Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Cuvena Familija
Miroljub Petrovic je napisao:
Cuvena Familija je napisao:
Sta mislite o ovome:

http://www.horusr...rtwork.pdf

Ima toga koliko hoces.

Jel to u pozitivnom ili negativnom konetkstu?Da li postoje i odavno su tu ili su to neke druge sile?
Dokle vise da trpimo sve ovo...da li da ostanemo normalni po nasim nacelima ili da i dalje budemo ludi po njihovim nacelima....

http://web-design.2go.rs/index.html
Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, sta mislite o knjizi "Cica Tomina koliba" od Harijete Bicer Stov? Knjiga je doprinela ukidanju ropstva, a spisateljica je bila hriscanka

Ako je stvarno doprinela ukidanju ropstva, onda je to lepo.

Miroljub Petrovic
Sta mislite o ovome:

http://www.horusr...rtwork.pdf

Ima toga koliko hoces.

Jel to u pozitivnom ili negativnom konetkstu?Da li postoje i odavno su tu ili su to neke druge sile?

Ne bih da se time bavim. ima pametnijih stvari. O tome je dovoljno receno.

zrix
zrix je napisao:
Gledajuci dokumentarne emisije na tv o ljudima koji zive u prirodi na planinama u sibiru itd.. video sam da dosta njih konzumiraju meso u velikim kolicinama uglavnom divljac i ribu u nemogucnosti da uzgajaju biljke i opet zive veoma dugo i retko oboljevaju kako to gledate?

To su price za malu decu. Eskimi se tako hrane pa zive u proseku oko 25 godina. Znam odlicno sta su jeli moji preci u Kucima, u planini i krsu, to je bila biljna hrana, sa malo sira i kajmaka, i mesom za praznike.

Pa sta su mogli da uzgajaju u krsu tu i nema plodne zemlje uvek se pricalo da bi crnogorci umrli od gladi da im nije ludih srbijanaca da ih hrane?Grin

dreamer_30
U petoj knjizi Mojsijevoj se kaze dva puta..."kunite se imenom Boga svojega".Da li to kaze Mojsije ili Gospod Bog preko Mojsija Izrailju?Gospod Isus Hristos kaze:"Ne kunite se,neka vase Da bude Da,Ne-Ne"!

dreamer_30
Kako Miroljube vidis politiku moderne drzave Izrael?Da li je krsenje zakona iz Starog Zavjeta"Oko za oko,zub za zub..."kada Izrael zbog otmice 2 vojnike napadne Liban i izazove stradanje preko 1000 ljudi,uglavnom zene i djece i veliki broj izbjeglica?Naravno i Hezbolah snosi veliki dio krivice zbog stalnog provociranja Izraela.

dreamer_30
Danasnja "Politika"je prenijela danas po meni jednu saljivu vijest.U Bakingemskoj palati su batleri i pomocno osoblje osnovali masonsku lozu sto je razlutilo kraljicuSmile
Tvoj komentar Miroljube?

nikola
Braca Teofilovic

http://fliiby.com...0d2gk.html
http://video.goog...&ct=title#

Carpediem
Upravo sada na TV Vojvodina 1 je u toku emisija POREDAK SVETA... o teoriji zavere i masonima.

Znaci u toku je, samo da javim, ne znam kakav je....

Cujemo se kasnije
Bog nije u sili, nego u pravdi!

anton
Miroljube,može li čitanje Biblije pridonjeti poboljšanju zdravstvenog stanja?Naravno uz sve ostalo(pravilna prehrana,fizička aktivnost,odmor...).

Dali skidanje uroka koje obavljaju hodže spada u okultizam?

anton
Dali su Židovi u biblijsko doba smjeli kožu ili krzno nečistih životinja koristiti
kao odjeću ili vojnu opremu?

Dali je konj smatran za čistu životinju?

Miroljub Petrovic
zumzo je napisao:
Zanima me da li se može izliječiti kratkovidnost
ja sam kratkovidan i moram nositi naočale dioptrija -2 i -1.75
dali postoje neki prirodni putevi da se riješim naočala?
Molio bih vas za odgovor.
Hvala

Moze da se leci i mogu da se odbace naocare. Potrebno je da zdravo zivis, da odmaras oci, da malo radis neke vezbe za oci i da nosis povremeno rupicaste naocare. O tome imas detaljnije u knjizi na donjem linku:

http://www.zakoni...ge/oci.zip

Rupicaste naocare imas da kupis u Beogradu u YU biznis centru (preko puta Energoprojekta) u lokalu firme "Visoka". Rade od 9-17. Cena je 2200 dinara (malo manje od 30 evra).

Nije losa knjiga "Kako da odbacite naocare", izdavac je Finesa, knjiga sa crvenim koricama, u njoj imaju jos neke korisne vezbe, ali ima i nekih filozofskih nebuloza.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 26.11.2008 01:00

Miroljub Petrovic
zrix je napisao:
Pa sta su mogli da uzgajaju u krsu tu i nema plodne zemlje uvek se pricalo da bi crnogorci umrli od gladi da im nije ludih srbijanaca da ih hrane?

To je prica za naivne kao sto si ti. Ti Srbi iz Brda (danasnja Crna Gora) su hranili Srbiju (duhovno). U tom krsu su proizvodili krompir, luk, psenicu, kukuruz itd, ali ne sa tako velikim prinosima kao oni u Vojvodini. Imali su i mleko i meso, a posto nisu bili rasipnici, imali su i drugima da daju (pravili su uvek gostinsku sobu u svojim skromnim kucama, gde su slucajni prolaznici bili ugosceni bolje nego danas u Hajatu).

Miroljub Petrovic
dreamer_30 je napisao:
U petoj knjizi Mojsijevoj se kaze dva puta..."kunite se imenom Boga svojega".Da li to kaze Mojsije ili Gospod Bog preko Mojsija Izrailju?Gospod Isus Hristos kaze:"Ne kunite se,neka vase Da bude Da,Ne-Ne"!

Dobro pise u Mojsijevim knjigama, ali je los prevod Mateja sa hebrejskog na grcki. O tome imas detaljnije u kratkoj knjizi na donjem linku, inace mojoj omiljenoj knjizi "Jevrejski Jeshua ili grcki Isus":
http://www.cps.or...shua02.zip

Miroljub Petrovic
dreamer_30 je napisao:
Kako Miroljube vidis politiku moderne drzave Izrael?Da li je krsenje zakona iz Starog Zavjeta"Oko za oko,zub za zub..."kada Izrael zbog otmice 2 vojnike napadne Liban i izazove stradanje preko 1000 ljudi,uglavnom zene i djece i veliki broj izbjeglica?Naravno i Hezbolah snosi veliki dio krivice zbog stalnog provociranja Izraela.

Izrael vode sekularni ljudi. Nad drzavom Izrael se svakodnevno sprovodi zestok teror od kriminalaca iz Gaze, Sirije, Libana. Kada bi Izraelci bili teokratska drzava i kada bi ziveli po Bozjim zapovestima, za otmicu dva vojnika Bog bi izazvao mnogo vece stradanje u Libanu tako da im vise nikada ne bi palo na pamet ni da pomisle, a kamoli da otimaju ili napadaju Bozji narod. Ovako, Izrael ce da bude udaran dok se ne opameti i ne okrene Bogu.

Miroljub Petrovic
dreamer_30 je napisao:
Danasnja "Politika"je prenijela danas po meni jednu saljivu vijest.U Bakingemskoj palati su batleri i pomocno osoblje osnovali masonsku lozu sto je razlutilo kraljicuSmile
Tvoj komentar Miroljube?

Ne pratim sta rade kreteni.

Miroljub Petrovic
Carpediem je napisao:
Upravo sada na TV Vojvodina 1 je u toku emisija POREDAK SVETA... o teoriji zavere i masonima.

Znaci u toku je, samo da javim, ne znam kakav je....

Cujemo se kasnije

Vojvodjanski separatisti, koji su cedo Vatikana, na svojoj televiziji napadaju najljuce neprijatelje svog gazde (pape). Masoni su vec priznali papu, ali jos uvek se ritaju i otimaju tamo gde mogu.

Miroljub Petrovic
anton je napisao:
Miroljube,može li čitanje Biblije pridonjeti poboljšanju zdravstvenog stanja?Naravno uz sve ostalo(pravilna prehrana,fizička aktivnost,odmor...).

To je najvazniji aspekt covekovog zdravlja (duhovni aspekt).

[url]Dali skidanje uroka koje obavljaju hodže spada u okultizam?[/url]

Ako ga skidaju uroke molitvom i poboznim zivotom, onda to nije okultizam. A ako se bave vradzbinama da bi oterali demone, onda to nisu hodze (iako ih tako zovu), a to cime se bave jeste okultizam.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 26.11.2008 01:20

Miroljub Petrovic
anton je napisao:
Dali su Židovi u biblijsko doba smjeli kožu ili krzno nečistih životinja koristiti
kao odjeću ili vojnu opremu?

Ne znam. Nisam to proucavao, ali mislim da nisu koristili nista od necistih zivotinja.

Dali je konj smatran za čistu životinju?

Ne konj je necista zivotinja za konzumiranje.

zahvalan
Kao novi clan na forumu prvo da se zahvalim gospodinu Miroljubu na
njegovim putokazima

imam jedno pitanje zasto Jevreji i masoni koriste isti simbol sestokraku zvezdu

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.57 sekundi!