Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Perazdera je napisao:
Sta je tacno crni caj? Od koje biljke se on pravi?

Postoje razne vrste crnog caja od raznih biljaka. Imas o tome na internetu. Ono sto je zajednicko za njih jeste da sadrze supstancu tein koja je slicna kofeinu i vrlo je stetna.

Miroljub Petrovic
wlayko je napisao:
U Mateju 27:52.53 pise: I grobovi se otvorise i ustase mnoga tela svetih koji su pomrli. I izasavsi iz grobova po vaskrsenju njegovom udjose u sveti grad i pokazase se mnogima. Interesuje me ko je vaskrsao da li su medju njima Avram, Isak, Jakov ...

Nemamo izvestaj ko je tacno vaskrsao.

Miroljub Petrovic
mastermind_x je napisao:
pozdrav

Prijatelju Pertoviću zanima me vaše mišljenje o reinkarnaciji? ja osobno mislim da je to učenje proizvod ljudskog umovanja i krivi nauk, a vi?

Reinkarnacija nije proizvod ljudskog nego Sotoninog umovanja, jedna od mnogih varijacija verovanja u laznu nauku o besmrtnosti duse.

Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
Koliko su zdrave Alge,Soja sos,Maslinovo ulje ?

Alge nisu stetne, posto su biljke, jedino sto su iz prljavih mora. Soja sos nije los ako ga sam pravis, iako je i to visoko preradjena hrana, a maslinovo ulje je koncentrisana masnoca koja nije losa po malo da se koristi (u salati ili kada podmazujes pleh).

Mladen M
Definitivno projekat u CERN-u je nesto veliko i podmuklo, i pored te knjige Andjeli i demoni, takav ubrzivac cestica se pojavljuje jos u filmu Terminator 3 iz 2003 godine, inace manje vise znamo da se govori o jednom vidjenju Sudnjeg Dana.

Culi smo da je projekat obustavljen, sto mislite jel se radi o malom ili velikom problemu, da nisu 'nesto' vec otkrili pa su se prepali i batalili sa zezancijom?

filosof26
Profesore, kakvo je vase misljenje o kremaciji? Ovih dna u Grckoj se podigla prilicna prasina oko toga. Grcka crkva tvrdi da to moze da skodi vaskrsenju mrtvih. Ja licno ne vidim u tome nista lose. Radije bih da me jednog dana vjetar raznese na sve strane nego da trunem sa crvima. A te primjedbe da steti vaskrsenju... Mislim da za Tvorca ponovno stvaranje tijela i nije bas neki problem.
Sto god tkas, vezuj konce za nebo...

Dino
Miroljube, koliko je štetno pržiti hranu u maslinovu ulju?
"Ako netko hoće da se hvali, neka se hvali time što Mene poznaje."

Laki
Gdine Miroljube, da li postoje knjige Wildera-Smita prevedene na nas jezik?

bokiva
2012 godina je po kalendaru Maja godina kad ce nastupiti smak sveta,a i sam si govorio u jednom predavanju da su oni imali savrseni sistem za izracunavanje iz matematike,new age propagira da ce se desiti isto nesto te godine sta ti mislis o tome?
"Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce".

Stegonosa
Da li mozes reci nesto o lecenju narkomanije,ima li po tvom misljenju nade za one koji su pali na ovaj nacin? Sta da uradi zavisnik koji zeli da prekine da robuje demonu droge?
Da li mi mozes reci nesto o samanskom ritualu hodanja po vatri,cuo sam da se na taj nacin navodno isteruju neciste sile! Hvala!

Miroljub Petrovic
Uros88 je napisao:
Kada cete drzati neka predavanja u beogradu?

Ne znam. Javicu ako bude neko predavanje.

Miroljub Petrovic
Zzulufar je napisao:
Rekoše ovi iz Splendida da je Madona jela raštanj a ona košer hrana oko koje se Isak mučio je ostala u frižider pa mu reci da to ponese da se ne šteti.

E pravi si zulufar. Bolje da bijes nego da pricas. Ti i tvoje "proverene" informacije i pametni zakljucci.

A kad smo več kod hrane, šta ti misliš jesu li pečurke za ljudsku ishranu ili ne?

Nigde u Bibliji nisu zabranjene, iako pecurke nisu biljke, vec saprofitski organizmi koji zive na uginulim ostacima. Ja ih izbegavam.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 28.09.2008 07:17

Miroljub Petrovic
Mladen M je napisao:
Definitivno projekat u CERN-u je nesto veliko i podmuklo, i pored te knjige Andjeli i demoni, takav ubrzivac cestica se pojavljuje jos u filmu Terminator 3 iz 2003 godine, inace manje vise znamo da se govori o jednom vidjenju Sudnjeg Dana.

Culi smo da je projekat obustavljen, sto mislite jel se radi o malom ili velikom problemu, da nisu 'nesto' vec otkrili pa su se prepali i batalili sa zezancijom?

U pitanju je verovatno neka njihova mucka, ali ne treba time da se bavimo, vec onim sto je vezano za Boga i prave stvari.

Miroljub Petrovic
filosof26 je napisao:
Profesore, kakvo je vase misljenje o kremaciji? Ovih dna u Grckoj se podigla prilicna prasina oko toga. Grcka crkva tvrdi da to moze da skodi vaskrsenju mrtvih. Ja licno ne vidim u tome nista lose. Radije bih da me jednog dana vjetar raznese na sve strane nego da trunem sa crvima. A te primjedbe da steti vaskrsenju... Mislim da za Tvorca ponovno stvaranje tijela i nije bas neki problem.

Nisam cuo za tu vest. U Bibliji su bili spaljivani lesevi kriminalaca na smetilistu van grada, jer je bilo zabranjeno da se sahranjuju sa postenim ljudima. A to vezano za vaskrsenje je besmisleno. Kao da Bog zavisi od materije... Ono sto mi jesmo jeste nas duhovni aspekt. Fizicki aspekt je manifestacija duhovnog, plus genetika koju smo nasledili.

Miroljub Petrovic
Dino je napisao:
Miroljube, koliko je štetno pržiti hranu u maslinovu ulju?

Przenjem se unistava veliki deo hranljivih sastojaka, ali ako neko voli malo da isprzi hranu onda je najbolje u maslinovom hladno cedjenom ulju.

Miroljub Petrovic
Laki je napisao:
Gdine Miroljube, da li postoje knjige Wildera-Smita prevedene na nas jezik?

Mislim da postoji na hrvatskom jeziku jedna ili dve njegove knjige, ali da li postoje u prodaji to treba proveriti preko interneta.

Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
2012 godina je po kalendaru Maja godina kad ce nastupiti smak sveta,a i sam si govorio u jednom predavanju da su oni imali savrseni sistem za izracunavanje iz matematike,new age propagira da ce se desiti isto nesto te godine sta ti mislis o tome?

Jedno je slozeni matematicki aparat, a drugo su prorocanstva o kraju sveta. Teologija i prorocanstva Maja su klasican okultizam i besmislica.

Miroljub Petrovic
Stegonosa je napisao:
Da li mozes reci nesto o lecenju narkomanije,ima li po tvom misljenju nade za one koji su pali na ovaj nacin? Sta da uradi zavisnik koji zeli da prekine da robuje demonu droge?

Naravno da covek moze da se skine sa droge, ali za to je potreban jak karakter, a cesto i necija pomoc. Postoji pored Novog Sada, na jednom salasu kod mesta Cenej, sanatorijum za lecenje narkomana koji vode ljudi iz crkve. To je dobro mesto za one koji ne mogu sami da pobede tu posast, ili manastir Crna Reka blizu granice sa Kosovom.

Da li mi mozes reci nesto o samanskom ritualu hodanja po vatri,cuo sam da se na taj nacin navodno isteruju neciste sile!

Snimio sam jednu emisiju sa covekom koji je hodao preko vatre u okolini Novog Sada. U pitanju je delovanje demona koje omogucava onome ko priziva demone da se ne opece. Imas emisiju o tome na Radiju Svetigori (u odeljku Emisije>Dokaz stvaranja).

bokiva
Koja je ovo godina po Jevrejskom kalendaru ako ne gledas rabinski?

bokiva
Miroljube kada ces Dr Branislavu Mihajlovicu dozvoliti da odgovara na forumu?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.49 sekundi!