pocetak foruma
|
|
katarina |
Odgovorio 10.03.2009 17:00
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 14.10.2008 11:58 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Evo jedne vesti koja pokazuje koliko su "ljudi od nauke" zaglupljeni i slepi da vide jednostavno resenje problema (kada bi hteli da pogledaju jevrejsku i muslimansku populaciju). Ovo podseca na Bozje reci: "Izgibe narod moj jer je bez znanja": http://www.b92.ne..._id=349220 Pokusala sam da na sajtu B92 ostavim komentar na ovu vest, uzevsi muslimanski narod i jevreje za primer, ali naravno moderator nije zeleo da taj moj komenatar objavi |
|
|
xxx |
Odgovorio 10.03.2009 17:59
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 30.12.2008 09:49 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Evo jedne vesti koja pokazuje koliko su "ljudi od nauke" zaglupljeni i slepi da vide jednostavno resenje problema (kada bi hteli da pogledaju jevrejsku i muslimansku populaciju). Ovo podseca na Bozje reci: "Izgibe narod moj jer je bez znanja": http://www.b92.ne..._id=349220 Miro ja ipak mislim da je glavni uzročnik raka grlića promiskuitetni način života koji zagovaraju današnje "napredne" zemlje (napredne po sotonizmu)! mislim da bio čovjek obrezan ili ne obrezan ako se promiskuitetno ponaša mora da strada, jer ne piše uzalud....hramovi ste Duha Svetog i tko uništava taj hram uništit će njega Bog! Ako se muž i žena drže Božjih principa mislim da je nemoguće da žena dobije rak grlića! "Mudrost daje mudrome viÅ¡e moći, nego Å¡to je imaju u gradu desetorica samosilnika. "
|
|
|
cicy |
Odgovorio 10.03.2009 19:30
|
Član Odgovori: 49 Pristupio/la: 25.12.2008 14:45 Lokacija: Nepoznata |
Zanimljiva vijest. Pogotovo što dolazi od evolucionista. Kako to objasniti? http://www.theaus...03,00.html |
|
|
Xipos |
Odgovorio 10.03.2009 19:36
|
Član Odgovori: 37 Pristupio/la: 03.07.2008 19:52 Lokacija: Nepoznata |
Pomoz Bog Miroljube Citao sam protokole Sionskih Mudraca vrlo zanimljiva knjiga koja se ostvaruje u zivotu rasturaju sve sto je dobro da li mislis da su masoni dali naziv Sionski mudraci kako bi pojacali antisemitizam ili je to stvarno delo jevreja. Slava Bogu
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2009 20:46
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Katarina je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Evo jedne vesti koja pokazuje koliko su "ljudi od nauke" zaglupljeni i slepi da vide jednostavno resenje problema (kada bi hteli da pogledaju jevrejsku i muslimansku populaciju). Ovo podseca na Bozje reci: "Izgibe narod moj jer je bez znanja": http://www.b92.ne..._id=349220 Pokusala sam da na sajtu B92 ostavim komentar na ovu vest, uzevsi muslimanski narod i jevreje za primer, ali naravno moderator nije zeleo da taj moj komenatar objavi Nemojte ubuduce ni da pokusavate da na takvim mestima postavljate komentar. Tamo je cenzura kao za vreme nacista. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2009 20:49
|
Super Administrator Odgovori: 22612 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
xxx je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Evo jedne vesti koja pokazuje koliko su "ljudi od nauke" zaglupljeni i slepi da vide jednostavno resenje problema (kada bi hteli da pogledaju jevrejsku i muslimansku populaciju). Ovo podseca na Bozje reci: "Izgibe narod moj jer je bez znanja": http://www.b92.ne..._id=349220 Miro ja ipak mislim da je glavni uzročnik raka grlića promiskuitetni način života koji zagovaraju današnje "napredne" zemlje (napredne po sotonizmu)! mislim da bio čovjek obrezan ili ne obrezan ako se promiskuitetno ponaša mora da strada, jer ne piše uzalud....hramovi ste Duha Svetog i tko uništava taj hram uništit će njega Bog! Ako se muž i žena drže Božjih principa mislim da je nemoguće da žena dobije rak grlića! Ti mozes da mislis sta hoces, ali to sto mislis jednostavno nije tacno. Znam mnoge bracne parove koji ne zive promiskuitetno, pa su supruge obolele od raka grlica materice. Sigurno da nemoralan nacin zivota povecava sanse za oboljenjem, ali problem i dalje ostaje. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2009 20:51
|
cicy je napisao: Zanimljiva vijest. Pogotovo što dolazi od evolucionista. Kako to objasniti? http://www.theaus...03,00.html To je ismejavanje religije, jer pokusavaju da religiju prikazu kao fizicki fenomen i na skroz pogresan nacin. Ateisti i evolucionisti nece odbaciti religiju, vec ce je prikazati na skroz nakaradan nacin i o takvoj "religiji" govoriti sve najbolje, pa ce ceo zabludeli svet onda da se uklopi u takvu religiju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2009 20:56
|
Xipos je napisao: Pomoz Bog Miroljube Citao sam protokole Sionskih Mudraca vrlo zanimljiva knjiga koja se ostvaruje u zivotu rasturaju sve sto je dobro da li mislis da su masoni dali naziv Sionski mudraci kako bi pojacali antisemitizam ili je to stvarno delo jevreja. Knjigu su pisali satanisti da bi optuzili Jevreje za satanizam. Dakle, klasicna zamena teza (ubica-zrtva). |
|
|
kotor |
Odgovorio 10.03.2009 21:21
|
Član Odgovori: 232 Pristupio/la: 15.11.2008 13:47 Lokacija: kotor |
Kako gledas napad i na pomocnika Harun Yahia Oktar Babuna sto su mu oduzeli mikrofon? sta je sledece likvidacije mislim na naucnike koji propagiraju stvaranje Miroljube cuvaj se ...... |
|
|
hezekiel |
Odgovorio 10.03.2009 21:26
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 01.03.2009 23:20 Lokacija: Nepoznata |
Pitanje vezano za odlazak u Izrael. Imam odavno zelju da odem u Izrael. Imas li neke savjete kako oyici tamo po nekoj pristojnoj cjeni, a da dobijes vizu bez problema. Imas li jos neke savjete u pogledu odlaska u Svetu zemlju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2009 21:59
|
Kotor je napisao: Kako gledas napad i na pomocnika Harun Yahia Oktar Babuna sto su mu oduzeli mikrofon? Leskovcani bi rekli: "Kog su tatka tamo trazili?" Ja stvarno ne znam zasto su Harun Yahya i drugi kreacionisti uopste isli na taj skup bezboznika. Pa Evropska Unija je izdala jasnu rezoluciju u kojoj kreacionizam dozivljava kao najvecu pretnju evropskoj "demokratiji". (Nema veceg komplimenta za kreacionizam.) I sad Harun Yahya i ostali idu "mecki na rupu"? Iskreno, i ja sam pre deset godina isao na evolucionisticke tribine da postavljam pitanja i da osporavam laznu nauku, a sad ne bih isao da mi plate. Ti skupovi su kao sabor pijanica i narkomana, i sad treba neko da ide da im objasnjava da su alkohol i droga stetni? To je gubljenje vremena i vrlo riskantan posao. Isus kaze: "Ne bacajte bisere pred svinje." sta je sledece likvidacije mislim na naucnike koji propagiraju stvaranje Doci ce vreme i za likvidaciju, dok jos malo osile i ucvrste demokratiju (satanizam). Miroljube cuvaj se ...... Cuvam se, ali cuvaj se i ti, i svako ko hoce na Bozju stranu. Iako, nas Bog cuva, i mi znamo zasto cemo da postradamo, ako treba, a ovi mucenici evolucionisti, njih Sotona "cuva" i tesko njima ako se ne prizovu pameti jer ce nepokajani izaci jednog dana na Bozji sud, a Biblija kaze: "Strasno je upasti u ruke Bogu zivome." Ne bih voleo da sam u njihovoj kozi. Treba da se molimo za njih. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2009 22:03
|
hezekiel je napisao: Pitanje vezano za odlazak u Izrael. Imam odavno zelju da odem u Izrael. Imas li neke savjete kako oyici tamo po nekoj pristojnoj cjeni, a da dobijes vizu bez problema. Imas li jos neke savjete u pogledu odlaska u Svetu zemlju. Govorio sam o tome u prethodnim postovima. Viza se dobija vrlo lako i besplatna je (nema maltretiranja i nipodastavanja u ambasadi kao u slucaju zemalja EU). Postoji mogucnost da uskoro otvorimo predstavnistvo u Izraelu, pa ce ljudi onda moci direktno da dodju kod nas u Izrael i da im onda organizujemo obilazak najboljih mesta. Meni se ne svidjaju ponude agencija, jer se ne obilaze najbolja istorijska mesta. Pogledaj prethodne postove gde sam dao detaljan opis obilaska. |
|
|
zanzak |
Odgovorio 10.03.2009 22:41
|
Član Odgovori: 92 Pristupio/la: 30.12.2008 19:56 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Katarina je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Evo jedne vesti koja pokazuje koliko su "ljudi od nauke" zaglupljeni i slepi da vide jednostavno resenje problema (kada bi hteli da pogledaju jevrejsku i muslimansku populaciju). Ovo podseca na Bozje reci: "Izgibe narod moj jer je bez znanja": http://www.b92.ne..._id=349220 Pokusala sam da na sajtu B92 ostavim komentar na ovu vest, uzevsi muslimanski narod i jevreje za primer, ali naravno moderator nije zeleo da taj moj komenatar objavi:) Nemojte ubuduce ni da pokusavate da na takvim mestima postavljate komentar. Tamo je cenzura kao za vreme nacista. I meni se desilo isto,pokusao sam da komentarisem nesto tamo,ali nista.Kao da je Gebels administrator na B92 sajtu. Nije mi jasna Miroljube ova situacija iz Postanja,ako moze tumacenje.U izvjestaju o Avramu i Agari,stoji da je Avram dobio sina sa robinjom Agarom,koji je dobio ime Ismael.Dalje,stoji da je Sara zlostavljala Agaru,dok je ona jos bila trudna,usljed cega je Agara pobjegla u pustinju,gdje joj se javio andjeo koji ju je nagovorio da se vrati Avramu uz obecanje da ce i od njenog sina postati velik narod.Potom imamo podatak da je Avram obrezan sa 99 godina,dok je Ismael imao 13 godina kad je obrezan.Nakon godinu dana Avramu se rodio Isak,jer stoji da je Avram imao 100 godina kad se on rodio.To znaci da je Ismael tada imao 14 godina.Nakon toga,navodi se u izvjestaju da se Ismael podsmijavao,pa je na nagovor Sare,Avram otjerao Agaru i Ismaela.Ono sto meni sad nije jasno to je jezik kojim se opisuje kako je Agara postupala sa Ismaelom.Stoji da je ona "bacila" dijete pod jedno drvo,a zatim se udaljila da ne cuje glas "djetinji".Bog joj se zatim javlja i kaze joj da uzme dijete "u narucje" i da ga napoji vodom na obliznjem studencu.Dakle,jezik koji se koristi da se opise cijela ova situacija ukazuje na to da je Ismael tada morao biti jako malo dijete,ako ne i beba,a znamo iz izvjestaja da je tada morao imati najmanje 14 godina.O cemu se radi? |
|
|
zanzak |
Odgovorio 10.03.2009 22:51
|
Član Odgovori: 92 Pristupio/la: 30.12.2008 19:56 Lokacija: Nepoznata |
Da,i jos jedno pitanje,vezano uz ovo sto je naveo clan pod nickom Vera.Kako objasniti fenomen dugovjecnosti i vitalnosti prezivjelih nacista iz drugog svjetskog rata,koje nije primjereno ni pominjati u kontekstu bilo kakve price o moralnosti? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2009 23:03
|
zanzak je napisao: Nije mi jasna Miroljube ova situacija iz Postanja,ako moze tumacenje.U izvjestaju o Avramu i Agari,stoji da je Avram dobio sina sa robinjom Agarom,koji je dobio ime Ismael.Dalje,stoji da je Sara zlostavljala Agaru,dok je ona jos bila trudna,usljed cega je Agara pobjegla u pustinju,gdje joj se javio andjeo koji ju je nagovorio da se vrati Avramu uz obecanje da ce i od njenog sina postati velik narod.Potom imamo podatak da je Avram obrezan sa 99 godina,dok je Ismael imao 13 godina kad je obrezan.Nakon godinu dana Avramu se rodio Isak,jer stoji da je Avram imao 100 godina kad se on rodio.To znaci da je Ismael tada imao 14 godina.Nakon toga,navodi se u izvjestaju da se Ismael podsmijavao,pa je na nagovor Sare,Avram otjerao Agaru i Ismaela.Ono sto meni sad nije jasno to je jezik kojim se opisuje kako je Agara postupala sa Ismaelom.Stoji da je ona "bacila" dijete pod jedno drvo,a zatim se udaljila da ne cuje glas "djetinji".Bog joj se zatim javlja i kaze joj da uzme dijete "u narucje" i da ga napoji vodom na obliznjem studencu.Dakle,jezik koji se koristi da se opise cijela ova situacija ukazuje na to da je Ismael tada morao biti jako malo dijete,ako ne i beba,a znamo iz izvjestaja da je tada morao imati najmanje 14 godina.O cemu se radi? Kao sto znas, ljudi su u Avramovo vreme mnogo duze ziveli. Mozemo samo da pretpostavimo koliko je dugo trajao period dojenja i koliko je trajao period detinjstva. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2009 23:07
|
zanzak je napisao: Da,i jos jedno pitanje,vezano uz ovo sto je naveo clan pod nickom Vera.Kako objasniti fenomen dugovjecnosti i vitalnosti prezivjelih nacista iz drugog svjetskog rata,koje nije primjereno ni pominjati u kontekstu bilo kakve price o moralnosti? Kakav je bio njihov zivot, sa glavom u torbi, sa necistom savescu, sa drhtajem da se iza svakog coska ili grma krije neki agent Mosada koji ce da ih ubije ili isporuci drzavi Izrael? Njihova "dugovecnost" je slika politicara i ljudi koji vode ovaj svet, jer oni ih stite. Oni koji su nemoralni imaju najstrasnije muke koje jedan covek moze da ima, a to je necista savest. Onaj ko ubija nevine, krade, otima, siluje, laze, taj ne moze da spava, iako u dzepu ima milione. On drhti i zivi u strahu, jer ceo film u kome zivi je strasan horor. |
|
|
ljubas |
Odgovorio 11.03.2009 00:02
|
Član Odgovori: 149 Pristupio/la: 15.02.2009 20:29 Lokacija: Bg |
Miroljub Petrovic je napisao: zanzak je napisao: Da,i jos jedno pitanje,vezano uz ovo sto je naveo clan pod nickom Vera.Kako objasniti fenomen dugovjecnosti i vitalnosti prezivjelih nacista iz drugog svjetskog rata,koje nije primjereno ni pominjati u kontekstu bilo kakve price o moralnosti? Kakav je bio njihov zivot, sa glavom u torbi, sa necistom savescu, sa drhtajem da se iza svakog coska ili grma krije neki agent Mosada koji ce da ih ubije ili isporuci drzavi Izrael? Njihova "dugovecnost" je slika politicara i ljudi koji vode ovaj svet, jer oni ih stite. Oni koji su nemoralni imaju najstrasnije muke koje jedan covek moze da ima, a to je necista savest. Onaj ko ubija nevine, krade, otima, siluje, laze, taj ne moze da spava, iako u dzepu ima milione. On drhti i zivi u strahu, jer ceo film u kome zivi je strasan horor. Sam Mr Hitler je imao opasne halucinacije i strahove, i ko zna kako su ga demoni maltretirali i vozili. Te je sigurno pod pritiskom ne ciste savesti i natrpanih strahova izvrsio samoubistvo... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.03.2009 08:43
|
0 je napisao: Sam Mr Hitler je imao opasne halucinacije i strahove, i ko zna kako su ga demoni maltretirali i vozili. Te je sigurno pod pritiskom ne ciste savesti i natrpanih strahova izvrsio samoubistvo... Nema nikakvih dokaza da je Hitler izvrsio samoubistvo. Ubedjen sam da se izvukao pacovskim kanalima koje je organizovao Vatikan. |
|
|
Billy10 |
Odgovorio 11.03.2009 11:58
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 18.11.2008 11:28 Lokacija: Crna-Gora |
Da li ste razmisljali da napravite jednu igricu koja bi sadrzala pitanja iz Biblije, nesto nalik na milioneru? Licno imam na telefonu igru sa Starim zavetom (na englekom) i veoma je dobra i edukativna, pa sam mislio da vas tim pokusa da napravi nesto slicno. Bio bi pun pogodak za svu decu, a ne ovo smece sto danas igraju. Pozdrav "Primati je lepo, davati je uzviseno".
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.03.2009 13:56
|
Billy10 je napisao: Da li ste razmisljali da napravite jednu igricu koja bi sadrzala pitanja iz Biblije, nesto nalik na milioneru? Licno imam na telefonu igru sa Starim zavetom (na englekom) i veoma je dobra i edukativna, pa sam mislio da vas tim pokusa da napravi nesto slicno. Bio bi pun pogodak za svu decu, a ne ovo smece sto danas igraju. Pozdrav Razmisljali smo o tome, ali to sada ne mozemo da postignemo. Ako ti to napravis, ili cujes da je neko napravio, javi. |
|
Predji na forum: |