pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.10.2008 13:36
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
mastermind_x je napisao: vidim da se priča o katolicima,... Ne prica se o katolicima, vec o mafijasima koji sebe nazivaju katolicima. Katolici su posteni i moralni ljudi koji zive po Bozjim zapovestima, a ovi drugi su papisti ili sledbenici najvecih monstruma i ubica. |
|
|
RobertC |
Odgovorio 03.10.2008 13:36
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 02.10.2008 14:04 Lokacija: Nepoznata |
Ti citati su sami po sebi pitanje, tj kako je Isus JHVH kad se ovo odnosi na njega. 110 Psalam. Davidov. Riječ Jahvina Gospodinu mojemu: "Sjedi mi zdesna dok ne položim dušmane za podnožje tvojim nogama! |
|
|
tovel |
Odgovorio 03.10.2008 14:41
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
U onom tekstu sa sajta "Vijesti" kaze se "u novoj nezavisnoj balkanskoj državi". Treba li mi da kao narod i kao drzava imamo bilo kakve odnose sa dojucerasnjom toboznjom bracom crnogorcima ali i sa navodnom bracom iz zemalja bivse SFRJ prvenstveno Hrvatima i Slovencima,naime neki su takodje bili i udarna pesnica Vatikana? Vode se takodje u crnogorskom parlamentu zestoke rasprave i vrsi veliki pritisak oko priznanja nezavisnoti KiM od strane crnogorskih vlasti. Na forumu je vec bilo nekih pitanja koja su se ticala dnevne politike. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.10.2008 20:17
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
RobertC je napisao: Ti citati su sami po sebi pitanje, tj kako je Isus JHVH kad se ovo odnosi na njega. 110 Psalam. Davidov. Riječ Jahvina Gospodinu mojemu: "Sjedi mi zdesna dok ne položim dušmane za podnožje tvojim nogama! Ovde Otac kaze Sinu, a iz konteksta Biblije vidimo da Otac stvara i radi kroz Sina, u zajednici sa Svetim Duhom. Iz tekstova se jasno vidi da se JHVH koristi i za oca i za sina. Pogledajte unistenje Sodoma i Gomora i videcete da se tamo kaze: "Pusti JHVH od JHVH kisu od sumpora i ognja na Sodom i Gomor." Imam jos puno takvih tekstova. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.10.2008 20:22
|
tovel je napisao: U onom tekstu sa sajta "Vijesti" kaze se "u novoj nezavisnoj balkanskoj državi". Treba li mi da kao narod i kao drzava imamo bilo kakve odnose sa dojucerasnjom toboznjom bracom crnogorcima ali i sa navodnom bracom iz zemalja bivse SFRJ prvenstveno Hrvatima i Slovencima,naime neki su takodje bili i udarna pesnica Vatikana? Vode se takodje u crnogorskom parlamentu zestoke rasprave i vrsi veliki pritisak oko priznanja nezavisnoti KiM od strane crnogorskih vlasti. Na forumu je vec bilo nekih pitanja koja su se ticala dnevne politike. Jedno je narod, a drugo su mafijasi koji vladaju naivnim i zaglupljenim narodom. U svakom narodu ima dobrih i losih ljudi. Ako preovladaju losi, onda se uspostavlja losa vlast. Mislim da mi treba da imamo dobre odnose sa svim dobrim ljudima, a sta rade politicari, time ce Bog da se bavi. Mi se bavimo politikom tako sto moralno zivimo i svojim zivotom ukazujemo drugima kako bi trebali da zive. Ako dodje do pokajanja, pa se narod okrene Bogu, onda lako dolazi do oslobadjanja od okupacije. Danas mozemo da vidimo da se americka i evropska potrosacka i destruktivna ekonomija raspadaju kao kula od karata. Uskoro ce taj talas zestoko da zahvati i nase krajeve, a onda cemo da vidimo da li ce ovi kriminalci uspeti da i dalje zamajavaju narod sa mantrom "Idemo u Evropu, u Evropi je spas". I najgluplji u narodu ce uskoro videti da je Evropa jedna velika laz i crna pogibija, a onda je sve moguce, narocito kod nas, jer nas narod nije toliko zaglupljen kao narodi na Zapadu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.10.2008 20:42
|
zemuntrio je napisao: Gosn. Miroljube,kako pomoci nekom bliskom ko je verovatno zaposednut nekom zlom silom,(vi kazete demonom),misli lose,radi lose stvari,ima materijalnog a naravno nikad zadovoljan,mnogi normalni ljudi zavise od njegovih poteza,hoce da se odrekne svoje slave i nece da je slavi vise,hoce da se odrekne dece i svega ostalog sto je normalno i zdravo,u crkvu ni da pridje jer mu je napunjena glava glupostima? I naravno iza njega postoji jos neko,onaj centar-manipulator...postoji li ista sto se moze uciniti,neka molitva,savet? Mozes jedino da moralno zivis i da se molis za njega, a ako te nesto pita da mu kazes. Trend destrukcije je zahvatio celu planetu i najvise sto mozemo da uradimo jeste ono sto sam ti gore rekao. |
|
|
zemuntrio |
Odgovorio 03.10.2008 21:04
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 03.07.2008 15:19 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: zemuntrio je napisao: Gosn. Miroljube,kako pomoci nekom bliskom ko je verovatno zaposednut nekom zlom silom,(vi kazete demonom),misli lose,radi lose stvari,ima materijalnog a naravno nikad zadovoljan,mnogi normalni ljudi zavise od njegovih poteza,hoce da se odrekne svoje slave i nece da je slavi vise,hoce da se odrekne dece i svega ostalog sto je normalno i zdravo,u crkvu ni da pridje jer mu je napunjena glava glupostima? I naravno iza njega postoji jos neko,onaj centar-manipulator...postoji li ista sto se moze uciniti,neka molitva,savet? Mozes jedino da moralno zivis i da se molis za njega, a ako te nesto pita da mu kazes. Trend destrukcije je zahvatio celu planetu i najvise sto mozemo da uradimo jeste ono sto sam ti gore rekao. Hvala Vam na brzom odgovoru,i u pravu ste to je jedino sto mogu da uradim,jer sve drugo koliko god blago bilo smatra pogresnim i napadom na licnost..Puff bice valjda pomaka.. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.10.2008 21:42
|
RobertC je napisao: Postanak 19:24 samo govori da je JHVH "pustio kisu od sumpora i ognja na Sodom i Gomor od JHVH" Ne govori o dvije osobe nego je način izražavanja. E blago tebi. Ako jasan tekst naopako tumacis kao "nacin izrazavanja", onda i stvaranje za 6 dana mozes da tumacis kao stvaranje za 6 milijardi godina i da ti to bude "nacin izrazavanja". Na donjem linku imas objasnjeno pitanje Trojstva. Ako ti jasni biblijski tekstovi nisu dovoljni, stvarno ne mogu da ti pomognem. Evo linka: http://www.cps.or...ojstvo.zip |
|
|
Laki |
Odgovorio 03.10.2008 23:16
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gdine Miroljube, da li se slazete da ljudska istorija predstavlja rat coveka protiv Tvorca, a Tvorac se zrtvuje da spasi coveka (svoje dete) od greha i da ga uvede u vecni zivot? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 03.10.2008 23:24
|
Laki je napisao: Gdine Miroljube, da li se slazete da ljudska istorija predstavlja rat coveka protiv Tvorca, a Tvorac se zrtvuje da spasi coveka (svoje dete) od greha i da ga uvede u vecni zivot? Moze tako da se kaze. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.10.2008 02:39
|
Orion je napisao: Moje pitanje glasi....kad dodje "strasni sud" da li ce duse ljudi koji su lose cinili u zivotu otici u pakao ili ce njihove duse naprosto nestati....Sta o tome govori Biblija.... Nadam se da sam dobro formulisao pitanje Mislim da se nigde u Bibliji ne spominje termin "strasni sud", ali razumem na sta mislite. Nepokajani ce biti unisteni ognjem i to unistenje se zove "pakao". Dakle, oni nece biti vecno muceni, vec jednostavno unisteni za vecnost. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.10.2008 02:52
|
Evo jedne korisne informacije o tome koliko je nosenje cipela sa stiklom stetno za stopala i kicmeni stub: http://www.glassr...tikle.html |
|
|
Mladen M |
Odgovorio 04.10.2008 12:21
|
Član Odgovori: 122 Pristupio/la: 10.07.2008 16:35 Lokacija: Nepoznata |
Eo su se profesore izgleda nasi medicinari malo osvijestili pa pisu nesto i protiv teorije evolucije, ako je zaista tako, ja to pozdravljam! http://www.medici...uke05.html U vezi onog sto sam vas pitao o kreacionizmu u pravoslavlju evo sa istog sajta, nadam se da ce biti interesantno i od koristi ostalima. http://www.medici...drzaj.html Izmenio/la Mladen M na 04.10.2008 13:13 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.10.2008 14:05
|
SvetlostVostoka je napisao: Pomoz Bog, Pre svega, zelim da se zahvalim Miroljubu Petrovicu na sadrzajima koje je objavio na internetu i da mu odam priznanje za njegov rad. U poslednje vreme se bavim Vedama i zeleo bih da postavim pitanje u vezi sa njima. Da li ste, Miroljube, imali prilike da citate Vede i o Vedama? Vede su jedna od mnogobrojnih okultistickih knjiga. Ne preporucujem da to citate. |
|
|
milos_va |
Odgovorio 04.10.2008 15:31
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 20.08.2008 10:38 Lokacija: Valjevo |
Kako objašnjavaš grupisanje rasa po izgledu kože i lobanje: vidimo da su kosooki na istoku , crnci u Africi i oko ekvatora u okeaniji, indijanci u obe Amerike ( pre dolaska belaca)? Da li je posredi bilo socijalno odvajanje pre rastavljanja kontinenata- sadašnje četvrti u velikim gradovima? I zašto se u svim emisijama koje se bave nastankom sveta Noje prikazuje kao belac i svi oko njega kao belci? |
|
|
Orion |
Odgovorio 04.10.2008 16:26
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 25.09.2008 21:31 Lokacija: Nepoznata |
Gospodine Petrovicu interesuje me da li ste ikada culi za Erica Levija i sta mislite o njegovim pjesmama...Kakvu one simboliku imaju..Ako niste culi molim vas pogledajte http://www.youtub...re=related Da li u tom spotu ima sektaskih elemenata ili ja grijesim. |
|
|
ilija |
Odgovorio 04.10.2008 17:54
|
Član Odgovori: 9 Pristupio/la: 12.06.2008 22:04 Lokacija: Nepoznata |
Profesore, interesuje me da li se u Beogradu moze naci Biblija na hebrejskom? Recimo u nekoj knjizari?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 04.10.2008 21:39 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.10.2008 21:29
|
milos_va je napisao: Kako objašnjavaš grupisanje rasa po izgledu kože i lobanje: vidimo da su kosooki na istoku , crnci u Africi i oko ekvatora u okeaniji, indijanci u obe Amerike ( pre dolaska belaca)? Da li je posredi bilo socijalno odvajanje pre rastavljanja kontinenata- sadašnje četvrti u velikim gradovima? Nekada nije bilo velikih migracija ljudi pa je bilo lakse "grupisanje" slicnih gena ma jednom lokalitetu, a izgled ljudi je predstavljen delovanjem gena i okoline. I zašto se u svim emisijama koje se bave nastankom sveta Noje prikazuje kao belac i svi oko njega kao belci? Nije je bio srednji tip, dakle nesto kao Arapi. |
|
|
milos_va |
Odgovorio 04.10.2008 21:33
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 20.08.2008 10:38 Lokacija: Valjevo |
Miroljub Petrovic je napisao: [a izgled ljudi je predstavljen delovanjem gena i okoline. Na koji način je okolina mogla da utiče na žutu rasu i na njihove očne duplje? Crnci - puno sunca, belci- mala izloženost suncu. A indijanci- crvena koža? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 04.10.2008 21:33
|
Orion je napisao: Gospodine Petrovicu interesuje me da li ste ikada culi za Erica Levija i sta mislite o njegovim pjesmama...Kakvu one simboliku imaju..Ako niste culi molim vas pogledajte http://www.youtub...re=related Da li u tom spotu ima sektaskih elemenata ili ja grijesim. Imas u spotu polugolu devojku koja se prenemaze, i sta da ti onda kazem? |
|
Predji na forum: |