Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
David11222331
https://where-i-l...ghanistan/
Ми се Папи поклонити нећемоSmile

Miroljub Petrovic
Koliko je Jovana Stojkovic nisko pala svedoci podatak da je pre neki dan intervjuisala najveceg bednika na nasim prostorima, homoseksualca Djordja Visekrunu koji se hvali kako zivi u Holandiji i tamo mrka nekog dedu, pa preko gej braka sa njim sebi sredjuje holandske papire, i u isto vreme kaze kao je "Srbija smece od drzave jer u njoj nema homoseksualnih orgija kao u Holandiji i drugim zemljama". I sa takvim bolesnikom Jovana pravi intervju da bi "kompromitovala" predsednika drzave. Ne znam da li moze biti vece dno od ovog.

Milic87
Doktore,

lukav je ovaj rat u kojem smo zar ne? Mi osecamo da zivimo mirno, ali glavna borba vodi se u duhovnom svetu, i jako se oseti. Znamo da ce biti jos gore od ovoga i da zemlja ne moze jos dugo. Da li je po vasem misljenju i za vreme vaseg zivota na zemlji ikad bilo teze stanje od ovoga sad?

Pozdrav

Cone Krajisnik
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Koliko je Jovana Stojkovic nisko pala svedoci podatak da je pre neki dan intervjuisala najveceg bednika na nasim prostorima, homoseksualca Djordja Visekrunu koji se hvali kako zivi u Holandiji i tamo mrka nekog dedu, pa preko gej braka sa njim sebi sredjuje holandske papire, i u isto vreme kaze kao je "Srbija smece od drzave jer u njoj nema homoseksualnih orgija kao u Holandiji i drugim zemljama". I sa takvim bolesnikom Jovana pravi intervju da bi "kompromitovala" predsednika drzave. Ne znam da li moze biti vece dno od ovog.

Meni je i pre bilo čudno zašto je podržavate kad je ušla u koaliciju sa klasičnim uličarima i neonacistima, to jest Levijatan gde Pavle Bihali kome je deda jevrejin ima istetoviranu SS-ovsku mrtvačku glavu a i slikao se takođe u SSovskoj uniformi, tad se videlo da ona nije dobra u glavi baš, jer moraš biti opasan komad budale da se udružuješ zbog bilo čega sa čovekom kome su dedu ubili nacisti a on oblači nacističke uniforme i tetovira njihove simbole.

Da ne pričam što su išli po selima i maltretirali narod i oduzimali im životinje, šteta što ni jednom nisu naišli na pravog domaćina, tu bi im kraj bio, a i to je bilo planski rađeno, išli su samo tamo gde su bili sami i bespomoćni ljudi da oduzimaju uglavnom rasne pse, al bilo je i ostalog bezumnog divljaštva nad narodom da bi se javnosti uterao strah u kosti.
Slava Bogu!

Miroljub Petrovic
Milic87 - poruka glasi:

Doktore,

lukav je ovaj rat u kojem smo zar ne? Mi osecamo da zivimo mirno, ali glavna borba vodi se u duhovnom svetu, i jako se oseti. Znamo da ce biti jos gore od ovoga i da zemlja ne moze jos dugo. Da li je po vasem misljenju i za vreme vaseg zivota na zemlji ikad bilo teze stanje od ovoga sad?

Pozdrav

Bilo je teze za vreme sankcija i bombardovanja, ali sad je gore jer je sada mnogo veci nemoral i bezakonje, satanisti su uzeli skoro sve pod svoje.

Miroljub Petrovic
Cone Krajisnik - poruka glasi:

Miroljub Petrovic - poruka glasi:

Koliko je Jovana Stojkovic nisko pala ...

Meni je i pre bilo čudno zašto je podržavate kad je ušla u koaliciju sa klasičnim uličarima i neonacistima, to jest Levijata...

Ja se ne bavim ljudskim manama, nego se bavim da li neko bilo sta korisno radi. Izlazak na izbore je bio patriotski gest. O radu Levijatana ne znam mnogo pa ne mogu da komentarisem. Nije mi poznato da su radili nesto nemoralno, znam samo da ih je Blic pljuvao sto je kompliment za njih.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 25.03.2021 18:16

crane
https://www.b92.n...id=1833049

"Антивакцинашки лоби" угрозио процес вакцинације. Прети и "аутохтона мутација" 😅

Мирољубу као једном од "лобиста" прети насловница у некој од говеђих новина.

Gospodjeput
Miroljube šta misliš o plavom kamenu za prskanje povrća,i da li imas još neke tehnike koje koristiš?

Miroljub Petrovic
Gospodjeput - poruka glasi:

Miroljube šta misliš o plavom kamenu za prskanje povrća,i da li imas još neke tehnike koje koristiš?

Imas u knjizi sa donjeg linka:

https://ipmproizv...pesticida/

SreckoVVV
Profesore, bas sada odgledao zadnju emisiju komentari Bibilije sto je jako poucno.
-U Bibliji se spominje Urim i Tuvim. Gde se koristio i ko ga mogu koristiti? Ovo pitanje postavljam jer i sami okutisti se prestavljaju Boziji koji GLEDAJU u razne predmente.
-Isto da se nadovezem na pitanje. Mudraci sa Istoka koji su dosli da se poklone Isusu.
Sta mozete vise da kaze o njima?
Unapre hvala za odgovor.
SV

neki deki
Nasa istorija je prepuna hvalospeva o velikom zupanu Stefanu Nemanji. Kako komentarises to sto je izdavao naredjenja da se pohvataju Bogumili i pogube gde god ih nadju uprkos tome sto su se ovi drzali Biblije ispravnije i bez paganstine? Da li se Stefan Nemanja moze smatrati paganinom, tiraninom, inkvizitorom koji odredjuje ko je jeretik a ko ne?
Sve sto dise neka hvali Gospoda! Aliluja!

Miroljub Petrovic
SreckoVVV - poruka glasi:

Profesore, bas sada odgledao zadnju emisiju komentari Bibilije sto je jako poucno.
-U Bibliji se spominje Urim i Tuvim. Gde se koristio i ko ga mogu koristiti? Ovo pitanje postavljam jer i sami okutisti se prestavljaju Boziji koji GLEDAJU u razne predmente.

Okultisti uvek kopiraju ono sto Bog kaze, ali izvrcu na svoj nacin. Govorio sam o Urimu i Tumimu, koje je prvosvestenik nosio na grudima i preko kojih se Bog javljao u slucaju kad nisu znali da rese neki problem.

-Isto da se nadovezem na pitanje. Mudraci sa Istoka koji su dosli da se poklone Isusu.
Sta mozete vise da kaze o njima?

U pitanju su ljudi, koji nisu bibliji Jevreji, ali su ziveli moralno i Bog ih je iskoristio za dobre stvari.

Miroljub Petrovic
neki deki - poruka glasi:

Nasa istorija je prepuna hvalospeva o velikom zupanu Stefanu Nemanji. Kako komentarises to sto je izdavao naredjenja da se pohvataju Bogumili i pogube gde god ih nadju uprkos tome sto su se ovi drzali Biblije ispravnije i bez paganstine? Da li se Stefan Nemanja moze smatrati paganinom, tiraninom, inkvizitorom koji odredjuje ko je jeretik a ko ne?

Kaze Isus: "Tesko onome preko koga dolazi sablazan." Mnogi koji "znaju istinu" sablaznjavaju ljude oko sebe tako sto im namecu svoje teoloske stavove. Ne mozes da odes u islamsku zemlju i da javno pricas da Muhamed nije prorok, ili da dodjes u Grcku i da pricas protiv ikona, kad je cela Grcka u ikonama. Treba da zivis najbolje sto mozes, a da progovoris samo ako je bas potrebno, kako bi rekao jedan drevni teolog. Vrlo je moguce da su bogumili bili agresivni u promovisanju religije, a moguce je da je i Stefan Nemanja imao pogresno razumevanje teologije. Mi treba da se bavimo biblijskom istorijom, a ljudi koji nisu biblijski religiozni da se bave istorijom koju smatraju ispravnom.

Miroljub Petrovic
Ako ima neki clan foruma iz Preseva neka mi se javi na PM ili na mejl:

rasapant
Da li znate da li se namerava digitalizacija knjige "Iza sabackih resetki"?

Knjigu sam kupio (nisam cicija) vec sam razmisljao da bi bilo pametno i uciniti je dostupnom online/drugima, ukoliko se Dr. Branislav Peranovic slaze naravno
RP

Miroljub Petrovic
rasapant - poruka glasi:

Da li znate da li se namerava digitalizacija knjige "Iza sabackih resetki"?

Knjigu sam kupio (nisam cicija) vec sam razmisljao da bi bilo pametno i uciniti je dostupnom online/drugima, ukoliko se Dr. Branislav Peranovic slaze naravno

Ne znam, verovatno ce uskoro biti i u elektronskoj formi, ali o tome odlucuje autor.

ZoranS
https://www.youtu...KBolnzdAnw

Na telegramu ima dosta videa da na maskama i na PCR testovima ima parazita zvanih Morgellons koji reaguju (pokrecu se) na telesnu toplotu.

ima po koji video i na youtube

https://www.youtu...9x428LigZ8
Na 03:15 se vidi kako se pokrecu kad duva na sterilno zapakovan tester.

zorank
Je li večeras počinje Pasha ili sutra uveče?

princ7
Shtisel 3. sezona: https://youtu.be/...
1. epizoda: https://biblijski.../shtisel3/

Zeljko Acimovic
Jedan isjecak iz serije ako vlasnik dopusta
https://www.youtu...Po4KMDacWQ

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.86 sekundi!