Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
zrix je napisao:
Nije mi jasno ovo u vezi granita ,ako Dzentri kaze da su nastali veoma brzo,u enciklopedijama pise da su glavni sastojci granita kvarc,feldspat i liskun.Kvarc nastaje na visokoj temperaturi valjda,Feldspat je deo vulkanskih stena,to znaci da je granit nastao od vulkanskih stena tj.magme ali koliko brzo to ne znam?

Niko od ateistickih geologa ne zna kako je nastao granit. Oni veruju da je nastao hladjenjem usijane lave tokom dugog perioda, ali to ne mogu nikako da dokazu, dok sa druge strane imamo jasan dokaz da je granit nastao skoro trenutno.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Ako dodje do okupacije da ekumenisti sednu na Svetosavski tron, znaci li to da SPC vise ne postoji, dali moze da se dovede u vezu kada ste govorili o razrusenju hrama sa razrusenjem SPC (iz vaseg predavanja Sta kriju stene iz Jerusalima). Trenutno retko ko poziva ljude na pokajanje u galvnom iz redova SPC i svaka cast Vama, sto za sebe kazete da niste veliki kao vasi preci vojvode, neznam nikog osim vas ko se tolko bori protiv greha u narodu. Jovan Krstitelj je pozivao na pokajanje i ubili su ga, sada se nesto tako najavljuje u novinama, dali je moguce da se ovo radi i da su crkvene vlasti tolko zastranile
http://www.novina...jarha.html

Mi ne treba time da se bavimo jer na to ne mozemo da uticemo, osim nasim molitvama. Mi treba da se bavimo onim sto nam je Bog poverio, a to je veliko polje. Moje je misljenje da ce veliko zlo da nas zadesi jer je to jedini nacin da se narod probudi iz sna zablude i greha. A mozda se nikada nece ni probuditi, nego ce se samo retki pojedinci probuditi i okrenuti Bogu. To ne znam. Nadam se i verujem da ce ipak biti nesto od nase otadzbine. U veliki smo greh zagazili.

Miroljub Petrovic
nebojsaCA je napisao:
Po Vasem misljenju, da li roditelji treba da vakcinisu decu, a posto oni sami kupuju iste, da li se moze vise verovati nasim proizvodjacima u odnosu na strane? Procitao sam knjigu o vakcinama, nesto sam i sam znao, ali, postavljam pitanje- da li je dete koje ne primi vakcine, protiv raznih zaraznih i fizickih bolesti, a pod uslovom da roditelji paze na njegovu zdravu ishranu, zasticeno?

Ja smatram da deca ne treba da se vakcinisu jer za tim uopste nema potrebe. Zarazne bolesti se javljaju samo tamo gde nema higijene. Naravno da ako roditelji paze na izhranu i druge aspekte zdravlja svig deteta da je ono zasticeno od raznih bolesti. To je jedini nacin da deca budu zasticena, a ne vakcine. Vakcinacija je genocid jer su vakcine izuzetno stetne. To je praksa jasno pokazala.

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, koliko znam, kriolit nastaje hladjenjem lave i on je jednobojan, za razliku od granita koji ima bele i crne delove koji su nepomesani, a evolucionisti mesaju kriolit i granit. Da li je ovo dobro receno?

Ne pratim sta evolucionisti lupetaju.

Miroljub Petrovic
Milojko je napisao:
AZBUKA HRISCANSTVA je ciklus od 30 emisija od A do Sh.
Da li ste zainteresovani da ih ovde postavljam. Ovo je prva emisija, pa ocenite

http://video.goog...1690567156

Izvor http://www.otacmi...ga.org.yu/

Nema potrebe da postavljas. Postavicu ja sve sto mislim da treba.

Miroljub Petrovic
ALEX je napisao:
Kada izlazi vasa knjiga Osnovi Teokratije? Da li postoji u pdf formatu? Bar neka nesredjena verzija? Moze li da se dobije link?

Bice u naredna dva meseca, ako da Bog.

Miroljub Petrovic
zrix je napisao:
Kako je vase misljenje o radu Majkla Mura
http://en.wikiped...hael_Moore

Neozbiljan i destruktivan lik.

filosof26
Mislite li da iza "raskola" u SPC i pokusaja smjenjivanja Patrijarha Pavla stoji Vatikan? Ili je Patrijarh sam odlucio da se povuce?
Sto god tkas, vezuj konce za nebo...

Nemanja Glisic
Da li demoni imaju osecanja jedni prema drugima, tj. da li se vole, mrze i sl, ili sve rade mehanicki (pod Sotoninim vodjstvom)? Da li oni imaju slobodu da rade sta hoce ili su samo ispunjavaju Sotonine naloge?

Laki
Gdine Miroljube, koliko je tacno da je zivotni vek danasnjih ljudi znatno uvecan u odnosu na nase pretke, posto ja ne vidim to tako?

Miroljub Petrovic
filosof26 je napisao:
Mislite li da iza "raskola" u SPC i pokusaja smjenjivanja Patrijarha Pavla stoji Vatikan? Ili je Patrijarh sam odlucio da se povuce?

Moguce, ne znam tacno sta se radi.

Miroljub Petrovic
Nemanja Glisic je napisao:
Da li demoni imaju osecanja jedni prema drugima, tj. da li se vole, mrze i sl, ili sve rade mehanicki (pod Sotoninim vodjstvom)? Da li oni imaju slobodu da rade sta hoce ili su samo ispunjavaju Sotonine naloge?

Oni imaju osecanja, ali su im ona plemenita osecanja iscezla zbog ogrezlosti u grehu.

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, koliko je tacno da je zivotni vek danasnjih ljudi znatno uvecan u odnosu na nase pretke, posto ja ne vidim to tako?

O tome se govori vezano za odredjene periode nehigijene u brojnim narodima iz nedavne proslosti kada su ljudi masovno umirali.

gns
Da li ste ponovo počeli sa gostovanjima na tv Most ili je to samo repriziraju vaše emisije? Juče je u pre podnevnim satima bila jedna emisija.

Leonardo
Pozdrav...

Pogledao sam Vase predavanje u kojem ste se bavili kovcegom saveza kojeg je mozda sakrio prorok Jeremija... Izmedju ostalog pricali ste o svom iskustvu dok ste boravili u Izraelu. Buduci da volim putovanja, i kada je u pitanju jedno takvo posebno mesto, gde bi se moja svest susrela na jedan direktan nacin sa svim onim o cemu sam citao, gde bih mogao da dozivim "poseban osecaj" kako ste pomenuli na predavanju, da krocim poljem gde se odigrala najvaznija istorija po ljudski rod, planiram da u buducnosti posetim Izrael. Pitanje je - koja bi bila najpovoljnija varijanta za odlazak u finansijskom smislu, kakva je procedura oko vize, kakve su cene u Izraelu? Sve u svemu, koliko bi jedan student morao izdvojiti novca, za jedan boravak, od 7-10 dana?Wink

anton
Dali je neko pokušao da uništi masonsku organizaciju?Tu ne mislim na propagandno djelovanje protiv njih,već na rasturanje njihovih organizacija,uništavanje hramova,sankcije prema članovima isl.

Ako je kako da to nikome kroz toliko vremena ne polazi za rukom,pogotovo kada se zna da su uništene ili barem oslabljene druge moćne organizacije i društva(nacisti u Njemačkoj, fašisti u Italiji,staljinizam u bivšem SSSR-u)a masoni su uvijek aktivni i njihova moć ne slabi?

Dali je moguće infiltrirati se u njihove redove i iz nutra ih polako razjedati?

Miroljub Petrovic
Gns je napisao:
Da li ste ponovo počeli sa gostovanjima na tv Most ili je to samo repriziraju vaše emisije? Juče je u pre podnevnim satima bila jedna emisija.

Samo repriziraju.

Miroljub Petrovic
Leonardo je napisao:
Pozdrav...

Pogledao sam Vase predavanje u kojem ste se bavili kovcegom saveza kojeg je mozda sakrio prorok Jeremija... Izmedju ostalog pricali ste o svom iskustvu dok ste boravili u Izraelu. Buduci da volim putovanja, i kada je u pitanju jedno takvo posebno mesto, gde bi se moja svest susrela na jedan direktan nacin sa svim onim o cemu sam citao, gde bih mogao da dozivim "poseban osecaj" kako ste pomenuli na predavanju, da krocim poljem gde se odigrala najvaznija istorija po ljudski rod, planiram da u buducnosti posetim Izrael. Pitanje je - koja bi bila najpovoljnija varijanta za odlazak u finansijskom smislu, kakva je procedura oko vize, kakve su cene u Izraelu? Sve u svemu, koliko bi jedan student morao izdvojiti novca, za jedan boravak, od 7-10 dana?;)

Sve glavne stvari mogu da se obidju za 5-7 dana. Viza se lako dobija, nekada isti dan, ako nije guzva, i besplatna je. Za avio kartu i druge troskove trebalo bi oko 900-1000 evra da sve to obidjete i to da idete rent a car-om (mozda biste mogli da prodjete i sa manje para). Mogao bih da vam napravim plan mesta koja bi vredelo obici i sve ostale detalje, tako da biste lako mogli sami sve da obidjete. Nije skupo u Izraelu.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 30.10.2008 15:15

Miroljub Petrovic
anton je napisao:
Dali je neko pokušao da uništi masonsku organizaciju?Tu ne mislim na propagandno djelovanje protiv njih,već na rasturanje njihovih organizacija,uništavanje hramova,sankcije prema članovima isl.

Proganjala ih je katolicka crkva do skoro gde god je stigla. Sad su se pomirili i podelili sfere interesa, s tim da masoni prihvataju papu za gazdu.

Dali je moguće infiltrirati se u njihove redove i iz nutra ih polako razjedati?

Moguce je da se infiltrirate medju njih i da poginete. Njih je moguce pocistiti samo metodom kojom je Bog pocistio Hanansku zemlju od satanista.

Miroljub Petrovic
Dobio sam informaciju da veceras (cetvrtak) na TV Art u 20 sati gostuje beogradski rabin Isak Asijel u emisiji koju vodi Vuk Bojovic. Tema je transplantacija.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.49 sekundi!