pocetak foruma
|
|
boris |
Odgovorio 08.11.2008 18:13
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 07.11.2008 18:43 Lokacija: Nepoznata |
Veliki pozdrav g. Petrovicu! Moram priznati da sam jedan od onih koji su pregledali i odslusali 99% vasih predavanja. Takodje moram priznati da sam (iako niste nista lose rekli,) malo razocaran vasim komentarima vezano za Ellen White (npr. kada je uporedjujete sa Vladikom Nikolajem...). Zar nije ona ta preko koje je Veliki ONAJ KOJI JESTE dao neka od svojih obecanja, poruka, prorocanstava itd.? Zar vi ne mislite da je ona Boziji prorok? Lep pozdrav jos jednom! Izmenio/la boris na 08.11.2008 18:16 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.11.2008 21:30
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
dav141414 je napisao: Zanima me kakva je razlika između "nebesa" koja se spominju u 1.Moj 1:1 i termina "nebo" koje se spominje u 1.Moj 1:8? Isto tako imam pitanje što je treće nebo o kojem Pavao govori? Pozdrav U oba stiha se koristi ista rec "shamajim" koja na hebrejskom doslovno znaci "dva neba", a koristi se kao znacenje "nebo". Ta rec jasno ukazuje da je Bog stvorio dva neba, a trece nebo je mesto gde je Bozji presto. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.11.2008 21:31
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
panta je napisao: Zasto onda Matej spominje Jeremiju kad nije on? Ne spominje Matej, nego je u pitanju los prevod sa hebrejskog na grcki. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.11.2008 21:35
|
Dino je napisao: Miroljube, što mislite o novom američkom predsjedniku? Jedan moj prijatelj novinar koji je intervjuisao jednom americkog masona 33. stepena rekao mi je da mu je ovaj rekao jos u martu ove godine, kada se jos nije znalo ko ce biti demokratski kandidat za predsednika (odlucivalo se izmedju Obame i Hilari Klinton), da su masoni odlucili da Obama bude americki predsednik. Takodje mu je rekao da je Obama mason 32. stepena. U svakom slucaju, u pitanju je sminkanje mrtvaca (Amerike). To je kako kad vlasnici propale javne kuce dovedu novog direktora da kao spasava "biznis". |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.11.2008 21:41
|
boris je napisao: Veliki pozdrav g. Petrovicu! Moram priznati da sam jedan od onih koji su pregledali i odslusali 99% vasih predavanja. Takodje moram priznati da sam (iako niste nista lose rekli,) malo razocaran vasim komentarima vezano za Ellen White (npr. kada je uporedjujete sa Vladikom Nikolajem...). Zar nije ona ta preko koje je Veliki ONAJ KOJI JESTE dao neka od svojih obecanja, poruka, prorocanstava itd.? Zar vi ne mislite da je ona Boziji prorok? Lep pozdrav jos jednom! Sta da vam ja radim sto ste vi razocarani? Bog je u razlicitim delovima sveta koristio razlicite ljude za svoje delo. Vi mislite da je Elen Vajt bila poboznija od vladike Nikolaja. I kada bi prihvatili da je to istina, opet je "manja poboznost" vladike Nikolaja vise ucinila u Srbiji, nego "veca poboznost" Elen Vajt u Americi. U Americi postoje samo retki pojedinci koji se drze Boga, a u Srbiji postoje citavi pokreti koji se suprostavljaju satanizmu (1389, Obraz, Dveri...), a koji se nadahnjuju vladikom Nikolajem (i Biblijom, naravno). |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.11.2008 21:43
|
panta je napisao: ... Koliko su tacne ove tvrdnje? Te tvrdnje su skroz netacne i nelogicne. (Ne vidi se na cirilici sta si napisao.) |
|
|
Mario Saric |
Odgovorio 08.11.2008 22:14
|
Član Odgovori: 20 Pristupio/la: 08.11.2008 22:07 Lokacija: Nepoznata |
Pozdrav za gospodina Petrovica i sve clanove foruma Ne verujem gospodine petrovicu da se secate ali ja sam bio u kontaktu sa vama radi izrade maturskog rada. Sad me nesto drugo zanima. Na fakultetu imam druga fanatika koji jos veruje u lamarkovu teoriju o zirafama a vrhunac je tvrdnja da su amino kiseline nastale na kopnu. E sad posto je covek kova da voli mnogo da diskutuje dao mi je adresu sajta creationtheory.org Posto nemam vremena da se bavim izucavanjem celog sajta a ono malo sto sam video jeste da se pola sajta pljuje po bibliji i njenoj drustvenoj vrednosti. Moj kolega tvrdi da je tamo sve logicki potkovano Medjutim ja se malim citanjem u to bas i nisam uverio. za logiku su po meni reci pretpostavljamo mislimo i nadamo se neprihvatljive. Meni sajt vise lici na ocajnicki pokusaj odbrane evolucije. Zanima me vase misljenje o tom sajtu, naravno ako ste upoynati sa njegovom sadrzinom Pozdrav |
|
|
nikola |
Odgovorio 08.11.2008 22:36
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Znate nesto o ekonomiji u Srbiji u skorijoj buducnosti, kroz koju fazu prolazi Srbija |
|
|
Laki |
Odgovorio 08.11.2008 22:49
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gdine Miroljube, imam licno pitanje. Rekli ste da ste studirali elektrotehniku, pa ste prekinuli pred samim krajem, i prebacili na geologiju. Zanima me, zasto niste zavrsili elektrotehniku? I da li se bavite tom oblascu? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.11.2008 23:10
|
Mario Saric je napisao: Pozdrav za gospodina Petrovica i sve clanove foruma Ne verujem gospodine petrovicu da se secate ali ja sam bio u kontaktu sa vama radi izrade maturskog rada. Kako se ne secam? Sreli smo se u Zemunu. Sad me nesto drugo zanima. Na fakultetu imam druga fanatika koji jos veruje u lamarkovu teoriju o zirafama a vrhunac je tvrdnja da su amino kiseline nastale na kopnu. E sad posto je covek kova da voli mnogo da diskutuje dao mi je adresu sajta creationtheory.org Posto nemam vremena da se bavim izucavanjem celog sajta a ono malo sto sam video jeste da se pola sajta pljuje po bibliji i njenoj drustvenoj vrednosti. Moj kolega tvrdi da je tamo sve logicki potkovano Medjutim ja se malim citanjem u to bas i nisam uverio. za logiku su po meni reci pretpostavljamo mislimo i nadamo se neprihvatljive. Meni sajt vise lici na ocajnicki pokusaj odbrane evolucije. Zanima me vase misljenje o tom sajtu, naravno ako ste upoynati sa njegovom sadrzinom Pozdrav Nema svrhe da gubis vreme u raspravi sa tim ateistom. Mozes jedino moralno da zivis i da tako delujes pozitivno na njega. Ako mozes pomozi tom muceniku tamo gde ti se ukaze prilika i to je to. A za taj sajt, nemoj da gubis vreme na citanju gluposti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.11.2008 23:14
|
nikola je napisao: Znate nesto o ekonomiji u Srbiji u skorijoj buducnosti, kroz koju fazu prolazi Srbija Prolazi kroz proces totalnog propadanja i pljackanja. Zato ko je pametan prodace nekretnine u gradu sto pre i otici u prirodu da se nauci da opstane, jer ce uskoro ekonomija u Srbiji da bude kao evropska, sto znaci dirigovana iz jednog centra i u totalnom kolapsu. To prakticno znaci da ce stanje izgledati kao u gladnoj Africi - 5% ljudi ce ziveti u izobilju, a 95% ce ziveti kao najgori bednici bez hrane i vode. Poznati mason Lazar Ristovski je snimio film "Krojaceva tajna" (jedan odvratan film) koji opisuje Srbiju 2016. godine. Dakle, potpuni kolaps kakav je tesko opisati, a koji lici na desavanja iz knjige "1984" od Orvela. |
|
|
nikola |
Odgovorio 08.11.2008 23:16
|
Kako cenite trubace i klasiku, dal je to zdrava muzika za slusanje |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.11.2008 23:23
|
Laki je napisao: Gdine Miroljube, imam licno pitanje. Rekli ste da ste studirali elektrotehniku, pa ste prekinuli pred samim krajem, i prebacili na geologiju. Zanima me, zasto niste zavrsili elektrotehniku? I da li se bavite tom oblascu? Studirao sam elektrotehniku i ostalo mi je bilo jos 4 ispita do kraja, jedan seminarski rad i diplomski rad. Za to mi je trebalo jos oko 6 meseci rada. Ali u to vreme sam saznao za duhovne stvari, narocito kada sam posetio mog strica Misa Miljanova Petrovica na Kosoru u Kucima (danasnja Crna Gora, a nekadasnja Brda) posle 20 godina, i kada sam video koliko su ljudi koji zive u prirodi mudriji i pametniji od mene, koliko bolje poznaju prave zivotne stvari. Onda sam od strica naucio da guslam i upisao sam istoriju, jer sam zeleo da znam istoriju kao moj stric i drugi rodjaci, da znam sve primere iz istorije o junastvu i moralu, a posle sam shvatio da je glavni izvor morala Biblija, pa sam upisao geologiju kao glavnu naucnu disciplinu koja brani i dokazuje Bibliju. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.11.2008 23:24
|
nikola je napisao: Kako cenite trubace i klasiku, dal je to zdrava muzika za slusanje Zavisi koja vrsta trubaca i klasike. Ima dobrih stvari, a ima i onih koje su bez veze. To sada retko slusam. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 08.11.2008 23:24 |
|
|
nikola |
Odgovorio 08.11.2008 23:24
|
U mom slucaju nema prodaje nekretnine ali moze se lepo zaradi u skorijoj buducnosti, jos se u bescenje prodaju prirodna prostranstva, nadam se da ce se ljudi opametiti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 08.11.2008 23:26
|
nikola je napisao: U mom slucaju nema prodaje nekretnine ali moze se lepo zaradi u skorijoj buducnosti, jos se u bescenje prodaju prirodna prostranstva, nadam se da ce se ljudi opametiti. Samo se ti nadaj da ce se ljudi opametiti. Tako su se nadali i mnogi stanovnici Sarajeva pre rata, dok su pametni bezali glavom bez obzira. |
|
|
nikola |
Odgovorio 09.11.2008 00:36
|
Dal moze da se poveze muzika Wagner-a i Bethoven-a sa zlocincima iz 2.svetskog rata. Ili mozda Bethoven-ovo komponiovanje od 4 simfonije skoro potpuno gluvog sa delovanjem demona, (9.simfonija - Oda radosti-najlepsa danas je himna EU). Izmenio/la nikola na 09.11.2008 00:37 |
|
|
nikola |
Odgovorio 09.11.2008 09:54
|
Pogledao sam insert iz Krojaceve tajne, najgadniji film koji sam video u zivotu pa jos domaci. Znaci ovaj film kao i vecina novijih domacih destruktivnih filmova moze da bude okvir delovanja masona - prodanih dusa djavolu
Izmenio/la nikola na 09.11.2008 10:00 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.11.2008 10:42
|
nikola je napisao: Dal moze da se poveze muzika Wagner-a i Bethoven-a sa zlocincima iz 2.svetskog rata. Ili mozda Bethoven-ovo komponiovanje od 4 simfonije skoro potpuno gluvog sa delovanjem demona, (9.simfonija - Oda radosti-najlepsa danas je himna EU). Nisam o tome razmisljao. |
|
|
nikola |
Odgovorio 09.11.2008 11:47
|
"A zena da propoveda, strogo zabranjujem" upozorio je Apostol Pavle Da li se propovedanje zena uklapa u masonsko-satanisticki konceopt. Mislim na ono: zena je gospodar svog tela a agresivnu bandu koja dize glas protiv abortusa treba izolovati. E.G.W. je propovedala i pisala po celom svetu iza ceo svet, mislim da je njen rad neuporedivo veci od rada svih ostalih (da ne kazem zajedno). Predpostavljam da se radi o istom konceptu. Neznam o kome se radi, sta vi mislite Miroljube. Na tribinama New AGE-a zene citaju Bibliju i prave cirkus Izmenio/la nikola na 09.11.2008 12:06 |
|
Predji na forum: |