pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.11.2008 08:34
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
simke je napisao: Miroljube zadovoljavate me vasim odgovorima,koji su prosti i logicni. Veceras sam bio na jednom predavanju, Srpskih dveri na masincu a tema je bila :'Pucanje svetskog finansiskog balona'-uzroci i posledice- a predavac je bio Branko Dragas i bilo je vrlo zanimljivo slusti ga,a i takodje covek ostavlja utisak dobrog strucnjaka i coveka antikapitalizma... Na predavanju sam iz ekonomskog ugla cuo o stvarima o kojima ste i vi govorili u predavanjima ,postovima a pogotovo u vasoj knjizi ''Ko vlada svetom'',tako da i iz tog ugla rispekt. Da li ste culi za ovog coveka,koji mora se priznati ostavlja pozitivan utisak? Pozdravljam Cuo sam za tog coveka. Koliko mi je poznato on odlicno poznaje nedostatke savremene robovlasnicke ekonomije. Ali moja zamerka svima onima koji kritikuju tu destruktivnu ekonomiju jeste sto nikada nisam cuo da je neko od njih ponudio resenje problema. Dakle, kako da se, konkretno Srbija, ili uopste jedna drzava, spasi od ekonomskog propadanja? Ja sam o tom pitanju govorio na ovom forumu, a detaljnije cu ga obraditi u knjizi "Osnovi teokratije" koja ce uskoro biti objavljena. |
|
|
prdrg |
Odgovorio 14.11.2008 09:11
|
Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 09.08.2008 20:53 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: simke je napisao: Miroljube zadovoljavate me vasim odgovorima,koji su prosti i logicni. Veceras sam bio na jednom predavanju, Srpskih dveri na masincu a tema je bila :'Pucanje svetskog finansiskog balona'-uzroci i posledice- a predavac je bio Branko Dragas i bilo je vrlo zanimljivo slusti ga,a i takodje covek ostavlja utisak dobrog strucnjaka i coveka antikapitalizma... Pozdravljam Cuo sam za tog coveka. Koliko mi je poznato on odlicno poznaje nedostatke savremene robovlasnicke ekonomije. Ali moja zamerka svima onima koji kritikuju tu destruktivnu ekonomiju jeste sto nikada objavljena. Gospodin Dragas je bio gost tv Zajecar i u emisiji govori i jedan dio toga sto je govorio na predavanju. Snimak emisije mozete pogledati na: http://video.google.com/videoplay?docid=-8568025337080551377&hl=en |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.11.2008 09:35
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Tijana je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Nezna gospodjice, ovde se vode muski razgovori. Muski razgovori? Pa ne razgovaramo o fudbalu (a cak i u tom slucaju upucenu i zaiteresovanu zensku osobu treba saslusati), govorimo o temama koje treba da se ticu celog covecanstva. Uostalom ako ste Vi vec sa pravom super administratora odlucili da zene nemaju ovde sta da traze trebali ste napomenuti na home page da znam da ne zalazim dalje. A ako zaista mislite da zene ne treba da se tice duhovnost onda...zaista je suvisno bilo sta reci... Simpaticni ste, jer izgledate dobronamerno, a hocete da se igrate rata sa muskarcima. Prica o fudbalu nije muski razgovor jer pravi muskarci ne pricaju o fudbalu. O fudbalu pricaju dokolicali i blejaci, osobe koje imaju musko oblicje, a u stvari su izmanipulisani ljudi od kojih nema velike vajde (osim kad idu da sprece gej paradu ili slicno). To ne znaci da ne mogu da se obrate i da budu pravi muskarci koje Bog moze da upotrebi u svom delu. A zainteresovanu i upucenu zensku osobu u fudbal ne bih uopste slusao, nego bih je banovao. Naravno da zene imaju sta da traze na ovom forumu i ja sa njima ovde komuniciram i odgovaram na pitanja, ali vasa zapazanja su bila da ja malo neadekvatno odgovaram na neka pitanja, pa izgleda da sam ohol i osion u svom nastupu. Do tog zakljucka ste dosli zato sto niste citali moje odgovore od pocetka foruma. Ja sam na mnoga pitanja vise puta odgovorio, i to vrlo detaljno, i onda se neko ukljuci na forum, bez da je procitao prethodne postove, ili ih je procitao ali zbog svoje lenjosti da misli postavlja ponovo isto pitanje i trazi dodatna objasnjenja. Na osnovu dosadasnjeg iskustva komuniciranja sa ljudima, znam kako moze u prazno da se trosi energija kada se duhovnim lenjivcima povladjuje i kada se od njih prave jos veci duhovni invalidi. Lenjivce treba motkom poterati da rade i da misle, a u ovom slucaju ja koristim motku ostrih reci i ironije da bi ih, ako je moguce, probudio iz zimskog sna i ucmalosti, prema onoj biblijskoj: "Modrice od batina i bol koji prodire do srca jesu lek zlome." Nekada ni motka (duhovna bol i kritika) ne pomaze, pa takve banujem. Naravno da motka nije alat za komuniciranje sa devojkama i zenama. Ali jeste alat za komuniciranje sa dilerima droge, makroima, lopovima, lazovima i slicnima, a to nisu zene, nego muskarci. Ovde se pojavljuju neki muskarci koji vole da se drogiraju, kurvaju, kradu, lazu i slicno, a pokazuju i neke afinitete prema duhovnosti, pa onda ja koristim razlicitu metodologiju, primerenu muskarcima, da bi ih podstakao na ozbiljnost. Naravno da ja sa vama NE MOGU ravnopravno da razgovaram o tome kako se treba obracunavati sa satanistima koji vrse najgnusnija dela u nasoj drzavi i u ovom svetu. To su muski razgovori, a vi kao zensko mozete da pomognete u toj borbi na nacin koji vam je dat od Boga, a to nije da razmisljate o borbi protiv koljaca i dilera droge. Vi bi trebalo da razmisljate kako da budete majka i supruga, i da budete pod zastitom nekog ozbiljnog i poboznog muskarca, jer ako krenete da budete muskarac (kamiondzija, taksista, rudar, geolog, policajac, sudija, biznismen i dr) onda ce zivot da vam postane kosmar. Ovaj svet propada jer su muskarci postali mlakonje i nesposobnjakovici, nepobozni i nemoralni, i zaista je krajnje vreme da prestanemo mi muskarci da jedni druge ceskamo po usima. Ja ovde nastupam ostro prema svakom obliku muskog feminizma i intelektualne lenjosti. Da li svet propada zbog toga, nisam bas sasvim sigurna, ima tu udela sa obe strane. A sto se tice vracanja muskosti muskarcima tu Vas apsolutno podrzavam. Zene su u ovom svetu destruktivne samo onoliko koliko ih muskarci puste da budu destruktivne, i ni jotu vise od toga. Dakle, sva krivica je na muskarcima, i u Bibliji nikada necete videti da Bog osudjuje zene zbog moralnog propadanja naroda. Za vas je ta moja ostrina jedan oblik agresivnosti, zato sto ste zensko. Sa vama, naravno, tako ne bih razgovarao. Takodje, kada se pojave ovde neki "filozofi" koji se prave pametni, onda moram malo da ih opaucim, a nekada i da budem ironican, da bi uvideli koliko nema smisla liberalna teologija koju zagovaraju. Opet, vama je to cinicno jer ste zensko. Sa vama bih drugacije razgovarao, jer je zenska duhovna struktura mnogo neznija. Gospodine Petrovicu, verujte mi nisam ja toliko nezna da ne mogu podneti Vasu ostrinu, niti smatram da treba da podesavate specijalnu rezonancu za razgovor sa mnom. Znaci mogu da pricam sa vama kako bi dilerima droge i makroima trebalo da se zatre seme kad bi nam Bog dao odresene ruke, a sve u skladu sa Mojsijevim zakonom? Ili da pricam sa vama kako bi trebalo da se nauci nesto da se radi i da se tako izdrzava supruga i deca? Ako vi hocete da se bavite zaradjivanjem novca, onda prestajete da budete zensko bice, i postajete muskarac, jer zene se bave decom i porodicom, a ne zaradjivanjem novca. Agresivnost koju sam pomenula nije bila u bukvalnom smislu, vec sam time opisala stil kratkog, odsecnog ali pre svega NEargumentovanog odgovora bez imalo zelje da se udje u tematiku pitanja. Vec sam rekao da je u pitanju moj odgovor na duhovnu lenjost nekih ljudi da procitaju prethodne postove u kojima sam na odredjena pitanja vise puta detaljno odgovorio. Ne pada mi na pamet da pusacima sto puta objasnjavam kako je pusenje duvana vodeci uzrok raka. Dakle, mislim da gresite u vasoj proceni mog nastupa. Ja sam cak vrlo blag zato sto nemam velika ovlascenja, a kada bi ih imao, onda bi ostrina mog nastupa bila takva da to ne biste mogli ni da gledate ni da slusate (posto ste zensko) jer bi se desila repriza zauzimanja hananske zemlje u vreme Isusa Navina. Sta znaci ovlascenja? Od koga? Pa ni Bog koji ima sva ovlascenja ne daje sebi za pravo da se tako ponasa, i on je dao ljudima slobodnu volju! I ako on to postuje ko ste vi (ili ja, ili bilo ko) da na taj nacin menjate ljude, svet? Muskarac za svoje ponasanje odgovara Bogu, a zena muzu ili poslodavcu. Ja imam odgovornost za ono sto mi je Bog poverio, i sto sam prihvatio da radim. To je najpre da budem roditelj, a onda i da pomognem drugim ljudima. Bog ne voli demokratiju, glasanje, samoupravljanje i slicno. Mora u svakom poslu da se zna ko je i koliko odgovoran za nesto. Za vodjenje ovog fouma ja snosim svu odgovornost i imam sva ovlascenja, a ako ih zloupotrebljavam Bog ima jednostavne metode da mi oduzme ta ovlascenja. Bez adekvatnih ovlascenja ja ne mogu da radim. To je kao kad me je moderator sa sajta Vidovdan zvao da ucestvujem na njegovom forumu. Ja sam trazio ovlascenja, koja mi je on najpre dao, a zatim uskratio, i ja vise nisam mogao da budem deo te price. Ozbiljnost jedne osobe se meri njenom duhovnom snagom, zreloscu i hrabroscu da preuzme odredjena ovlascenja i odgovornost za obavljanje odredjenog vaznog posla. Danas su ljudi sva ovlascenja preneli na drzavne organe koje vode mafijasi i njihove sluge, tako da se covecanstvo pretvorilo u copor svinja u klanici sa kojim se manipulise. Da li mozete da budete apsolutno sigurni da su Vasa uverenja ispravna da bi ste mogli druge da ubedjujete u njih? Cenim trud koji ulazete da pomognete drugima, ali ipak mi deluje da ste ovlastili sebe previse. I ne zaboravite na slobodnu volju. Ne mogu ja sebe da ovlastim za nesto. Moze samo Bog da me ovlasti. Ako ja zloupotrebim svoju slobodnu volju, onda ce Bog da me sankcionise, a ako ja slobodnu volju koristim na dobro, onda ce Bog da me gura i podstice, i da mi otvara vrata za jos vece stvari. Ja nisam planirao da se bavim ovim cime se sada bavim, ali su me ljudi zvali, najpre manje, pa posle sve vise i vise, da nesto kazem i da nesto ucinim po ovim pitanjima. Ja nikada nisam trazio gostovanje na nekoj televiziji, niti sam ikada organizovao neko svoje predavanje. Govorio sam samo kad su me zvali. Dakle, ja se nikome ne namecem, ali stojim na raspolaganju svoj braci i sestrama ako mogu nesto da pomognem, a braca i sestre su mi svi ljudi na ovoj planeti koji zele da se izgrade i priblize Tvorcu. U najkracem, meni je cast da preuzmem ovlascenja koja mi Bog nudi, a za koja verujem da mogu da ih opravdam uz Bozju pomoc. I zaista ne znam zasto ste u sve ovo uvukli razliku u polovima. Mislim da joj ovde zaista nije mesto jer nema veze sa temom. Ne volim ni sebe ni druge da etiketiram nicim pa ni feminizmom ili sovinizmom. Nisam ja uvukao razliku medju polovima, vec ju je Bog uspostavio i ona postoji, svidelo se to nekome ili ne. Cak i u jeziku (ne samo hebrejskom) imamo drugacije reci (imenice, glagole, prideve...) za muski i zenski rod. Razlog tome je sto smo u strasnom duhovnom ratu i nije preporucljivo da zene budu u rovovima i nose oruzje (govorim najpre o duhovnim rovovima i oruzju). Oni koji sede u rovovima i nose oruzje (pravi muskarci) vode razgovore iz njihovog domena aktivnosti. Zene, kao njihovi pomagaci u pozadini, ne nose oruzje vec rade neke druge poslove i medjusobno razgovaraju o nekim drugim temama. Naravno da postoje mnoge teme o kojima muskarci i zene mogu da razgovaraju, i treba da razgovaraju. Vi ste ovde citali neke muske razgovore i zato vam je to izgledalo malo ostro i grubo. Mislim da vam nacin na koji sa vama komuniciram ne izgleda kao ostar ili grub. Ali naravno ako zelite, mozemo i o tome, samo pretpostavljam na nekom drugom topic-u. Mozemo ovde da pricamo o svemu sto ima smisla i sto je na slavu Bogu. Usput, sta mislite o laznoj duhovnosti na nasim prostorima? Ne mislim o tome. Zelim da se bavim samo pozitivnim stvarima. Naravno, ali i ako zamurimo one negativne nece nestati. Mozda bi trebalo njih prvo da resimo da bi svet bio lepsi i zdraviji. Negativne stvari mogu da postoje samo kao posledica nedostatka pozitivnih stvari. Dakle, negativne stvari nestaju ako mi stvaramo pozitivne stvari i to je jedini nacin da se resimo negativnog, kao sto pise u Bibliji: "Nadvladaj zlo dobrim." Izmenio/la Miroljub Petrovic na 14.11.2008 09:47 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.11.2008 09:48
|
Dimitrije_ je napisao: Reč, dve o soji. Na ovom sajtu se može naći dosta toga o soji. Ne znam da li je sve tačno ali ja soju izbegavam u širokom luku. http://www.soyonl...ummary.htm Zašto reskirati sa sojom kada u pasulju imamo pravi rezervoar hranljivih sastojaka? http://www.tehnol...rce/pasulj Ne mislim da je soja opasna, a to sto se pise ruzno o soji to dolazi od industrije mesa koja hoce da zadrzi privilegije na trzistu. |
|
|
Tijana |
Odgovorio 14.11.2008 13:20
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 13.11.2008 15:41 Lokacija: Nepoznata |
Gospodine Petrovicu, Iskreno, prvi put sam cula i videla Vas, kao i ovaj forum- juce. I jesam preskocila citanje prethodnih 316 stranica ovog foruma pre nego sto sam napisala nesto ali cak i da nisam, opet bih zvucala isto jer nisam nista izvukla iz konteksta da bi poremetila celinu i prosto sam bila isprovocirana citajuci Vase odgovore jer kad god cujem neko ophodjenje "sa visine" u meni se aktivira alarm jer tu prepoznajem gordost (sujeta, ego, kako god) a njega smatram jednim od nejvecih covekovih neprijatelja. Ipak, Vi ste se potrudili da mi docarate Vase glediste i ako Vi kazete da to nije gordost vec 'motika', ok, Vi imate Vase metode. U svakom slucaju, malo bolje razumem sad Vase glediste iako je malo konzervativnije cak i za moju konzervativnost. Problem koji, kako Vi kazete, je obuhvatio muskarce jeste postojeci ali mislim da je to problem iskrivljenosti vremena u kome zivimo, nedostatak kriterijuma, moralnih i drugih vrednosti, i tice se svih. Doslo je do toga da ono malo svesnih ljudi koji ne zele da se poistovete sa vecinom u ovom vremenu besmisla i trude se da zive cisto i moralno bivaju okarakterisani kao slepci i idealisti. A duhovna lenjost je svakako zastupljenija nego ikada i ona je tipican simptom obolelog drustva. Ljudi ce uciniti sve samo da odrze to stanje uspavanosti jer je svako budjenje bolno i povlaci sa sobom snosenje odgovornosti. Mislim da zena nije stvorena samo da bude kuvarica-spremacica-radjalica, iako radjanje jeste primarno. To ne znaci da treba da ratuje, ipak je Bog nije opremio muskulaturom za to, ali opremio ju je mozgom.I to malo veceg kapaciteta nego sto je neophodno za radjanje i domacinstvo. Verujem da je Bog svakog od nas nadahnuo odredjenim sposobnostima (talentima) kako bi doprineli svetu svojim postojanjem. Licno, da ne govorim u ima svih zena, ja ne zelim da budem jaca od muskarca (iako je nazalost to cesto slucaj), naprotiv smatram da muskarac MORA BITI JACI, po prirodi je tako. Ali takodje moram posedovati i neku svoju unutrasnju nezavisnost i ne volim bilo kakvu vrstu zavisnosti. Svako bice je prvenstveno individualno pa tek onda kolektivno. Zaradjivanjem sticem odredjeni vid nezavisnosti inace bih da sam zavisila od drugih odavno propala. Osim toga rad me ispunjava i cini sadrzajnijom tako da ne vidim u tome nista lose. A sigurno je da kad budem imala decu ona ce predstavljati prioritet. Nadam se da zbog razlike u stanovistima necemo upasti u zamku vrtenja u krug. |
|
|
Filip A |
Odgovorio 14.11.2008 13:48
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 05.10.2008 19:51 Lokacija: Nepoznata |
Jel imate neki komentar na ovaj kratki video klip? http://www..... Izmenio/la Miroljub Petrovic na 14.11.2008 15:24 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.11.2008 15:17
|
Tijana je napisao: Gospodine Petrovicu, Iskreno, prvi put sam cula i videla Vas, kao i ovaj forum- juce. I jesam preskocila citanje prethodnih 316 stranica ovog foruma pre nego sto sam napisala nesto ali cak i da nisam, opet bih zvucala isto jer nisam nista izvukla iz konteksta da bi poremetila celinu i prosto sam bila isprovocirana citajuci Vase odgovore jer kad god cujem neko ophodjenje "sa visine" u meni se aktivira alarm jer tu prepoznajem gordost (sujeta, ego, kako god) a njega smatram jednim od nejvecih covekovih neprijatelja. Kod vas se aktivira ta vrsta alarma jer ste odrasli u poremecenom sistemu vrednosti u kojem su svi ravnopravni (i neznalice i pijanci i narkomani i njima slicni, sa onima koji nesto malo znaju), tako da svaki oblik pedagoskog delovanja dozivljavate kao atak na neciju licnost. Nije ophodjenje "sa visine" kada neko opravdava greh, a drugi ga podseti na strahote greha, i to po nekoliko puta. Kada neko zastranjuje a obraca vam se za pomoc, prvo mu se upucuje lepa rec upozorenja, pa onda malo ostrija, pa onda jos ostrija, da bi na kraju preostalo samo da se molimo za njega (ako nastavi da zastranjuje). Ipak, Vi ste se potrudili da mi docarate Vase glediste i ako Vi kazete da to nije gordost vec 'motika', ok, Zao mi je sto pogresno shvatate ono sto govorim. Rekao sam da preuzimanje odgovornosti i ovlascenja nije gordost. Takodje, nigde u postu kojim sam vam odgovorio nisam upotrebio rec "motika", nego "motka". Motka je sredstvo za komunikaciju sa govedima, posto goveda ne razumeju ljudski jezik. Posto se mnogi muskarci ponasaju kao goveda, onda cesto Bog koristi govedje metode, u skladu sa recima Biblije: "Vo poznaje gospodara svojega i magarac gazdu svog, a narod moj mene ne poznaje." Dakle, gori su od volova (goveda). Mislim da zena nije stvorena samo da bude kuvarica-spremacica-radjalica, iako radjanje jeste primarno. Niko tako nije rekao. Taj termin "kuvarica-spremacica-radjalica" su izmislili satanisti da bi ismejavali koncept porodice. Tako se i za dobrog supruga kaze da je "fizikalac-sluga-papucar" jer sluzi svojoj supruzi i deci i najvise krvari u porodici. Muskarac moze da izabere da ne sluzi svojoj porodici (i Bogu), ali onda ce sluziti poslodavcu (mafiji) i biti rob (sluziti Sotoni). Ako zena nece da sluzi svojoj deci i suprugu (i Bogu), sluzice svom poslodavcu i radice za bednu (nesigurnu) platu i jos nesigurnije osiguranje (zdravstveno i penzijsko), u zamenu za laznu nezavisnost koja u stvari predstavlja suptilni oblik ropstva (sluzenje Sotoni). To ne znaci da treba da ratuje, ipak je Bog nije opremio muskulaturom za to, ali opremio ju je mozgom.I to malo veceg kapaciteta nego sto je neophodno za radjanje i domacinstvo. Najvisi domen razvoja zenskog mozga jeste osposobljenost za vodjenje domacinstva i radjanje i vaspitanje dece. Za radjanje dece je potrebno veoma mnogo mozga, jer istrazivanja pokazuju da preko 95% decjih obolenja je uzrokovano nezdravim zivotom majke za vreme trudnoce i nespremnoscu majke za porodjaj. Takodje, armija nevaspitane dece su slika praznoglavih majki koje trce za idolima ovoga sveta (idole postavljaju muskarci). Lako je biti zena inzenjer, zena lekar, zena arhitekta, zena politicar i slicno. Za takve aktivnosti nije potreban mozak vec poslusnost mafijasima (mafijasi odredjuju sta je nauka, kao i sve ostalo u ovom svetu). Zavrsi se neki ateisticki fakultet agresivnim bubanjem napamet i posle se samo slusa sta drugi kazu. Licno, da ne govorim u ima svih zena, ja ne zelim da budem jaca od muskarca (iako je nazalost to cesto slucaj), naprotiv smatram da muskarac MORA BITI JACI, po prirodi je tako. Ali takodje moram posedovati i neku svoju unutrasnju nezavisnost Lepo je to da covek ima unutrasnju nezavisnost i da niko ne moze da mu se mesa u njegov odnos sa Bogom. Takodje, covek je nezavisan da donosi odluke, ali samo u onoj meri u kojoj je slobodan. Sloboda zene je direktno zavisna od poboznosti njenog muza. Samo supruga poboznog muskarca (ili cerka poboznog oca) ima slobodu da se razvija u svim sirinama koje Bog daje. i ne volim bilo kakvu vrstu zavisnosti. Svako od nas je zavistan od nekoga. Pobozni muskarci su direktno zavisni od Boga, a nepobozni od robovlasnika (poslodavca). Pobozne devojke su zavisne od muza (u skladu sa onom biblijskom: "Zene slusajte muzeve kao Boga"), a nepobozne zene su kao i nepobozni muskarci zavisne od robovlasnika. Zaradjivanjem sticem odredjeni vid nezavisnosti Ta nezavisnost je na staklenim nogama i ona bi mogla da bude opravdana samo ako je privremena, dok ne postanete slobodni, a devojka postaje slobodna onda kada postane supruga i majka. A ja nisam siguran da je vama do slobode. inace bih da sam zavisila od drugih odavno propala. Pa bas zato sto mislite da ne zavisite od drugih, a doslovno zavisite, vi propadate. Osim toga rad me ispunjava i cini sadrzajnijom tako da ne vidim u tome nista lose. Tako je, naucili su vas da je rad za drugoga nesto sto coveka "ispunjava" i "cini sadrzajnijim", a rad za sebe kroz porodicu je nesto destruktivno ("kuvarica-spremacica-radjalica"). I homoseksualac se oseca ispunjenim kada radi stetu jer su ga naucili da je to dobro, a covek moze na svaki greh da se navikne i da se "oseca" lepo i "ispunjeno". Vi bi trebalo da se oslanjate na razum, a ne na varljiva osecanja. Pogledajte druge zene koje su radile posao koji vi radite i vidite dokle su dogurale. U najboljem slucaju zive same u nasledjenim stanovima sa mackama i od bedne penzije (cekaju da im se smiluje Krkobabic). A sigurno je da kad budem imala decu ona ce predstavljati prioritet. Ne bih da se smejem na ovu vasu izjavu, da ne ispadnem nepristojan, ali vi cete sa ovakvim razmisljanjem da imate decu kad na vrbi rodi grozdje. Nadam se da zbog razlike u stanovistima necemo upasti u zamku vrtenja u krug. Necemo upasti u nikakvu zamku nego cemo najverovatnije brzo iscrpsti sve teme i zavrsiti pricu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 14.11.2008 15:23
|
Nemoj da se bavis satanizmima i budalastinama. |
|
|
dreamer_30 |
Odgovorio 14.11.2008 15:47
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 24.06.2008 19:44 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube ovdje u Crnoj Gori su aktivni medijski ovih dana rotarijanci.Predstavljaju se kao humanitarci i govore da su predrasude to sto ih povezuju s masonima.Imaju neku svoju godinu(rotarijansku)koja pocinje u julu???kazu da nisu tajno drustvo vec javno.Sta znas o njima? |
|
|
nikola |
Odgovorio 14.11.2008 19:11
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Svaka cast na odgovorima Tijani, razumem da ste joj rekli najbolje stvari koje zena treba da cuva u sebi. U cemu se duhovno razlikuju muskarac i zena, kako to da su muskarci mnogo destruktivniji kada cine zlo a zene da su destruktivne koliko im muskarac dozvoli. U glavnom zene danas govore da buse camac ispod svog sedista a muskarci isto tako zive za sebe, kada je u pitanju porodica tu je cista muska odgovornost, ali kad su madi ljudi u pitanju tu samo moze Bog da pomogne Izmenio/la nikola na 14.11.2008 19:20 |
|
|
dav141414 |
Odgovorio 14.11.2008 19:18
|
Član Odgovori: 7 Pristupio/la: 27.09.2008 16:39 Lokacija: Nepoznata |
Kakvo je vaše mišljenje o ovakvoj vrsti glazbe (radi se o instrumentalu 42. psalma)? http://www.youtub...CUe7OJLY5A |
|
|
spartanac |
Odgovorio 14.11.2008 19:25
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 14.11.2008 19:21 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, sta mislite o novim biometrijskim pasosima kod nas? Svi ce morati da ih imaju, i nemaju mogucnost kao kod licnih karata da izaberu sa ili bez chipa. |
|
|
panta |
Odgovorio 14.11.2008 19:56
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 02.11.2008 15:40 Lokacija: Nepoznata |
Bogovi Novog Doba http://creation6d...load_id=66 po ovom videu i vegetarijansko ucenje je deo okultnog |
|
|
zrix |
Odgovorio 14.11.2008 21:26
|
Član Odgovori: 82 Pristupio/la: 10.10.2008 17:09 Lokacija: Nepoznata |
Kako su koale mogle da prezive u Barci ako samo jedu sveze eukalptusovo lisce? |
|
|
Gogi |
Odgovorio 14.11.2008 22:08
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 05.05.2008 21:39 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav Miroljube ! Dali ti je poznato , dali situacija u vrhu crkve oko izbora patrijarha ide na bolje ili evropsko ! Puno pozdrava iz Subotice od Gorana ! Gogi
|
|
|
Vojvodski |
Odgovorio 15.11.2008 01:02
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 26.10.2008 14:29 Lokacija: Nepoznata |
Vidim da mnogi politicari uporedjeju novog predsednika SAD-a sa nasim zlosutnim Tadicem, mislim da je to bolesno u neku ruku a ovaj narod to veruje, recimo na poslu slusam zene,devojke kako pricaju joj sto je onaj Obama zgodan kako ima lepe zube i slicne perfidne recenice i konstatacije. To je isto bilo i kod nas 2004 kada je Tadic prvi put kandidovan za predsednika. Zasto tak ominorne licnosti uspevaju da doguraju da kazem tako "daleko".(Obama, Tadic, Putin) a pre toga su bili obicn anonimusi? Svaki dan slusam na televiziji ovaj soprtisata ima toliku paltu, Djokovic osvojio toliko i toliko para "nase" teniserke prve na rang listi, sto je najneverovatnije to se objavlujje na naslovnim stranama novina? Ovaj narod gladuje a oni se rasipaju kako im volja!!!Sramota S obzirom da ste iz Kuca poreklom moram vas nesto pitati, da lis te culi za Djorjda Bozovica gisku, bio je u mladosti kriminalac, druzio se sa problematicnim ljudima, bio po zatvorima. Poginuo je pod Gospicem 1991 godine, pred kraj zivota je uspeo da se otrne UDB-i da prizna gresku i pokaje se zbog svega sto ej radio cak je i izjavio "Ono sto sam radio u mladosti za to se kad tada placa, ja se toga danas stidim" Da li to "kad tad" ima veze sa Biblijskim prorocanstvima u Oktrovenju da cemo svi platiti za svoja dela. a opet da li stid i pokajanje mogu uticati na TVorca da nam oprosti za nasa dela. Uzeo sam prime ovog coveka koji je zaboravlje nod svih jer nije stavio frizider i televizor na ledja pa isao da oslobada Krajinu, nije bezao od odgovornosti pred svojim delima znajuci da ga ceka smrt. Da li mozemo bar nest opoucno iz ovoga izvuci? Da iako znamo da nam se mozda blixi kraj da se pokajemo, ziivnimo i priznamo gresku ma koliko to sada banalno zvucalo. Puno pozdrava |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.11.2008 01:45
|
put jenik napisao: 1. zanima me za mesijanske židove, dali se može njima pristupiti ako nisi židov po nacionalnosti npr. mogu li ja kao hrvat pristupiti budući da želim postati dio njih. stvarno bih se volio povezati s njima Moze svako da im pristupi. 2. koje su po vama najbolje protestantske zajednice ako bi čovjek morao birati To je tesko pitanje. Treba gledati gde su moralni i posteni ljudi, a ne crkvu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.11.2008 01:47
|
anton je napisao: Dali neka prvostepena hrana,povrće,može biti štetna za organizam?Tu prvenstveno mislim na ljute paprike-feferone i druge žešće začine od povrća. Naravno, ako se jedu u vecim kolicinama. Dali su Adam i Eva,da nisu jeli sa zabranjenog drveta mogli izgubiti život nesretnim slučajem ili se povrijediti? Nisu mogli da se povrede, kao sto cete tesko videti da se u prirodi neki lav povredi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.11.2008 01:49
|
dreamer_30 je napisao: Miroljube ovdje u Crnoj Gori su aktivni medijski ovih dana rotarijanci.Predstavljaju se kao humanitarci i govore da su predrasude to sto ih povezuju s masonima.Imaju neku svoju godinu(rotarijansku)koja pocinje u julu???kazu da nisu tajno drustvo vec javno.Sta znas o njima? Oni su predvorje za ulazak u masoneriju, kao rezervni sastav masonerije ili njihov rezervni ogranak. Deo su iste masonske price i mnogo su opasni, iako vecina njihovih clanova, kao i kod masona, ne zna sta je u pozadini te organizacije. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 15.11.2008 01:52
|
spartanac je napisao: Miroljube, sta mislite o novim biometrijskim pasosima kod nas? Svi ce morati da ih imaju, i nemaju mogucnost kao kod licnih karata da izaberu sa ili bez chipa. To ne znaci nista za one koji zive u prirodi i nisu deo sistema. |
|
Predji na forum: |