Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
milos_va
Hteo bih samo da dodam zašto gledam National geographic channel. Imaju emisije o megagrađevinama, mašinama i o ljudskom telu kako funkcioniše.

Miroljub Petrovic
milos_va je napisao:
Hteo bih samo da dodam zašto gledam National geographic channel. Imaju emisije o megagrađevinama, mašinama i o ljudskom telu kako funkcioniše.

I onda ti ubace evoluciju i lazi, i tako te truju. E bre kako si naivan.

zemuntrio
Hvala Vam sto izdvajate vreme,trud i energiju za sve nas sto imamo nesto da Vas pitamo,kritikujemo,pohvalimo...U 90% slucajeva Vas podrzavam,a to je veliki procenat za stroge kriterijume kakve ja imam..pruzate nam maksimum,i posteno,direktno i nemilosrdno odgovarate na svako pitanje,bilo glupo ili pametno postavljeno...pomocu Vasih predavanja ljudi mogu da shvate koliko su pogresno odgajani i uceni od malena,toliko pogresno da je danas odraslom coveku tesko da razazna sta je dobro i cisto da radi,a sta lose i nemoralno..A sve je tako prosto,Bog nam je dao sve i mi samo to treba da prihvatimo,ali i djavolak pruza svoje darove,koje treba da prepoznamo i odbijemo..
HVALA VAM STO STE UZ NAS,I HVALA DRAGOM BOGU NA SVEMU STO NAM PRUZA!

Miroljub Petrovic
zemuntrio je napisao:
Hvala Vam sto izdvajate vreme,trud i energiju za sve nas sto imamo nesto da Vas pitamo,kritikujemo,pohvalimo...U 90% slucajeva Vas podrzavam,a to je veliki procenat za stroge kriterijume kakve ja imam..pruzate nam maksimum,i posteno,direktno i nemilosrdno odgovarate na svako pitanje,bilo glupo ili pametno postavljeno...pomocu Vasih predavanja ljudi mogu da shvate koliko su pogresno odgajani i uceni od malena,toliko pogresno da je danas odraslom coveku tesko da razazna sta je dobro i cisto da radi,a sta lose i nemoralno..A sve je tako prosto,Bog nam je dao sve i mi samo to treba da prihvatimo,ali i djavolak pruza svoje darove,koje treba da prepoznamo i odbijemo..
HVALA VAM STO STE UZ NAS,I HVALA DRAGOM BOGU NA SVEMU STO NAM PRUZA!

Hvala Bogu.

Miroljub Petrovic
Ovih dana je aktuelan sukob koji postoji u eparhiji Rasko-prizrenskoj, osnosno SPC. Glavni okupatorski medij u Srbiji, i ujedno glavni emiter satanizma i lazi na Balkanu, RTV B92 obrusio se svom silinom na vladiku Artemija. Ja nisam do sada detaljnije analizirao uzroke sukoba, ali kada vidim kako B92 napada vladiku Artemija onda mi je jasno na cijoj strani je istina. Poznato je da je vladika Artemije veliki kriticar medjunarodne zajednice i onoga sto nam dolazi iz demonizovanog sveta.

Mladen M
E ko tu profesore zna sto se dogadja, to je haos opsti, eo rekose da je mitropolit Amfilohije rekao javno da zeli da uvede neke modernizacije...ili lazu
http://www.cafemo...news=43303

Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
Da li su opisi careva u Kini ,Vavilonu i Egiptu koji su ziveli po 1000 god pa starim spisima ti carevi su ustvari bili i bozanstva,da li je ovde rec o prepotopnim patrijasima?

U pitanju su prve generacije poslepotopnih ljudi, kao i prepotopni ljudi.

Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
Miroljub Petrovic je napisao:
Ovih dana je aktuelan sukob koji postoji u eparhiji Rasko-prizrenskoj, osnosno SPC. Glavni okupatorski medij u Srbiji, i ujedno glavni emiter satanizma i lazi na Balkanu, RTV B92 obrusio se svom silinom na vladiku Artemija. Ja nisam do sada detaljnije analizirao uzroke sukoba, ali kada vidim kako B92 napada vladiku Artemija onda mi je jasno na cijoj strani je istina. Poznato je da je vladika Artemije veliki kriticar medjunarodne zajednice i onoga sto nam dolazi iz demonizovanog sveta.

Miroljube jel ovo znaci da pratis program B92

Udjem povremeno na njihov sajt da vidim kakvo nam zlo spremaju. Samo procitam neke vesti i to je to. Ne citam nista osim nekih vesti, jer je sve ostalo cist okultizam.

milos_va
milos_va je napisao:

Nema evolucije u gradnji Burdž al Araba, brane Huver, i ostalih ogromnih zgrada. Zna se : koliko betona, gvožđa stakla kablova i to je to. Nema filosofije!

Miroljub Petrovic
milos_va je napisao:
milos_va je napisao:

Nema evolucije u gradnji Burdž al Araba, brane Huver, i ostalih ogromnih zgrada. Zna se : koliko betona, gvožđa stakla kablova i to je to. Nema filosofije!

Sta kazes, nema evolucije u velicanju materijalizma? Znaci, interesuju te "dela ruku covecijih"? Videcemo da skupimo pare pa da te posaljemo u Pariz da vidis Ajfelovu kulu i da se slikas pored nje.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 26.08.2008 20:35

nebojsaCA
Da li vam je poznat ritual onih hiladu pacenika sto su locirani kod Bora, ispod Kucajskih planina, tzv. neo hipi pokret, koji u svojim opsednutostima koriste neke budisticke, hindiusticke i tradicije americkih Indijanaca? Citao sam da su uglavnom mirni, poneko ko je malo vise u tome(opsednut), odlazi i svojoim neprimerenim ponasanjem sablaznjava monahinje jednog manastira, mada neki mestani govore da kad doje ponoc, cuje se masa jezivih, neljudskih krikova. Da li mislite da se oni ne nalaze slucajno u Srbiji, i da je i ovo jedna vrsta duhovnog rata koja se vodi protiv naseg naroda?
Acim

Miroljub Petrovic
nebojsaCA je napisao:
Da li vam je poznat ritual onih hiladu pacenika sto su locirani kod Bora, ispod Kucajskih planina, tzv. neo hipi pokret, koji u svojim opsednutostima koriste neke budisticke, hindiusticke i tradicije americkih Indijanaca? Citao sam da su uglavnom mirni, poneko ko je malo vise u tome(opsednut), odlazi i svojoim neprimerenim ponasanjem sablaznjava monahinje jednog manastira, mada neki mestani govore da kad doje ponoc, cuje se masa jezivih, neljudskih krikova. Da li mislite da se oni ne nalaze slucajno u Srbiji, i da je i ovo jedna vrsta duhovnog rata koja se vodi protiv naseg naroda?

Pa evo pitanja za tebe:
- Sta mislis, da li je policija (mislim na vrh policije u drzavi) znala da ce da se odrzava taj skup? Naravo da je znala.
- Da li je policija znala kakve ce vrste biti taj skup (da su to pagani i satanisti, koji setaju goli po prirodi, orgijaju po satorima i slicno)? Naravno da je policija znala ko si ta "deca duge" (inace, duga je okultni i satanisticki simbol koji narocito koriste homoseksualci; duga u njihovom znacenju predstavlja rastavljeni deo vidljivog spektra suncevih zraka, i predstavlja jednu vrstu obozavanja sunca).

Dakle, vrh policije je sigurno znao ko su ti likovi i sta ce oni tamo da rade. Zasto su ih onda pustili da to rade? Zasto ih nisu sprecili i zabranili okupljanje? Pa jednostavno zato sto je vrh policije pod kontrolom onih koji su i organizovali taj skup. I na zalost, takvih ce skupova biti sve vise, a mediji ce sturo da objavljuju incidente. Ali zato kad neki mladic udari samar novinaru B92 koji ga bez dozvole snima i siri laz i huska ljude na sukobe, onda ce ceo svet, policija i vojska da se dignu da se obracunaju sa tim "divljakom" i "primitivcem".

nebojsaCA
Da, jasno mi je vec odavno kako stvari funkcionisu u svetu i kod nas, pa me ne iznenadjuje do koje smo mere postali servilni u nameri da se integrisemo u instituciju Evrope, koja sve cini da dezintegrise nasu drzavu. To je mazohizam zadnjeg nivoa. Jos je samo ostalo da nas vezu kao kucice i tako nas vode da nam pokazu sve lepote njihovih zemalja. A mi da budemo srecni sto smo, eto, i na takav nacin, deo te price.
Ostaje nam dakle da se na individualnom polju sto vise duhovno izgradjujemo i cekamo povoljan trenutak, kada cemo uz Boziju pomoc i milost,skinuti necastivog sa trona. Veoma je vazno da se protivnici ovog duhovnog rata koji se vodi protiv nas, ujedine i teze da sto duze sacuvaju zdrav razum, pouzdajuci se Gospoda, a sa verom u spasenje sto veceg broja ljudi.
Posto je danas Srbija, cini mi se, vise nego ikada, podeljena, i to ne ideoloski, vec religijski, da li je moguc gradjanski rat? Pitanje svih pitanja je: Bog ili sotona? Da li cemo se opredeliti za carstvo Bozije koje je vecno i neprolazno, ili za carstvo zemaljsko, koje je ograniceno i prolazno?
Acim

Gogi
Pozdrav Miroljube !

Meni je bilo jasno i prije par godina kada "Demokrate" zavrsa sa unistavanjem drzavnih institucija,da ce se okrenuti na Crkvu koja je oduvjek,bez obzira na sve bila da kazem saborna snaga srbskog naroda.
S obzirom da si ti ipak vise od nas vecine na forumu upucen u dosadasnja desavanja u Crkvi,ljudski gledano-ne racunajuci na Bozju intervenciju ima li Crkva snage u svojim redovima,mislim na vodstvo da se sacuva od "demonkratizacije" i ekumenizma ?
Jer ovo sa Artemijem kako je shvatam,nije zadnji slucaj,po meni situacija se zahuktava.
POZDRAV !

Gogi

Miroljub Petrovic
milos_va je napisao:
Izgleda da sam pritisnuo pogrešno dugme pa nema mi komentara jednog. ...

Ja sam ti izbrisao komentar, posto ovde ne moze mnogo da se komentarise.

Miroljub Petrovic
nebojsaCA je napisao:
Da, jasno mi je vec odavno kako stvari funkcionisu u svetu i kod nas, pa me ne iznenadjuje do koje smo mere postali servilni u nameri da se integrisemo u instituciju Evrope, koja sve cini da dezintegrise nasu drzavu. To je mazohizam zadnjeg nivoa. Jos je samo ostalo da nas vezu kao kucice i tako nas vode da nam pokazu sve lepote njihovih zemalja. A mi da budemo srecni sto smo, eto, i na takav nacin, deo te price.
Ostaje nam dakle da se na individualnom polju sto vise duhovno izgradjujemo i cekamo povoljan trenutak, kada cemo uz Boziju pomoc i milost,skinuti necastivog sa trona. Veoma je vazno da se protivnici ovog duhovnog rata koji se vodi protiv nas, ujedine i teze da sto duze sacuvaju zdrav razum, pouzdajuci se Gospoda, a sa verom u spasenje sto veceg broja ljudi.
Posto je danas Srbija, cini mi se, vise nego ikada, podeljena, i to ne ideoloski, vec religijski, da li je moguc gradjanski rat? Pitanje svih pitanja je: Bog ili sotona? Da li cemo se opredeliti za carstvo Bozije koje je vecno i neprolazno, ili za carstvo zemaljsko, koje je ograniceno i prolazno?

Mislim da u ovom trenutku nije moguc gradjanski rat u Srbiji jer su okupatori uzeli pod kontrolu policiju i vojsku, a jasno su demonstrirali silu na poslednjim mitinzima, tako da je svima jasno da ce svaka pobuna biti krvavo sankcionisana (i precutkivana od strane medija, kako domacih tako i stranih). Naravno da Bog ima svoj plan, tako da ono sto mozemo da ocekujemo jeste da ce Bog napraviti splet okolnosti kojima ce da razvali okupatore i pruzi nam sansu da nesto napravimo na drzavnom nivou. To mogu da budu zemljotresi, katastrofe, ali i "iznenadna bolest i smrt" glavnih promotera satanizma u Srbiji. Do tada u narodu moze da ojaca poboznost i svest o slobodi, pa da dodje do korenitih promena.

Miroljub Petrovic
Gogi je napisao:
Pozdrav Miroljube !

Meni je bilo jasno i prije par godina kada "Demokrate" zavrsa sa unistavanjem drzavnih institucija,da ce se okrenuti na Crkvu koja je oduvjek,bez obzira na sve bila da kazem saborna snaga srbskog naroda.
S obzirom da si ti ipak vise od nas vecine na forumu upucen u dosadasnja desavanja u Crkvi,ljudski gledano-ne racunajuci na Bozju intervenciju ima li Crkva snage u svojim redovima,mislim na vodstvo da se sacuva od "demonkratizacije" i ekumenizma ?
Jer ovo sa Artemijem kako je shvatam,nije zadnji slucaj,po meni situacija se zahuktava.
POZDRAV !

Ako nekada Bog bude pravio red u Srbiji, mislim da ce morati da napravi korenite promene i u crkvi. Nakupilo se mnogo ekumenista, liberala, evropljana u crkvi. Pokusava da se napravi neko jedinstvo, ali to nije moguce sa evropljanima, jer je to pakt sa Sotonom. Ekumenisti su veoma ojacali i veoma su agresivni, a ovi drugi su u defanzivi i pokusavaju da naprave neki mir, ali mislim da od toga nema nista.

Ipak, iz crkve su iznikle, i jos uvek iznicu mnoge organizacije mladih ljudi, kao sto su Dveri srpske, Obraz, 1389 i druge organizacije koje su zaista jedna velika snaga pomocu koje Bog moze cuda da ucini.

Njegos I
www.e-sword.net

Ovde svi mozete besplatno skinuti jedan mnogo dobar program za proucavanje Biblije koji ukljucuje dosta prevoda, komentara, rjecnika itd.

Nenad78
Šta mislite o izboru za mis rimokatoličkih kaluđerica, koji ovih dana organizuje jedan italijanski sveštenik preko interneta?
Nenad

Laki
Gdine Miroljube, da li ozbiljan i pobozan covek treba da cita bilo koju literaturu? I sta mislite o sada pokojnom, ruskom piscu Aleksandru Solzenjicinu?

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.32 sekundi!