! E sad kada je hrana u pitanju, zasto postoji toliki broj posnih dana? Upravo iz razloga sto su ovi postovi propisani za one Hriscane koji su dosli iz neznabostva, jer su prvi Hriscani bili Jevreji, tako da im post nije bio neophodan jer su vec imali mnogo strozije propise o ishrani! E sada Dakle sve ovo o cemu govorimo su Propisi koje je ustanovila Crkva prilagodjavajuci se ovim ili onim okolnostima da bi sto jasnije predocila ljudima neke stvari, sledujuci savet apostola Pavla ''Svima sam bio sve'' kako bih sto vise njih priveo istini! Tako je i sa Pricescem. Ono nije Nigde vezano za posnu hranu ili post, vec ako covek zivi pobozno, moralno, u Hristu i sa Hristom, on se pricescuje. Naravno nigde ne postoji post od sedam dana. Subota i nedelja se nikada ne poste, ali to ne znaci da covek moze i tada da jede svakakve gluposti! Recimo, Jedino meso koje jedu pravoslavni monasi jeste riba, a jedu ga jedino sudotom i nedeljom i to po parce za rucak u cast praznika! Dakle Priprema za pricesce se sastoji u moralnom zivotu! 2.Post nad postovima je Jom Kipur ili dan pokajanja ove godine je po rabinskom kalendaru 9. oktobra. Inace da jos napomenem da je uspomena na Jom kipur ostala u pravoslanom prazniku zvanom krstovdan 14. septembar po Julijanskom ili 27. sept. po Grigorijanskom kalendaru. I to je jedini razlog zasto se taj pravoslavni poste na Krstovdan, naravno ne zanjuci da je to uspomena na Jom Kipur! Inace krstovdan je pod ovim datumom i imenom ustanovljen u vreme Cara Konstantina! (ovo je informacija da vidite kao su ustanovljeni praznici koje danas poznajemo, sto znaci...) Pravoslavni osim ovog datuma najstrozije poste na Veliki petak! Tada takodje nista i ne jedu i ne piju! Post doduse moze biti proglasen usled nekakve nevolje ili po nekakvoj drugoj potrebi! Carica Ester je zapovedila post svim Jevrejima, pre nego sto je izasla pred svoga muza da Brani svoj narod! I dan danas postoji preksa u pravoslavlju da oni koji prevode svete knjige ili rade neki Boziji posao, najstroze poste, kao i sam Hristos pred pocetak svoga dela! E to je neka logika koja postoji u Pravoslavnom svetu! Dakle Govorimo o ljudskim razlozima za neke stvari! Sa ovim se mozete sloziti ili ne sloziti, ali tom logikom smo ovde gde jesmo! Naravno, mnogi pravoslavni bi vas osudili ako shvate da postujete Biblijske praznike, misleci da sprovodite neku sopstvenu jeres, ali naravno, osudice vas samo oni koji nemaju znanja ili oni kojima su mnoge knjige poremetile pamet! Svako bira sta ce da postuje, ali kako rece apostol Pavle: ''Onaj koji ne jede neka ne osudjuje onoga koji jede, a onaj koji jede neka ne prezire onoga koji ne jede!'' 3. Isti ti lekari koji preporucuju kontraceptivna sredstva radi zdravlja, preporucuju neuzdrzanje radi zdravlja, a uzdrzanje i cednost osudjuju kao bolest ili ludost! Izmenio/la aleksandar_srnic na 24.03.2008 23:47 שמע ישראל יהוה אלהנו יהוה אחד
|
|
|
nikola |
Odgovorio 24.03.2008 23:56
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
pitanje za aleksandra srnica interesuje me simvol koji stavljate, jer postoji knjiga sa ilustracijama jevrejskih i pravoslavnih simvolia, ili knjiga koja ih bolje objasnjava |
|
|
aleksandar_srnic |
Odgovorio 25.03.2008 00:06
|
Član Odgovori: 39 Pristupio/la: 25.01.2008 23:11 Lokacija: Nepoznata |
nikola je napisao: pitanje za aleksandra srnica interesuje me simvol koji stavljate, jer postoji knjiga sa ilustracijama jevrejskih i pravoslavnih simvolia, ili knjiga koja ih bolje objasnjava Grb Drzave Izrael! שמע ישראל יהוה אלהנו יהוה אחד
|
|
|
Razvigor |
Odgovorio 25.03.2008 00:16
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 22.02.2008 22:29 Lokacija: Nepoznata |
"Kontracepcivne'' pilule nisu nikakvo preventivno sredstvo, ve' ABORTATIVNO sredstvo, isto kao i ''spirala''. Pilule hemiski menjaju strukturu membrane materice koja onda postaje nepropustljiva za zaceto dete i ono umire posle nedelju dana od gladi. To je veliki satanin izum kojim naivnim ljudima uzima dusu i vrsi naveci zamislivi zlocin. Lekari hoce da te oteraju u najcrnji greh cedomostva, nema to nikakve veze sa zdravljem. A Bog zna sta si do sad sa tim pilulama napravila. |
|
|
djordjije |
Odgovorio 25.03.2008 00:51
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 07.03.2008 00:58 Lokacija: Nepoznata |
Htio bih da mi prokomentarisete ovaj ritual paljenja olimpiske vatre koji gledamo ovih dana. Podsjetio me je na one satanisticke rituale o kojima ste pricali (samo bez klanja i orgija).Je li moguce da se u Pravoslavnu Grcku niko ne buni protiv toga.Takodje veoma mi je smijesno bilo incident sa ljudima koji su na sred pozornice istrcali sa zastavom za oslobodjenje Tibeta. Da su slucajno htjeli unijeti zastavu Kosovo je Srbija, ne bi uspjeli ma koliko da su organizovani. Toliko je providno da su taj incident isplanirali EU i Amerika kako bi isprovocirali Kinu, i veoma mi je zao taj narod na Tibetu koji se uveliko koristi za umanjivanje politickog uticaja Kine na medjunarodnom planu.Sta jos treba da se desi pa da ljudi uvide licemerje zapadnih drzava i da prestanu da im se ulizuju i da trpe sve i svasta za koru hleba. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2008 09:12
|
djordjije je napisao: Htio bih da mi prokomentarisete ovaj ritual paljenja olimpiske vatre koji gledamo ovih dana. Podsjetio me je na one satanisticke rituale o kojima ste pricali (samo bez klanja i orgija). To je stari obred koji ukazuje na Svetlonosu ili Lucifera, odnosno Sotonu. Je li moguce da se u Pravoslavnu Grcku niko ne buni protiv toga. Grcka je pravoslavna samo deklarativno. Nema tu ni "p" od pravoslavlja. Takodje veoma mi je smijesno bilo incident sa ljudima koji su na sred pozornice istrcali sa zastavom za oslobodjenje Tibeta. Da su slucajno htjeli unijeti zastavu Kosovo je Srbija, ne bi uspjeli ma koliko da su organizovani. Toliko je providno da su taj incident isplanirali EU i Amerika kako bi isprovocirali Kinu, To je sad jedna specificna tema. Kao sto znate, Kina je komunisticka zemlja, a komunizam je masonska tvorevina za borbu protiv religije. Ekonomija i drzavno yredjenje Kine je, po mom misljenju, pod direktnim je uticajem americke administracije (jer su masoni najjaci u Americi). U Kini uglavnom rade americke kompanije koje kineskom robom preplavljuju svet. E sad, najveci protivnik masonerije (i Amerike) je Vatikan, jer to su dve sile koje se bore za vlast u svetu. Kao sto znate, u Kini je zabranjen rad Rimo-katolicke crkve, a Kina nema diplomatske odnose sa Vatikanom. Kineski katolici nisu pod nikakvim uticajem pape (pogodite zasto... pa zato sto su papsku religiju masoni najurili, a ove druge religije ne racunaju za ozbiljno jer im se ne suprostavljaju u borbi za vlast i u biznisu). Moje misljenje je da je Kina sada pod udarom Vatikana i njene tvorevine EU, koji finansiraju pobunu u Kini, bas kao i u Bivsoj Jugoslaviji, da bi Kinu stavili pod svoju kontrolu. i veoma mi je zao taj narod na Tibetu koji se uveliko koristi za umanjivanje politickog uticaja Kine na medjunarodnom planu. Narod je zaglupljen ateizmom i onda se sa njim manipulise. Sta jos treba da se desi pa da ljudi uvide licemerje zapadnih drzava i da prestanu da im se ulizuju i da trpe sve i svasta za koru hleba. Ljudi treba jos mnogo da postradaju da bi im se otvorile oci jer su mnogo ogrezli u ateizmu i grehu, a gluvi su na pozive da se promene. |
|
Predji na forum: |