pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.11.2008 18:38
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
dreamer_30 je napisao: Prijetis li ti to meni Miroljube? Ti to mozes da dozivis kao pretnju, ali to je bilo bratsko upozorenje. Mozes da mi budes i rodjeni brat ali ako ne postujes pravila koja su ovde od pocetka postavljena onda moramo da se konfrontiramo. Dakle, nema komentarisanja. Ja sam sto puta objasnio kako masoni lazu u vezi vladike Nikolaja i nema potrebe da se tu nista dodaje. Posto si ti domacin ovdje ti imas pravo da postavljas pravila.Ja sam jedino htio da kazem nesto sto znam u odbrani vladike Nikolaja i Njegosa od bezobzirnih napada,jer sam u biblioteci Hilandara saznao nesto po tom pitanju i stalnoj prici da su bili masoni.Ja se vise necu ukljucivati u komentarisanje,cak nisam ni siguran da cu tebe vise pitati ista,ali iz postovanja prema tvom radu,jer sam dosta korisnih stvari naucio od tebe ovaj put ti oprastam,ali moram da te zamolim da mi ne prijetis vise,jer nema nijednog razloga za bilo kakvom konfrontacijom izmedju mene i tebe. Radi kako ti je drago. Ako postujes pravila uvek si dobrodosao. |
|
|
zrix |
Odgovorio 10.11.2008 20:25
|
Član Odgovori: 82 Pristupio/la: 10.10.2008 17:09 Lokacija: Nepoznata |
Gde nalazis naratore za dokumentarne emisije,jer sam primetio po glasu da oni ucestvuju i u nekim evolucionistickim emisijama,da li to unosi konfuziju kod njih ,ili oni citaju tekst sto su placeni? |
|
|
zrix |
Odgovorio 10.11.2008 21:05
|
Ko je birao kanönske knjige sveti oci? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.11.2008 21:16
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
zrix je napisao: Gde nalazis naratore za dokumentarne emisije,jer sam primetio po glasu da oni ucestvuju i u nekim evolucionistickim emisijama,da li to unosi konfuziju kod njih ,ili oni citaju tekst sto su placeni? U jednom broju emisija smo angazovali Mihajla Mijuskovica koji je vrhunski narator, i taj tip je religiozan, ali verovatno za novac na drzavnoj televiziji cita sve sto mu daju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.11.2008 21:17
|
zrix je napisao: Ko je birao kanönske knjige sveti oci? Bog. |
|
|
zorank |
Odgovorio 10.11.2008 23:01
|
Član Odgovori: 116 Pristupio/la: 03.11.2008 22:23 Lokacija: Nepoznata |
za nemanju glišić: za ta dva svetca koja su umirila zveri možeš saznati koji su u knjizi "ohridski prolog" vladike nikolaja |
|
|
bojsane |
Odgovorio 10.11.2008 23:13
|
Član Odgovori: 64 Pristupio/la: 14.04.2008 14:10 Lokacija: Nepoznata |
Pominjano je vise puta na forumu da ste prijatelj beogradskom rabinu.Da li ste sa njim ikada razgovarali o Novom zavjetu,kakav je njegov stav o tom dijelu Biblije,i da li ga je citao? |
|
|
Natfes |
Odgovorio 10.11.2008 23:20
|
Član Odgovori: 48 Pristupio/la: 10.11.2008 22:57 Lokacija: Nepoznata |
Eh, sad moram ponovo sve da napišem. A poslednja rečenica koju sam napisao je: "Nadam se da ćirilica nije problem." A izgleda da jeste Ja se pitao kako je moguće da nijedan od ovih ljudi ne piše ćirilicom Prvo da vas pozdravim profesore (to je bilo na samom početku ali sam morao da prenesem utisak), Nov sam na forumu ali već nekoliko dana čitam postove od početka i gledam video materijale sa sajta. Imam problem sa nekim snimcima. Pogledao sam serijal "Tajne skrivene u stenama" ali nisam mogao na google-u da otvorim deo "Petrova stena ili Mojsijev kamen". Evo sad sam probao i sad hoće! Ne znam o čemu se radi, prethodnih dana nije htelo. Tako da nemam pitanje |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.11.2008 09:15
|
bojsane je napisao: Pominjano je vise puta na forumu da ste prijatelj beogradskom rabinu.Da li ste sa njim ikada razgovarali o Novom zavjetu,kakav je njegov stav o tom dijelu Biblije,i da li ga je citao? Nisam o tome sa njim razgovarao. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.11.2008 09:19
|
Natfes je napisao: Eh, sad moram ponovo sve da napišem. A poslednja rečenica koju sam napisao je: "Nadam se da ćirilica nije problem." A izgleda da jeste :D Ja se pitao kako je moguće da nijedan od ovih ljudi ne piše ćirilicom ;) Prvo da vas pozdravim profesore (to je bilo na samom početku ali sam morao da prenesem utisak), Nov sam na forumu ali već nekoliko dana čitam postove od početka i gledam video materijale sa sajta. Imam problem sa nekim snimcima. Pogledao sam serijal "Tajne skrivene u stenama" ali nisam mogao na google-u da otvorim deo "Petrova stena ili Mojsijev kamen". Evo sad sam probao i sad hoće! Ne znam o čemu se radi, prethodnih dana nije htelo. Tako da nemam pitanje ;) Ja kada pisem rukom uvek pisem cirilicom, a ovde pisem latinicom, kao i ostali clanovi foruma da bi svi mogli da citaju, posto forum posecuju i ljudi koji slabo znaju ili ne znaju da citaju cirilicu. Dakle, pismo i jezik bi trebali da budu u funkciji nase duhovne komunikacije. Drago mi je da uspevas da otvoris emisije, ali najbolje je kad ih imas na disku. |
|
|
milos_va |
Odgovorio 11.11.2008 10:05
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 20.08.2008 10:38 Lokacija: Valjevo |
Na lokalnoj televiziji u VA emituje se animirana serija o događajima u Bibliji od producenata Hana -Barbera. Da li si ti prevodio i pozajmio glas pošto imam utisak da jeste tvoj? |
|
|
mastermind_x |
Odgovorio 11.11.2008 10:11
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 25.09.2008 17:41 Lokacija: Nepoznata |
pozdrav Miroljube! znam da sam malo dosadan, ali zanima me kada će biti gotov prijevod matejevog evanđelja i kada ćete ga objaviti na site-u? jel bar znate približan termin? rekli ste mi prije 1 mj. da će biti za 10-ak dana, ali nažalost ga još nema! pozdrav... |
|
|
zrix |
Odgovorio 11.11.2008 11:47
|
U jevrejskoj Hagadi svetoj knjizi koja se cuva u Sarajevu,iz 14 veka imaju slike zemlje gde se vidi da je okrugla to je 100 godina pre Djordana Bruna koji je tvrdio da je okrugla i zbog toga ga papa spalilo na lomaci ? Inace Hagada bi bilo isto sto je i sad ilustrovana Biblija Izmenio/la zrix na 11.11.2008 11:48 |
|
|
panta |
Odgovorio 11.11.2008 12:47
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 02.11.2008 15:40 Lokacija: Nepoznata |
U koju grupu spada riba ako je svinjetina u 4 kao svastojed a biljke ,biljojedi i mesojedi u prve tri? |
|
|
zrix |
Odgovorio 11.11.2008 14:36
|
Marija je rodom iz mesta Magdale, pored jezera Genisaretskog, iz plemena Isaharova. U jevanđelju se pominje da je mučena od sedam zlih duhova (besova), od kojih ju je Isus oslobodio i učinio zdravom. Marija je tako postala verna Isusova pratilja. A, zatim, Isus putovaše kroz gradove i sela i objavljivaše i obznanjivaše dobru vijest o carstvu Božjem. Dvanaestorica bijahu s njim, i takođe žene koje bijahu izliječene od zlih duhova i bolesti: Marija, zvana Magdalena, iz koje bijaše izišlo sedam zlih duhova, Jovana, žena Herodovog nadstojnika Huze, Suzana i mnoge druge koje ih pomagaše svojim dobrima. r11; Jevanđelje po Luki To nije ova Marija? Jovan glava 8 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.11.2008 15:07
|
milos_va je napisao: Na lokalnoj televiziji u VA emituje se animirana serija o događajima u Bibliji od producenata Hana -Barbera. Da li si ti prevodio i pozajmio glas pošto imam utisak da jeste tvoj? Jeste, to sam ja radio i to je moj glas, ali ne znam ko im je dao da emituju posto sam raznim distributerima dao da taj program distribuiraju (u zamenu za kratku reklamu CPS-a na kraju programa). Izmenio/la Miroljub Petrovic na 11.11.2008 15:08 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.11.2008 15:09
|
mastermind_x je napisao: pozdrav Miroljube! znam da sam malo dosadan, ali zanima me kada će biti gotov prijevod matejevog evanđelja i kada ćete ga objaviti na site-u? jel bar znate približan termin? rekli ste mi prije 1 mj. da će biti za 10-ak dana, ali nažalost ga još nema! pozdrav... Danas cu se videti sa prevodiocem i ocekujem da to bude vrlo brzo. I ja sam nestrpljiv da dobijem prevod. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.11.2008 15:13
|
zrix je napisao: U jevrejskoj Hagadi svetoj knjizi koja se cuva u Sarajevu,iz 14 veka imaju slike zemlje gde se vidi da je okrugla to je 100 godina pre Djordana Bruna koji je tvrdio da je okrugla i zbog toga ga papa spalilo na lomaci ? Inace Hagada bi bilo isto sto je i sad ilustrovana Biblija Hagada nije sveta knjiga vec prepricavanje odredjenih biblijskih dogadjaja. Ne znam da je papa spalio Djordana Bruna jer je tvrdio da je zemlja okrugla. To ste negde lose procitali. Nijedna hriscanska crkva nikada nije tvrdila da zemlja nije okrugla, to su ateisti izmislili. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.11.2008 15:14
|
panta je napisao: U koju grupu spada riba ako je svinjetina u 4 kao svastojed a biljke ,biljojedi i mesojedi u prve tri? Postoje ribe biljojedi, mesojedi i svastojedi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 11.11.2008 15:23
|
zrix je napisao: Marija je rodom iz mesta Magdale, pored jezera Genisaretskog, iz plemena Isaharova. U jevanđelju se pominje da je mučena od sedam zlih duhova (besova), od kojih ju je Isus oslobodio i učinio zdravom. Marija je tako postala verna Isusova pratilja. A, zatim, Isus putovaše kroz gradove i sela i objavljivaše i obznanjivaše dobru vijest o carstvu Božjem. Dvanaestorica bijahu s njim, i takođe žene koje bijahu izliječene od zlih duhova i bolesti: Marija, zvana Magdalena, iz koje bijaše izišlo sedam zlih duhova, Jovana, žena Herodovog nadstojnika Huze, Suzana i mnoge druge koje ih pomagaše svojim dobrima. – Jevanđelje po Luki To nije ova Marija? Jovan glava 8 Nisam to proucavao. |
|
Predji na forum: |