pocetak foruma
|
|
panta |
Odgovorio 09.11.2008 13:37
|
Član Odgovori: 75 Pristupio/la: 02.11.2008 15:40 Lokacija: Nepoznata |
Koliko je tacno da se neke zivotinjske vrste posebno razvijaju na nekom izolovanom ostrvu npr galapagos,na Novom Zelandu npr imate samo ptice dok nisu dosli kolonisti i tek tad se pojavljuju sisari,mada su kazu ptice dozivele veliki evolucioni skok da su neke poput Moe od letacica postale velike neletacice isto je slucaj sa Madagaskarom sa pticom Dodo koja je sad izumrela? |
|
|
citalac |
Odgovorio 09.11.2008 14:32
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 07.11.2008 00:13 Lokacija: Nepoznata |
Sta da vam ja radim sto ste vi razocarani? Bog je u razlicitim delovima sveta koristio razlicite ljude za svoje delo. Vi mislite da je Elen Vajt bila poboznija od vladike Nikolaja. I kada bi prihvatili da je to istina, opet je "manja poboznost" vladike Nikolaja vise ucinila u Srbiji, nego "veca poboznost" Elen Vajt u Americi. U Americi postoje samo retki pojedinci koji se drze Boga, a u Srbiji postoje citavi pokreti koji se suprostavljaju satanizmu (1389, Obraz, Dveri...), a koji se nadahnjuju vladikom Nikolajem (i Biblijom, naravno). E da. I masonska loža je bila inspirisana radom g. Nikolaja pa nije čudo što su to i klero-fašističke organizacije u Srbiji. Poređenje sa delom Elen Vajt i uticajem njenih knjiga u svetu je potpuno neumesno. Što će reći da vi, gospodine Petroviću, ne govorite po pravdi i Duhu Božjemu, već kako vetar duva. Ipak ni vaš rad nipošto ne treba omalovažavati. Dobro govorite o mnogim stvarima, ali ubi vas taj srbo-judaizam ili kako već da ga nazovem. Pozdrav vama i svim posetiocima foruma. Izmenio/la citalac na 09.11.2008 14:36 |
|
|
Mladen M |
Odgovorio 09.11.2008 15:21
|
Član Odgovori: 122 Pristupio/la: 10.07.2008 16:35 Lokacija: Nepoznata |
Zna li Papa za koga tacno radi i kome se nada? Sto je sustinska razlika izmedju masonerije i papizma? Da li iza svih svjetskih vodja stoji masonerija? Da li smatrate da su Adam i Eva imali identican sistem za varenje kao i danasnji ljudi? ili ipak da su imali drugaciji, napredniji da tako kazem mozete da pretpostavite zasto to pitam |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 15:39
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
nikola je napisao: "A zena da propoveda, strogo zabranjujem" upozorio je Apostol Pavle Da li se propovedanje zena uklapa u masonsko-satanisticki konceopt. Mislim na ono: zena je gospodar svog tela a agresivnu bandu koja dize glas protiv abortusa treba izolovati. Bilo je u istoriji slucajeva da je Bog koristio zene kao proroke kada je bio veliki otpad medju muskarcima. U svakom slucaju, zena ne bi trebala da radi muski posao, a crkve su nekada bile skupstine muskaraca, gde se dogovaralo i odlucivalo o zajednici (selu, naselju itd), tu su se zajedno molili, citali Bibliju itd. Tu zene nisu prisustvovale. Danas su muskarci postali feminizirani, pa onda cesto zene bolje rade muske poslove. U normalnim uslovima zene se ne bave ratnim pitanjima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 15:40
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
panta je napisao: Koliko je tacno da se neke zivotinjske vrste posebno razvijaju na nekom izolovanom ostrvu npr galapagos,na Novom Zelandu npr imate samo ptice dok nisu dosli kolonisti i tek tad se pojavljuju sisari,mada su kazu ptice dozivele veliki evolucioni skok da su neke poput Moe od letacica postale velike neletacice isto je slucaj sa Madagaskarom sa pticom Dodo koja je sad izumrela? To su izmisljene price. To nema nikakvu naucnu potvrdu, to je cista ateisticka laz. Imate o tome vise u knjizi "Ikone evolucije" koju mozete da skinete u sekciji "Download". |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 15:47
|
citalac je napisao: Sta da vam ja radim sto ste vi razocarani? Bog je u razlicitim delovima sveta koristio razlicite ljude za svoje delo. Vi mislite da je Elen Vajt bila poboznija od vladike Nikolaja. I kada bi prihvatili da je to istina, opet je "manja poboznost" vladike Nikolaja vise ucinila u Srbiji, nego "veca poboznost" Elen Vajt u Americi. U Americi postoje samo retki pojedinci koji se drze Boga, a u Srbiji postoje citavi pokreti koji se suprostavljaju satanizmu (1389, Obraz, Dveri...), a koji se nadahnjuju vladikom Nikolajem (i Biblijom, naravno). E da. I masonska loža je bila inspirisana radom g. Nikolaja pa nije čudo što su to i klero-fašističke organizacije u Srbiji. Poređenje sa delom Elen Vajt i uticajem njenih knjiga u svetu je potpuno neumesno. Što će reći da vi, gospodine Petroviću, ne govorite po pravdi i Duhu Božjemu, već kako vetar duva. Ipak ni vaš rad nipošto ne treba omalovažavati. Dobro govorite o mnogim stvarima, ali ubi vas taj srbo-judaizam ili kako već da ga nazovem. Pozdrav vama i svim posetiocima foruma. U velikoj si zabludi prijatelju, jer verujes lazima koje se uklapaju u tvoj unapred prihvaceni koncept kojeg se drzis kao pijan plota. Vladika Nikolaj nema veze sa masonima, bas kao i Njegos, i to mozes da citas u knjigama vodeceg masona sa nasih prostora Zorana Nenezica (knjiga se zove Masoni Jugoslavije). Autor je bio mason 33. stepena i grand komander (prvi covek) masonske loze Jugoslavije. Dakle, ruzno je da mesas vladiku Nikolaja sa masonima. Masoni se nikada nisu inspirisali vladikom Nikolajem jer je njihova ideologija anti-biblijska. To sto pises samo pokazuje da ne poznajes ucenje masona, i to ti je veliki nedostatak. A to sto patriotske organizacije i najzdraviji deo tkiva u Srbiji nazivas "klero-fasistima" je takodje velika bruka za tebe. Tako i kurvari zovu nevine devojke "primitivkama, prostakusama, seljancurama" i drugim pogrdnim imenima. Dakle, sve sto je zdravo, moralno u ovom svetu se naziva najpogrdnijim imenima. To je cista zamena teza - kurvari prozivaju moralne ljude (koji nisu savrseni) za nemoralne. Pomislicu da si neki novinar Blica ili B92. A to sto ja pricam nije "srbo-judaizam" nego biblijski koncept, a to sto su Jevreji i Srbi najomrazeniji u ovom svetu, to moze samo da bude kompliment za njih (sto ne znaci da su oni dobri). Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.11.2008 15:51 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 15:55
|
Mladen M je napisao: Zna li Papa za koga tacno radi i kome se nada? Njemu je potpuno ispran mozak dugogodisnjom indokrinacijom. On funkcionise skoro kao robot. Sto je sustinska razlika izmedju masonerije i papizma? Nema neke velike razlike, i jedni i drugi zele vlast i novac po svaku cenu. Papisti su deklarativno hriscani, a u praksi satanisti, a masoni su deklarativno humanitarci, a po ucenju cisti satanisti. Da li iza svih svjetskih vodja stoji masonerija? Stoji masonerija i Malteski vitezovi (papsko tajno drustvo koje je danas mocnije od masonerije). Da li smatrate da su Adam i Eva imali identican sistem za varenje kao i danasnji ljudi? ili ipak da su imali drugaciji, napredniji da tako kazem mozete da pretpostavite zasto to pitam Sigurno je da su imali napredniji sistem za varenje koji je delimicno degradirao nakon pobune protiv Boga. |
|
|
filosof26 |
Odgovorio 09.11.2008 17:02
|
Član Odgovori: 43 Pristupio/la: 01.07.2008 17:17 Lokacija: Nepoznata |
Evo sta meni nije jasno: ako Njegos stvarno nije bio Mason, zasto ga oni ubrajaju u svoje redove!? Jer, ono sto je govorio Njegos nije nesto sto bi Masoni prisvojili! Stvarno ne vidim razlog zasto bi RGLS lagala.
Sto god tkas, vezuj konce za nebo...
|
|
|
Nemanja Glisic |
Odgovorio 09.11.2008 18:38
|
Član Odgovori: 58 Pristupio/la: 10.04.2008 00:46 Lokacija: Srbija |
E ovi sa B92 su prevrsili svaku meru. Prikazali su danas emisiju u kojoj su ispluvali Vladiku Nikolaja, pravoslavnu veru, Dveri, Obraz, 1389 i slicne patriotske organizacije i pokrete. Predstavili su ih bukvalno kao ultra fasiste. Mene to sve ne cudi jer zna se sta je B92 i ko je kontrolise. Samo me je zacudilo da je beogradski Rabin (i vas prijatelj) ucestvovao u toj emisiji i govorio za pomenute organizacije kako sam stekao utisak gotovo isto kao i ovi sa B92. Jeste li videli ovo i kakav je vas stav o tome? Inace da jos napomenem da su gosti u emisiji bili istaknuti LDP-ovci i evropejci poput npr Zarka Koraca i njemu slicnih. Pozdrav. P.S. Samo da napomenem nisam gledao celu emisiju, ali sam gledao kad je pricao beogradski Rabin i cuo sam taj deo u kom on kritikuje ove organizacije da su agresivni i tome sl. Izmenio/la Nemanja Glisic na 09.11.2008 20:55 |
|
|
nikola |
Odgovorio 09.11.2008 19:20
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Vojislav Seselj kako spasiti svet http://www.youtub...038c0eca7e Izmenio/la nikola na 09.11.2008 19:21 |
|
|
nikola |
Odgovorio 09.11.2008 19:44
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Slavske pesme http://ojkrajino....jesme.html |
|
|
Jakov |
Odgovorio 09.11.2008 20:13
|
Član Odgovori: 33 Pristupio/la: 03.05.2008 15:05 Lokacija: Nepoznata |
Sta mislite, da li bi moglo da se ostvari da se vise poboznih porodica organizuje i da napravi neke male komune, sela negde u unutrasnjosti. Nesto slicno kibucima. Da se posvete poljoprivredi i stocarstvu. Jer mislim da kada dodju nevolje i progonstva, lakse ce biti sve to podneti i istrpeti ako pobozni ljudi budu zajedno. |
|
|
Nemanja Glisic |
Odgovorio 09.11.2008 21:27
|
Član Odgovori: 58 Pristupio/la: 10.04.2008 00:46 Lokacija: Srbija |
Moj prijatelj je negde procitao i interesuje ga sledece: kad su hriscane Rimljani bacali lavovima, navodno neka dvojica svetaca su umirila zveri i tako nagnali mnoge pagane da se obrate u hriscanstvo. Da li je ovo tacno? Da li je Bog olaksavao muke hriscanima dok su oni bili muceni od strane Rimljana? imate li neku knjigu od dr Jovana Ilijeva u pdf formatu? Izmenio/la Nemanja Glisic na 09.11.2008 21:45 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 22:18
|
boris je napisao: E.G.W. je propovedala i pisala po celom svetu iza ceo svet, ... Moram da te banujem jer si teski sektas. Napravi kod kuce kip Elen Vajt pa joj se klanjaj kad si kreten. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 22:21
|
citalac je napisao: Vladika Nikolaj u svojim spisima otvoreno hvali ateiste, masone i ko zna koga sve... Mogu samo da konstatujem da nisi normalan i da te banujem. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 22:25
|
filosof26 je napisao: Evo sta meni nije jasno: ako Njegos stvarno nije bio Mason, zasto ga oni ubrajaju u svoje redove!? Jer, ono sto je govorio Njegos nije nesto sto bi Masoni prisvojili! Stvarno ne vidim razlog zasto bi RGLS lagala. Masoni u svojoj literaturi jasno kazu da je njihov bog Lucifer. A Lucifer je staro ime za Sotonu, a Sotona znaci "onaj koji laze, ombanjuje, unistava..." I sad mi treba da verujemo sledbenicima Sotone? Masoni kazu i da je car Solomon bio mason, kao i Isus i druge licnosti. Ti ako si lud onda veruj masonima. Oni su se ukljucivali i na ovaj forum i vtrdili da sam ja "njihov". Bolesnici. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 22:26
|
dreamer_30 je napisao: Miroljube nadam se da mi ne zamjeras na ovom komentaru... Zameram ti. Pazi se ubuduce. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 22:29
|
Nemanja Glisic je napisao: E ovi sa B92 su prevrsili svaku meru. Prikazali su danas emisiju u kojoj su ispluvali Vladiku Nikolaja, pravoslavnu veru, Dveri, Obraz, 1389 i slicne patriotske organizacije i pokrete. Predstavili su ih bukvalno kao ultra fasiste. Mene to sve ne cudi jer zna se sta je B92 i ko je kontrolise. Samo me je zacudilo da je beogradski Rabin (i vas prijatelj) ucestvovao u toj emisiji i govorio za pomenute organizacije kako sam stekao utisak gotovo isto kao i ovi sa B92. Jeste li videli ovo i kakav je vas stav o tome? Inace da jos napomenem da su gosti u emisiji bili istaknuti LDP-ovci i evropejci poput npr Zarka Koraca i njemu slicnih. Pozdrav. P.S. Samo da napomenem nisam gledao celu emisiju, ali sam gledao kad je pricao beogradski Rabin i cuo sam taj deo u kom on kritikuje ove organizacije da su agresivni i tome sl. B92 su teski lazovi i manipulanti. Nema sta da se tu cudite. Rabinovu izjavu su izvukli van konteksta, kao pravi satanisti i manipulatori. Pricao sam vise puta sa rabinom i on ima visoko misljenje o Bosku Obradovicu i Dverima Srpskim, i ucestvovao je na njihovim tribinama. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 22:31
|
Jakov je napisao: Sta mislite, da li bi moglo da se ostvari da se vise poboznih porodica organizuje i da napravi neke male komune, sela negde u unutrasnjosti. Nesto slicno kibucima. Da se posvete poljoprivredi i stocarstvu. Jer mislim da kada dodju nevolje i progonstva, lakse ce biti sve to podneti i istrpeti ako pobozni ljudi budu zajedno. Moguce je, ali mnogo tesko jer se niko ne interesuje za zdravlje i moral. Kad dodju velike nevolje mozda se neko probudi iz zimskog sna. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 22:33
|
Nemanja Glisic je napisao: Moj prijatelj je negde procitao i interesuje ga sledece: kad su hriscane Rimljani bacali lavovima, navodno neka dvojica svetaca su umirila zveri i tako nagnali mnoge pagane da se obrate u hriscanstvo. Da li je ovo tacno? Moguce, ali nisam to proucavao pa ne znam tacno. Da li je Bog olaksavao muke hriscanima dok su oni bili muceni od strane Rimljana? Naravno. imate li neku knjigu od dr Jovana Ilijeva u pdf formatu? Nemam. |
|
Predji na forum: |