pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2021 17:42
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Film "Cuda iz raja" https://biblijski...a-iz-raja/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.01.2021 20:41
|
Super Administrator Odgovori: 22622 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Ha ha, kakav kompliment, nema vece potvrde da radis ispravan posao nego kad te vodeci satanski medij stavi na naslovnu sliku i u tekstu pomene kao vodeceg teoreticara zavere i "neprijatelja" drustva. Vrh! |
|
|
Cipa |
Odgovorio 23.01.2021 21:17
|
Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 07.08.2018 19:39 Lokacija: Bar |
Jesam li ispravno postupio? Imam 22 god studiram i radim u teretani nikad nisam ni poljubio devojku. Ovamo u teretani ih ima mnogo 100-150 opasno gradjenih. Ja nisam zavodljive prirode pa me vecina njih ne privlaci ni malo. Medjutim sa jednom sam usao u malo dublju emotivnu raspravu i vidio da nije kao druge(ima 19god) nije volela paznju drugih muskaraca imala je dugacku listu ljudi na blok bila je mirnije prirode i ona me je zgotivila, zvala me je da treniramo zajedno i ja sam prihvatio. Tako smo mi trenirali i dopisivali se svaki dan oko 50ak dana. Svi zivi su me terali da je smuvam. I u pocetku sam mogao lagano jer me je kao kroz salu zvala kuci i slala mi je smajlije onako od jednom iz cista mira, ali nisam htio. Saznao sam da voli da kuva i da stalno nesto radi oko kuce,da voli ljubimce i djecu, da je nevina (to znam iz vise izvora) ali je imala neku kracu vezu koja je bila bzvz ne pije ne pusi ne izlazi po klubovima. Svo ovo vrijeme si mi ti bio u mislima, da ne trebam da se druzim sa zenama, pa sam bio na oprezu. Medjutim vremenom su nam razgovori bili opusteniji i zblizavali smo se zvala me je par puta kuci a ja nju da prosetamo iako se nista od toga nije desilo par puta sam je dodirnuo i prijalo joj je. Voljela je stalno da mi ugodi i da brine o meni to su bile neke sitnice ali ja sam padao na to, zadnjih dana sam stalno o njoj razmisljao. Jednom je rekla da zeli da bude sa muskarcem dok joj NE DOSADI a kada sam joj reko da zelim da budem sto vise okruzen ljudima koji me nece prevarit pogledala me kao da pricam gluposti primetio sam da zna da se naljuti bez nekog velikog razloga (ne na mene nego na druge) a pocela je i malo drsko da se ponasa i ako je to sve bilo kroz salu, reko sam joj da citam bibliju i bas se zacudila rekla mi je da je imala kosmarne snove da su je u njima demoni vukli po sinama kidali i to svaku noc i da u zadnje vreme ne moze da spava od gusenja I pre neki dan mene uhvatio osecaj da trebam da prekinem kontakt sa njom i kad sam pogledao tvoje klipove o zaljubljivanju udario sam joj block bez razloga jer sam poceo da se vezem za nju i to me je cinilo slabim. I tu sam ja napravio namerno nesporazum da se ona na mene naljuti i ukratko sad se izbegavamo. Bilo mi je tesko par dana. I danas sam preko kamera vidio da se javlja drugom liku isto onako kao meni a kada se taj lik prije par meseci njoj javio bila je odbojna prema njemu haha (pokazala mi je te poruke pa znam). Da li mi je ovo demon poslao devojku specificno da mene unisti (jer na druge ne padam) koja ima dosta dobrih osobina koje ja volim ali koja jednostavno razmislja previse emocijama sa kojima demon manipulise ili sam samo bio paranoican pa je bez potrebe blokirao |
|
|
Pustinjak |
Odgovorio 24.01.2021 01:42
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 20.01.2021 22:27 Lokacija: BG |
Da li grad Hegra ( Madain Salih ) u Saudijskoj Arabiji ima neke veze sa jevrejima i/ili Biblijom ? Buduci da se sad S.Arabija otvara ka svetu i bice moguce posetiti taj lokalitet . |
|
|
crane |
Odgovorio 24.01.2021 01:52
|
Član Odgovori: 172 Pristupio/la: 01.03.2020 21:40 Lokacija: Ðиш |
http://www.nspm.r...nika0.html Стићи ћемо Израел ако наÑтавимо овим темпом, народ Ñе изгледа полакомио уÑлед медијÑког притиÑка... |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.01.2021 07:06
|
Cipa - poruka glasi: Jesam li ispravno postupio? Imam 22 god studiram i radim u teretani nikad nisam ni poljubio devojku. Ovamo u teretani ih ima mnogo 100-150 opasno gradjenih. Ja nisam zavodljive prirode pa me vecina njih ne privlaci ni malo. Medjutim sa jednom sam usao u malo dublju emotivnu raspravu i vidio da nije kao druge... Trebao si da nastavis da se druzis s njom i da je ozenis, rodila bi ti dete sa dve glave, a ti bi je vremenom popravio. Verovatno bi se kurvala vise puta, ali vremenom bi je to proslo, pa bi bila dobra supruga i majka... Posto si ovde pogresio, treba da nadjes neku drugu devojku u teretani i da se sa njom smuvas... I obavezno da odes u najblizi Tatoo centar i zamolis da ti na celu istetoviraju natpis "Ja sam magarac". |
|
|
Skenderbeg990 |
Odgovorio 24.01.2021 10:14
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 21.12.2018 17:48 Lokacija: cic |
Miroljube koja je kazna u teokratiji ako neko nekoga prijavi za lazno silovanje? Pricao si da je najvaznija stvar kod coveka dostojanstvo, ako mu se ono oduzme on onda fakticki vise nije covek, a ono mu se uzima ako ga neko lazno prijavi.. srdacan pozdrav |
|
|
Tony92 |
Odgovorio 24.01.2021 10:43
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 18.08.2020 21:23 Lokacija: Nepoznata |
Koliko je pametno naseliti se u Mokru Goru? Ako proizvodimo sami hranu, može fino da se živi od turizma, na sjajnoj je lokacija blizu prelepih lokaliteta, u blizini takoÄ‘e ima 2 planinarska druÅ¡tva, Tornik i Rujno iz Užica. E sad Kustin grad me brine, tu je jednom godiÅ¡nje bal vampira, ima nemorala, loÄe se do ujutru svaki dan itd ali ne toliko koliko u Bg-u, dobra stvar je Å¡to ima dosta lokalnih vrednih i poÅ¡tenih ljudi koje je Kusturica zaposlio, dobra je baza za povezivanje sa dobrim ljudima, jedino me brine taj Drvengrad Å¡ta se može sve desiti kada nam Bog poÅ¡alje lokalne medvede i vukove zbog nemorala.
Izmenio/la Tony92 na 24.01.2021 11:29 |
|
|
bulat98 |
Odgovorio 24.01.2021 12:01
|
Član Odgovori: 49 Pristupio/la: 10.09.2019 10:18 Lokacija: Crna Gora, Niksic |
"Sila prirode" - tako vele strucnjaci https://www.faceb...1318015157 |
|
|
milan simanic |
Odgovorio 24.01.2021 17:40
|
Član Odgovori: 26 Pristupio/la: 30.12.2016 10:10 Lokacija: novi sad |
https://novimagaz...estrikcija |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.01.2021 18:52
|
Veceras nece biti debate izmedju mene i Ricarda Dokinsa na kanalu Balkan Apologetics posto je vlasnik kanala odlucio da ipak pozove Stevana Tomovica i Vanju Eleza da debatuju umesto mene, a u toku emisije ce im se prikljuciti i Sonja Biserko. Razlog otkazivanja je sto se vlasnik kanala BA zalio YouTube za copyright protiv kanala "Samo najbolje" jer je ovaj na svoj kanal postavio kratak isecak sa moje debate o teokratiji, a nije "trazio dozvolu", i na moj poziv da ukloni copyright, nije hteo to da ucini, nego je trazio da mu se ovaj "izvini". Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.01.2021 19:05 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.01.2021 18:53
|
Skenderbeg990 - poruka glasi: Miroljube koja je kazna u teokratiji ako neko nekoga prijavi za lazno silovanje? Pricao si da je najvaznija stvar kod coveka dostojanstvo, ako mu se ono oduzme on onda fakticki vise nije covek, a ono mu se uzima ako ga neko lazno prijavi.. srdacan pozdrav Pricao sam o tome. Kazna za silovanje je smrt, a ako neko nekoga lazni prijavi za silovanje, onda on ide pod mac. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.01.2021 18:54
|
Tony92 - poruka glasi: Koliko je pametno naseliti se u Mokru Goru? Ako proizvodimo sami hranu, može fino da se živi od turizma, na sjajnoj je lokacija blizu prelepih lokaliteta, u blizini takoÄ‘e ima 2 planinarska druÅ¡tva, Tornik i Rujno iz Užica. E sad Kustin grad me brine, tu je jednom godiÅ¡nje bal vampira, ima nemorala, loÄe se do ujutru svaki dan itd ali ne toliko koliko u Bg-u, dobra stvar je Å¡to ima dosta lokalnih vrednih i poÅ¡tenih ljudi koje je Kusturica zaposlio, dobra je baza za povezivanje sa dobrim ljudima, jedino me brine taj Drvengrad Å¡ta se može sve desiti kada nam Bog poÅ¡alje lokalne medvede i vukove zbog nemorala. Moras sam da odlucis, meni se taj lokalitet ne svidja. |
|
|
Strucnjak |
Odgovorio 24.01.2021 19:45
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 12.12.2020 22:35 Lokacija: Leskovac |
Miroljube da li ces ti imat jos dece u buducnosti?
Medicina je toliko uznapredovala da danas ne postoji zdrav covek
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.01.2021 07:44
|
Planiram jos 20 dece. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.01.2021 07:59
|
Umro poznati crnogorski ustasa Jevrem Brkovic, koji je nekada bio "veliki Srbin", ali posto nije dobio privilegije, postao je ustasa jer mu je placeno za to, isto kao i Sekuli Drljevicu, koji je bio pre Prvog svetskog rata veliki Srbin, a posto posle rata nije dobio ministarsko mesto, presao je na stranu ustasa i bio Pavelicev glavni covek za propagandu. https://www.srbij...IK_SRPSTVA |
|
|
tinkturebn |
Odgovorio 25.01.2021 11:23
|
Član Odgovori: 18 Pristupio/la: 23.08.2019 23:27 Lokacija: Beograd |
Капетан Драган у емиÑији Иза браве: https://youtu.be/... |
|
|
Horseman |
Odgovorio 25.01.2021 14:44
|
Član Odgovori: 2 Pristupio/la: 29.12.2020 15:34 Lokacija: Srbija |
Pesma - Sa Gospodom https://youtu.be/... Lazar Adamović
|
|
|
VladimirT |
Odgovorio 25.01.2021 19:06
|
Član Odgovori: 106 Pristupio/la: 21.12.2017 01:13 Lokacija: Staro Selo - Beograd |
Jezuiti nam uÄe decu po Å¡kolama https://i1info.ne...vne-skole/ Dobro misli, dobro radi, dobrom se nadaj.
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.01.2021 19:50
|
Gavrilo Gruzijski: „Nikada, dete, nemoj da osuÄ‘ujeÅ¡, nikada! ÄŒuvaj se da se ne zgadiÅ¡ na Äoveka kad se zgadiÅ¡ na greh. ZnaÅ¡ li Å¡ta te jedino razlikuje od onih žena koje noću zaraÄ‘uju Äekajući na ulici da im neko priÄ‘e za novac?... Samo to Å¡to Bog tvoj povodac drži kraće od njihovog. Kada bi ga popustio, Äinio bi iste i gore stvari. A Bog ga ne drži kraće zato Å¡to si bolji nego zato Å¡to možda ne bi imao snage da takve grehove nosiÅ¡ i da se pokajeÅ¡ za njih. Nemoj da misliÅ¡ da je neÅ¡to drugo u pitanju, samo to je. Moli se Bogu da ne osuÄ‘ujeÅ¡, ako ne budeÅ¡ imao razumevanja za ljudske slabosti i ako budeÅ¡ osuÄ‘ivao, Bog će popustiti i tvoj povodac. Å ta ćeÅ¡ ako tebe onda niko ne bude razumeo, ako se zgade na tebe. Ako te niko ne prihvati, ako ti ne pruži ruku... ako svi poistovete tvoje srce i duÅ¡u sa tvojim grehom i prljavÅ¡tinama... Dete moje, Äovek je uzviÅ¡eniji od svojih prljavÅ¡tina. Srce Äovekovo traži u njegovim najviÅ¡im vrhovima, a ne u moÄvarama njegove duÅ¡e. Molim te, sine moj, nemoj nikada da osuÄ‘ujeÅ¡, nikoga. Seti se kako je Hristos na praÅ¡ini ispisao grehove onih koji su hteli da ubiju ženu uhvaćenu u preljubi. ÄŒuvaj se da se ne zaraziÅ¡ tuÄ‘im grehom, ali sažali se na Äoveka koji je zaražen... možda se ne kaje, možda je zao i želi da zarazi namerno i druge, ali sažali se jer - umire. Nemoj da osuÄ‘ujeÅ¡ jer će tako i Bog onda tebi suditi.†|
|
Predji na forum: |