pocetak foruma
|
|
zrix |
Odgovorio 20.11.2008 23:03
|
Član Odgovori: 82 Pristupio/la: 10.10.2008 17:09 Lokacija: Nepoznata |
Gledao sam na Tv jednog coveka starijeg ribara i pita ga voditelj u sta veruje on kaze u Boga prirodu ja kad odem 2 meseca u prirodu bolje se osecam nego ovi sto odu kod ovog Boga Hriscanskog u crkvu i duze cu da zivim nego oni sa mojom prirodom nego oni sto dangube u crkvi? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.11.2008 23:42
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Njegos I je napisao: Kada je uradjen kanon Starog zaveta? Zna li se otprilike tacna godina? Ne zna se tacna godina. To je bilo negde u 4. veku p.n.e. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.11.2008 23:45
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Xipos je napisao: Pomoz Bog Zeleo bih da podelim sa svima par zanimljiv stvari oko zapocinjanja zivota u prirodi a po boljim standardima(Tehnoloskim) koje imamo u gradu. ... Miroljube ti si skoro zavrsio i elektrotehnicki fakultet sta mislis o ovom . Ja sam za jednostavne prirodne metode, a ovo nije to. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.11.2008 23:48
|
Mladen M je napisao: Ja bih tamo oko aprila posijao malo soje ali sam u nedoumici je li ta genetski modifikovana soja stetna za zdravlje? Kako da znam da sjeme soje je prirodno? Sto je dobra zamjena za soju, pasulj? Sto se mene tice, ne treba ti ni soja ni pasulj. Posej zitarice, jer u njima ima skoro sve sto ti treba. Zitarice su glavne, a pored toga mozes sve ostalog po malo (voca i povrca). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.11.2008 23:51
|
sloba je napisao: Ja mozda jesam lud ali stvarno ne znam kako da postavim sliku za svoj profil pa bih molio objasnjenje od nekog! Sta ce ti slika? Sedi tu i uzivaj. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.11.2008 23:54
|
zemuntrio je napisao: Odslusao sam mnogo Vasih emisija sa radio Svetigore,slusao sam mesecima ,imam 101 fajl(emisiju) od Zakon zivota,Rugaci, do Zivot U Savremenom Svetu i Apologetike, ma to je sjajno sto ste Vi uradili i radite i dalje...Onaj koga mrzi da cita Bibliju,a ima ih mnogo takvih (90% ljudi) u ovim Vasim emisijama moze da nadje odlican izvor zdravlja,utehe,ili ukratko "pravila" po kojima covek treba da zivi..naravno to nije zamena vec samo "zalet" za citanje Svetog pisma...ako bi se moglo doci do SVIH Vasih audio Emisija,to bi bilo sjajno...moj prijatelj,koji zivi u Americi,i tamo vozi sleper po ceo dan,nasao je pomoc i utehu i spas u Vasim ovim emisijama,inace bi skroz poludeo,jer je tamo zivot "siromasan duhom"... Hvala Vam u njegovo ime,i u moje,sto ste uticali na nase nacine zivljenja..Promenili smo se iz korena :) Drago mi je ako je tako. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.11.2008 23:58
|
panta je napisao: Rekli ste kako Kina zavisi sad od SAd kao komunisticka zemlja ali po nekim procenama za 20 gos bice ekonomski jaca od amerike? Po cijim procenama? To su izmisljene procene za naivne ljude. Kina je najveca robovlasnicka zemlja na svetu gde ljudi rade za najbedniju platu i ne smeju da imaju vise od jednog deteta. To je najstrasnija bruka i sramota i satanizam sta se radi u Kini. Kakva bre Kina? Tamo stalno udaraju neki zemljotresi i katastrofe dok cela drzava jednog dana ne propadne pod zemlju. Ako americkim masonima nisu smetali Ljeninovi masoni 1918 zasto su hteli da ih zbace u gradjanskom ratu tada,pomagajuci carsku vojsku? Masoni "pomazu" obe strane u sukobu samo da bi se ratovalo, a posle im prodaju oruzje, huskaju ih, i posle rata ih zaduzuju kreditima i prave od njih robove. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2008 00:01
|
Oni sa takvim vestima pripremaju narod za ono sto ce da se desi, da bi posle ispalo kako su bili pametni. Satanisti znaju da ce Bog zestoko da zatrese zemlju pa zato i prave filmove kao sto su Armagedon, End of Days i slicne, gde dolaze katastrofe, ali onda Brus Vilis i Paja Patak spasavaju svet. Narod, naravno, sve veruje. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2008 00:02
|
panta je napisao: Pricala mi jedna baka da su pre 2 sv. rat kad su imali grip se mazali nekom biljkama i toplim voskom sta mislis da li je to bolje od vakcinacije? Tamo gde ima higijene nema zaraznih bolesti. Ne treba ti nikakav topli vosak i biljke, nego samo voda i sapun. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2008 00:04
|
Ala ti je muzika. Jos samo da pocnu da se drogiraju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2008 00:06
|
zrix je napisao: Gledao sam na Tv jednog coveka starijeg ribara i pita ga voditelj u sta veruje on kaze u Boga prirodu ja kad odem 2 meseca u prirodu bolje se osecam nego ovi sto odu kod ovog Boga Hriscanskog u crkvu i duze cu da zivim nego oni sa mojom prirodom nego oni sto dangube u crkvi? To sto je rekao je tacno zato sto su hriscanske crkve postale ruglo i sramota za Boga. Ali tako nije bilo pre 100 godina. |
|
|
simke |
Odgovorio 21.11.2008 00:10
|
Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 16.10.2008 01:52 Lokacija: Nepoznata |
Kakvo je poreklo pasa,pitomog pasa. Da li je nastao ukrstanjem odredjenih vrsta,ili tipa sa vukom,sakalom? Sobzirom na veliku šarolikost u obliku i veličini različitih rasa. Npr zlatni retriver po nekim podacima se pojavio u Britaniji negde u periodu 1850 na ovamo ukrstanjem vec postojecih rasa. Kako su postale prvobitne ,da li su ih ljudi pripitomnjavali od divljih ,ili su stvoreni. Jeli odgovor: , stvoreni su nekoliko tipova pasa,pa od njih svi ostali?i divlji i domaci? pozz Boze pomozi.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2008 00:15
|
MasonMan je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Mladen M je napisao: Zasto Solomona povezuju sa masonerijom, jel to jos jedna od podvala satanizma? Naravno da je podvala. Oni svakog svojataju, i Isusa. A ovde se javio neki mason i izjavio da sam i ja mason. Oni su zaglupili ljude preko medija i sistema obrazovanja i sada mogu da im prodaju svaku laz. Kako si se mene setio? Nesto nas mnogo spominjes za nekog ko nije mason... Pa vi drmate svetom, moram da vas spominjem. Ali uskoro vam se sprema crna pogibija od strane Boga. Pogledaj kako je Bog cistio hanansku zemlju od ondasnjih masona. Bolje bi ti bilo da se pokajes i da sto pre pobegnes iz te organizacije dok ima vremena. Ako te ubiju zbog toga, sacuvaces dusu jer ce Bog da te vaskrsne na vecni zivot. Ovako, em ces strasno da postradas, em ces da budes vaskrsnut na kaznu i unistenje. I jos nesto. Moraces da promenis taj avatar (sliku) i da sklonis to sunce kome se klanjas. Takodje, moraces da sklonis taj engleski tekst na kraju posta. Ovde se primenjuje Mojsijev zakon i nista okultno ne moze da se reklamira. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2008 00:16
|
simke je napisao: Kakvo je poreklo pasa,pitomog pasa. Da li je nastao ukrstanjem odredjenih vrsta,ili tipa sa vukom,sakalom? Sobzirom na veliku šarolikost u obliku i veličini različitih rasa. Npr zlatni retriver po nekim podacima se pojavio u Britaniji negde u periodu 1850 na ovamo ukrstanjem vec postojecih rasa. Kako su postale prvobitne ,da li su ih ljudi pripitomnjavali od divljih ,ili su stvoreni. Jeli odgovor: , stvoreni su nekoliko tipova pasa,pa od njih svi ostali?i divlji i domaci? pozz Vidis da znas. |
|
|
simke |
Odgovorio 21.11.2008 00:26
|
Ja sam pogledao sajt http://www.veljko... koji je postavio Xipos, cini mi se da je ono ok i prakticno,one kuce-zemunice- Samogrejna ekološka kuća- deluje prirodnije kao nedada kuce(samo u modernom ruhu) koje stede energiju, i Ručna pumpa za vodu sa klatnom i Projekat "Šume za proizvodnju hrane'' .Treba samo da se proveri koliko je to jednostavno ili komplikovano za izvodjenje i odrzavanje. Ja sam za jednostavne i prakticne kuce,jednospratne(eventualno sprat iznad),pa su mi montazne kuce skroz ok i brzo se namontiraju. Kakve kuce predlazete Miroljube?
Boze pomozi.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2008 09:07
|
simke je napisao: Ja sam pogledao sajt http://www.veljko... koji je postavio Xipos, cini mi se da je ono ok i prakticno,one kuce-zemunice- Samogrejna ekološka kuća- deluje prirodnije kao nedada kuce(samo u modernom ruhu) koje stede energiju, i Ručna pumpa za vodu sa klatnom i Projekat "Šume za proizvodnju hrane'' .Treba samo da se proveri koliko je to jednostavno ili komplikovano za izvodjenje i odrzavanje. Ja sam za jednostavne i prakticne kuce,jednospratne(eventualno sprat iznad),pa su mi montazne kuce skroz ok i brzo se namontiraju. Kakve kuce predlazete Miroljube? Ja sam vec ovde govorio o tome. Ja sam za kucu od kamena, spoljni zid jedan metar, a unutra sporet na drva i to je to. U takvoj kuci je leti hladno kao u pecini, a zimi toplo kao u furuni. |
|
|
anton |
Odgovorio 21.11.2008 13:24
|
Član Odgovori: 230 Pristupio/la: 31.08.2008 22:35 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube,u knjizi zagrebačkog rabina Kotela Dadona"Židovstvo" u poglavlju koje govori o holokaustu,pisac kaže da holokaust za vrijeme nacizma nije prvo veliko stradanje židovskoga naroda,a da je prvo veće stradanje bilo u doba Izlaska iz Egipta"u tri dana mraka",te da je samo jedna petina Židova izašla živa iz Egipta.Ima li ova tvrdnja uporište u Bibliji? Dali je istina da je rabin Eleazar izopćen iz židovske zajednice? (to je onaj o kome ste pričali u predavanju o pisanoj i usmenoj Tori)? Neki dan sam na televiziji u emisiji Na rubu znanosti gledao "izlaganje" Dejvida Ajka.Recite mi je li taj čovjek opsjednut nečistom silom ili je u pitanju običan ludak? |
|
|
simke |
Odgovorio 21.11.2008 13:43
|
Miroljub Petrovic je napisao: simke je napisao: Ja sam pogledao sajt http://www.veljko... koji je postavio Xipos, cini mi se da je ono ok i prakticno,one kuce-zemunice- Samogrejna ekološka kuća- deluje prirodnije kao nedada kuce(samo u modernom ruhu) koje stede energiju, i Ručna pumpa za vodu sa klatnom i Projekat "Šume za proizvodnju hrane'' .Treba samo da se proveri koliko je to jednostavno ili komplikovano za izvodjenje i odrzavanje. Ja sam za jednostavne i prakticne kuce,jednospratne(eventualno sprat iznad),pa su mi montazne kuce skroz ok i brzo se namontiraju. Kakve kuce predlazete Miroljube? Ja sam vec ovde govorio o tome. Ja sam za kucu od kamena, spoljni zid jedan metar, a unutra sporet na drva i to je to. U takvoj kuci je leti hladno kao u pecini, a zimi toplo kao u furuni. Ja sam u selu imao kucu(tj moji baba i deda) od blata sa nesto debljim zidovima i odlicna je leti hladna,zimi topla uz grejanje . To sa kamenjem ne znam koliko je prakticno,gde covek da nadje toliko kamenja...? Meni ova u oblikiu zemunice zvuci bas ok,ili montazna.Al videcu kad se detaljnije raspitam,sta je najpovoljnije, kvalitet-prakticnost-ekonomicnost. Sto se tice ovog Masonman-a vidis li da je to neki neozbiljni lik,a verovatno i neki klinac,decko se zeza.. Ne treba ga shvatiti ozbiljno i jos da je mason. Nema druga posla no ce ovd da visi...Mislim vidi se,nemojte da se sprdamo ovde. Boze pomozi.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2008 14:27
|
anton je napisao: Miroljube,u knjizi zagrebačkog rabina Kotela Dadona"Židovstvo" u poglavlju koje govori o holokaustu,pisac kaže da holokaust za vrijeme nacizma nije prvo veliko stradanje židovskoga naroda,a da je prvo veće stradanje bilo u doba Izlaska iz Egipta"u tri dana mraka",te da je samo jedna petina Židova izašla živa iz Egipta.Ima li ova tvrdnja uporište u Bibliji? Dali je istina da je rabin Eleazar izopćen iz židovske zajednice? (to je onaj o kome ste pričali u predavanju o pisanoj i usmenoj Tori)? Neki dan sam na televiziji u emisiji Na rubu znanosti gledao "izlaganje" Dejvida Ajka.Recite mi je li taj čovjek opsjednut nečistom silom ili je u pitanju običan ludak? Ako neko kaze nesto suprotno od Biblije, onda je to laz. Ne znam sta se desavalo sa rabi Eliezerom. Nisam proucavao Ajka. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.11.2008 14:31
|
simke je napisao: Sto se tice ovog Masonman-a vidis li da je to neki neozbiljni lik,a verovatno i neki klinac,decko se zeza.. Ne treba ga shvatiti ozbiljno i jos da je mason. Nema druga posla no ce ovd da visi...Mislim vidi se... Mislim da tip nije klinac nego pravi mason, pa su ga verovatno angazovali da ovde prati sta se desava i da pokusava da me kompromituje, kao da sam i ja mason i slicno. Covek se bas trudio da na mojim video materijalima trazi navodne "masonske simbole" rukom. Ne verujem da bi on to uzeo da radi da mu neko nije rekao. Trebalo je tu dosta truda da se nadje par onih slika koje on objasnjava na svoj nacin. Ali, neka radi on svoj posao, a mi cemo nas. |
|
Predji na forum: |