Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
hezekiel je napisao:
Sta mislis da li antihrist dolazi iz evrope?...

Obrisao sam ti post i odgovorio na privatnoj poruci da to uopste nije vazno pitanje.

Miroljub Petrovic
Smajo je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
...
Odlicno si zapazio, vidi se da citas sa razumevanjem. Taj "andjeo Gospodnji" je "predvodnik andjela" ili "arhiandjel" Mihajlo (hebrejski "Mikael" sto znaci "ko je kao Bog"). Dakle, Isus je taj "andjeo Gospodnji" ili "onaj koji prenosi Bozju poruku" ili "izvrsava Bozju misiju", u ovom slucaju misuju Boga Oca. Isus je taj Bog koji razgovara sa Mojsijem, koji se obraca Avramu u Mamriji, itd.

Onda ljudi ne bi trebali nadjevati imena Mikael ili Mihael, jer je to blasfemija?

Nije blasfemija ako ljudi hoce da budu po karakteru isti kao Isus.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 04.03.2009 19:09

Miroljub Petrovic
Gabrijel je napisao:
Danas mi je pricao 1 decko koga sam takodje danas upoznao. Bio je u Izrelu i po prvi put je osetio neku pozitivnu energiju i smirenost kada ulazi u neki sveti objekat-prisustvovao je paljenju Mojsijeve vatre. I vec smo se dogovorili da na leto idemo zajedno. Ja sam njemu pricao (ono sto sam video na Vasim predavanjima) o Davidovoj pecini, tako da mi je rekao da moramo da je obidjemo kad odemo ako Bog da. Pricao je puno i sve pozitivno. Bio je sa njim jos jedan moj poznanik koji je rekao da se u zivotu nije bolje osecao kada je usao u crkvu ili hram ili sta je tacno vec to mesto gde su polozili telo Hrista.
Sustina je ta da ono sto su tamo doziveli nemoze da se preprica, nego mora da se ode i dozivi.
Jel ima jos neka mesta koja bi ste nam preporucili, osim ovih poznatih (neko mesto za koje malo ljudi zna)?

O tome sam detaljnije govorio na forumu. Pregledaj prethodne postove.

Xipos
Pomoz Bog Miroljube

Sta znaci sledeci stih iz Biblije:
"Znamo da svaki rodjeni
od Boga ne grijesi, nego
koji je rodjen od Boga cuva
sebe i necastivi ga se ne
dotice"

Slava Bogu

Miroljub Petrovic
Xipos je napisao:
Pomoz Bog Miroljube

Sta znaci sledeci stih iz Biblije:
"Znamo da svaki rodjeni
od Boga ne grijesi, nego
koji je rodjen od Boga cuva
sebe i necastivi ga se ne
dotice"

U Bibliji se govori o "novorodjenju" ili duhovnom rodjenju onih koji izaberu da budu na Bozjoj strani. Takvi odbacuju greh, cuvaju sebe, i Sotona (necastivi) ne moze da ih prevari.

Dusani
Meni je tetka igrom slucaja Jehovin Svedok... nije moguce nikako je odvratiti..ali ona cini toliko dobrih dela da bi sve dala onom koji nema i sve cini i pomaže siromašnim. Da li je to samo maska, da li ih tako uče i da li posle njene smrti, imovina koju je ona posedovala ide udruženju ili njenom nasledniku, sinu ili ćerki?

Miroljub Petrovic
Dusani je napisao:
Meni je tetka igrom slucaja Jehovin Svedok... nije moguce nikako je odvratiti..ali ona cini toliko dobrih dela da bi sve dala onom koji nema i sve cini i pomaže siromašnim. Da li je to samo maska, da li ih tako uče i da li posle njene smrti, imovina koju je ona posedovala ide udruženju ili njenom nasledniku, sinu ili ćerki?

Cinjenica je da su mnogi Jehovini svedoci vrlo pozrtvovani ljudi. Ali, sad bi mogli da pricamo o njihovom generalnom uticaju na drustvo. Verujem da u ovom pokvarenom svetu Bog moze nekome da pomogne i preko njih, u odredjenom trenutku.

Miroljub Petrovic
Uslov za ulazak na belu sengensku listu je da se uvede zakon protiv "diskriminacije" odnosno da homoseksualci, lezbejke i drugi satanisti budu zasticeni kao beli medvedi:

http://www.b92.ne..._id=348332

Ovo je primer delovanja kako ce se vrsiti pritisak na svakog pojedinca u skoroj buducnosti. Kao sto drzave koje ne prihvate satanizam ne mogu da udju na belu sengensku listu (i u druge globalne tokove), tako uskoro i pojedinci, koji ne prihvate satanizam, nece moci da udju u prodavnicu ili pijacu (nece moci da kupuju ni da prodaju).
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 05.03.2009 05:21

dado
Miroljube,
Cesto razmisljam od jednom pitanju, pa bih volio ako mozete vi da mi kazete vase misljenje.
Zasto se ljudski zivoti razlikuju iz krajnosti u krajnost, neki ljudi se rode u izuzetno siromasnom okruzenju (materijalnom), a neki u veoma bogatim uslovima? Zasto nisu priblizno slicni?
Licno mislim da su ovi prvi u vecini slucajeva moralniji ljudi kada odrastu. Znam dosta ljudi ovdje kod mene u Australiji koji su dosli kao i ja prije 11 godina ovdje, i bili su prilicno skromni i dobri ljudi, a sada na zalost dolar ih udario malo u glavu pa se pogordili da dobro i ne vide gdje hodaju koliko su digli glave u nebo.
Pozdrav,

bokiva
Ne znam da li ste gledali emisije Jovana Memedovica "Sasvim Prirodno" covek putuje svuda po svetu i opisuje zivot u prirodi,evo imaju linkovi za skidanje dole

http://www.rts.rs...video.html
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 05.03.2009 10:51
"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

Miroljub Petrovic
dado je napisao:
Miroljube,
Cesto razmisljam od jednom pitanju, pa bih volio ako mozete vi da mi kazete vase misljenje.
Zasto se ljudski zivoti razlikuju iz krajnosti u krajnost, neki ljudi se rode u izuzetno siromasnom okruzenju (materijalnom), a neki u veoma bogatim uslovima? Zasto nisu priblizno slicni?
Licno mislim da su ovi prvi u vecini slucajeva moralniji ljudi kada odrastu. Znam dosta ljudi ovdje kod mene u Australiji koji su dosli kao i ja prije 11 godina ovdje, i bili su prilicno skromni i dobri ljudi, a sada na zalost dolar ih udario malo u glavu pa se pogordili da dobro i ne vide gdje hodaju koliko su digli glave u nebo.
Pozdrav,

Tesko je reci sta je vece zlo - materijalno siromastvo ili materijalno bogastvo. Ja mislim da je vece zlo ovo drugo. Dakle, ljudi se radjaju na ovoj planeti smrti u raznim okruzenjima koja su manje ili vise destruktivna. Ali vazno je da Bog vodi brigu o svakome, i ako neko sumnja u to, jednoga dana ce moci da se uveri da je Bog svakome pruzio mnogo sansi da se izvuce i spasi.

nikola
iz masonski simboli 245str:
“Sada ukratko o budućnosti. Tibetanac (demonski duhovni vođa) nam kaže: 'Može se smatrati da su tri glavna kanala preko kojih se odvija priprema za nju ejdž: crkva, masonsko bratstvo i polje obrazovanja.

Kako to da o opasnostima Nju-ejdža čujemo od nekog tibetanca a da ne čujemo od svojih vladika

Cuvena Familija
Ako mogu da dopunim,da ljudi shvate zbog cega je najvise crkva protiv ovog zakona.

http://www.b92.ne..._id=348284
Dokle vise da trpimo sve ovo...da li da ostanemo normalni po nasim nacelima ili da i dalje budemo ludi po njihovim nacelima....

http://web-design.2go.rs/index.html
Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
iz masonski simboli 245str:
“Sada ukratko o budućnosti. Tibetanac (demonski duhovni vođa) nam kaže: 'Može se smatrati da su tri glavna kanala preko kojih se odvija priprema za nju ejdž: crkva, masonsko bratstvo i polje obrazovanja.

Kako to da o opasnostima Nju-ejdža čujemo od nekog tibetanca a da ne čujemo od svojih vladika

Nase vladike imaju preca posla (da dogovaraju ujedinjenje sa papom).

kotor
ekstra izjava Dragana Markovica Palme GrinGrinGrin
"Ako homoseksualci treba Srbiju da vode u Evropu, onda treba da ostanemo u Srbiji i da čuvamo ovce“, zaključio je Marković.

Nektarije
Gospodine Miroljube da li ste culi za doktora Mahendru Vijas iz Indije?Treba da gostuje za vikend u Novom Sadu i da drzi predavanja.Njega reklamiraju uglavnom prodavnice zdrave hrane po Novom sadu i hvale ga veoma.Da li ste culi za njega i sta mislite!?

bokiva
Evo kako treba da izgleda bivak za boravak u prirodi od satorskih krila,to je inace najprostija varijanta za prenociste u prirodi.

http://img145.ima...8/sat1.jpg

http://img120.ima...5/sat2.jpg

anton
Miroljube,u 12.glavi 1.knjige Mojsijeve piše da su Egipćani vidjeli da je Saraja bila vrlo lijepa. A tada je imala oko 65 godina. Ako se zna da je umrla sa 127 godina dali bi to značilo da je ona u dobi sa 65 godina bila lijepa kao današnje žene u 30-tima pošto je tada ljudski vijek bio duži od današnjeg?

Dali se može očekivati još koje vaše gostovanje u emisiji"Na rubu znanosti"?

bokiva
Kako napraviti skloniste u sumi

http://www.youtub...I3wHcF-IQI

walldemar
Pozdrav Miroljube, imam jednu molbu za tebe. Mozda si o tome pisao negde ranije na ovom tvom forumu i unapred se izvinjavam sto to nisam procitao ako si vec to napisao. Ovo mi je vrlo bitno i zahteva znanje Hebrejskog jezika i originala Biblije na Hebrejskom koga ja nazalost ne poznajem bas najbolje. Naime, ove sto cu te pitati tice se vina. Mi u Bibliji koju imamo ovde vidimo da se vino pominje na mnogim mestima. Ja znam da Bog zabranjuje konzumiranje fermentisanog grozdjanog soka ali kako objasniti ljudima koji zele da provere to u originalu Biblije da to tamo zaista i pise? Ono sto trazim je da mi navedes Hebrejske reci koje opisuju vino koje se spominje u starom zavetu i vino koje je Isus pio u novom zavetu i njihovo znacenje? Unapred sam ti zahvalan.
Vladimir Petrovic

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.57 sekundi!