Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
ZoranS
https://m.youtube...e=youtu.be

Miroljub Petrovic

Ovo je klasicna kuknjava kako nas svetski mocnici truju... pa to znamo... koje je resenje? Dr Sevarlic kaze da je resenje "u olovci", ili u prevodu, treba izaci na izbore i "doci na vlast", ili uticati na desavanja u drzavi. To je kao da se kaze da treba u konc logoru da se logorasi organizuju da preuzmu vlast u logoru ili da uticu na desavanja u logoru. To je smesno i nebulozno, jer sva desavanja u logoru (demokratskoj drzavi) kontrolise okupator, a ljude pustaju da bleje i pricaju svoje prazne price, i tako ih drze u uverenju da okupacija i lose stanje moze da se resi na "demokratski nacin". To je utopija najviseg ranga.

Jedini nacin da dodje do izbavljenja je ono o cemu je Isus pricao - da Bog razvali okupaciju, a to je moguce ako ljude krenu da se dovode u red. A o dovodjenju u red ne samo da niko ne prica, nego nikog ne zanima... Ali posto je Bog milostiv, On ce zbog one minorne manjine koja hoce da se dovodi u red, da zavede red, i za to se treba pripremati.

Duka777
Identitet
Ja sam prosecni, dobri seljacki sin
koga je otac poslao u grad
prodao njivu i konja da bude fin
a koji i nije vise mlad
Petkom s nogu popijem po neku kafu-'kap'
licne karte mi zatraze broj
brzo uzmu podatke
a ja ostanem sam
koga jos zanima zivot moj
Ref.
Identitet nov, novo je i teksas odelo
al' porekla svog jos uvek rob
dobro, zdravo, pametno
seljacko sam dete
i ne umem da budem snob
Identitet nov, novi su izrazi i sale
naglasak isti kao i pre
cim progovorim, znaju
da ne pripadam njima
ali, ja ne umem da promenim svet
U dzepu diplomu nosim
vec godinu - dve
posao trazim, makar i los
veceram danima isto - virsle i senf
i kod rodjaka stanujem jos
Kad mi posalju koju kintu
odem u Trst
kupim poneki modni krik
al' me ne gleda niko kao i pre
ne umem brzo da promenim lik

Tekst pjesme popularne grupe iz doba komunizma.
Sistematsko unistavanje ljudi..
Izmenio/la Duka777 na 30.11.2022 13:57

SreckoVVV
tibushik - poruka glasi:

4. Sezona Izraelske serije Fauda kre?e na Netflix-u 20.01.2023. godine.

https://www.i24ne...ry-20-2023

https://youtu.be/...
SV

Guslari
Miroljube ti nisi svestan kakve te blagodeti cekaju gore za sve sto si uradio rode!!! Wink
Ziv bio bato moj! <3

Stefan Benarik
Bog vam pomogao Miroljube, sta mislite o ovoj pesmi?

...
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 02.12.2022 11:25

Luka015
Dobar dan Miroljube,Kako komentarisete postavljanje nenada rasica od strane ustase aljbina kurtija na kosovu,predsednik ih je najstrozije osudio za to postavljanje a oni nemaju ni 1% glasova dok su nasa tojest vuciceva lista osvojili dosta dosta vise glasova

Miroljub Petrovic
Iskopan fosil dinosaurusa kao da je juce zatrpan, a "strucnjaci" kazu 110 miliona godina.

https://www.thear...-in-canada

Miroljub Petrovic
Guslari - poruka glasi:

Miroljube ti nisi svestan kakve te blagodeti cekaju gore za sve sto si uradio rode!!! Wink
Ziv bio bato moj! <3

Ako ti tako kazes, onda ce sigurno tako da bude. "Uzdam" se u tvoje reci! Grin

Miroljub Petrovic
Stefan Benarik - poruka glasi:

Bog vam pomogao Miroljube, sta mislite o ovoj pesmi?

...

Ne mogu pesme o Bogu da se pevaju uz takav rock ritam. Mozda to moze nekome da pomogne kao prelazak sa teze droge na laksu drogu, ali ja nisam za takvu vrstu terapije (muzike).

Miroljub Petrovic
Luka015 - poruka glasi:

Dobar dan Miroljube,Kako komentarisete postavljanje nenada rasica od strane ustase aljbina kurtija na kosovu,predsednik ih je najstrozije osudio za to postavljanje a oni nemaju ni 1% glasova dok su nasa tojest vuciceva lista osvojili dosta dosta vise glasova

Treba pratiti sta se desava u demokratskoj zabokrecini, da bismo bili u toku desavanja, ali ne treba mnogo pridavati paznju sukobima u okviru zabokrecine, jer je veliko pitanje kakve se tu igre igraju. U toj igri postoje oni koji razumeju sta se desava (vrlo retki pojedinci) i postoji rulja koja se lozi, i koja zaista veruje u to sto ljudi na vrhu pricaju, a mediji huskaju.

Podseticu te kako su za vreme Drugog svetskog rata "veliki prijatelji" bili Hitler i Staljin, pa su posle zaratili. Pa smo imali da britanski i americki kriminalci (politicari i njihovi sefovi iz senke) podrzavaju Drazu Mihajlovica i stavljaju ga na naslovne strane svojih (govedjih, satanskih) medija kao "licnost godine", snimaju filmove o njemu i o cetnicima, prave stripove za decu o njima, a onda Drazu prodaju komunistima koji ga ubijaju sekirama u ritualnom ubistvu na isti dan kada su izmasakrirali carsku porodicu Romanov (16. jul 1946 - 1918), i proglasavaju ratnim zlocincem, a najvece koljace i ubice (komuniste) proglasavaju junacima, snimaju filmove o njima i dr. (I dan danas vodeci satanski mediji u Srbiji (Blic i B92) agresivno reklamiraju Tita i komuniste.)

U isto vreme, kada je britanska vojska, posle Drugog svetskog rata, uhapsila u Austriji Antu Pavelica, on je bio pusten na slobodu posle dva dana ("niko ne zna zasto") i bezbedno je otisao da zivi u Argentinu, gde su bukvalno svi nacisti bezbedno izbegli "pacovskim kanalima" koje je organizovao Vatikan, a zvanicna Amerika i Britanija podrzali. I ne samo to, nego su nacisticke strucnjake (inzenjere) zaposlili u americkim firmama za velike plate.

Ja sam svojim ocima gledao, kada sam bio (naivni) dobrovoljac na prvoj liniji fronta 1992. godine na dubrovacko-trebinjskom ratistu, sta se desava na prvoj liniji fronta, a u isto vreme sam slusao na tranzistoru nebulozne izvestaje o onome sto ja gledam svojim ocima, sto nema veze s mozgom. Pa sam pokupio prnje i otisao kuci.

Kakve se igre igraju, mi ne znamo, i ne treba time da se bavimo. Nijedan "vladar" u nijednoj drzavi ne moze da "zastiti" ni sebe, ni narod, ni drzavu, ako nema podrsku "velikih sila" (svetskih satanista iz senke), a svetski satanisti prave igrice sa zivim ljudima, i svi, koji su u njihovoj demokratkoj igrici, moraju da igraju kako satanisti kazu. Ako neko hoce da vise napreduje na demokratkoj lestvici, treba da se dokaze kao veci manipulator naroda i bolji promoter nemorala i destrukcije, jer se samo tako mogu dobiti finansijski fondovi za umirivanje rulje (narkomanskog naroda) u vidu povecanja plata, penzija, otvaranja fabrika (gde ce rulja da radi kao robovi), izgradnja puteva (da rulja moze lakse da stize na "posao" i na "utakmice"), a svaki oblik morala, jake porodice, jacanja zivota na selu, jacanja malih preduzeca na selu, se zatire.

Zasto se lezbejka postavlja za premijera u Srbiji? Zasto se u osnovnim skolama i u vrticima u Srbiji promovise homoseksualizam (rodna ravnopravnost)? Zasto se u u bioskopima u Srbiji emituje Diznijev crtani film u kojem se deci promovise homoseksualizam? ...i dr? Da bi se dobila politicka i finansijska naklonost jedne grupe svetskih satanista u demokratkoj igrici.

Zasto srpska crkva, uz dogovor sa politickim vrhom, priznaje autokefalnost laznoj makedonskoj crkvi koju su osnovali komunisti i oteli sve srpske crkve u Makedoniji? Da bi se ucinio ustupak Vatikanu (i njegovoj tvorevini - EU) i dobila njegova naklonost.

Stara izreka kaze (odnosi se za one koji ne znaju teologiju i koji misle da ce davanjem ustupaka nesto dobro da postignu): "Kada bismo se svi mi u so pretvorili, ne bismo im corbu dosolili."

Svrha davanja ustupaka satanistima je da pojedinci i drustvo jos dublje potonu u nemoral i samounistenje, zarad kupovine laznog mira.

Sta se zaista desava na Kosovu, ja ne znam, a medijima i politicarima ne verujem nista, jer su svi deo satanske "demokratske igrice". Znam samo da ce stanje biti sve gore, jer demokratska igrica ima za cilj da izazove sto vecu patnju i stradanje, i da prisili ljude na satanizam (satanisti izazovu razaranje, a onda dodju da vidaju rane i da salju humanitarnu pomoc), odnosno da nagovori ljude na samounistenje (u tom slucaju Sotona nije kriv pred Bogom za smrt ljudi jer su sami izabrali unistenje).

Ono sto je Aljbin Kurti na Kosovu, to je Blic (i njihove sudije i tuzioci) u Srbiji - i jedni i drugi su teroristi EU, kao nekada Pavelic, Broz i dr. Jel moze "vlast" u Srbiji da zastiti ljude NA KOSOVU od terorizma? Ne moze. Jel moze "vlast" u Srbiji da zastiti ljude U SRBIJI od terorizma (Blica i njihovih sudija i tuzioca)? Ne moze. Kraj price.

Treba gledati svoja posla i sklanjati se da se ne bude deo "demokratske igrice". Treba biti gerila - ziveti izvan sistema.

SreckoVVV
Djoko na guslama peva o radu na Zapadu.

SV

illyrian_
U toj igri postoje oni koji razumeju sta se desava (vrlo retki pojedinci) i postoji rulja koja se lozi, i koja zaista veruje u to sto ljudi na vrhu pricaju, a mediji huskaju.

Ono sto je Aljbin Kurti na Kosovu, to je Blic (i njihove sudije i tuzioci) u Srbiji - i jedni i drugi su teroristi EU, kao nekada Pavelic, Broz i dr. Jel moze "vlast" u Srbiji da zastiti ljude NA KOSOVU od terorizma? Ne moze. Jel moze "vlast" u Srbiji da zastiti ljude U SRBIJI od terorizma (Blica i njihovih sudija i tuzioca)? Ne moze. Kraj price.

Postovanje doktore.

Ukoliko bi, ne daj Boze, doslo do ugrozavanja bezbednosti i zivota naseg naroda na KiM na neki konkretan nacin od strane Pristine, sto bi sigurno dovelo do odgovora Beograda i aktiviranja vojske, da li bi u celoj toj prici koja bi usledila trebalo ucestvovati ili ne? Primecujem da ste otvoreno rekli da je ovo sto se desava na Kosovu terorizam, sta ako taj terorizam poprimi neki opet, konkretniji oblik? Sta raditi?

Sve sto ste napisali u vezi sa istorijom stoji, ali ja stvarno ne vidim kakve veze to ima u odnosu aktuelne vlasti i Pristine. Jasno je iz svega sto se dosad dogodilo ko je odgovoran, spreman na kompromise, zeli mir i da cuva mir po svaku cenu i ko postuje sve, cak i ono sto mu ne ide na ruku samo da bude mir, a ko se ponasa kao neko razmazeno deriste kome se moze da radi to sto radi jer ima ociglednu podrsku zapada i NATO. Ili bar misli da moze. I mislim da ne treba aktuelnu vlast stavljati pod navodnike.
Izmenio/la illyrian_ na 03.12.2022 00:47

ZoranS
https://rumble.co...nsent.html

Miroljub Petrovic
illyrian_ - poruka glasi:

U toj igri postoje oni koji razumeju sta se desava (vrlo retki pojedinci) i postoji rulja koja se lozi, i koja zaista veruje u to sto ljudi na vrhu pricaju, a mediji huskaju.

Postovanje doktore.

Ukoliko bi, ne daj Boze, doslo do ugrozavanja bezbednosti i zivota naseg naroda na KiM na neki konkretan nacin od strane Pristine, sto bi sigurno dovelo do odgovora Beograda i aktiviranja vojske, da li bi u celoj toj prici koja bi usledila trebalo ucestvovati ili ne? Primecujem da ste otvoreno rekli da je ovo sto se desava na Kosovu terorizam, sta ako taj terorizam poprimi neki opet, konkretniji oblik? Sta raditi?

Sve sto ste napisali u vezi sa istorijom stoji, ali ja stvarno ne vidim kakve veze to ima u odnosu aktuelne vlasti i Pristine. Jasno je iz svega sto se dosad dogodilo ko je odgovoran, spreman na kompromise, zeli mir i da cuva mir po svaku cenu i ko postuje sve, cak i ono sto mu ne ide na ruku samo da bude mir, a ko se ponasa kao neko razmazeno deriste kome se moze da radi to sto radi jer ima ociglednu podrsku zapada i NATO. Ili bar misli da moze. I mislim da ne treba aktuelnu vlast stavljati pod navodnike.

Nije ugrozen narod samo na Kosovu, nego i u ostatku Srbije, i u Hrvatskoj, Crnoj Gori i celom svetu. Obrazac naseg ponasanja treba da bude isti - da se sklanjamo u prirodu, negde na bezbedno, i da budemo spremni za sklanjanje jos dublje u prirodu, ako bude potrebno, kao Skenderbeg kada ga je napao turski sultan sa 150.000 vojnika, i kao Draza Mihajlovic kada su ga napadali nemacki nacisti i boljsevici. U isto vreme da radimo na svom karakteru i da se molimo Bogu da nas izbavi od satanista.

A ko hoce (kao Jevreji u prvom i drugom veku sto su ratovali protiv Rimljana) da ratuje protiv NATO pakta, neka mu je sa srecom. Kurti se ne pita nista, on samo izvrsava naloge EU i NATO, kao sto su to izvrsavali Pavelic i Tito.

"Vlast" u Srbiji se takodje jako malo pita (ipak nesto pokusava, za razliku od drugih "vladara"), i sve se uglavnom svodi na cinjenje ustupaka "velikim silama". To ocigledno nije dovoljno jer "velike sile" traze potpunu poslusnost i pokornost. Srbija treba da se izvini za sve "zlocine" tokom istorije - i sto je ratovala, u vreme ilirskih careva, protiv Rimljana, i sto je sprecavala prodor franacke drzave na Balkan (i pokatolicavanje naroda), i sto nije prihvatila Firentinsku uniju, i sto nije ucestvovala u Drugom kosovskom boju (koji su krstasi izgubili)... i sto je ubila Ferdinanda, i sto se suprostavljala NDH u ubijanju, proterivanju i pokatolicavanju Srba u NDH, i za ratove 90-ih, itd, da se savije do zemlje i da ljubi noge papi i gej lobiju... i onda, ako se satanisti smiluju, prestace teror nad narodom, ali ne odjednom, nego postepeno...

Ne mozes ti vekovima da pruzas otpor i da sad dobijes batine, i gotovo. Ne moze tako, nego kao sto pise "u vasem Zakonopravilu Svetog Save, a tamo pise:

Onaj ko ima zenu i cini blud sa drugom zenom - da se bije sa dvanaest izmena da se urazumi; i onaj ko nema zenu, a upadne u takav greh - da se bije sa sest izmena da se urazumi. (Izmena je kad prvi covek koji bije, prestane da bije, pa pocne drugi da bije, pa ga zameni treci, pa cetvrti, i tako svi po redu do dvanaest ili sest.)"

"Vi Srbi sizmatici ste kroz celu istoriju bili nepokorni i bludnicili sa laznim bogovima, a niste bili pravoverni kao drugi sizmatici (Rumuni, Bugari... koji su se prizvali pameti, pokorili papi i sad su srecni u EU). Zato cemo sada da vas gazimo dok se ne pokorite kao Rumuni, Bugari, Cetinjani... I kad se pokorite, jos cemo da vas malo gazimo da vam vise nikada ne padne na pamet da pruzate otpor Svetom Ocu papi. Nije dovoljno sto se klanjate gej lobiju, morate i papi da se poklonite, kao sav normalan svet."

Leka12
Pricali ste o Putinu da ga pravda gej lobi b92. https://www.b92.n...ion=ampSta mislite o ovakvim vijestima kada se pogleda oni su neutralni malo pravdaju Putina a malo pricaju o ruskim zlocinima i citiraju Zapadne debile..Kada ste pricali o tome da EU stoji iza Ukrajinskih nacista a da se Ameerika dodvoarava nebi bas rekao citav kolektivni Zapad podrzava Ukrajinu a da ne pricam o tome da su ameri i englezi bili uz eu glavni finansijeri drzavnog udara 2014 plus obuka njihove vojske i naoruzanje.

LeonL
Novi dokumentarci o medicini i zdravlju:

„Viljuške pre noževa”
https://biblijski...re-nozeva/

Opis filma:
Ovaj dokumentarni film može Vam spasti život!

Dva hrabra ?oveka, dr Kolin Kembel i dr Koldvel Eselstin iznose informacije do kojih su došli na osnovu svojih višegodišnjih istraživanja.

Lekar sa klini?kom praksom i nau?nik tvrde da rak, sr?ana oboljenja i še?erna bolest nisu samo nasledne bolesti.

Pri?a o povezanosti hrane i zdravlja. Uticaj ishrane na razvoj bolesti. Kako hranom izle?iti najteže bolesti.

„Kakvo zdravlje”
https://biblijski...-zdravlje/

Opis filma:
Neustrašivi filmski stvaralac na putu otkri?a dok otkriva možda najve?u zdravstvenu tajnu našeg vremena i dosluh izme?u industrije, vlade, farmaceutskih i zdravstvenih organizacija koje skrivaju ove informacije od nas. What the health je revolucionarni dugometražni dokumentarac nagra?ivanih filmadžija Cowspiracy, koji prati uzbudljivo putovanje neustrašivog filmskog reditelja Kipa Andersena, dok otkriva uticaj visoko prera?ene industrijske hrane za životinje na naše li?no zdravlje i širu zajednicu, i istražuje zašto vode?e zdravstvene organizacije nastavljaju da promovišu industriju uprkos nebrojenim medicinskim studijama i istraživanjima koja pokazuju štetne efekte ovih proizvoda na naše zdravlje.
Izmenio/la LeonL na 01.01.2024 08:24

https://youtube.com/@VelikaIlirija
Miroljub Petrovic
Leka12 - poruka glasi:

Pricali ste o Putinu da ga pravda gej lobi b92. https://www.b92.n...ion=ampSta mislite o ovakvim vijestima kada se pogleda oni su neutralni malo pravdaju Putina a malo pricaju o ruskim zlocinima i citiraju Zapadne debile..Kada ste pricali o tome da EU stoji iza Ukrajinskih nacista a da se Ameerika dodvoarava nebi bas rekao citav kolektivni Zapad podrzava Ukrajinu a da ne pricam o tome da su ameri i englezi bili uz eu glavni finansijeri drzavnog udara 2014 plus obuka njihove vojske i naoruzanje.

Cela prica se svodi na satanisticki scenario huskanju naroda. B92, kao i drugi satanski mediji, huskaju protiv Rusa, pa protiv Ukrajinaca, pa protiv EU, pa protiv Amerike, Kine, "pronalaze" dijabolike da nesto pljuju, a sve u cilju huskanja, kako pise u Bibliji: "Gad pred Gospodom je onaj koji zamece svadju medju bracom (ljudima)".

Stipe
Novi video:
TOP 7 Razloga Isusove Smrti!
Founder&CEO of VELIKA ILIRIJA & KOD ILIJE

Ajmo raditi, Božji blagoslov!

http://www.velikailirija.com
Luka015
Neša Bridžis vežba za “Šta je bilo”

https://youtube.c...ture=share

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 1.01 sekundi!