Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
VladimirT
dijalog Podcast 090 | ZELJKO STANOJEVIC - Kumranski spisi potvrdjuju tacnost Biblije

https://youtu.be/...se0T63GDSu
Dobro misli, dobro radi, dobrom se nadaj.

Yurinov
Poštovani Miroljube,

Kažete da su žene iz Izraela najbolje žene za ženidbu, me?utim u gostovanju na jednom kanalu na Yt rekli ste da bi se trebalo ženiti sa partnerkom koja je iste vjere da ne bi "nagrabusili" kao Bajazid koji se oženio krš?ankom iako je bio musliman

Miroljub Petrovic
Yurinov - poruka glasi:

Poštovani Miroljube,

Kažete da su žene iz Izraela najbolje žene za ženidbu, me?utim u gostovanju na jednom kanalu na Yt rekli ste da bi se trebalo ženiti sa partnerkom koja je iste vjere da ne bi "nagrabusili" kao Bajazid koji se oženio krš?ankom iako je bio musliman

Pobozne Jevrejke su istrenirane za brak, kao nase bake pre 200 godina, i teoloski su najpismenije od svih zena. Samo im treba jedan mali iskorak u teologiji vezano za Mesiju, a to nije neki problem kad se upoznaju sa mladicem koji poznaje teologiju, ima svoj biznis, moze zeni da obezbedi sve sto joj je potrebno i pokaze devojci da je bolji Jevrejin od svih koje je do sada upoznala.

PsalamDavidov92
Pomaže Bog ?ika Miroljube, po?eo sam se zanimati za geologiju i za potop koji se desio u Bibliji i saznao neverovatne stvari koje ranije nisam znao. Me?utim kako sam prou?avao došao sam do kratera koji se nalaze širom svijeta a najviše ih ima u Sjevernoj Americi. To me malo zbunjuje, pošto znam da evolucionisti veruju da su ti krateri dokazi asteroida koji je udario zemlju i zbrisao dinosauruse, i postoje veoma jaki argumenti za to. Neki kreacionisti tvrde da je taj asteroid koji je udario zemlju otvorio vodene bezdane, tj da je Bog poslao asteroid koji je otvorio vodene bezdane iz zemlje. Šta vi mislite o tim kraterima, kako mislite da su nastali i da li ima ovo smisla da je Bog poslao asteroid?

Miroljub Petrovic
PsalamDavidov92 - poruka glasi:

Pomaže Bog ?ika Miroljube, po?eo sam se zanimati za geologiju i za potop koji se desio u Bibliji i saznao neverovatne stvari koje ranije nisam znao. Me?utim kako sam prou?avao došao sam do kratera koji se nalaze širom svijeta a najviše ih ima u Sjevernoj Americi. To me malo zbunjuje, pošto znam da evolucionisti veruju da su ti krateri dokazi asteroida koji je udario zemlju i zbrisao dinosauruse, i postoje veoma jaki argumenti za to. Neki kreacionisti tvrde da je taj asteroid koji je udario zemlju otvorio vodene bezdane, tj da je Bog poslao asteroid koji je otvorio vodene bezdane iz zemlje. Šta vi mislite o tim kraterima, kako mislite da su nastali i da li ima ovo smisla da je Bog poslao asteroid?

Najveci krater je onaj u Arizoni - Meteor Creater, i ima precnik oko 1200 m. A to sto se evolucionistima prividjaju krateri to je drugo pitanje. Moguce da su udarala neka nebeska tela za vreme Potopa, ali nema nekih dokaza za to. Postoje neki "kreacionisti" koji zele da pomire evolucionisticke miki maus teorije sa biblijskim izvestajem o Potopu, pa pricaju kako je Bog poslao asteroid da probije vodeni omotac i izazove Potop.

ZoranS
https://youtu.be/...6jdtJbFueZ

Miroljub Petrovic

Covek je teoloski nepismen, ne prihvata temeljni istorijski udzbenik - Bibliju, i ne zna da su stope mutacija bile drugacije u proslosti, da su ljudi nekada duze ziveli, da slabljenjem Zemljinog magnetnog polja se mutacije umnozavaju vecom stopom itd, itd, a ne da se krece od netacnih evolucionistickih pretpostavki i iznose nakaradni zakljucci. On spominje neke 44.000 godina i sl. Nebuloze...

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.02 sekundi!