pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.10.2008 22:49
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
nikola je napisao: U emisiji o vakcinama profesor Horowitz govori zasto se cesto pominje genetika Jevreja i Crnaca, (da su oni na udaru bioloskog genocida vakcinama). Za Ofra Hazu sam cuo da je umrla od side, (mozda i od vakcine) dali znate nestio o tome http://www.youtub...re=related Ne znam. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.10.2008 22:52
|
Super Administrator Odgovori: 22623 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
alkoni je napisao: Zdravo,Miroljube Imamo dobronamerno pitanje.Zasto treba izbegavati gljive u ishrani,zbog toga sto rastu na uginulim ostatcima drugih organizama,a sta je sa zitaricama koje rastu na zemljistu koje je predhodno nadjubreno kravljim izmetom,znamo da to zemljiste prezimi,ali izmet ostaje izmet Nisam rekao da treba izbegavati gljive. Samo sam rekao da one nisu prvostepena hrana, vec su to biljke. Ja ih ne jedem, ali kad ne bi bilo nista drugo jeo bih ih. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 31.10.2008 22:52 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.10.2008 22:55
|
nikola je napisao: Rekli ste da je Protokole skupova sionskih mudraca objavio licno Sotona da bi napao Jevreje koji ce stati Sotoni na glavu. Posto se takve stvari ocekuju kao sto su zapisane, dali je dobro citati takve knjige ako ljudi koji citaju poznaju Bibliju Gubljenje je vremena citati sotonsku literaturu. Mi treba da se izgradjujemo da budemo srecni ljudi koji ce moci druge da usrece, a ne da se trujemo raznim sotonskim gadostima. Naravno da treba da znamo osnovne stvari iz okultizma, ali ne da idemo na sotonske rituale i da citamo sotonsku literaturu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.10.2008 23:41
|
Laki je napisao: Gdine Miroljube, Vasa knjiga "Ko vlada svetom" ima 186 strana. Da li je to konacna verzija? To je konacna verzija. I koju oblast ste ucili od Djuena Gisa? Ucio sam o fosilima vezano za navodne evolucione prelazne forme. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.10.2008 23:44
|
zrix je napisao: Poslao sam mail Robertu Dzentriju nesto u vezi granita i covek mi odgovorio prosto da ne poverujes Dear friend, Am now preparing for a trip. The short answer is in my published scientific papers showing evidence that granites were the result of instant creation, not formation over evolutionary time. See www.halos.com for my reports, my book, and my online DVDs. The creator God has the last word. Cordially, Robert Gentry Sto da ne poverujes? Niko do sada ne sme da mu izadje na crtu, niti da ga pozove na debatu, jer svaki evolucionista zna da bi to bilo samoubistvo. Pogledaj na njegovom sajtu kako je pocepao onog profesora geologije koji je tvrdio da moze u laboratoriji da stvori granit. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.11.2008 09:30
|
simke je napisao: Kako to da deca neduzna stradaju. nadovezivanje na ovo sto znamo, rekli ste: Svako odgovara za svoj greh, ali mi nosimo u genima i vaspitanju grehe nasih predaka i Bog mora da se bori sa tim gresima, da menja nas karakter i nase lose sklonosti. Cin krstenja je cin ulaska u savez sa Bogom. Covek odgovara pred bogom samo za svoje grehe.? - --A zasto se onda ne radjamo cisti na ovom svetu(ako svako odgovara za svoj greh),pa tako da posteno odovaramo za svoj zvot I svoje grehe pred Bogom? A ne neko se rodi sa nekim nedostkom ili poremecajem. Deluje ne posteno. Evo skoro bila jedna potresna situacija u autobusu: kako je ciganin neki tranvestit(bolestan) maltretirao svoje dete (a mozda I nije njegovo bioloski) terejuci ga da prosi po autobusu, onako uz pretnje da pozuri ,da se ne vuce.. Dete je bilo uznemireno I u strahu, na svaki pokret tog tranvestita(zlostavljaca) ovo dete bi se cimalo onako da ga ovaj mozda ne udari I gledalo vlastodrsca-gazdu-monstruma sa strahom u ocima. Dete je bilo pretuceno , u modricama -po licu. Dete nije hodalo bas normalno, onako kao da se teturalo,verovatno od stresa. Ili je bilo zlostavljano I fizicki (silovano). Mozemo samo da nagadjamo kakve odvatne I bolesne stvari je prezivelo. Strasno I gnusno. Da sam bio kojim slucajem tu odvalio bih tog monstruma, al ipak ne znam konkretno sta bih mu radio. Ne bih pravio scene I tuko ovog zlostavljaca samo zbog deteta,da se ne bi jos vise potreslo. A mozda I bih u takvoj situaciji I ja bih se potresao,mozda se ne bih iskontrolisao. Al ne dao Bog da na mene naleti. To mi je pricala sestra koja se bukvalno potresla I uznemirila zbog te scene koju je gledala u autobusu. Naravno niko (pre svega od muskaraca) nije se setio-smeo da ustane I da izvede monstruma iz autobusa I da mu objasni neke stvari,da zove policiju, ili da odvede dete I da pozove neku ustanovu-socijalno. Ja bih tako uradio kad razmislim malo,poveo bih klinca sa sobom,I gledao da ga smestim u neku ustanovu. I isao u policiju zajedno sa monstrumom ako treba,da potvrdim-svedocim. I ja sad razmisljam kako god da se rodilo to dete,nije toliko gresno kao odrasli covek, I pitam se zasto je ono jadno to zasluzilo? koja je svrha? Sta hoce Bog da nam kaze? Sta ce biti sa njim,ako odraste I ono moze a obicno postaju neki monstrumi sutra I tako u lancu? Znaci kako razumeti taj lanac greha i patnje. Kapiram sad onda koliko je pojedinac odgovoran za svoje ponasanje zbog sebe,i zbog okruzenja i pre svega svojih potomaka. Al ne mogu bas da razumem to da neko unisti neko cisto,mlado bice nevino.A ono jadno nizasta se ne pita,a mora da prihvta-namece mu se greh i patnja i postje automatski samo zlo,koje ce se dalje nazalost siriti u vecini slucajeva. To je bas ono sad kontradiktorno. svako odgovara za svoje grehe. Kao da nije pravicno data prilika svakom. Ja sam o tome govorio u prethodnim postovima. Mi se radjamo sa odredjenim nedostacima koje su posledica greha nasih predaka. Neko se radja nepokretan, a neko samo sa mutacijama koje ni ne oseca da postoje. Ali svaki covek moze da dozivi srecu u zivotu i radosti zajednice sa Bogom, bez obzira da li je u invalidskim kolicima ili je potpuno zdrav. Obicno oni koji imaju neke nedostatke srecnije zive jer nisu u mogucnosti da se tako mnogo duhovno upropaste kao oni zdravi. Naravno da zdraviji ljudi imaju vece potencijale da srecnije i kvalitetnije zive, ali oni te potencijale obicno ne koriste za dobro. Takodje, svaki pobozan covek zna da ce Bog uskoro svaku bolest izleciti i da ce kroz celu vecnost biti zdrav. Sto se tice maltretiranja deteta, u pitanju je posledica greha koja je dovela do toga da se uspostave zakoni po kojima svaki kreten i bolesnik moze da ima dete. Ti zakoni su posledica moralnog sloma drustva, tako da su satanisti uspeli da uvedu takve zakone i time ubrzaju proces propadanja jednog drustva. Bog to privremeno dopusta jer je to mehanizam da ljudi vide strahote greha i da se neki od njih trgnu i probude iz zimskog sna greha. Sigurno da je Bogu mnogo teze da gleda stradanje nekog deteta, nego sto je tom detetu tesko da to podnosi. Dakle, mi svi zivimo na planeti i u svemiru gde se strada, ali to stradanje ima jedan visi cilj, a to je stvaranje ljudi po Bozjem oblicju. U tom stradanju Bog je najveca zrtva, a mi treba sebi da postavimo pitanje da li smo spremni da podnesemo malo stradanja zbog visih ciljeva, s tim da nase stradanje moze da se svede na minimum, pa cak i na nulu, ako zivimo po Bozjim zapovestima. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.11.2008 09:41
|
Uros88 je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: Uros88 je napisao: El ima neki prirodan nacin da se povisi nizak pritisak? Nizak krvni pritisak nije stetan. Ako imas 90 sa 60 to je u redu. Ako se ima ispod toga, onda je to problem. Ali zdravim nacinom zivota se svaki zdravstveni problem brzo resava. 80 sa 40 je sigurno problem. El znate mozda koja bi hrana najbrze pomogla oko takvih situacija? Uzroci jako niskog pritiska moze da bude razliciti. Od ishrane preporucuje se pijenje dosta vode, zatim sok od cvekle, namirnica bogatih vitaminom C (o tome imas u knjizi "Zdrava ishrana" koju mozes da preuzmes na www.zakonizdravlj...), zatim beli luk, djumbir i dr. Bilo bi dobro da procitas o tome vise na 429. strani enciklopedije prirodnih lekova koju imas na dodnjem linku: http://www.zakoni...pedija.zip Izmenio/la Miroljub Petrovic na 01.11.2008 09:41 |
|
|
Filip A |
Odgovorio 01.11.2008 15:52
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 05.10.2008 19:51 Lokacija: Nepoznata |
Imam dva pitanja. Prvo je vezano za ovaj tekst http://www.rts.rs...D0%B5.html Tu se kaze da pravoslavni vernici danas obelezavaju Zadusnice i posecuju grobove najblizih, a katolicki vernici obelezavaju Dan svih svetih. Koje je vase misljenje o odnosu ljudi prema svojim umrlim rodjacima i prijateljima. Drugo pitanje je u vezi vase tvrdnje da je Protokole sionskih mudraca objavio licno Sotona. Na kraju te knjige stoji podatak da su svi funkcioneri u Rusiji nakon Oktobarske revolucije jevrejskog porekla, sto je u saglasnosti sa svim planovima za ovaj svet koji su izneti u Protokolima. E sada, kako komentarisete cinjenicu da je sve napisano i ostvareno, a narocito cinjenicu da se u toj knjizi kaze kako su vazna mesta u svim interesnim organima i organizacijama rezervisana samo za jevreje, a vidimo da su i sada jevreji na kljucnim mestima u svim sistemima, pocev od bankarskog sektora, pa do interesnih grupa (bilderberg, trilateralna komisija, i td.), preko politike (svi znaju da ce novi americki predsednik biti samo marioneta). |
|
|
zrix |
Odgovorio 01.11.2008 16:07
|
Član Odgovori: 82 Pristupio/la: 10.10.2008 17:09 Lokacija: Nepoznata |
U cemu je razlika izmedju povrsinskih i podzemnih kopova uglja,da li su podzemni cvrsti sedimenti ili? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.11.2008 16:17
|
Filip A je napisao: Imam dva pitanja. Prvo je vezano za ovaj tekst http://www.rts.rs...D0%B5.html Tu se kaze da pravoslavni vernici danas obelezavaju Zadusnice i posecuju grobove najblizih, a katolicki vernici obelezavaju Dan svih svetih. Koje je vase misljenje o odnosu ljudi prema svojim umrlim rodjacima i prijateljima. U gornjem tekstu ne mogu da procitam sta pise jer je izgleda pisano cirilicom. Lepo je da se rodjaci podsecaju svojih umrlih predaka, ali malo je cudno da su taj dan postavili bas na najveci sotonski praznih "Noc vestica". Drugo pitanje je u vezi vase tvrdnje da je Protokole sionskih mudraca objavio licno Sotona. Na kraju te knjige stoji podatak da su svi funkcioneri u Rusiji nakon Oktobarske revolucije jevrejskog porekla, sto je u saglasnosti sa svim planovima za ovaj svet koji su izneti u Protokolima. E sada, kako komentarisete cinjenicu da je sve napisano i ostvareno, a narocito cinjenicu da se u toj knjizi kaze kako su vazna mesta u svim interesnim organima i organizacijama rezervisana samo za jevreje, a vidimo da su i sada jevreji na kljucnim mestima u svim sistemima, pocev od bankarskog sektora, pa do interesnih grupa (bilderberg, trilateralna komisija, i td.), preko politike (svi znaju da ce novi americki predsednik biti samo marioneta). Sotona ne gleda da li je neko poreklom Srbin ili Jevrejin ili Spanac. Njemu je vazno da je osoba njegov sledbenik. Posto Sotona zna odakle mu preti najveca opasnost, on prstom upire na svoje sledbenike koji su poreklom Jevreji i kaze: "Eto vidite, Jevreji vladaju svetom." Na taj nacin on zeli da stvori mrznju prema onima preko kojih ce Bog da ga razvali u skoroj buducnosti. Dalje, masoni jevrejskog porekla nisu Jevreji, nego satanisti. Dakle, treba biti malo mudar pa shvatiti kako Sotona radi. Kada bi Jevreji zaista vladali svetom, onda bi svetski mediji o njima lepo pisali. Ali posto Sotona vlada svetom, onda imamo veliku mrznju prema svemu sto ima veze sa Jevrejima, jer Jevreji, koliko god da su se odvojili od Boga, jos uvek su ubedljivo duhovno najjaci i najsposobniji da preko njih Bog zavrsi posao na zemlji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.11.2008 16:18
|
zrix je napisao: U cemu je razlika izmedju povrsinskih i podzemnih kopova uglja,da li su podzemni cvrsti sedimenti ili? Povrsinski su na povrsini, a podzemni pod zemljom, i to je jedina razlika. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 01.11.2008 16:19
|
zrix je napisao: Da li su ovi ljudski ostaci u Pompeji zatrpani vulkanskim sedimentom fosili sada? Ko zna sta je to. Mozda je neka evolucionisticka prevara. |
|
|
zrix |
Odgovorio 01.11.2008 17:18
|
Kako su se razvile biljke posle potopa koje nemaju seme a ramnozavaju se polenom? |
|
|
ifes |
Odgovorio 01.11.2008 18:06
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 11.12.2007 00:52 Lokacija: Nepoznata |
Samo da dodam jedan link http://www.lifewi...limbs.org/ u vezi toga da nije važno kako smo rodeni, vec kako živimo. Covek je bio letos i u Beogradu i neverovatno ohrabrujuce je slušati ga. Verujem da je čovek sam sebi najveci neprijatelj, tj njegova sebičnost. |
|
|
zrix |
Odgovorio 01.11.2008 18:55
|
http://www.lifewi...limbs.org/ Gosn Miroljube ko je kriv sto se radjaju ovakvi ubogi ljudi,Isus je ovde rekao da to nije posledica greha? Jev. po Jovanu glava 9 1 I vide u prolazu čoveka slepa od rođenja. 2 I zapitaše ga njegovi učenici: ravi, ko je zgrešio, on, ili njegovi roditelji pa se slep rodio? 3 Odgovori Isus: nije zgrešio ni on ni njegovi roditelji, nego treba da se pokažu na njemu dela Božija. Izmenio/la zrix na 01.11.2008 18:56 |
|
|
nikola |
Odgovorio 01.11.2008 21:51
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Kako ste saznali da je Rava iz Jerihona Isusova Rodjaka. Dali je Rahava iz rodoslova Jevandjelja po Mateju Rava iz Jerihona |
|
|
nikola |
Odgovorio 01.11.2008 21:57
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Ahan koji je kamenovan posle ulaska u Jerihon, dali ce biti vaskrsnut na zivot vecni posto je za zivota primio za greh koji je pocinio |
|
|
MilosC |
Odgovorio 01.11.2008 23:54
|
Član Odgovori: 54 Pristupio/la: 10.07.2008 17:40 Lokacija: Srbija |
Šta predstavlja pakao koji se pominje na više mesta u Starom Zavetu, ako pakao ne postoji? Recimo u pričama Solomunovim, u petoj glavi: "5. Noge joj slaze k smrti, do pakla dopiru koraci njezini." Koja je reč upotrebljena u originalu na hebrejskom? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.11.2008 01:01
|
zrix je napisao: Kako su se razvile biljke posle potopa koje nemaju seme a ramnozavaju se polenom? Uzmi udzbenik iz fiziologije biljaka za srednju skolu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 02.11.2008 01:02
|
zrix je napisao: http://www.lifewi...limbs.org/ Gosn Miroljube ko je kriv sto se radjaju ovakvi ubogi ljudi,Isus je ovde rekao da to nije posledica greha? Jev. po Jovanu glava 9 1 I vide u prolazu čoveka slepa od rođenja. 2 I zapitaše ga njegovi učenici: ravi, ko je zgrešio, on, ili njegovi roditelji pa se slep rodio? 3 Odgovori Isus: nije zgrešio ni on ni njegovi roditelji, nego treba da se pokažu na njemu dela Božija. Na to pitanje sam odgovorio bar sto puta na ovom forumu. Dakle, procitaj od pocetka bar moje postove da bi ravnopravno mogao da se ukljucis u diskusiju. |
|
Predji na forum: |