Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Stefan
Palo mi je napamet jos jedno pitanje dok sam postavljao ovo iznad, kada se covek iskreno pokaje za svoje grehe i kada se pomoli i zamoli Boga da mu Bog oprosti, siguran sam da to Bog i ucini, ako Bog oprosti grehe i ako mu izleci dusu ako mogu tako da se izrazim, da li Bog uz pomoc molitve zeli da izleci i bolesno telo, uz pretpostavku da ce takva osoba nadalje da zivi duhovno i fizicki zdravo!?

Miroljub Petrovic
Priblizava se sotonski praznik "Noc vestica" i u Srbiji:

http://www.alo.co...u_do_skole
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 13.10.2008 07:22

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
Danas su sela bez pastira a ti ljudi mogu cesto da budu radni vredni ali bez poznavanja Svetog Pisma. Najgrdje je prost covek a lukav, sto je cesto slucaj u komunistickim selima gde se Bog psuje, kolko god da je lepa priroda mesto zaudara na ljude,

Gresis. Najgrdje je skolovan covek, a lukav. Prosto covek ne ume da napravi tako veliku stetu kao obrazovan covek, i ako pogledas istoriju najvece stetocine nisu bili prosti ljudi sa sela, vec "skolovani" kriminalci. A to sto neki Boga psuju, to se radi od posle Drugog svetskog rata od kada je ateizam uspostavljen kao zvanicna ideologija.

Dali je Bog prisutan u svakoj postenoj dusi koja se brani od zla

Naravno.

Miroljub Petrovic
Gns je napisao:
Zašto se stalno i preko svih medija nameće teza kako je Evropa poltron Amerike,kako je nesposobna da vodi sopstvenu spoljnu politiku,da donosi odluke itd...Čitajući ovaj forum došao sam do drugačijeg zaključka. Da li je prikazivanje amerike kao svetskog policajca br 1 samo zamazivanje očiju,po principu " drž te lopova" dok se pravi krivac krije na drugoj strani ?

Otprilike je tako. Amerika jeste svetski policajac br 1, ali postoji neko ko je sef policije i ko izdaje naredjenja policajcu sta da radi.

Miroljub Petrovic
Stefan je napisao:
Imam jedno pitanje, mom bratu od nedavno zuji u usima, mislio je da ce vremenom prestati ali od toga nista, sobzirom da znam da se vi bavite i medicinom zeleo sam da vas pitam za savet sta da radi!? bio je kod usnog, mada oni nisu mogli mnogo da mu pomognu jer svi nalazi su bili ok, jedinu pomoc koju su mogli da mu pruze jeste ta sto su mu prepisali da pije kompleks vitamina i to je to, mozda ovo pitanje nema mnogo veze sa delom medicine koju vi izucavate, ali ubedjen sam da vi mozda mozete i mnogo vise da pomognete.

Hvala

Moguce je da igra neke destruktivne kompjuterske igrice ili slusa hevi metal muziku pa su ga opseli demoni. Treba da se skida sa svakog satanizma i da pocne zdravo i duhovno da zivi. Oko ovakvih stvari mozete da me kontaktirate na privatnu poruku ili e-mail

Miroljub Petrovic
Stefan je napisao:
Palo mi je napamet jos jedno pitanje dok sam postavljao ovo iznad, kada se covek iskreno pokaje za svoje grehe i kada se pomoli i zamoli Boga da mu Bog oprosti, siguran sam da to Bog i ucini, ako Bog oprosti grehe i ako mu izleci dusu ako mogu tako da se izrazim, da li Bog uz pomoc molitve zeli da izleci i bolesno telo, uz pretpostavku da ce takva osoba nadalje da zivi duhovno i fizicki zdravo!?

Tako je.

nesogajic
Miroljube kada je po vasem misljenju najbolje da se covjek krsti kada bude odrastao i svjestan svoje zadjednice sa Bogom?
Neki teolozi imaju teoriju kako se ljudi radjaju gresni i da ih treba krstiti odmah po rodjenju (jer bi mogla djeca da umru a nisu krstena)
Da li to ima smisla?
Neso

zrix
Miroljub Petrovic je napisao:
Alen P je napisao:
Gledao sam istragu o 11.9. Spreman sam prihvatiti teoriju zavjere ali me zanima koliko moraju ljudi biti pokvareni, zli da daju zeleno svjetlo za takve stvari. Da li je cilj 11.9. bio da se u potpunosti zamrze arapi-muslimani? Zašto?

Niko ne mrzi Arape, vec se mrze oni koji stoje na putu mafiji. Cilj 11.9. je bio da se pred naivnim narodom dobije povod za napad na Avganistan (koji je glavi svetski proizvodjac droge) i na Irak (koji je jedan od vodecih proizvodjaca nafte). Ocigledno je da su se neke strukture u Avganistanu i Iraku pobunile protiv americkih mafijasa, a mozda se i nisu pobunile, nego je ovima trebao povod da ljudima skrecu paznju sa svakodnevnih problema (ekonomija itd), da uvode rigoroznije zakone i da uzmu pare za sebe od vojne intervencije.

To mi nije jasno oni obore 2 kule i pentagon ubiju 2000 ljudi a amerikanci odu u Irak i ubiju 150 000 ljudi,pa non stop se prica o americkim zrtvama niko ne govori o ovim drugim?
Izmenio/la zrix na 13.10.2008 10:58

Miroljub Petrovic
nesogajic je napisao:
Miroljube kada je po vasem misljenju najbolje da se covjek krsti kada bude odrastao i svjestan svoje zadjednice sa Bogom?
Neki teolozi imaju teoriju kako se ljudi radjaju gresni i da ih treba krstiti odmah po rodjenju (jer bi mogla djeca da umru a nisu krstena)
Da li to ima smisla?

To su periferne stvari. To svako treba da radi po svojoj savesti. Kada se covek upozna sa centralnim teoloskim pitanjima, onda ce razumeti i ova periferna.

Miroljub Petrovic
zrix je napisao:
To mi nije jasno oni obore 2 kule i pentagon ubiju 2000 ljudi a amerikanci odu u Irak i ubiju 150 000 ljudi,pa non stop se prica o americkim zrtvama niko ne govori o ovim drugim?

Prica onaj ko kontrolise medije. A vi kao da ne znate u kakvom svetu zivimo.

zz4
Sokole đe si?
Oćemo li da se pomirimo pa da dođem da te čuvam sad oko ovog vještičjeg praznika da mi te ko ne otme ne daj Bože?
I da te pitam ponešto na forum ali da ne skačeš kao da si na ekser sjeo.

Stefan Djuric
Stefan je napisao:
Imam jedno pitanje, mom bratu od nedavno zuji u usima, mislio je da ce vremenom prestati ali od toga nista, sobzirom da znam da se vi bavite i medicinom zeleo sam da vas pitam za savet sta da radi!? bio je kod usnog, mada oni nisu mogli mnogo da mu pomognu jer svi nalazi su bili ok, jedinu pomoc koju su mogli da mu pruze jeste ta sto su mu prepisali da pije kompleks vitamina i to je to, mozda ovo pitanje nema mnogo veze sa delom medicine koju vi izucavate, ali ubedjen sam da vi mozda mozete i mnogo vise da pomognete.

Hvala

Moguce je da igra neke destruktivne kompjuterske igrice ili slusa hevi metal muziku pa su ga opseli demoni. Treba da se skida sa svakog satanizma i da pocne zdravo i duhovno da zivi. Oko ovakvih stvari mozete da me kontaktirate na privatnu poruku ili e-mail

Sada je u mojoj generaciji popularna video igra "Diablo II:The Lord of Destruction",u kojoj su glavni zli bosovi Mefisto,Diablo,Bal...

Laki
Gdine Miroljube, da li rani rukopisi Jevandjelja po Marku sadrze stihove 16,9-20, posto te stihove citiraju prvi crkveni oci?

Boki
Igricu Diablo II sam igrao kad sam isao u srednju skolu, a posto sam kroz nju najbolje doziveo scene Otkrivenja, koristio sam je za snimanje emisije "Promena karaktera". Scene iz 3d animacija su mi posluzile za opise zla i uzasa Satane.

U igrici Diablo II detaljno se opisuje koliko je zlo opasno i podmuklo, koliko je Satana mocan kada zagospodari covekom, koje su Satanine namere sa covecanstvom. Kroz animacije i pricu, covek moze da iskusi kako bi mogao da izgleda Nebeski rat Sudnjeg dana, izmedju andjela i demona, Sotone... Glavni lik je vitez koji se zajedno sa jednim andjelom suprostavlja Satani.

Miroljub Petrovic
zz4 je napisao:
Sokole đe si?
Oćemo li da se pomirimo pa da dođem da te čuvam sad oko ovog vještičjeg praznika da mi te ko ne otme ne daj Bože?
I da te pitam ponešto na forum ali da ne skačeš kao da si na ekser sjeo.

Teska si avetinja. Dzabe ti je sto imas nekih pozitivnih osobina kad si Cetinjanin - buzdovan. Ta bolest se tesko leci. Ako te nesto interesuje javi se na privatnu poruku ili e-mail. Ovde cu da te brisem.

Miroljub Petrovic
alexandar je napisao:
Evo da vidite sta je ciniti bratskoj Rusiji.
Ovo je samo prvi deo...

Sledeci put kad objavis nesto ovako glupo bices potpuno izbrisan.

Miroljub Petrovic
Stefan Djuric je napisao:
Sada je u mojoj generaciji popularna video igra "Diablo II:The Lord of Destruction",u kojoj su glavni zli bosovi Mefisto,Diablo,Bal...

Vidis da sve znas.

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, da li rani rukopisi Jevandjelja po Marku sadrze stihove 16,9-20, posto te stihove citiraju prvi crkveni oci?

Nisam prucavao.

Stefan Djuric
Stefan Djuric je napisao:

Vidis da sve znas.

U kom smislu sve znam?

zrix
Sta simbolizuju onih 10 glava i 10 rogova u otkrovenju?

Da li mislite da je ovaj ekonomski krah izazvan od strane Boga ili ljudi?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.49 sekundi!