Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Jakov
Nasao sam neki tekst na internetu o tome kako je soja veoma stetna za ishranu coveka. Sta vi mislite o tome?

Miroljub Petrovic
Mladen M je napisao:
Profesore, nasao sam jedan tekst gdje se govori o tome da su celije kancera uglavnom visoko kisjele, pa da se razlog za nastajanje kancera moze traziti i u visoko kisjelim namirnicama, a tu spadaju naravno namirnice zivotinjskog porijekla, ali sa cudjenjem nasle su se i zitarice???

To je neozbiljno. Zitarice su najmocniji anti-kancerogen.

Miroljub Petrovic
Smajo je napisao:
Što baš konj,ranije sam za ovo čuo u narodu pa me interesuje?

Zato sto je Bog tako stvorio konja da prepoznaje cistu vodu.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Kako je izgledala zemlja pre potopa, ako je bila umerena klima svuda i nije bilo mora znaci da je cela zemlja bila zelena i planinski vrhovi su bili duplo vislji kao i zivi svet.

Ko kaze da nije bilo mora? Bilo je mora ali nisu bili ovako veliki okeanski baseni.

Teorija o pangei dali je tacna kao i razmicanje ploca (kontinanata)?

Teorija o Pangei je delimicno tacna, jer je zaista postojao jedan kontinent posle Potopa, pa se 100 godina nakon Potopa razdelio kontinet u vreme Faleka (1. Mojsijeva 10,25).

Kako je stajao vodeni svod nad zemljom, u obliku prstena ili nad celom zemljom.

Ne znamo detalje.

Miroljub Petrovic
zrix je napisao:
Zbog veceg atmosferskog pritiska otrovne supstance nemaju isto dejstvo kao u normalnim uslovima,to znaci da su otrovne zmije pre potopa bile bezopasne,cemu su im sluzili tad zubi i zlezde ako nisu bili toksicni?

Zmije su bile otrovne i pre Potopa, ali verovatno ne tako otrovne kao sada.

Da li Jevreji veruju da ako se telo spali da nece moci da vaskrsne?

Mozda u to veruju neki fanatici.

Miroljub Petrovic
MilosC je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
MilosC je napisao:
Kako možemo biti sigurni da je voda sa nekog izvora ispravna za piće bez laboratorijskog testiranja?

Postoje jednostavne prirodne metode, a jedna od njih je ako konj pije tu vodu, onda je ona sigurna za coveka.

A ako nemam konja pri ruci?

Raspitaj se malo, imas na internetu bezbroj informacija o tome.

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, sta mislite o decjim emisijama "Branko Kockica", "Postar Aca", "Metla bez drske", "Zooteka" itd? Po meni, te emisije su puno kvalitetnije od danasnjih

Secam se samo emisije "Branko kockica", ove ostale ne znam. Sigurno je da su bile manje opasne, ali sve te emisije se obicno bave nekom zabavom i igranjem, a nema nikakvog ucenja korisnih stvari, tako da se deca samo uce da se zabavljaju.

Miroljub Petrovic
zrix je napisao:
Mozete li da mi objasnite kako je Hrist rodjen u septembru,i kakva je veza izmedju oca Jovana krstitelja i tog datuma?

Ko kaze da je Isus rodjen u septembru. Postoji pretpostavka da je rodjen u septembru, ali ne mozemo to da tvrdimo 100%. Znamo iz Biblije da je Jovan Krstitelj stariji od Isusa 6 meseci, a da je njegov otac Zarija bio od reda Avijina kad je sluzio u Hramu, sto znaci da je sluzivo dve sedmice u Hramu negde na leto, u junu, a nakon toga je njegova zena zacela (dakle negde u junu). To znaci da je Isus zacet u januaru, a rodjen u septembru. Tu moraju da se uvedu neke pretpostavke, a to je da je Jovan zacet odmah nakon povratka Zarije sa sluzbe, itd. Ali, logicno je da je Isus rodjen u septembru, jer tad zapocinje godina po biblijskom kalendaru (jesen je pasivni pocetak godine, a prolece aktivni pocetak).

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, koliko ste platili knjigu "Jevrejske starine"?

Platio sam je 2000 dinara (25 evra).

I sta mislite o knjizi "Kratka istorija jevrejskog naroda" od Simona Dubnova?

Jedna od najboljih knjiga koje sam procitao.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.10.2008 21:15

Miroljub Petrovic
Jakov je napisao:
Nasao sam neki tekst na internetu o tome kako je soja veoma stetna za ishranu coveka. Sta vi mislite o tome?

Daj nemojte da se salite.

zrix
Da li ce David vaskrsnuti i carevati u Jerusalimu i da li ce hram biti obnovljen pre drugog dolaska,koliko traju velike nevolje opisane u otkrovenju od 6 do 18 glave,da li je to 7 godina?

nikola
Dr. Horovic o vakcinama daje zakljucak na kraju: "ne mogu a da ne pomislim da su danasnji domovi zdravlja poput nekadasnjih koncentracionih logora i da su danasnje vakcine poput gasa."

Kada govori o SPAJALICI dali se odnosi na spasavanje i spajanje nacista i judeobankara

Miroljub Petrovic
zrix je napisao:
Da li ce David vaskrsnuti i carevati u Jerusalimu

Mislim da nece, nisam nigde u Bibliji procitao da hoce.

i da li ce hram biti obnovljen pre drugog dolaska,

Hoce.

koliko traju velike nevolje opisane u otkrovenju od 6 do 18 glave,da li je to 7 godina?

Ne znam tacno koliko ce trajati. Moguce da ce trajati 7 godina.

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Dr. Horovic o vakcinama daje zakljucak na kraju: "ne mogu a da ne pomislim da su danasnji domovi zdravlja poput nekadasnjih koncentracionih logora i da su danasnje vakcine poput gasa."

Tako je.

Kada govori o SPAJALICI dali se odnosi na spasavanje i spajanje nacista i judeobankara

Odnosi se na spasavanje nacistickih strucnjaka koji su radili za Hitlera u proizvodnji bioloskog i hemijskog oruzja.

radika
sta mislite profesore o otvaranju skole za porodicu, brak i roditeljatvo u okviru beogradske crkve svetog aleksandra nevskog

zrix
Jezekija 37:24
I sluga moj David bice im car,i svi ce imati jednog pastira,i hodice po mojim zakonima,i uredbe ce moje drzati i izvrsavati.

Ovde se kaze da ce David biti car samo ne znam u kom vremenu?

Vojvodski
Da li ste culi za Rejmonda Rojala Rajfa? Zasto se njegov sistem lecenja putem frekvencija niskog inteziteta ne primenjuje u svetu(osim Moskve i Atine),zasto je ta jcovek bace nu zaborav? Zasto studenti medicine ne uce ko je bio Oto Waburg?(dobitnik dve nobelove nagrade za medicinu) Zasto su Rokfeler i Karneg platili ministarstvu obrazovanja da se iz udzbenika izbaci lecenje prirodnim putem, a umesto njega stavi lecenje hemijskim(neorganskim) lekovima.Puno pozdrava

simke
Najvise u ovoj celoj prici oko teologije i vere me sablaznjavaju, deklarativni hriscani , i pojedini neodgovorni iz crkve. I verujem da i ostale ljude odbijaju da uopste udju i saznaju nesto o Bogu.
Covek ne zna gde mu preti opasnost,i kome moze verovati.
Sta kazete za Voltera Fajta(il kako se vec zove) koji je imao ovde neka predavanja kod nas. ?
Ima velike optuzbe na katolicku crkvu i sta se radi u njoj.
Boze pomozi.

zrix
Sta mislite o ovom videu

http://www.youtub...wLY_HRt-AM

Laki
Gdine Miroljube, da li Vas je zvao neki novinar sa drzavne televizije da napravite emisije o Stvaranju, Bogu? Ili njih zanima samo EU?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.56 sekundi!