Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
cicy
Nadovezao bih se pitanjem koliko je voće i povrće koje se kupuje u velikim dućanima iskvareno?

Hvala

Miroljub Petrovic
NR je napisao:
sta bi ti rekao o uzrocima koncera dojke i grlica materice?

O tome sam vec govorio. Vodece bolesti od kojih ljudi umiru su bolesti srca i krvnih sudova, i rak. Vodeci uzroci ovih bolesti su nezdrava ishrana, duvan, alkohol i stres. Rak jednostavno nastaje kada coveku oslabi imuni sistem. A u slucaju raka grlica materice glavni uzrok je neobrezanje. Jedini nacin da se pobedi rak jeste da se ojaca imuni sistem i to je to. Postoji video na nasem sajtu na kome se moze pogledati iskustvo dve zene koje su se izlecile od raka, gde one lepo objasnjavaju kako rak moze lako da se pobedi:

Snezana Blagojevic:
http://video.goog...7309752560

Lorn Dej:
1. deo: http://video.goog...5386133814
2. deo: http://video.goog...6744385716

Miroljub Petrovic
Synex je napisao:
Možete li mi reći koliko je pouzdana audio verzija Svetog Pisma na sajtu nekog Pavla Simovića?
Čiji je to prevod da li znate???

Koji god da je prevod ne moze da bude los. Mogu da budu neke sitne greske. Verovatno je neko uradio taj audio snimak pa ga razni ljudi kace na svoje sajtove. Nije lose da se to skine i da se slusa, narocito oni koji dugo voze (vozaci).

Miroljub Petrovic
Gabrijel je napisao:
Profesore!

Malo mi je najasno oko tih 2 litra vode koje pominjete i vi i skoro svi. Ja pijem dosta vode ali nemerim tacno koliko.

E sad po logici (mojoj) ljudi su razliciti i trebe im razlicita kolicina vode! Malo je apsurdno da covek koji ima 2 metra i tezak je 100 kila treba da unese 2 litra vode, takodje, covek koji ima 170 cm i tezak oko 60-70 kila treba da uzima 2 litra vode. Logicno je da da krupnijim osobama treba vise itd.

Ja na primer imam 193-4cm i tezak sam oko 92-3 kg. Koliko ja licno trebam da unosim vode? Da napomenem da se svaki dan bavim sportom (amaterski).

HVALA

Pa naravno da bi krupniji ljudi trebali da piju vise vode. 2 litre je neki okvir, prosek.

Miroljub Petrovic
Smrt je izleciva bolest je napisao:
Profesore da li vam je poznata riba po imenom azijski som?Pronadjen je u vodama Tajlanda i neverovatne je velicine 300 kg. tezine i preko 3m. duzine. Naisao sam na podatke da je i u okolini Djerdapa moglo da se naidje na velike primerke somova ali ne bas ovolikih(najveci primerak pronadjen imao je oko 180 kg.).Zanimljivo je da se ovi azijski somovi hrane iskljucivo algama i travom a poznato je da su somovi svastojedi.Da li postoji mogucnost da je ovo preziveli primerak prepotopnih vodenih zivotinja?

Svi danasnji primerci zivih organizama su potomci prezivelih organizama posle Potopa.

Miroljub Petrovic
mladenM je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
mladenM je napisao:
Postovani profesore,
Molim Vas dajte mi neki savet za lecenje unutrasnjih hemoroida. Nikakvi lekovi ne pomazu, a imam genetske predispozicije da bolest predje u ono najgore. Operaciju bih izbegao po svaku cenu.
Unapred zahvalan.

Nemas nikakve genetske predispozicije. To je klasican izgovor "lekara". Taj problem je izazvaln iskljucivo nezdravim zivotom, pre svega ishranom, konzumiranjem kofeina i nepijenjem dovoljno vode. Dakle, predji na 100% biljnu ishranu, prema uputstvima datim u knjizi "Nacela zdravog zivota"
(http://www.cps.or...nacela.htm)

uzmi jednu plasticnu flasu od pola litre ili litar i po, sipaj u nju flasiranu ili izvorsku vodu, i ne odvajaj se od nje. Nosi je svuda sa sobom i to ce da te podseca da treba da pijes dosta vode (bar 2 litre dnevno). Takodje, gledaj da imas fizicku aktivnost, da pesacis bar 5 km dnevno. Dakle, biljna hrana, dosta vode i fizicka aktivnost, a ostale sitne detalje imas u gore navedenoj knjizi, i videces velike pozitivne promene za kratko vreme (sedam dana najkasnije).

Moras da se skines sa svih otrova, a pre svega duvana, alkohola i kofeina (kafa, cokolada i sl). Mozes da konzumiras hranu samo sa pijace, a rafinisane proizvode iz prodavnice treba potpuno da izbacis (keks, supe iz kese i ostalu hemiju).

Hvala na odgovoru profesore.
Neverovatno kako ste uspeli da pogodite koji su mi poroci i loše navike! Kafa i slatkiši u ogromnim količinama, rafinisani proizvodi, a često i alkohol...
Samo još jedno pitanje,
koju flaširanu vodu preporučujete da pijem u velikim količinama, s obzirom da se razlikuju u sadržaju?

Mozes koju hoces, samo da je negazirana. Ja najcesce pijem "Vrnjci" ili "Vrnjacko vrelo", a i "Rosa" i "Voda Voda" su dobre.

Miroljub Petrovic
SM je napisao:
Poštovanje profesore,
Da li mi možete dati neki savet za lečenje psorijaze? Pre godinu dana su mi se pojavile promene na noktima u vidu sitnih rupica, a od nedavno sam primetio mesto na bradi gde ne rastu dlake i koje se polako širi. Lekari su konstatovali da je u pitanju psorijaza, ali i dalje se vrše ispitivanja. Koristio sam losion ELOCOM, međutim nije bilo poboljšanja. Da li se zna koji su uzroci nastajanja psorijaze? Da li postoje neke uspešne metode za lečenje ove bolesti? Molim vas za savet.

Psorijazu lako mozes da pobedis, kao i sve druge bolesti, ako pocnes zdravo da zivis. Odbaci sve te losione koji su cita hemija i koji ti unistavaju kozu, a uzimaju novac. Procitaj tekst "Nacela zdravog zivota" sa linka:
http://www.cps.or...nacela.htm

U najkracem, predji na 100% biljnu hranu, izbaci sve otrove (duvan, kafa, alkohol), izbaci sve rafinisane proizvode (cokolada, keksi, supe iz kese i slicno), pij bar 2 litre negazirane flasirane vode dnevno, imaj fizicku aktivnost svaki dan (bar 5 km pesacenja), sklanjaj se od streasa (televizije i losih ljudi) i to je to, koza ce ti brzo biti kao kod bebe.

Miroljub Petrovic
Billy10 je napisao:
miki je napisao:
Da li ce ljudi sa zigom na celu ili ruci moci da se spasu na vecni zivot?

Ne.

Mozete li pojasniti koji ce to biti zig na celu i ruci, tjs. kako ce izgledati(pogotovo ovo na celu)? Ne mislite valjda da onaj ko bude imao cip na ruci nece moci da se spase? Hoce li moci onaj koji ima tetovazu na telu (ruci) da se spase?

Glavno zigosanje je ono duhovno, kada covek postane deo sotonskog sistema i prihvati da zivi po sotonskim zakonima. A da li ce posle takvom coveku da se nametne cipovanje ili neko drugo fizicko zigosanje, to je poptuno nevazno. Vazno je da covek ne bude duhovno zigosan, da ne stane na stranu Sotone.

Miroljub Petrovic
VladaKG1980 je napisao:
Profesore upravo sam skinuo i počeo gledati naučna predavanja Kent Hovinda o stvaranju Zemlje za šest dana i razotkrivanju besmislenosti evolucije.

Sva ukupna predavanja su u trajanju od 12 časova.
Evo linka za skidanje (torrent) :
http://thepirateb...r_Dino.ISO

Da li ste upoznati sa njegovim radom i ako jeste ima li nešto što mu osporavate.

Nisam mnogo gledao njegova predavanja. Ne mogu da stignem sve da pogledam, ali najvaznije stvari iz kreacionizma su vec objavljene tako da on verovatno samo dobro ili manje dobro to interpretira.

Miroljub Petrovic
Billy10 je napisao:
Takodje me interesuje vase misljenje o doktoru Nenadu Rosu (nadam se da ste culi za njega). Sinoc je bio u emisiji na tv Panonija, cini mi se.Bio je nedavno u Sarajevu.
Kaze da RTS i ostale drzavne televizije ne zele da ga pozovu u emisiju jer niko ne zeli da sazna istinu.
Covek prica o prevenciji, zdravoj ishrani, itd, uglavnom kao i vi.
Reklamirao je neki uredjaj - Beta generator koji je izmislio Nikola Tesla.Radi na principu da unistava viruse i bakterije u njegovoj blizini pomocu energetskog polja koje vlada oko tog generatora.To se moze primeniti i na ljude, uzmu dve elektro-magnetne sipke koje su povezane sa generatorom (nesto nalik kljestima za akumulator) i drze neko vreme, dok se ne stvori energetsko polje oko pacijenta.
Deluje i na teska obolenja, kao sto su rakovi i tumori.
Nema stetnog zracenja jer se samo unistavaju obolele celije u organizmu, a ne i zdrave, za razliku od hemoterapije.
Jedino mi se ne svidja to sto je spominjao da svaki covek ima oko sebe 7 energetskih polja, postojanje nekakve aure, da su bolovi na telu uzrok pada energije na odredjenom delu(a ne da je telesna bol uzrok duhovne bolesti).
Jeste li upoznati o kakvom se coveku radi?
Interesuje me vas komentar.

Iz ovoga sto si rekao jasno se vidi da je covek okultista. Dakle, prica neke tacne stvari da ljude navuce, a onda krene sa "aurama", "specijalnim masinama koje lece" i slicno.

Miroljub Petrovic
anton je napisao:
Miroljube,kada je počelo izopačenje religije(idolopoklonstvo,politeizam isl)?

Pocelo je sa Adamovim sinom Kainom.

Kada su i zašto Židovi prestali sa prinošenjem životinjskih žrtava opisanih u knjigama Mojsijevim?

70. godine nase ere kada je razoren Hram u Jerusalimu.

Dali je prijevod Biblije Izdavača Kršćanske sadašnjosti kvalitetan?

Dobar je, samo preskaci apokrifne knjige koje su u njemu jer one nisu deo kanona Biblije (to su one knjige ciji je tekst ostampan kosim italik slovima).

Miroljub Petrovic
Ivan Brankovic je napisao:
Postovanje Miroljube

Šta mislite o hrani koja je svakog dana sve gora i gora .. da li je stvarno narod toliko gladan da se sve sprema na brzinu ili je svakom prodavcu stalo da bude milijarder ? Kakvu mi to hranu treba da jedemo kada je sve nekim delom postalo veštačko ? .. voće i povrće što se slazem sa vama je najzdravije, ali .. koliko vidim svi ćemo živeti na hamburgerima i coca-coli kao Amerikanci . . .

Za tebe ne znam na cemu ces ziveti, ali ja necu ziveti od hamburgera i coca-cole. Ako ti se ne svidja ovo idustrijsko bilje, raspitaj se na pijaci da li neko ima neko bolje bilje, ili kreni sam u proizvodnju.

Miroljub Petrovic
cicy je napisao:
Nadovezao bih se pitanjem koliko je voće i povrće koje se kupuje u velikim dućanima iskvareno?

Hvala

Nije pokvareno, nego ima manju hranljivu vrednost od organskog bilja, a i sadrzi odredjenu dozu otrova koje je upilo usled prskanja.

cicy
cicy je napisao:

Hvala

Nije pokvareno, nego ima manju hranljivu vrednost od organskog bilja, a i sadrzi odredjenu dozu otrova koje je upilo usled prskanja.

I šta mi možemo učiniti u vezi toga, znam da je najbolje svoje uzgajati, ali šta možemo učiniti s tim kupljenim?

Miroljub Petrovic
panta je napisao:
Miroljube verujes li ti u ovo posto si vise puta o njemu govorio pohvalno,a cesto se pominje ova njegova nazovi "moc"
...

Kada o nekome govorim pohvalno, ja ne kazem da je taj savrsen, vec je to neko ko ima odredjene pozitivne osobine da Bog preko njega moze nesto dobro da uradi.

Miroljub Petrovic
cicy je napisao:
cicy je napisao:

Hvala

I šta mi možemo učiniti u vezi toga, znam da je najbolje svoje uzgajati, ali šta možemo učiniti s tim kupljenim?

Kupis ga i jedes.

boZo
zapisano je da je bog opustosio egipatcku zemlju i pobio prvence i vojsku faraonovu podavio i robove izgubio. to znaci da je egipat ostao bez icega. da li je egipat posle opet ojacao?

Miroljub Petrovic
46664 je napisao:
To je slika onoga sto se danas desava, a i sto ce se desavati u buducnosti sve vise, a to je da ce ljudi pristati na sve vrste zigosanja zarad novca ili golog prezivljavanja, kada zbog svoje nesposobnosti da zive van robovlasnisckog sistema budu na ivici gladi i smrti.

Zar je u tom slucaju apostol Pavle u pravu sto preporucuje obracenom odbeglom robu Onisimu da se vrati svom robovlasniku Filimonu i da mu pokaze poslusnost, kada istovremeno na drugom mestu kaze "Kupljeni ste skupo, ne budite robovi ljudima." (1. Korinćanima 7,23)?

U velikoj si zabludi jer ne citas Tanah (Stari zavet) i pod uticajem si liberalne hriscanske teologije. Posto ne razumes temelje biblijske religije, novozavetne stihove tumacis na potpuno pogresan nacin.

U gornjem slucaju imamo da je rob napustio svog gospodara "jer je svoje srce predao Hristu". To je kao kad neposlusna deca cuju za Hrista, pa pobegnu od roditelja jer "hoce da sluze Hristu". Ili kad neko ko nema svoj biznis odbija da radi za poslodavca jer mu on ne dozvoljava da svetkuje dan od odmora koji on hoce. Naravno da deca treba da budu lojalna svojim roditeljima, pa makar oni bili i neznabosci, ako nemaju nista bolje, a slicno je i u slucaju posla. U vreme apostola robovi su bili ljudi koji nisu bili u stanju da o sebi brinu. "Biti rob ljudima" odnosi se na ropstvo ljudskim zabludama, i to se jasno vidi iz konteksta. Postoje neki koji nisu u stanju da imaju svoj biznis, pa rade za drugoga ceo zivot, ali nisu "robovi ljudima" jer ne ucestvuju u njihovim gresima. Naravno da je visi oblik slobode kada covek ne zavisi od nemoralnih ljudi.

Da li je Hristos pogresio sto je trazio od Jevreja da neprijatelju okrenu drugi obraz, te da se povinuju rimskom okupatoru koji nije bio nista manje iskvaren nego danasnji zapadni poredak?

Okupatori su trazili od Jevreja i da prihvate njihove bogove, da ucestvuju u njihovim orgijama i slicno. Jevreji koji su to prihvatali napredovali su u hijerarhiji paganske rimske imperije. Postoje stvari koje religiozan covek treba da postuje kada je u pitanju okupator, a to je porez i nista vise, i to jasno pise u Bibliji. Samaranje i fizicki rad za okupatora je nesto sto mora da se otrpi zarad ocuvanja ovozemljaskog zivota koji treba maksimalno da iskoristimo da pomognemo ljudima. Ali, to nije nesto sto ce mnogo cesto od nas da se trazi. Mi imamo veliku slobodu da branimo svoje dostojanstvo i svoju pripadnost zivom Bogu.

Pokoravanje vlastima jeste upravo probni kamen nase hriscanske poniznosti i krotosti, a postaje probni kamen otpadnistva tek u vreme kada vlast zahteva da otvorerno krsimo Bozji zakon.

Ko ovde kaze da ne treba da se pokoravamo vlastima, osim kad se od nas trazi da otvoreno krsimo Bozji zakon? Pa svetska vlast upravo od nas trazi da otvoreno krsimo Bozji zakon, zar to ne vidis?

Oni koji se danas najvise bune protiv Novog svetskog poretka verovatno bi u vreme Isusa Hrista imali iskusenje da oslobode Varavu, a Hrista posalju na krst. Varavu bi oslobodili zato sto u njemu vide borca za slobodu protiv paganizovanog, moralno iskvarenog i nepravednog rimskog okupatora, a Hrista bi poslali na krst kao izdajicu vere i nacije zato sto trazi pokoravanje nepravednim vlastima, a insistira na pojmovima duha koji su njima nebitni i nepotrebni.

Znaci ja ti licim na nekog ko bi trazio oslobodjenje Varave, a politicari koji vode svetske drzave i traze pokoravanje Evropi (vlasti) su dobri i pobozni jer se "pokoravaju vlasti" i tako ispunjavaju Bozju zapovest? E blago tebi i tvojoj miki maus teologiji.

Miroljub Petrovic
boZo je napisao:
zapisano je da je bog opustosio egipatcku zemlju i pobio prvence i vojsku faraonovu podavio i robove izgubio. to znaci da je egipat ostao bez icega. da li je egipat posle opet ojacao?

Nije Egipat ostao "bez icega", ali jeste bio opustosen. Egipat je i posle toga postojao kao drzava i bio je relativno jak, ali ne kao pre toga.

Gabrijel
Upravo sam gledao vase predavanje "istorija netolerancije"! Jos sam u soku!

Nije mi jasno za drugi mandat koji dobija papa od 42 meseca. Koliko to iznosi ta vladavina zveri u tom drugom madantatu po "zvanicnom" vremenu?

HVALA

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.54 sekundi!