pocetak foruma
|
|
sloba |
Odgovorio 19.09.2008 19:14
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 21.05.2008 15:49 Lokacija: Nepoznata |
Na sajtu srpskih masona... naiso sam na uznemiravajuce podatke o tome ko su sve bili masoni.Pa me interesuje da li su svi ovi ljudi masoni ili je to deo propagande! ... Izmenio/la Miroljub Petrovic na 19.09.2008 23:40 Bog vidi sve!
|
|
|
milos_va |
Odgovorio 19.09.2008 20:00
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 20.08.2008 10:38 Lokacija: Valjevo |
Miroljub Petrovic je napisao: Mozda ih pogleda Karla del Ponte, ili neko od onih inkvizitora, pa se opamete. Neće ih Karla gledati, nije više u Hagu. Otišla je u Argentinu kao ambasador Švajcarske. Možda Miroljube podnesu tužbu protiv tebe zbog napadanja masona i ekipe?? |
|
|
Laki |
Odgovorio 19.09.2008 20:25
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gdine Miroljube, da li se varenje bolje vrsi kad covek miruje ili kad je u pokretu? |
|
|
electronpn |
Odgovorio 19.09.2008 22:56
|
Član Odgovori: 160 Pristupio/la: 16.02.2008 13:45 Lokacija: Paracin |
Da li ce ljudi koji su vencani u crkvi,koji se medjusobno vole i postuju i koji postuju moralna nacela posle sudnjeg dana tj. VASKRSENJA ponovo biti zajedno?Da li je svrha ,svete tajne braka upravo zajednicki "vecni" zivot.Ali onda mi nije jasno,ako je odgovor na ovo pitanje potvrdan,zasto svestenik izgovara reci prilikom vencanja"dok vas smrt ne rastavi"?! Pozdrav za gospodina Petrovica! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.09.2008 23:34
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
anton je napisao: Dali ste čitali (pomeni odličnu)knjigu"Postanak čovjeka i njegova sudbina"napisao ju je dr A.E.Wilder Smith,koji opisuje stvaranje čovjeka i svijeta pobijajući evoluciju i darvinizam. Odlicna knjiga, jedino sto na jednom ili dva mesta nesto prica bez veze o paklu. Dali volite šah? Ne volim takmicarske aktivnosti, osim takmicenja ko ce da bude moralniji, pozrtvovaniji islicno. Dali je moj omiljeni napitak Cedevita zdrav,tj.dali ga preporučate? To ti je skup vestackih hemikalija od kojih su neke kancerogene. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 19.09.2008 23:34 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.09.2008 23:36
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Uros88 je napisao: Da li postoji neki ne agresivan nacin da nateram osobu do koje mi je stalo da malo ozbiljnije shvati ono sto joj govorim o nacinu na koji zivi i o tome sta se sve desava oko nje? Postoji, a to je da moralno zivis i da se molis za nju. Sve preko toga je sablaznjavanje. Ako te nesto pita onda mozes da progovoris. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.09.2008 23:38
|
anton je napisao: Danas sam u biblioteci uzeo jednu knjigu o paleontologiji,napisao ju je ImmanuelVelikovski,a zove se "Zemlja u previranju". Nisam je još počeo čitati,ali mi se listanjem čini dosta zanimljivom.Dali ste možda čitali navedenu knjigu? Tu ima svacega, a i nekih dobrih podataka. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.09.2008 23:41
|
sloba je napisao: Na sajtu srpskih masona... naiso sam na uznemiravajuce podatke o tome ko su sve bili masoni.Pa me interesuje da li su svi ovi ljudi masoni ili je to deo propagande! ... Sta ima da se uznemiravas? Vidis da sve propada, tako da ima istine u onome cime se hvale, iako ima i dosta preterivanja. Ako bi ih pitao: "Da li je Isus bio mason?" Oni bi kao iz topa rekli: "Jeste!" |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.09.2008 23:42
|
Laki je napisao: Gdine Miroljube, da li se varenje bolje vrsi kad covek miruje ili kad je u pokretu? Najbolje je kad se posle obroka covek malo lagano proseta. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.09.2008 23:43
|
electronpn je napisao: Da li ce ljudi koji su vencani u crkvi,koji se medjusobno vole i postuju i koji postuju moralna nacela posle sudnjeg dana tj. VASKRSENJA ponovo biti zajedno?Da li je svrha ,svete tajne braka upravo zajednicki "vecni" zivot.Ali onda mi nije jasno,ako je odgovor na ovo pitanje potvrdan,zasto svestenik izgovara reci prilikom vencanja"dok vas smrt ne rastavi"?! Pozdrav za gospodina Petrovica! Slazem se sa svim sto si napisao, a ono sto svestenik kaze odnosi se na privremeno razdvajanje. |
|
|
OrthodoxCelt |
Odgovorio 20.09.2008 01:29
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 28.03.2008 15:36 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: Uros88 je napisao: Da li postoji neki ne agresivan nacin da nateram osobu do koje mi je stalo da malo ozbiljnije shvati ono sto joj govorim o nacinu na koji zivi i o tome sta se sve desava oko nje? Postoji, a to je da moralno zivis i da se molis za nju. Sve preko toga je sablaznjavanje. Ako te nesto pita onda mozes da progovoris. Ovo je tako prosto rečeno, a tako puno mudrosti ima, verovatno ste, Miroljube, ovo napisali mnogo puta, ali ovaj put stvarno dolazi do mog mozga i rešava mnogo problema u mom životu, hvala na svemu! Nadam se da će i Uroš imati mnogo dobra od ove rečenice! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 20.09.2008 02:22
|
Novu emisiju pod naslovom "Promena karaktera", u kojoj gostuje momak koji je jedva izvukao zivu glavu od demona, mozete da skinete na linku: https://www.youse...UURIRGc9PQ u narednih 7 dana, ili preko linka na naslovnoj strani ovog sajta u bilo koje vreme. Ova emisija je tebala da ide na radio Svetigori pa ima takvu najavu. |
|
|
nesogajic |
Odgovorio 20.09.2008 10:05
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 14.06.2008 18:04 Lokacija: Nepoznata |
Mrololjube da li mislis da su ova cuda na videu od Boga ili nisu . Smatram da narod od ovakvih cuda pravi idolopoklonstvo i odvraca se od pravog sluzenja Bogu sto porazumjeva promjenu karaktera. http://www.youtub...oeDcB_ia_w Pozdrav Neso
|
|
|
Synex |
Odgovorio 20.09.2008 14:16
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 23.03.2008 15:03 Lokacija: Nepoznata |
Profesore u 4 Mojsije6 2 3 4 se jasno vidi da je i to vino koje su pravili ljudi u davna vremena bilo alkoholno,a ne drugačije. Ja lično ne koristim alkohol osim u svrhu pričešća i kada se prelije Krsni Kolač za Slavu. Vjerujem u ...
|
|
|
sloba |
Odgovorio 20.09.2008 16:09
|
Zasto niste odgovoruili na moje pitanje vec ste ga samo izmenili! Ja sam samo pitao je li su bili ili nisu? I ako jesu bili masoni zaso tj. da li su bili svesni u kakvu se zaveru ukljucuju! Ne vidi u cemu je problem! Brisanja tih imena, onda je bolje da ste obrisali celu poruku! Jer ko hoce da vidi to moze jednostavno da ode na taj zlocinacki sajt i da to sam vidi! Bog vidi sve!
|
|
|
sloba |
Odgovorio 20.09.2008 16:17
|
Da li neko ima knjigu New world order (Novi svetski poredak)od Ralph-a Epperson-a! Ili zna kako da je download-ujem a da to nije preko torenta. Unapred hvala! Bog vidi sve!
|
|
|
OrthodoxCelt |
Odgovorio 20.09.2008 17:02
|
Član Odgovori: 31 Pristupio/la: 28.03.2008 15:36 Lokacija: Nepoznata |
Miroljube, Koji dan danas obležavaju Jevreji kao dan odmora? Subotu ili Nedelju? |
|
|
NESA |
Odgovorio 20.09.2008 18:35
|
Član Odgovori: 52 Pristupio/la: 23.04.2008 23:56 Lokacija: Nepoznata |
Da li na neki nacin sudbina moze biti deo hriscanskog koncepta,jer iako imamo slobodan izbor Bog vec zna sta cemo mi uraditi,bez obzira da li se na primer ja u ovom trenutku predomislim i iskljucim kompjuter,On je vec to znao,nije nam odredio sta cemo da radimo ali unapred da tako kazem ,,sve se vec zna''sta ce biti odnosno On sve zna,posto vidi sve,cela istorija je prakticno ,ispisana'',zna se ko ce sta ciniti.
nesa
|
|
|
Boki |
Odgovorio 20.09.2008 19:55
|
Član Odgovori: 60 Pristupio/la: 26.05.2008 22:29 Lokacija: Nepoznata |
Postovanje, zanima me vase misljenje o gradonacelniku Jagodine- gospodina koga zovu Palma. Danas sam u prolazu gde je jedan moj ukucan gledao neku emisiju cuo da je Palma izjavio sledece, parafraziracu: "Ova zemlja propada zato sto nema vise pravih srpskih domacina". U zemlji je puno laznih patriota koji se pokrivaju svojim patriotizmom i pokusavaju da se uvuku u sve pore drustva da dodju na vlast, a ne da rade nesto korisno, kako bi doprineli ovoj zemlji. Takve parazite izdrzavaju gradjani ove zemlje koji hoce da rade. Ja nisam zavrsio nijedan fakultet, a kao politicar mogu da kazem da sam uspesan jer se bavim prostom politikom coveka u njegovom svakodnevnom zivotu, i u tome sam mnogo bolji od bilo kojeg ko se bavi politikom u imaginarnoj filozofiji kao oni koji zavrse odredjen kvalifikacioni fakultet... za razliku od takvih ja mogu da razumem potrebe ljudi i osetim kako obicnom coveku treba da pomognem. Mnogi se pitaju odakle Jagodini budzet da obezbedi besplatan javni prevoz i zavidan deciji dodatak. To je zato sto se ja bavim prostom matematikom u kojoj ako se posteno i inteligentno rasporedjuje budzet uvek ima dovoljno. Smatram da bi Srbi trebalo da nauce da se medjusobno vole i pomazu i brinu jedni o drugima, kao Jevreji..." Nism do sada obracao paznju na ovog coveka, cuo sam da su oni u Jagodini veoma zadovoljni njime, ali sam bio skeptik. Ovo poslednje "kao Jevreji" me je vrlo iznenadilo. Meni se cini kao da prati vasa predavanja i emisije... Sta mislite, moze li da nasa zemlja da nadje neki izlaz ako bi takvi dosli na vlast? Hvala |
|
|
Laki |
Odgovorio 20.09.2008 23:42
|
Član Odgovori: 594 Pristupio/la: 04.02.2008 15:27 Lokacija: Nepoznata |
Gdine Miroljube, na internetu sam video da Li Strobel ima knjigu "The Case for Real Jesus". Da li ta knjiga moze biti prevedena na nas jezik? |
|
Predji na forum: |