pocetak foruma
|
|
Petar |
Odgovorio 09.03.2008 21:31
|
Član Odgovori: 267 Pristupio/la: 24.02.2008 16:36 Lokacija: Nepoznata |
Evo, juce je valjda bila sahrana onog malteskog viteza...isla je crnogorska delegacija. Danas se vec otima crkvena imovina u cg? Zanima me kakva je veza Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) i Vatikana? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.03.2008 21:47
|
Super Administrator Odgovori: 22606 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
nikola je napisao: interesuje me kamen koji puca u vatri, koji minerali izazivanu pucanje, ukoliko je zemlja, dali se sa njom moze praviti ognjishte (malo je pitanje nebulozno) Nisam to proucavao. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.03.2008 21:50
|
Super Administrator Odgovori: 22606 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Petar je napisao: Zasto Hrist kaze "oprosti im, ne znaju sta cine?" Mozda zato sto jos ima sanse da se promene? Tako je. Sta mislite o vojsci? Redovno ili civilno? Posto smo pod okupacijom, pitanje je ciju vojsku bi sluzili. Tesko pitanje. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 09.03.2008 21:50
|
Petar je napisao: Evo, juce je valjda bila sahrana onog malteskog viteza...isla je crnogorska delegacija. Danas se vec otima crkvena imovina u cg? Zanima me kakva je veza Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) i Vatikana? Najbliza moguca. |
|
|
Petar |
Odgovorio 09.03.2008 21:52
|
Član Odgovori: 267 Pristupio/la: 24.02.2008 16:36 Lokacija: Nepoznata |
Ja moram u vojsku, bolje u redovnu...mozda cemo se osloboditi okupacije pa ce nam trebati armija! |
|
|
stivstivo |
Odgovorio 09.03.2008 22:35
|
Član Odgovori: 44 Pristupio/la: 14.02.2008 00:34 Lokacija: Nepoznata |
Stvarno profesore, bruka, plastanica za vas je plastika. Pitajte sta je plastanica nekog. |
|
|
ALEX |
Odgovorio 09.03.2008 23:16
|
Član Odgovori: 104 Pristupio/la: 24.02.2008 16:24 Lokacija: Republika Srpska, Banja Luka |
Jos me zanima vase misljenje o cuvenoj Plastanici iz Torina, za koju mnogi naucnici tvrde da zaista predstavlja Hristov lik, tj da je autenticna, sta mislite? IZ TORINA, TAMO JE PAPA GLAVNI... JA SAM SIGURAN DA TO NEMA NIKAKVE VEZE SA HRISTOM!!! NEZNAM O KAKVOJ SE PLASTICI RADI AL SAM SIGURAN DA JE NEKA PAGANSKA MASTARIJA, ISTO KO GOSPA U MEDJUGORJU... MIROLJUBE, STA MISLITE O TOME, O TOME STO SE "GOSPA" "JAVLJA" NA RAZNIM MJESTIMA PO HRVATSKOJ? DA LI STE GLEDALI FILM "PORUKE S NEBA", U KOJEM SE O TOME GOVORI? TA "GOSPA" KOJA SE TAMO JAVLJA IMA SATANSKE IZJAVE I ZESTOKO HULI NA BOGA (BAR SAM TAKO VIDIO U TOM FILMU)... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2008 08:16
|
milos je napisao: Ha Ha Ha, dal da placem ili da se smejem. Za vas je plastanica isusa hrista plastika, Ha Ha Ha. Ja se stvarno ne razumem u novokomponovane pagansko-hriscanske egzibicije - plastanica, kabanica, ... Mozda je Isus imao crni pojas iz karatea pa su ga pronasli i cuvaju ga u Vatikanu. Izvinjavam se, ali stvarno nisam upucen. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2008 08:22
|
ALEX je napisao: MIROLJUBE, STA MISLITE O TOME, O TOME STO SE "GOSPA" "JAVLJA" NA RAZNIM MJESTIMA PO HRVATSKOJ? DA LI STE GLEDALI FILM "PORUKE S NEBA", U KOJEM SE O TOME GOVORI? TA "GOSPA" KOJA SE TAMO JAVLJA IMA SATANSKE IZJAVE I ZESTOKO HULI NA BOGA (BAR SAM TAKO VIDIO U TOM FILMU)... Nije los film. Mozda ga uskoro okacimo na internet. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2008 10:17
|
stivstivo je napisao: Stvarno profesore, bruka, plastanica za vas je plastika. Pitajte sta je plastanica nekog. Izvini prijatelju, ja se stvarno u to ne razumem. Ja se bavim naucnom odbranom Biblije, a ako sam te sablaznio sa plastikom, oprosti. Stvarno je ispalo komicno. Sad ce oni sa "serujem.org" da me optuze da sam tvrdio da je Isus radio plasticne operacije. A sto se bruke tice, bruka je ne poznavati Boga i Njegovu Rec, a te plastanice i kabanice je Sotona izmislio da ljude odvoji od Boga. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 10.03.2008 10:18 |
|
|
Konstantin |
Odgovorio 10.03.2008 14:49
|
Član Odgovori: 81 Pristupio/la: 16.02.2008 20:38 Lokacija: Nepoznata |
Naravno plastanica nije uopste bitna, ne treba nju obozavati(sto mnogi rade, dolaze tamo pa se klanjaju) nego ona sluzi da posvedoci da je Isus zaista vaskrsao. Plastanica inace nije iz Torina, ona je cuvana u Carigradu, od vreman cara Konstantina i koristena ja pri predstavljanju lika Gospoda i Spasa naseg Isusa Hrista,na vizantijskim ikonama, posto se smatralo da je to upravo bila tkanina u koju je Gospod umotan kada je bio polozen u grobnicu. Ima raznih istrazivanja koja svasta kazu. Za nju nisam cuo od ne znam kakvih izvora, o njoj nam je pricao svestenik na veronauci. Ne treba odma nipodastavati takve predmete, naravno da oni nisu bitni ali su svakako za naucni um zanimljivi jer je vrlo moguce da su naucni dokazi vaskrsenja, kao sto ima smisla da su mosti svetaca netrulezne i da se desavaju cuda, ne zato da bi njih obozavali nego da bi oni i u smrti svedocili kako ce istinski Boziji covek cekati Sudnji dan, kao primer i uzor, a ne neka magijska glupost, e sad ti "duhovi" i "prividjenja" su druga stvar...lepo je rekao Njegova Svetost Gospodin Pavle kad mu je dosao neki i rekao da mu se "ukazala" Gospa a on ga poslao kuci, odgovorivsi mu da ako on koji je ceo zivot posvetio Gospodu i ziveo po njegovim uputama nije imao nikad prividjenje, pa nije vala ni taj. Pozdrav Izmenio/la Konstantin na 10.03.2008 14:59 |
|
|
Konstantin |
Odgovorio 10.03.2008 14:56
|
bosko6 je napisao: Konstantin je napisao: Moram nesto da podelim sa vama profesore, poslednje 3 godine isao sam na putovanja preko katolicke crkve(dominantne u mom kraju), vise iz turistickih motiva, jer se moglo za male pare obici dosta toga u Evropi...izmedju ostalog Rim, Pariz, Minhen, Venecije... Kako si uspeo da dodjes u Rim??? inace taj taize je veoma lepo mesto.... bio sam tamo 3x i ako mi jos jednom podje za rukom da tamo odem prijavicu se u sekciju "silent" znaci cutanje 7 dana.... a imaju i "no meet" hranu tako da cu imati i sta da jedem..... i svima bih preporucio da tamo odu...... pozdrav Pa mi sami biramo kako cemo i gde cemo kad idemo tri dana tamo i tri dana u povratku, pa smo jednom u Pariz, jednom u Rim i vec sve zanimljivo usput. E svaka ti cast ako izdrzis da cutis 7 dana...jeste lepo je...neiskvareno, udaljeno i to...poz brate |
|
|
Branko |
Odgovorio 10.03.2008 18:16
|
Član Odgovori: 34 Pristupio/la: 31.01.2008 19:15 Lokacija: Nepoznata |
Slusao sam vase predavanje o simbolima i dopalo mi se kao i druga.Posto me je to navelo da razmisljam o njima pao mi je na pamet simbol demokratske stranke.Ja nepripadam nijednoj politickoj opciji jer se zalazem za teokratiju kao i vi gde je Bog predsendnik.Vi sigurno znate kako taj znak izgleda i meni on lici na neko sunce.Svi znamo ko obozava sunce.Nekazem da su oni masoni ali se neslazem sa tom porukom da treba da idemo u Pako. Ocigledno je da ti ljudi hoce u Evropu da se druze sa satanom zbog para (kao nece njihove principe a hoce saradnju ).Sta mislite o tome???
Izmenio/la Branko na 10.03.2008 19:15 |
|
|
Branko |
Odgovorio 10.03.2008 19:33
|
A pogledajte Vlasku demokratsku stranku koji imaju super odnose sa demokratskom strankom.Za njih mogu da tvrdim da su masoni ukucajte na internetu vlaska demokratska stranka i videcete Bolesno izgleda |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2008 19:38
|
milos je napisao: kojim su jezikom govorili Adam i Eva Ne znamo, mozda andjeoskim. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2008 19:40
|
Branko je napisao: Slusao sam vase predavanje o simbolima i dopalo mi se kao i druga.Posto me je to navelo da razmisljam o njima pao mi je na pamet simbol demokratske stranke.Ja nepripadam nijednoj politickoj opciji jer se zalazem za teokratiju kao i vi gde je Bog predsendnik.Vi sigurno znate kako taj znak izgleda i meni on lici na neko sunce.Svi znamo ko obozava sunce.Nekazem da su oni masoni ali se neslazem sa tom porukom da treba da idemo u Pako. Ocigledno je da ti ljudi hoce u Evropu da se druze sa satanom zbog para (kao nece njihove principe a hoce saradnju ).Sta mislite o tome??? Dobro ste zapazili. Njihov znak ukazuje na sunce, glavni objekat obozavanja masona. E sad, mozda im je neki mason podmetnuo znak, a mozda su zaista na masonskoj liniji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2008 19:44
|
Branko je napisao: A pogledajte Vlasku demokratsku stranku koji imaju super odnose sa demokratskom strankom.Za njih mogu da tvrdim da su masoni ukucajte na internetu vlaska demokratska stranka i videcete Bolesno izgleda Auu, bato, kakav im je simbol, kao Veliki brat, cuveni masonski simbol poznat pod imenom "Svevidece oko". Crno nam se pise. Evo linka: http://www.vdssti... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 10.03.2008 20:01
|
bosko6 je napisao: Pitanje za Miroljuba... Danas na tv-u sam gledao: Jedan decko oko 10 god. je bio u komi (sta mu se desilo nisam zapazio) , ali mu je zivot bio pod znakom pitanja. I posle 2 nedelje kome on se probudio i oporavio ali kao ne bi se probudio da mu njegov otac to nebi rekao. A njegov otac je preminuo pre dve godine... Pa sad pitanje je dali je moguce da neko u komi ili slicnom stanju bezsvesti moze da komunicira sa mrtvim ljudima... ??? Ako je verovati vasem predavanju "Zivot posle smrti" u kome ste govorili da je smrt nalik na neku hibernaciju svesti to je ne moguce.. Vec sam rekao da na TV-u se ne emituje nista pametno, vec samo gluposti i satanizam. Zato nije cudno sto se emituju takve gluposti gde se promovise spiritizam. Toga ce biti sve vise u skoroj buducnosti. Tako se priprema teren za ociglednije pojavljivanje demona sirom sveta. Ali u bibliji se spominje pred pogubljenjem Isusovim. Kada je Isus pricao sa Avramom i Mojsijem a Petar ih je video... Isus je pricao sa Ilijom i Mojsijem, a za obojicu znamo iz Biblije da su zivi vazneti na nebo (prvi je ziv vaznet, a drugi je vaskrsnut pa vaznet). |
|
|
Konstantin |
Odgovorio 10.03.2008 20:48
|
Isus je Sunce Pravde, ako neko stavi sunce kako izlazi na horizontu, to moze da bude i zora, bolje sutra, svetlija buducnost, ne mora da znaci da je masonski....Ja sam u mnogim pravoslavnim crkvama video oko u sredini piramide, a i na katolickim....sad zar je i na crkvama "svevidece oko"....zar i Bog ne vidi sve?...mozda je to ta simbolika...a ovi Vlasi su nam najmanji problem, mi sami sebe unisatavamo vec 70 godina... Masonska simbolika je neverovatno rasirena, gotovo svaki grb americke vojske, mornarice i vazduhoplovstva ima masonske amblema, trozubce, letece cipele, sake, oci....pa na dolaru imate, nisam video uzivo dolar pa ne mogu da se setim...ali tamo i pise "novi svetski poredak" ili tako nesto, pa cak je taj termin i Dzordz Bus stariji koristio otvoreno...pa imate i onu oranizaciju "Orbis Unum"....itd itd....tako da braco moja po veri...samo nas Bog moze spasiti, u sustini ta bagra je sva vec "predvidjena" Bozjim Promislom...tako da ce oni videti svoja carstva u plamenu, a mi samo treba da smo zahvalni sto se nismo rodili u Njujorku ili nekom drugom mravinjaku Pozdrav Izmenio/la Konstantin na 10.03.2008 20:50 |
|
|
Branko |
Odgovorio 10.03.2008 21:01
|
[quote]Konstantin je napisao: Isus je Sunce Pravde, ako neko stavi sunce kako izlazi na horizontu, to moze da bude i zora, bolje sutra, svetlija buducnost A moze da bude i buducnost odmah.Mene bre nervira politika demokratske stranke a simbol mozda jeste a mozda i nije masonski samo me je zacudilo gde bas sunce .Nevidim da se njihova politika slaze sa Isusom tako da im nije on bio u planu. |
|
Predji na forum: |