Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
MIKHL - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Knjiga "Otkrivenje" na hebrejskom originalu

https://www.youtu...gAu20srkZg

Kako to odjednom zar je nadjen hebrejski original

Nadjen je, ali nema ko da objavi i objasni, jer se niko ne bavi teologijom, a sve "strucnjaci".

fundamentalistChristian
Pozdrav svima,
Procitao sam knjigu Alberta Rivere,
ima li jos neka knjiga na tu temu?

Miroljub Petrovic
fundamentalistChristian - poruka glasi:

Pozdrav svima,
Procitao sam knjigu Alberta Rivere,
ima li jos neka knjiga na tu temu?

Najbolja knjiga je "Kratka istorija hriscanstva", kao i "Moj beg od demona", "Vavilonska misterijska religija", "Masonski i okultni simboli", imas ih sve na donjem linku:

https://creation6...knjige.htm

vl1991

Dobar dan, da li se zna gde je Nehemia Gordon uspeo da pronadje hebrejsku verziju otkrivenja? Pozdrav

Miroljub Petrovic
vl1991 - poruka glasi:

Dobar dan, da li se zna gde je Nehemia Gordon uspeo da pronadje hebrejsku verziju otkrivenja? Pozdrav

Imas odgovor u videu koji sam postavio.

Miroljub Petrovic
Ne volim da se hvalim, ali morao sam da podelim ovu pesmu sto mi je neki klinja napisao i poslao:

Miroljube srpski sine,
Ti si dika sviju nas.
Preko tebe sa visine
Bog nam svima dade spas.

Miroljube diko nasa,
Spašavaj nas od ustasa.
Kuca evo sudnji cas
Zovi samo eto nas!

Miroljube Božje dete,
Još dušmani nama prete.
Oj dušmani neka neka
Miško na vas s macem ceka!

Miroljube od Petrovca
Doci ceš im glave ti.
Nece biti više Blica
Spasice nas Duh presveti.

Miroljube ti od Kuca,
Od njih osta samo srca
Razneceš ih bez problema
Prigovora više nema.

Po gorama i šumama
Miretova garda ide.
Bog je, znamo, sad sa nama
Neka drhte kad nas vide.

Od tvog djeda Skenderbega,
Vratice se slava znaj.
Spasa nema bez Višnjega,
Al sa njim im stiže kraj!

Miroljube ti sa sela,
Kocija nam stiže bela.
A u njoj je Gospod Isus,
Da dovrši ovaj cirkus.

Miroljube ljuti lave
Vraticeš nam Božje slave.
Srbi tebe dokle brane,
Holandske se tresu brane.

Ni brini se sivi ticu
Mi smo s tobom Petrovicu!

Stefan_03
Pozdrav.Vrlo cesto begam iz grada i obilazim nacionalne parkove CG.Da li je bolje u nacionalne parkove da boravimo sa time sto tamo ima puno ljudi ili negde gde smo sami po prirodi?

PS vec 4 godine obilazim prirodne lokalitete po CG ako je neko otavde ili zeli da poseti te lokacije neka mi se javi u mejl besplatno delim informacije kako do njih Grin

prorocanstva
Serijal: Dokazi stvaranja - PLATIPUS (Kljunar)

Ko moze neka pruzi bilo kakvu podrsku, hvala unapred! Smile

https://www.youtu...amp;t=123s
Instagram & YouTube: @prorocanstva

Miroljub Petrovic
Stefan_03 - poruka glasi:

Pozdrav.Vrlo cesto begam iz grada i obilazim nacionalne parkove CG.Da li je bolje u nacionalne parkove da boravimo sa time sto tamo ima puno ljudi ili negde gde smo sami po prirodi?

PS vec 4 godine obilazim prirodne lokalitete po CG ako je neko otavde ili zeli da poseti te lokacije neka mi se javi u mejl besplatno delim informacije kako do njih Grin

Najbolje je ici radnim danima kad nema ljudi.

SreckoVVV
https://www.021.r...s-Veb.html

Lepote svemira.
SV

crane

Ovo je ilustracija kompozit ili crtež, kad odeš na sajt Nase vidices da oni to tako zamišljaju i ispod fotografije obi?no piše ko je autor u fotosopu.

Miroljub Petrovic

Bio sam prosli vikend na astronomskom seminaru na Letenci (Fruska Gora) i imao priliku da gledam kroz teleskope i pricam sa najpoznatijim astronomima iz Srbije i okolnih zemalja. Ono sto sam saznao me je sokiralo, a to je da uz pomoc teleskopa uopste ne mogu da se vide zvezde i galaksije u boji. U boji mogu da se vide samo planete suncevog sistema. Zvezde, galaksije, magline, zvezdana jata mogu da se vide kroz teleskop samo crno-belo, jer nase oko ne moze da registruje u boji prikaz tih nebeskih tela, i onda astronomi koriste foto-aparate da prave slike tih galaksija, naprave puno slika, i onda, uz pomoc kompjutera, obradjuju sve te slike i dobijaju konacan prikaz u boji tih nebeskih objekata, jer foto-aparati mogu da uhvate kolorni prikaz tih nebeskih tela. Tako mi je objasnjeno.

Ja sam kroz teleskop video samo crno-belo zvezdana jata i galaksije, i kad sam cuo ovo objasnjenje, mnogo sam se razocarao. Mislio sam da postoje teleskopi koji omogucavaju da se gledaju lepote Bozjeg stvaranja u boji.

Morace CPS da napravi teleskope za gledanje galaksija u boji.

Tako da sve ove slike koje objavljuju nisu realan prikaz galaksija i maglina, nego navodno prikazi obradjeni na kompu, fotografija koje su navodno slikali, a ne bi me iznenadilo da je neka muljaza.

Miroljub Petrovic
Evo zanimljivog iskustva koje sam dobio u poruci:

Zdravo Miroljube. Ja sam iz Makedonije i zivim u Nemackoj 3 godine. Trenutno imam 18 godina. Samo sam hteo da ti kazem hvala za sve sto si uradio. Bio sam ceo zivot ateista. Ali uvek sam bio fasciniran naukom. Gledao sam National Geographic kanal i druge TV kanale kada sam bio dete. Kada sam imao 15 godina, otisao sam da zivim u Nemackoj i obuzela me depresija. Nisam imao nijednog prijatelja ovde pa sam svaki dan bio sve depresivniji. Zeleo sam da se ubijem vise puta, ali me uvek nesto koci. Svakodnevno sam pio alkohol i druzio se sa ljudima koji su bili alkoholicari i narkomani. Ali uvek sam imao tu secu da nikada tamo ne pripadam. Koliko god da sam pio ili isao na mnoge zabave, cim sam legao u krevet kod kuce, i dalje sam bio depresivan i veoma tuzan. Smejao sam se ljudima koji veruju u Boga i mrzeo sam Isusa Hrista. Uvek sam mislio da je to samo prica da bi ljudi zaglupili. Slusao sam i jako losu muziku, gde bi se umetnici rugali Bogu i Isusu.
Pretvarao sam se da sam srecan i uvek trazio nesto novo da me usreci ili ispuni. Kako je vreme prolazilo, nikad ga nisam nasao. Promenio sam vise devojaka i mislio sam da bi to mogao biti problem. Nikad nisam ni pomislio da sam problem u meni. Uvek sam nosio crnu odecu i mislio sam da izgledam kul, samo da ucinim da me ljudi vole i da im pokazem da sam drugaciji. Bio sam stvarno glup. Ovo je trajalo 2 godine. Zbog nauke koju sam citao, nikada nisam zeleo da razmisljam o religiji jer sam u to vreme verovao u evoluciju. Dakle, religija mi nije imala nikakvog smisla. Ali jedne noci nakon svega sto sam pokusao da me usreci i izgubim depresiju, samo sam seo na krevet i pozvao Boga. Rekao sam: Ako je tamo neki Bog, pokazi mi jer ne mogu vise ovo da podnesem. I jako glasno plakao. Posle nekoliko nedelja, moj brat je dosao u moju sobu i pricao mi o tebi. I pokazao mi tvoje video zapise i ostalo. I zato sto volim nauku i poceo sam da te posmatram.
Nakon sto sam video vase video zapise i sve dokaze, bio sam u soku. Nakon toga, moj zivot je poceo da ide jako dobro. Poceo sam da jedem dobru hranu, i konacno prekinuo neke prijatelje koji su bili losi za mene. Jos uvek ne znam kako sam to uradio, ali hvala Bogu. Posle nekoliko meseci shvatio sam da mi zivot ide dobro i nikada se nisam osecao tako srecnim. Setio sam se tog dana da sam se molio i plakao u svom krevetu. Plakao sam od srece. Racunao sam da jedem dobro i citam pametne stvari. Promenio sam svoju odecu i svoju sobu. Takodje i moja muzika. Imao sam i idole. Sve sam to uklonio iz glave i pomislio kako sam glup. U to vreme sam verovao u Boga, ali nisam znao koji je Bog. Jer moj zivot se nikada ne bi pretvorio u dobro, da ja nije molio te noci. Sve sto se dogodilo dobro, dogodilo se od noci kada sam se molio. To je bila moja prva molitva u zivotu. Tako da sam znao da se nesto dogodilo u toj molitvi. Posle toga istrazujem ko je Bog i da li postoji. Poceo sam da gledam vase druge video snimke i takodje razgovaram sa svojim verouciteljem u skoli, da mi dokazem da su stvari koje govorite bile tacne. Citao sam i neke knjige o tome, i sve sto si rekao je imalo smisla i bilo je sa dokazima. Pa hvala vam na tome. Bog te je veoma dobro koristio u mom zivotu, a ti si mi najvise pomogao da razumem nauku i Boga. Nakon vaseg dokaza za Bibliju, prihvatio sam Isusa Hrista kao svog spasitelja. Posle toga sam vrlo lako prestao da pusim, pokusavao sam 2 godine i nisam mogao, ali posle toga mi je Bog olaksao. Nikada se u zivotu nisam osecao bolje. Svi oko mene su videli da sam se promenio za tako kratko vreme, a moja porodica i moji prijatelji su me pitali kako sam to uradio i zasto sam to uradio. Ispricao sam im sve i oni su bili u soku. Jednom sam cak i sanjao sa krsta, i video sam andjele, bilo je zaista svetlo i tako neverovatno. Osecao sam se necisto na tom mestu. Bilo je vrlo cisto. A pre te noci, molio sam se Bogu, da mi pokaze da je Isus umro na krstu. To je bilo neverovatno. Zao mi je zbog ovog dugackog teksta, ali zaista sam zeleo da ispricam svoju celu pricu.
Zaboravio sam i da napomenem, da sam ucio i u skoli, da smo dosli od majmuna i da je zemlja stara milijardu godina. To me je mnogo pogodilo, jer sam uvek mislio da su nastavnici obrazovani ljudi i da oni znaju najbolje. Bio sam jako glup sto sam verovao u njih i njihove lazi. Ali hvala Bogu, pokazao mi je sta je istina. Ista stvar je i ovde u Nemackoj. Ljudi ovde takodje nemaju nikakav moral i niko ne veruje u Boga. Neki moji prijatelji su mi se rugali i govorili da sam gej i glup jer verujem u Boga. Hvala ti sto citas ovo Miroljube. Prijatan dan, Bog vas blagoslovio.

Stefanjov
https://vm.tiktok...eNs47/?k=1
Video danasnjice
Do teokratije

Samson7
Pozdrav, imam prijatelja koji ima problema sa flekama po tijelu zadnjih 5 godina a ima oko 22 godine. Ima ih po ruci, po stomaku, vratu. Preko ljeta dolaze malo više do izražaja, iako sam po sebi nema bas svijetlu kozu.
Fleke su tamnije od koze i nisu velike ali ih ima mnogo.
Doktor zvani?ne medicine mu je rekao da bi to moglo biti od sunca.
Sta vi mislite o ?emu je rije??

Hvala unaprijed
Smile

SonOfLeviAaronZadok
Šta se desilo sa ...? Da li je bilo nekih problema? Da li idalje preporu?ujete to? Da li da poželimo svoja iskustva ovde?
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 15.07.2022 17:17

Miroljub Petrovic
Samson7 - poruka glasi:

Pozdrav, imam prijatelja koji ima problema sa flekama po tijelu zadnjih 5 godina a ima oko 22 godine. Ima ih po ruci, po stomaku, vratu. Preko ljeta dolaze malo više do izražaja, iako sam po sebi nema bas svijetlu kozu.
Fleke su tamnije od koze i nisu velike ali ih ima mnogo.
Doktor zvani?ne medicine mu je rekao da bi to moglo biti od sunca.
Sta vi mislite o ?emu je rije??

Hvala unaprijed

U pitanju je propadanje koze zbog nezdravog zivota. Neka se javi za savet na mejl:
ili preko Instagrama: ipmkozmetika

Miroljub Petrovic
SonOfLeviAaronZadok - poruka glasi:

Šta se desilo sa ...? Da li je bilo nekih problema? Da li idalje preporu?ujete to? Da li da poželimo svoja iskustva ovde?

Taj program je testiran i pokazao se jako slab, cak problematican, jer takve programe koriste hakeri. Verujem da je decko koji je napravio bio dobronameran. Za sada mogu da preporucim Kaspersky Kids Guard

Stefan_03
Da li doktore Miroljube imate neke yt kanale za prepruku kako se sprema sirova biljna hrana.Dosta sam koristio metode iz emisije monaska kuhinja ali uglavnom se hrana kuva ili przi.

Miroljub Petrovic
Stefan_03 - poruka glasi:

Da li doktore Miroljube imate neke yt kanale za prepruku kako se sprema sirova biljna hrana.Dosta sam koristio metode iz emisije monaska kuhinja ali uglavnom se hrana kuva ili przi.

Ima puno kanala, ali retki su da pripremaju jednostavnu sirovu hranu. Imas u mojoj Playlisti dosta korisnih recepata:

https://www.youtu...b9ycDW8tdB

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.95 sekundi!