pocetak foruma
|
|
David11222331 |
Odgovorio 25.03.2021 10:55
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 09.07.2020 13:52 Lokacija: Република СрпÑка |
https://where-i-l...ghanistan/
Ми Ñе Папи поклонити нећемо
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2021 13:11
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Koliko je Jovana Stojkovic nisko pala svedoci podatak da je pre neki dan intervjuisala najveceg bednika na nasim prostorima, homoseksualca Djordja Visekrunu koji se hvali kako zivi u Holandiji i tamo mrka nekog dedu, pa preko gej braka sa njim sebi sredjuje holandske papire, i u isto vreme kaze kao je "Srbija smece od drzave jer u njoj nema homoseksualnih orgija kao u Holandiji i drugim zemljama". I sa takvim bolesnikom Jovana pravi intervju da bi "kompromitovala" predsednika drzave. Ne znam da li moze biti vece dno od ovog. |
|
|
Milic87 |
Odgovorio 25.03.2021 13:40
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 29.07.2020 16:07 Lokacija: Subotica |
Doktore, lukav je ovaj rat u kojem smo zar ne? Mi osecamo da zivimo mirno, ali glavna borba vodi se u duhovnom svetu, i jako se oseti. Znamo da ce biti jos gore od ovoga i da zemlja ne moze jos dugo. Da li je po vasem misljenju i za vreme vaseg zivota na zemlji ikad bilo teze stanje od ovoga sad? Pozdrav |
|
|
Cone Krajisnik |
Odgovorio 25.03.2021 13:52
|
Član Odgovori: 15 Pristupio/la: 26.01.2021 23:46 Lokacija: Beograd |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Koliko je Jovana Stojkovic nisko pala svedoci podatak da je pre neki dan intervjuisala najveceg bednika na nasim prostorima, homoseksualca Djordja Visekrunu koji se hvali kako zivi u Holandiji i tamo mrka nekog dedu, pa preko gej braka sa njim sebi sredjuje holandske papire, i u isto vreme kaze kao je "Srbija smece od drzave jer u njoj nema homoseksualnih orgija kao u Holandiji i drugim zemljama". I sa takvim bolesnikom Jovana pravi intervju da bi "kompromitovala" predsednika drzave. Ne znam da li moze biti vece dno od ovog. Meni je i pre bilo Äudno zaÅ¡to je podržavate kad je uÅ¡la u koaliciju sa klasiÄnim uliÄarima i neonacistima, to jest Levijatan gde Pavle Bihali kome je deda jevrejin ima istetoviranu SS-ovsku mrtvaÄku glavu a i slikao se takoÄ‘e u SSovskoj uniformi, tad se videlo da ona nije dobra u glavi baÅ¡, jer moraÅ¡ biti opasan komad budale da se udružujeÅ¡ zbog bilo Äega sa Äovekom kome su dedu ubili nacisti a on oblaÄi nacistiÄke uniforme i tetovira njihove simbole. Da ne priÄam Å¡to su iÅ¡li po selima i maltretirali narod i oduzimali im životinje, Å¡teta Å¡to ni jednom nisu naiÅ¡li na pravog domaćina, tu bi im kraj bio, a i to je bilo planski raÄ‘eno, iÅ¡li su samo tamo gde su bili sami i bespomoćni ljudi da oduzimaju uglavnom rasne pse, al bilo je i ostalog bezumnog divljaÅ¡tva nad narodom da bi se javnosti uterao strah u kosti. Slava Bogu!
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2021 15:22
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Milic87 - poruka glasi: Doktore, lukav je ovaj rat u kojem smo zar ne? Mi osecamo da zivimo mirno, ali glavna borba vodi se u duhovnom svetu, i jako se oseti. Znamo da ce biti jos gore od ovoga i da zemlja ne moze jos dugo. Da li je po vasem misljenju i za vreme vaseg zivota na zemlji ikad bilo teze stanje od ovoga sad? Pozdrav Bilo je teze za vreme sankcija i bombardovanja, ali sad je gore jer je sada mnogo veci nemoral i bezakonje, satanisti su uzeli skoro sve pod svoje. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.03.2021 15:24
|
Cone Krajisnik - poruka glasi: Meni je i pre bilo Äudno zaÅ¡to je podržavate kad je uÅ¡la u koaliciju sa klasiÄnim uliÄarima i neonacistima, to jest Levijata... Ja se ne bavim ljudskim manama, nego se bavim da li neko bilo sta korisno radi. Izlazak na izbore je bio patriotski gest. O radu Levijatana ne znam mnogo pa ne mogu da komentarisem. Nije mi poznato da su radili nesto nemoralno, znam samo da ih je Blic pljuvao sto je kompliment za njih. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.03.2021 18:16 |
|
|
crane |
Odgovorio 26.03.2021 11:55
|
Član Odgovori: 172 Pristupio/la: 01.03.2020 21:40 Lokacija: Ðиш |
https://www.b92.n...id=1833049 "Ðнтивакцинашки лоби" угрозио Ð¿Ñ€Ð¾Ñ†ÐµÑ Ð²Ð°ÐºÑ†Ð¸Ð½Ð°Ñ†Ð¸Ñ˜Ðµ. Прети и "аутохтона мутација" 😅 Мирољубу као једном од "лобиÑта" прети наÑловница у некој од говеђих новина. |
|
|
Gospodjeput |
Odgovorio 26.03.2021 17:42
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 19.02.2021 20:07 Lokacija: AranÄ‘elovac |
Miroljube šta misliš o plavom kamenu za prskanje povrća,i da li imas još neke tehnike koje koristiš? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.03.2021 19:25
|
Gospodjeput - poruka glasi: Miroljube šta misliš o plavom kamenu za prskanje povrća,i da li imas još neke tehnike koje koristiš? Imas u knjizi sa donjeg linka: https://ipmproizv...pesticida/ |
|
|
SreckoVVV |
Odgovorio 26.03.2021 23:47
|
Član Odgovori: 189 Pristupio/la: 14.03.2015 09:40 Lokacija: Cuprija |
Profesore, bas sada odgledao zadnju emisiju komentari Bibilije sto je jako poucno. -U Bibliji se spominje Urim i Tuvim. Gde se koristio i ko ga mogu koristiti? Ovo pitanje postavljam jer i sami okutisti se prestavljaju Boziji koji GLEDAJU u razne predmente. -Isto da se nadovezem na pitanje. Mudraci sa Istoka koji su dosli da se poklone Isusu. Sta mozete vise da kaze o njima? Unapre hvala za odgovor. SV
|
|
|
neki deki |
Odgovorio 26.03.2021 23:52
|
Član Odgovori: 111 Pristupio/la: 02.08.2009 15:24 Lokacija: Nepoznata |
Nasa istorija je prepuna hvalospeva o velikom zupanu Stefanu Nemanji. Kako komentarises to sto je izdavao naredjenja da se pohvataju Bogumili i pogube gde god ih nadju uprkos tome sto su se ovi drzali Biblije ispravnije i bez paganstine? Da li se Stefan Nemanja moze smatrati paganinom, tiraninom, inkvizitorom koji odredjuje ko je jeretik a ko ne?
Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.03.2021 08:22
|
SreckoVVV - poruka glasi: Profesore, bas sada odgledao zadnju emisiju komentari Bibilije sto je jako poucno. -U Bibliji se spominje Urim i Tuvim. Gde se koristio i ko ga mogu koristiti? Ovo pitanje postavljam jer i sami okutisti se prestavljaju Boziji koji GLEDAJU u razne predmente. Okultisti uvek kopiraju ono sto Bog kaze, ali izvrcu na svoj nacin. Govorio sam o Urimu i Tumimu, koje je prvosvestenik nosio na grudima i preko kojih se Bog javljao u slucaju kad nisu znali da rese neki problem. -Isto da se nadovezem na pitanje. Mudraci sa Istoka koji su dosli da se poklone Isusu. Sta mozete vise da kaze o njima? U pitanju su ljudi, koji nisu bibliji Jevreji, ali su ziveli moralno i Bog ih je iskoristio za dobre stvari. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.03.2021 08:27
|
neki deki - poruka glasi: Nasa istorija je prepuna hvalospeva o velikom zupanu Stefanu Nemanji. Kako komentarises to sto je izdavao naredjenja da se pohvataju Bogumili i pogube gde god ih nadju uprkos tome sto su se ovi drzali Biblije ispravnije i bez paganstine? Da li se Stefan Nemanja moze smatrati paganinom, tiraninom, inkvizitorom koji odredjuje ko je jeretik a ko ne? Kaze Isus: "Tesko onome preko koga dolazi sablazan." Mnogi koji "znaju istinu" sablaznjavaju ljude oko sebe tako sto im namecu svoje teoloske stavove. Ne mozes da odes u islamsku zemlju i da javno pricas da Muhamed nije prorok, ili da dodjes u Grcku i da pricas protiv ikona, kad je cela Grcka u ikonama. Treba da zivis najbolje sto mozes, a da progovoris samo ako je bas potrebno, kako bi rekao jedan drevni teolog. Vrlo je moguce da su bogumili bili agresivni u promovisanju religije, a moguce je da je i Stefan Nemanja imao pogresno razumevanje teologije. Mi treba da se bavimo biblijskom istorijom, a ljudi koji nisu biblijski religiozni da se bave istorijom koju smatraju ispravnom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.03.2021 08:28
|
Ako ima neki clan foruma iz Preseva neka mi se javi na PM ili na mejl: |
|
|
rasapant |
Odgovorio 27.03.2021 12:33
|
Član Odgovori: 24 Pristupio/la: 02.03.2021 13:47 Lokacija: Novi Sad nazalost |
Da li znate da li se namerava digitalizacija knjige "Iza sabackih resetki"? Knjigu sam kupio (nisam cicija) vec sam razmisljao da bi bilo pametno i uciniti je dostupnom online/drugima, ukoliko se Dr. Branislav Peranovic slaze naravno RP
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.03.2021 14:30
|
rasapant - poruka glasi: Da li znate da li se namerava digitalizacija knjige "Iza sabackih resetki"? Knjigu sam kupio (nisam cicija) vec sam razmisljao da bi bilo pametno i uciniti je dostupnom online/drugima, ukoliko se Dr. Branislav Peranovic slaze naravno Ne znam, verovatno ce uskoro biti i u elektronskoj formi, ali o tome odlucuje autor. |
|
|
ZoranS |
Odgovorio 27.03.2021 18:08
|
Član Odgovori: 286 Pristupio/la: 23.12.2014 16:21 Lokacija: Kula |
https://www.youtu...KBolnzdAnw Na telegramu ima dosta videa da na maskama i na PCR testovima ima parazita zvanih Morgellons koji reaguju (pokrecu se) na telesnu toplotu. ima po koji video i na youtube https://www.youtu...9x428LigZ8 Na 03:15 se vidi kako se pokrecu kad duva na sterilno zapakovan tester. |
|
|
zorank |
Odgovorio 27.03.2021 18:23
|
Član Odgovori: 116 Pristupio/la: 03.11.2008 22:23 Lokacija: Nepoznata |
Je li veÄeras poÄinje Pasha ili sutra uveÄe? |
|
|
princ7 |
Odgovorio 27.03.2021 18:31
|
Član Odgovori: 124 Pristupio/la: 22.03.2017 13:45 Lokacija: Nepoznata |
Shtisel 3. sezona: https://youtu.be/... 1. epizoda: https://biblijski.../shtisel3/ |
|
|
Zeljko Acimovic |
Odgovorio 27.03.2021 18:37
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 10.01.2021 13:52 Lokacija: Republika Srpska |
Jedan isjecak iz serije ako vlasnik dopusta https://www.youtu...Po4KMDacWQ |
|
Predji na forum: |