Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Uros88 je napisao:
Govorili ste skoro o tome kako se pravi hleb mesanjem zitarice sa vodom i ostavljanjem preko noci da se osusi. Zanima me gde mogu da kupim te zitarice (nesto mi ne izgleda da mogu da odem u bilo koju prodavnicu zdrave hrane i da ce da mi daju nesto kvalitetno), koliko usitnjene se kupuju i da li i koliko ja treba da ih usitnim.

Imate o tome objasnjeno u "Kuvaru sudnjeg dana":
http://www.cps.or...var_sd.pdf

Mozes da kupis integralno brasno od psenice, pa da od njega pravis tanak hleb, odnosno male veoma tanke komadice, povrsine na primer 4 x 4 cm, koje bi sucio preko noci ili u rerni na veoma slaboj temperaturi (oko 50-70 stepeni). Mozes da koristis i integralno brasno od drugih zitarica (razi, jecama, ovsa...) ili da mesas brasno.

Mozes i da kupis zitarice u zrnu pa da ih sam meljes u rucnom mlinu (na primer za kafu) ili nekom mlinu na struju, i da tako dobijes brasno (krupnije ili sitnije, po izboru), pa da pravis hleb.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Mozete da mi pojasnite ulogu Karadjodja, Sindjelica i drugih preko kojih je Bog delovao kada je Srbija bila pod okupacijom, dali su se oni pojavili zato sto se narod naucio poslusnosti ili zato sto vise nisu mogli da trpe okupaciju, a za tih petsto godina su dobili zivotnu lekciju kao Jevreji u Egiptu (U Starom Zavetu pise za egipatsko ropstvo i Bog se sazali na muku njihovu.. i zaveta ocima njihovim)

Bog je koristio te ljude da oslobodi narod od ropstva, i to je to. Ti ljudi su bili veoma pobozni i radili su u saradnji sa religijskim vodjama koji su bili britke sablje.

ALEX
Miroljube, kad je napravljen grad Jerusalim?

U vrijeme Avrama ga nije bilo (kad je isao da prinese Isaka na zrtvu na Moriji nije bilo niceg), a u vrijeme Isusa Navina je vec postojao grad Jerusalim (Knjiga Isusa Navina, 10, 3)... Sto ce reci da je napravljen negdje u medjuvremenu... Da li se zna precizniji datum? Ovde mogu da omanem i za 300 godina...

I drugo pitanje. Ako su ga napravili neki paganski narodi, a vjerovatno jesu (posto Jevreji nisu) kako to da su ga prozvali Jerusalim (grad mira)?

P.S. Mozda je neka greska u prevodu ili ja mozda nisam razumio, uglavnom u Knjizi Isusa Navina u 10 poglavlju gdje se Jevreji bore protiv onih 5 careva spominje se taj Jerusalimski car

Miroljub Petrovic
Na donjem linku se moze videti kako predsednik Venecule Hugo Caves pokazuje poznati okultni znak "666" koji koriste pripadnici tajnih drustava, i to sa dve ruke:

http://www.blic.r...p?id=67956
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 01.12.2008 06:47

Miroljub Petrovic
ALEX je napisao:
Miroljube, kad je napravljen grad Jerusalim?

U vrijeme Avrama ga nije bilo (kad je isao da prinese Isaka na zrtvu na Moriji nije bilo niceg), a u vrijeme Isusa Navina je vec postojao grad Jerusalim (Knjiga Isusa Navina, 10, 3)... Sto ce reci da je napravljen negdje u medjuvremenu... Da li se zna precizniji datum? Ovde mogu da omanem i za 300 godina...

I drugo pitanje. Ako su ga napravili neki paganski narodi, a vjerovatno jesu (posto Jevreji nisu) kako to da su ga prozvali Jerusalim (grad mira)?

P.S. Mozda je neka greska u prevodu ili ja mozda nisam razumio, uglavnom u Knjizi Isusa Navina u 10 poglavlju gdje se Jevreji bore protiv onih 5 careva spominje se taj Jerusalimski car

Nisam gledao sta pise u originalu. Nije nikakav problem i da je grad pod tim imenom postojao i pre dolaska Jevreja.

simke2
Švajcarci podržali "heroin na recept" u bolnicama
30. novembar 2008. | 19:22

BERN - Više od polovine Švajcaraca podržalo je na referendumu pilot program vlade da se zavisnicima heroina daje droga u bolnici, ocenivši da će to samnjiti stopu kriminala i šverc opojnih narkotika.
....

http://www.rtv.rs..._99001.jsp

jer ovo dobar predlog ,odabir.?
Evropsko posrnuce-moral,u zemlji sa ''dobrim sistemom''.?
Izmenio/la simke2 na 01.12.2008 00:08
Boze pomozi..

simke2
http://www.vidovd...e1567.html

kako zvuci ovaj tekst,bacite pogled.
Boze pomozi..

Dushan
Da li ste gledali film ,,Isterivanje đavola iz Emili Rouz,,?...ako jeste šta mislite da li se to stvarno desilo pošto na početku filma piše da je po istinitom događaju...?

Miroljub Petrovic
simke2 je napisao:
Inace Chavesu ne hvali nista da bude mason, al nije mi jasno onda sto proziva drugara Busa i ostale kolege masone,ako se oni dobro drze??

Mozda Cavez nije mason, mozda je clan drugog drugog tajnog drustva. A to sto on proziva Busa koji je clan tajnog drustva "Lobanje i kosti", moguca su dva razloga. Prvi, verovatniji, jeste da je to deo igre, kao "oni se prepucavaju", a drugi je da je Cavez potpuno presao na stranu pape pa udara po svim papinim potencijalnim neprijateljima (iako je Amerika danas skoro potpuno pod kontrolom pape).

Miroljub Petrovic
simke2 je napisao:
Švajcarci podržali "heroin na recept" u bolnicama
30. novembar 2008. | 19:22

BERN - Više od polovine Švajcaraca podržalo je na referendumu pilot program vlade da se zavisnicima heroina daje droga u bolnici, ocenivši da će to samnjiti stopu kriminala i šverc opojnih narkotika.
....

http://www.rtv.rs..._99001.jsp

jer ovo dobar predlog ,odabir.?
Evropsko posrnuce-moral,u zemlji sa ''dobrim sistemom''.?

To je klasican primer potpune legalizacije svakog oblika satanizma. Prvo se navodno ilegalno prodaje droga deci i narodu, a kada to postane opsta pojava, onda se vrsi legalizacija pod izgovorom "neophodnosti". To uskoro dolazi i kod nas.

Miroljub Petrovic
simke2 je napisao:
http://www.vidovd...e1567.html

kako zvuci ovaj tekst,bacite pogled.

U pitanju je jedan od brojnih tekstova koji samo opisuje okupaciju, a ne nudi nikakvo resenje problema.

Miroljub Petrovic
Dushan je napisao:
Da li ste gledali film ,,Isterivanje đavola iz Emili Rouz,,?...ako jeste šta mislite da li se to stvarno desilo pošto na početku filma piše da je po istinitom događaju...?

Nisam gledao taj film, ali pretpostavljam o cemu se radi. Verovatno je osoba opsednuta demonom, a onda dodje neki propali svestenik i kao istera demona iz nje (a u stvari se demon povuce da bi osoba stekla poverenje u otpalog svestenika), tako da osoba stice poverenje u njega, a ovaj je kasnije odvede u jos goru duhovnu bedu. (Otpali svestenik je neko ko zvanicno radi za neku crkvu, ali je teoloski polupismen, pa demoni pored njega mogu da rade sta hoce.)

milos_va
Miroljub Petrovic je napisao:
Na donjem linku se moze videti kako predsednik Venecule Hugo Caves pokazuje poznati okultni znak "666" koji koriste pripadnici tajnih drustava, i to sa dve ruke:

Gde se ovde vidi bilo kakav znak osim što liči na dvogled? Ne kapiram.

anton
Dali su članovi fašističke organizacije Kju klux klan u SAD.koji teroriziraju crnce sotonisti?

Dali je poznato iz nekih povjesnih izvora i dokumenata da je sveti Pavao ubijen u Rimu odsjecanjem glave ili se radi samo o predaji?

Verna
Medjutim, oko zivota na tom placu bi trebali da se konsultujete sa vasim suprugom. Ukoliko niste udati, onda bi trebalo da za taj projekat imate podrsku oca, brata, ili nekog drugog muskog bliskog rodjaka, koji bi takodje tamo ziveo, jer svaka zena bi trebala da ima musku fizicku zastitu u ovom svetu.

Konsultovala sam se sa suprugom i odusevljen je okolinom ali on na zivot gleda iz drugog ugla a meni je trebalo misljenje nekoga ko gleda na zivotne situacije kroz Boziju rec. Sto se tice ljudi iz R. Srpske ste u potpunosti u pravu. To je milina jedna biti medju takvim ljudima.
Hvala vam na odgovoru koji je potvrdio moje utiske.

anton
Miroljube,znam da ovo možda niste proučavali,ali da vas pitam. U Hrvatskoj od početka 20.stoljeća postoji organizacija koja se zove Braća hrvatskog zmaja. Oni odbacuju svaku vezu sa masonima no hijerarhija im je ista (meštar,veliki meštar)između sebe nazivaju se zmajevima plus još jedno ime ovisi iz kojeg je tip kraja,npr.Zmaj krbavski,Zmaj maksimirski i sl. Njihova dvorana u svemu podsjeća na masonske lože,a i obred inicijacije im je sličan kao i u masona. Gledao sam o njima po internetu i priča im je kao zalažu se za kulturno-povijesne pomenike i uređenje dvoraca,humanitarni rad i sl. Dvorana im je puna kipova krilatih guštera,a u svoje redove primaju i poznate ličnosti.Dali ste ikada čuli za njih i dali se radi o okultnom društvu?

Miroljub Petrovic
milos_va je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:

Gde se ovde vidi bilo kakav znak osim što liči na dvogled? Ne kapiram.

Palac i kaziprst formiraju krug, odnosno donji okrugli deo broja sest, a ispruzeni prsti (srednji, domali i mali) predstavljaju gornji deo broja sest. I tako sa obe ruke.

Miroljub Petrovic
Alexadar je napisao:
Sta mislite o ovom fenomenu?

"Izlazak sunca na planini Sinaj", www.novosti.co.rs

To nije nikakav fenomen, nego novinari nemaju sta da pisu pa izmisljaju senzacije. Ono sto je jos vaznije jeste da to nije istorijska planina Sinaj na kojoj se Bog javio Mojsiju i Izrailjcima. Prava planina Horiv (ili Sinaj) se nalazi u Saudijskoj Arabiji, i o tome imate u mom predavanju "Zivot posle smrti", u serijalu "Darvinizam" (imate u sekciji Download na ovom sajtu), ili na donjem linku:

http://www.cps.or.../sinaj.htm

Miroljub Petrovic
anton je napisao:
Dali su članovi fašističke organizacije Kju klux klan u SAD.koji teroriziraju crnce sotonisti?

Tako je.

Dali je poznato iz nekih povjesnih izvora i dokumenata da je sveti Pavao ubijen u Rimu odsjecanjem glave ili se radi samo o predaji?

Nisam to proucavao.

Miroljub Petrovic
anton je napisao:
Miroljube,znam da ovo možda niste proučavali,ali da vas pitam. U Hrvatskoj od početka 20.stoljeća postoji organizacija koja se zove Braća hrvatskog zmaja. Oni odbacuju svaku vezu sa masonima no hijerarhija im je ista (meštar,veliki meštar)između sebe nazivaju se zmajevima plus još jedno ime ovisi iz kojeg je tip kraja,npr.Zmaj krbavski,Zmaj maksimirski i sl. Njihova dvorana u svemu podsjeća na masonske lože,a i obred inicijacije im je sličan kao i u masona. Gledao sam o njima po internetu i priča im je kao zalažu se za kulturno-povijesne pomenike i uređenje dvoraca,humanitarni rad i sl. Dvorana im je puna kipova krilatih guštera,a u svoje redove primaju i poznate ličnosti.Dali ste ikada čuli za njih i dali se radi o okultnom društvu?

Nisam cuo za njih, ali ocigledno da je u pitanju jedno od mnogobrojnih tajnih drustava. Dakle, u pitanju je klasican prikriveni okultizam.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 01.12.2008 12:48

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.49 sekundi!