pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.12.2008 11:57
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
zrix je napisao: Miroljube sta mislis o zimnici sto se ostavlja u seoskim domacinstvima gde se povrce kiseli i dodaju velike kolicine soli da bi doslo do konzervacije? Moze ta zimnica da se jede, ne stavlja se tu puno soli. Najbolje je kad se konzervira sa sto manje konzervansa i sirceta. Neki seljaci pricaju da u slucaju rata ili neke nepogode jedna krava moze da prehrani svojim mlekom celu porodicu tako je bilo za vreme 1 i 2 sv rata koliko je to tacno? Jedna krava moze zaista mnogo da nahrani. Njeno mleko, sir i kajmak, u kombinaciji sa malo zitarica i dr, moze da prehrani porodicu kad je nevolja. |
|
|
Mario Saric |
Odgovorio 21.12.2008 13:35
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 08.11.2008 22:07 Lokacija: Nepoznata |
Da li mislite da su i brojanice koje se kupuju u crkvama sredstva za prizivanje demona? |
|
|
nikola |
Odgovorio 21.12.2008 17:01
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Miroljub Petrovic je napisao: Pitanje je kad je bilo gore. Po meni je komunizam manje zlo od demokratije, jer u komunizmu ima vise morala. Naravno da svestenici mogu mnogo vise da urade, ali nece da ulaze u sukob sa vladikama i narodom, i onda Djavo sve unistava. Kako mogu muslimanski svestenici da se izbore za serijatske zakone u svojim zemljama? Takobi mogli i hriscanski svestenici da se izbore za biblijske zakone, ali svestenici su dosli na los glas zbog svega loseg sto cine i onda nemaju uticaj u narodu, tako da su posteni svestenici u veoma teskoj situaciji - ako krenu nesto korisno da rade mogu da budu izbaceni iz sluzbe. Ja kad sa njima razgovaram kazem im da je bolje da rade kao ja, da budu van sistema, nego da budu u sistemu vezanih ruku. Zar nije problem bezboznistvo u narodu, u ljudima sumljivog morala koji vode zemlju. U hiriscanskoj zemlji vlada Hriscanstvo a kod nas Evropa. Ovo je vrhunac koji sam cuo, da sektasi prete policiji i sud ne nadje ni jednu tacku kojom bi pokrenuli postupak, da su ljudi iz naselja morali da im zapale kucu, dogadjaj iz 2003, znate mozda kakva je globalno sekta Sanatan http://www.svetig...load/4651/ http://www.svetig...y/term/116 Izmenio/la nikola na 21.12.2008 18:01 |
|
|
Mladen M |
Odgovorio 21.12.2008 17:20
|
Član Odgovori: 122 Pristupio/la: 10.07.2008 16:35 Lokacija: Nepoznata |
simke2, slazem se sa tobom, ako je clan Boki bio momak koji je gostovao na radiju Svetigori zajedno sa profesorom zelio bih da znam zasto je doslo do konflikta jer sam mislio da su u vrlo dobrim odnosima, i da li je zbog toga mozda ukinuta emisija dokaz Stvaranja |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.12.2008 18:13
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Mario Saric je napisao: Da li mislite da su i brojanice koje se kupuju u crkvama sredstva za prizivanje demona? Ako znas cemu sluze brojanice, onda razumes i odgovor na pitanje. Dakle, odredjena "molitva" navodno treba da se izrecituje vise puta, i kada se jedanput izgovori, onda se preskoci jedna kuglica na brojanici. To je jedna vrsta mantre, odnosno samohipnoze, ili prizivanja demona. To nema veze sa obracanjem Bogu i sa molitvom. Na zalost, narod veruje autoritetima, ne cita Sveto Pismo, i tako propada, kao i Jevreji u Isusovo doba. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.12.2008 18:26
|
Mladen M je napisao: simke2, slazem se sa tobom, ako je clan Boki bio momak koji je gostovao na radiju Svetigori zajedno sa profesorom zelio bih da znam zasto je doslo do konflikta jer sam mislio da su u vrlo dobrim odnosima, i da li je zbog toga mozda ukinuta emisija dokaz Stvaranja Clan Boki je imao velikih problema sa demonima i jedva je zivu glavu izvukao. Prema njegovom priznanju, veoma su mu pomogla moja predavanja i on je o tome govorio na ovom forumu. Ja sam mu ponudio da napravimo emisije za radio Svetigoru i on je pristao, nasli smo se i snimili sest emisija. On je bio presrecan, ali kao sto to obicno biva (govorim iz iskustva, jer znam slicna iskustva), Boki se opustio, poceo je da fantazira, a Sotona ga je gurnuo u fanatizam i neku vrstu agnosticizma. Poceo je u sve da sumnja i da ovde pise svakakve besmislice. Ja sam morao da ga brisem, a on me je kontaktirao i trazio da se vidimo. Ja sam pristao, nasli smo se, i "razgovor" je trajao nekih 5-10 minuta. On je poceo sve da negira i da u sve sumnja, i u Bibliju i u naucne cinjenice, u sve. Ja sam ga pitao: "Da li ti sumnjas da su 2+2=4?" On je rekao: "Evo sad mogu da ti dokazem da 2+2 nisu jednako 4." Ja sam ga onda pitao: "Pa onda i ovo sto ti i ja sada pricamo moze da bude fatamorgana." On je rekao: "Naravno da moze. Kako ti znas da ovo nije fatamorgana?" Ja sam mu onda rekao da nemamo vise o cemu da razgovaramo, a on je trazio da mi kaze jos nesto, da mi jos nesto "objasni", ali ja sam mu rekao da ne mogu da slusam nebuloze i budalastine, i da je u velikom problemu, da su ga demoni opet opseli, ali na suptilniji nacin i da ima veliki problem. On je hteo da mi "objasnjava" svoje vidjenje sveta i slicno, ali ja nisam hteo vise da razgovaram i razisli smo se. Posle toga je on jos jednom usao na forum, ja sam ga obrisao, i vise se nije javljao. Mozemo da se molimo za njega i to je to. On nema veze sa prekidom emitovanja mojih novih emisija na radiju Svetigora. Ja sam ovde rekao zasto je doslo do prestanka emitovanja mojih novih emisija na tom radiju. Jednostavno, "svestenik" Aleksandar Djakovac se zalio na mene direktoru radija Svetigora "svesteniku" Jovanu Plamencu, i ovaj je, da ne bi sa njim ulazio u sukob, ukinuo emitovanje mojih novih emisija. Dakle, Djakovac je "opasan" igrac. Iz ovozemaljske perspektive on i "vladika" Grigorije imaju sjajnu buducnost, a meni se cini da im se sprema crna pogibija ako se brzo ne pokaju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.12.2008 18:31
|
nikola je napisao: Ovo je vrhunac koji sam cuo, da sektasi prete policiji i sud ne nadje ni jednu tacku kojom bi pokrenuli postupak, da su ljudi iz naselja morali da im zapale kucu, dogadjaj iz 2003, znate mozda kakva je globalno sekta Sanatan http://www.svetig...load/4651/ http://www.svetig...y/term/116 Uskoro cu ovde da postavim dve emisije koje sam snimio sa Zoranom Lukovicem, kapetanom kriminalisticke policije, na tu temu. |
|
|
ihtus |
Odgovorio 21.12.2008 18:56
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 21.12.2008 18:55 Lokacija: Nepoznata |
Morao sam da obrisem pitanje jer je bilo na cirilici. Javicu se ponovo
Izmenio/la ihtus na 21.12.2008 19:01 |
|
|
Nektarije |
Odgovorio 21.12.2008 19:15
|
Član Odgovori: 40 Pristupio/la: 19.12.2008 18:58 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Neke postove sam obrisao jer su se samo bavili komentarem. Uskoro cu postaviti ovde tekst o misljenima svetih otaca po pitanju stanja mrtvih. Kako to da smo se samo bavili komentarem? Ja sam Vam lepo odgovorio i naveo citate iz Biblije i ocekivao sam neko tumacenje ali Vi kad neznate sta da kazete onda izbrisete! E brate Miroljube, sa svojim adventistickim tumacenjem mislim da si polako zavrsio svoju misiju u Srbiji.U narodu Svetog Simeona Mirotocivog,Svetog Save ravnoapostolnog,Svetog cara Lazara,Svetog Vasilija Ostroskog, Svetog Vladike Nikolaja i svih svetih, tvoje tumacenje nema podrsku.To mozes i da sam vidis po svom forumu i po posetama.To sto ti radis je teska hula i jeres koja je odavno razoblicena na Svetim Vaseljenskim Saborima.A ko je Sveti Vasilije Ostroski ces videti na Strasnom Sudu Hristovom! Moja ti je bratska preporuka da odes u neki pravoslavni manastir i da se ispovedis i pricestis pa ako Bog da bices ko nov,samo da se iskreno pokajes za sve sto si radio i pisao. Dok nisi napravio ovaj forum cenio sam te stvarno mnogo i mnogi moji prijatelji,sa ovim forumom si sam sebi napravio papazjaniju. Mozda je i ovaj forum Boziji promisao da vidis gde gresis i da se pokajes i vratis u veru svojih slavnih predaka. Mene ovde vise neces videti, jedino ukoliko vratis moj post i odgovoris na ono sto je pisalo. Imam gomilu stvari da raspravim s tobom i da ti pokazem sta je vera Pravoslavna.Tu veru nije propovedao ni svestenik ni andjeo ni covek, vec Bogocovek nas Gospod Isus Hristos.On je to predao apostolima pa oni episkopima i tako 2000 godina Bogu hvala ta vera ostade kod nas. S Bogom ostao! U pocetku bese Rec, i Rec bese u Boga, i Rec bese Bog.
|
|
|
zorank |
Odgovorio 21.12.2008 19:48
|
Član Odgovori: 116 Pristupio/la: 03.11.2008 22:23 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: zorank je napisao: Pozdrav Miroljube! Čitajući vaše odgovore stičem utisak da ste vi protivnik ikona Nisam protivnik ikona, nego sam protivnik obozavanja ikona. Slika nekog znamenitog poboznog coveka moze da bude podsetnik na poboznost, kao sto je u stara vremena Bog rekao Izrailjcima da reci zakona ispisu na dovratnicima da bi ih to podsecali da zive moralno. "Obozavati" nesto, znaci postovati ga kao Boga (na sta i sama rec "obozavati" ukazuje). Neki ljudi misle da je ugodno pred Bogom da slike poboznih ljudi obozavaju i da se mole tim mrtvim predmetima, a to je klasicno idolopoklonstvo i hula na Boga. Ja o tome govorima. i da ne priznajete mošti svetitelja? Da li je to tačno? Sta ima da "priznajem" mosti svetitelja? Postoje pobozni ljudi preko kojih je Bog ucinio velike stvari za narod, ali njih treba dostojno sahraniti i to je to, a ne da se narod skuplja i da ljubi njihove posmrtne ostatke. To je bruka i najstrasnija hula i prizivanje demona. Ja to ne shvatam kao hulu nego kao nešto što će čoveka da podstakne na pravilniji život. A kako komentarišete onda mošti mirotočivih svetitelja? I da pitam još da li ima i ako ima gde mogu da skinem Bibliju a da bude kao krstarica ako me razumete na šta mislim? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.12.2008 20:10
|
ihtus je napisao: Morao sam da obrisem pitanje jer je bilo na cirilici. Javicu se ponovo Slobodno napisi i na kineskom, ovaj forum posecuju i Kinezi, iako se oni nece spasiti jer ne znaju cirilicu. Za tebe ne brinem, ti si vec spasen i ceka te na nebu sveta Petka da se zajedno molite za Judu Iskariotskoga, pa da i on zajedno sa vama bude spasen. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.12.2008 20:27
|
Nektarije je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Neke postove sam obrisao jer su se samo bavili komentarem. Uskoro cu postaviti ovde tekst o misljenima svetih otaca po pitanju stanja mrtvih. Kako to da smo se samo bavili komentarem? Ja sam Vam lepo odgovorio i naveo citate iz Biblije i ocekivao sam neko tumacenje ali Vi kad neznate sta da kazete onda izbrisete! Ne secam se da si nesto pitao. Da si pitao, odgovorio bih ti, ali posto je verovatno bio neki komentar, onda sam te brisao. E brate Miroljube, sa svojim adventistickim tumacenjem mislim da si polako zavrsio svoju misiju u Srbiji. Ja ti nisam brat, kad tako pricas. A sto se adventista tice, ja kada bih se pitao oni bi se iz Srbije selili u Ameriku, zajedno sa svojom drugom liberalnom protestanskom bratijom, a ti i tvoji gurui ste cutali dok je donosen sramni ustav Srbije po kome su sve sekte ravnopravne. Tvoj vladika sedi u Radiodifuznoj agenciji i daje blagoslov duhovnom genocidu koju evropski mediji sire po Srbiji. Ja kazem da to sto ti i tvoji gurui radite je cist satanizam i bruka najstrasnija, a subotari i drugi sektasi su vasa braca jer je i njima potaman ovo sto se radi u Srbiji. U narodu Svetog Simeona Mirotocivog,Svetog Save ravnoapostolnog,Svetog cara Lazara,Svetog Vasilija Ostroskog, Svetog Vladike Nikolaja i svih svetih, tvoje tumacenje nema podrsku. Tako su se i fariseji pozivali na Avrama i Mojsija pa su narod odveli u propast. Ti si slep da vidis da to lazno pravoslavlje koje sprovode Djakovac, Grigorije i sve vise i vise vladika, kao i njihovi sledbenici (medju kojima si i ti) predstavlja sirom otvorena vrata za sve vrste nemorala koji ulaze u narod. To mozes i da sam vidis po svom forumu i po posetama. U velikoj si zabludi. Forum je sve poseceniji i poseceniji, to jasno pokazuju statistike, i to mozes i sam da proveris na internetu, a onda otidji na statistike Vidovdan i Serujem, pa vidi kakva je njihova posecenost i sve ce ti biti jasno. Ali, cini mi se da u tvom slucaju i mrtvi mogu da ustaju ali ti ces verovati Djakovcu i porukama svetog Nikole, zastitnika moreplovaca. Dok nisi napravio ovaj forum cenio sam te stvarno mnogo i mnogi moji prijatelji,sa ovim forumom si sam sebi napravio papazjaniju. Mozda je i ovaj forum Boziji promisao da vidis gde gresis i da se pokajes i vratis u veru svojih slavnih predaka. Ja sam na liniji mojih predaka i u veri svojih predaka koji su se suprostavljali zlu i nemoralu. Da su u vreme mog cukundjeda neke vladike i svestenici radili ono sto se danas radi, budi siguran da bi ih britka sablja brzo stigla. A da ne govorim o okupatorima i sektasima. Mene ovde vise neces videti, jedino ukoliko vratis moj post i odgovoris na ono sto je pisalo. "Veliki ti sretnji put", sto bi rekli Podgoricani. Imam gomilu stvari da raspravim s tobom i da ti pokazem sta je vera Pravoslavna.Tu veru nije propovedao ni svestenik ni andjeo ni covek, vec Bogocovek nas Gospod Isus Hristos.On je to predao apostolima pa oni episkopima i tako 2000 godina Bogu hvala ta vera ostade kod nas. S Bogom ostao! Tesko ti i ja mozemo da raspravljamo jer je to razgovor gluvih telefona. Tebi Bozja rec nije autoritet, nego paganska ljudska naklapanja koja narod vode u propast. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 21.12.2008 20:37 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.12.2008 20:34
|
zorank je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Sta ima da "priznajem" mosti svetitelja? Postoje pobozni ljudi preko kojih je Bog ucinio velike stvari za narod, ali njih treba dostojno sahraniti i to je to, a ne da se narod skuplja i da ljubi njihove posmrtne ostatke. To je bruka i najstrasnija hula i prizivanje demona. Ja to ne shvatam kao hulu nego kao nešto što će čoveka da podstakne na pravilniji život. Ako ce to da te podstakne na pravilniji zivot, onda samo napred, ali kad te sutra zadesi veliko zlo od demona nemoj Boga da okrivljujes. A kako komentarišete onda mošti mirotočivih svetitelja? Kakve bre "mirotocive mosti"? Jel se ti to zezas? Jel to mosti placu? Pa jel ti covece znas sta je demon i da li znas kako se Bog otkrivao ljudima tokom istorije, i sta je Bog rekao vezano za ono sto je ispravno, a sta za ono sto je zlo? Nemoj da si ovca koju ce neko da sisa. uzmi citaj sta je Bog zapovedio preko Mojsija, sta su demonske prevare i lazi. Citaj bar 5. Mojsijevu 18. poglavlje. Nemoj da te obmanjuju da ne citas Bibliju ispocetka pa da budes totalni slepac citajuci Novi zavet bez predznanja. I da pitam još da li ima i ako ima gde mogu da skinem Bibliju a da bude kao krstarica ako me razumete na šta mislim? Imas Bibliju na donjem linku: http://snow.proho...m/biblija/ Izmenio/la Miroljub Petrovic na 21.12.2008 20:34 |
|
|
MlikeM |
Odgovorio 21.12.2008 21:53
|
Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 15.11.2008 18:59 Lokacija: Nepoznata |
A sto se adventista tice, ja kada bih se pitao oni bi se iz Srbije selili u Ameriku, zajedno sa svojom drugom liberalnom protestanskom bratijom, a ti i tvoji gurui ste cutali dok je donosen sramni ustav Srbije po kome su sve sekte ravnopravne. Ne valja ti tako da pljuvaš po protestantima. Od koga koristiš literaturu i sve značajnije informacije? Od "svetih otaca"? Da nije bilo protestanata, umjesto doručka ljubio bi nekog morona u mantiji u ruku. Ajde ne bih ti zamijerao toliko jer znam kakve su danas protestantske crkve, uključujući i adventističku, da s vremena na vrijeme ne glorifikuješ kojekakvu ološ i bandite koji su ojadili ovu zemlju po svakom pitanju (u ovu kategoriju spadaju i blago rečeno sumnjivi heroji iz prošlosti). Drago mi je što govoriš otvoreno šta treba da se kaže, ali ne umišljaj da si "poslednji Mohikanac", ima Bog svoje ljude svuda, i izvjesno više među onima koji ga poštuju kako Pismo kaza, a koje bi ti da tjeraš preko granice (valjda bi tada "procvjetalo" pravoslavlje i crne mantije i glibave brade prekrile zemlju), nego među ovima što su im čuda mjerila i paganske priče koje su promovisali razni otpali vladari kroz istoriju. Da ne pominjemo što su sva ta "čuda" čisti satanizam. Mojsije i drugi pravi heroji vjere jesu stajali za Bogu ali nijesu pljuvali udalj na druge kad god im se ukaže prilika. Kao ti kad misliš da treba da se braniš od "sektaškog" epiteta. A sad ostaj mi zdravo domaćine i nazdravlje ti se dolazilo, što bi rekli Cetinjani. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.12.2008 00:21
|
MlikeM je napisao: A sto se adventista tice, ja kada bih se pitao oni bi se iz Srbije selili u Ameriku, zajedno sa svojom drugom liberalnom protestanskom bratijom, a ti i tvoji gurui ste cutali dok je donosen sramni ustav Srbije po kome su sve sekte ravnopravne. Ne valja ti tako da pljuvaš po protestantima. Od koga koristiš literaturu i sve značajnije informacije? Od "svetih otaca"? Da nije bilo protestanata, umjesto doručka ljubio bi nekog morona u mantiji u ruku. Ajde ne bih ti zamijerao toliko jer znam kakve su danas protestantske crkve, uključujući i adventističku, da s vremena na vrijeme ne glorifikuješ kojekakvu ološ i bandite koji su ojadili ovu zemlju po svakom pitanju (u ovu kategoriju spadaju i blago rečeno sumnjivi heroji iz prošlosti). Drago mi je što govoriš otvoreno šta treba da se kaže, ali ne umišljaj da si "poslednji Mohikanac", ima Bog svoje ljude svuda, i izvjesno više među onima koji ga poštuju kako Pismo kaza, a koje bi ti da tjeraš preko granice (valjda bi tada "procvjetalo" pravoslavlje i crne mantije i glibave brade prekrile zemlju), nego među ovima što su im čuda mjerila i paganske priče koje su promovisali razni otpali vladari kroz istoriju. Da ne pominjemo što su sva ta "čuda" čisti satanizam. Mojsije i drugi pravi heroji vjere jesu stajali za Bogu ali nijesu pljuvali udalj na druge kad god im se ukaže prilika. Kao ti kad misliš da treba da se braniš od "sektaškog" epiteta. A sad ostaj mi zdravo domaćine i nazdravlje ti se dolazilo, što bi rekli Cetinjani. U zabludi si. Da sam odrastao u protestanskom miljeu bio bi neki mlakonja i demokrata koji bi i u klozet vodio zenu sa sobom. Nemoral je u nasu crkvu poceo da ulazi posle Prvog svetskog rata kada su tajna drustva preuzela kontrolu nad drzavom (preko Aleksandra Karadjordjevica, a posle preko Josipa Broza). Sve zasluge za moral, koji nas jos uvek odrzava, upravo imaju svestenici i crkva, ali iz onih davnih vremena. Koliko god da se zlo i paganstvo uvuklo u crkvu, jos uvek u njoj ima veliko zdravo i duhovno jako tkivo preko kojeg Bog moze nesto vece da uradi. Ne kazem da medju protestantima nema dobrih ljudi, naravno da ima, ali to su retki pojedinci, neki naucnici i dobronamerni ljudi, koje Bog sigurno koristi u svom delu, ali njihove zajednice nemaju skoro nikakav uticaj u drustvu, kako ovde tako i u drugim zemljama. To je to mlako hriscanstvo. U sadasnjem pravoslavlju ima paganstva kod mnogih vernika, ali ima i zelje i odlucnosti da se nesto korenito menja, i to treba ceniti. Dakle, nemoj da raspravljamo ovde o verskim zajednicama i njihovim zabludama, nego da se bavimo Bozjim konceptom, a neka se verske zajednice ujedinjuju, kao sto i rade, u njihove medjunarodne organizacije da bi njihove hijerarhije sacuvale materijslisticke privilegije. |
|
|
simke2 |
Odgovorio 22.12.2008 02:04
|
Član Odgovori: 30 Pristupio/la: 26.11.2008 19:42 Lokacija: Nepoznata |
Kakva je to knjiga-Protokoli sionskih mudraca, jeste li je citali?
Boze pomozi..
|
|
|
miladinovicr |
Odgovorio 22.12.2008 05:02
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 22.12.2008 05:00 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube koje ova Ivona Zivkovic kada je slusam kao da tebe slusam znas li nesto o njoj |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.12.2008 09:17
|
kajem se je napisao: Brate Miro,zar mosti SVETOGA VASILIJA DA ZOVES POD "LES",DA JE KAO STO TI KAZES LES DAVNO BI STRUNUO I PRETVORIO SE U PRAH I PEPEO MOJ BRATE SAD SI ME STVARNO RAZOCARAO A IMAO SAM U PLANU DA TE ZOVEM DA NAM DODJES U AUSTRALIJU DA NAM DRZIS PREDAVANJA KOJA SU UVIJEK BILA DOBRA ALI MISLIM BRATE MOJ DA SI POCEO DA VRIJEDJAS I PONIZAVAS PUNO NASU PRAVOSLAVNU VJERU I CRKVU SVETU A TO VIDIM DOSTA OVDE SVIJETA I PRIMJECUJE PA NEK TI JE SRECNO I I BRATE POKAJ SE TO NAM JE SVIMA PREOSTALO KOJI GRIJESIMO RIJECIMA I DIJELIMA U ZDRAVLJU MI OSTAJ. Vidi prijatelju, ja nisam ovde da bih ljudima pricao ono sto ih "usi svrbe" i uljuljkivao ih da ostanu u grehu zbog kojeg propadaju. Ja nisam politicar, ni liberalni svestenik da se dodvoravam narodnim masama u onome sto oni rade da bih izvukao neku sebicnu korist, a na njihovu pogibiju. I sam vidis da narod propada, i to nezaustavljivom brzinom, a razlog je jednostavan - prihvatanje svih oblika greha koje je Sotona ponudio na svojoj "trpezi". Navedi mi samo jedan oblik greha koji nasa crkva ne tolerise? Svi gresi koji su se radili u Hananskoj zemlji rade se i danas kod nas, a niko da digne glas protiv toga. Pa kako da se izlecimo? Kako da ozdravimo? Kako da nam bude bolje? To sa "mostima" i "mirotocivim ikonama" su iste one stvari koje su fascinirale hananske neznabosce da rade najstrasnije gadosti koje su im njihovi bogovi zapovedali da rade. Ako pogledas tela mrtvih faraona po muzejima, ili tela mrtvih poboznih ljudi koja se danas izlazu na mnogim mestima, neces videti nikakvu razliku. Nemoj da nasedas na te price o "nepropadljivosti" tela poboznih ljudi. A sto se tice mog dolaska u Australiju, hvala sto si o tome mislio, ali ne bih ti ja dolazio jer vama tu nema pomoci. Vas samo jedna dobra motka (po mogucstvu govnjiva) moze da dovede u red. Drzao sam ja bezbroj predavanja po zapadnim zemljama i njihovim univerzitetima, i odlicno znam da od toga nema skoro nikakve vajde. Ljudi vole da ih zabavljam sa pricama o fosilima i stenama, a kada predjem na moral, kada kazem da se sklanjaju od kurvarstva, materijalizma i drugih satanizama, oni me belo gledaju i cute (jer znaju da je istina ono sto pricam), a kad odem onda pricaju sve najgore o meni jer nisam kao drugi predavaci koji ih maze po usima. Dakle, ako si pametan, vracaj se iz tog Sodoma ovamo sto pre, a ne da druge pozivas da dolaze u taj brlog. I uzmi citaj malo Sveto Pismo da naucis nesto od Boga, umesto sto slusas te lovacke price i paganska naklapanja. Da su se takve stari radile u vreme Karadjordja ili Scepana Malog, brzo bi promoteri takvog koncepta bili pocisceni. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.12.2008 09:20
|
simke2 je napisao: Kakva je to knjiga-Protokoli sionskih mudraca, jeste li je citali? Govorio sam o tome na ovom forumu. Treba da udjes u opciju "Trazi" i da pronadjes. Evo, ja sam ovog puta ucinio to za tebe, imas na strani 7 ovog foruma. Dakle, jos jednom predlazem da novi posetioci foruma procitaju prethodne moje odgovore od pocetka (trebace im sat ili dva da sve procitaju) da bi mogli adekvatno da se ukljuce u raspravu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.12.2008 09:23
|
miladinovicr je napisao: Miroljube koje ova Ivona Zivkovic kada je slusam kao da tebe slusam znas li nesto o njoj Ima dobrih tekstova, ali ima i skroz pogresnih, kao onaj o navodnoj stetnosti soje i dr. |
|
Predji na forum: |