Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
DjujicPopo - poruka glasi:

Pozdrav domaćine ima li lek za komarce za nas koji živimo u prirodi, da me pršćemo hemiju iz apoteke nego nešto prirodno
Primetio sam odkad se zdravo hranim da manje napadaju ali opet su moćna mora napolju, na kući imam komarnike i to radi savršeno

Imas da kupis uvrnute stapice koji se zapale i dugo gore, a pustaju dim, i postavis ih na tri li cetiri coska, i komarci beze od dima.

Miroljub Petrovic
Nova epizoda serije "Susret"

https://drive.goo...p=drivesdk

loopus74
Da li i u kojoj meri supruga treba da poštuje muževljevu potrebu za intimnim odnosima...čini mi se da se kod nas ko zna od kada razvila žešća emancipacija kod žena da iskuliraju muža kad bi on intimu, a skoro sam čitao da kod muslimana postoje izričite zapovesti ženi da udovolji mužu u tom pogledu....Nisam više baš mlad al mi se sad čini da su muslimani prilično u pravu...

loopus74
Prošli put si mi obrisao pitanje koje ću sad probati da preformulisem da bih dobio odgovor...šta treba za nas da predstavljaju Mojsije, Ilija, Enoh i drugi u svakodnevnom religijskom smislu, osim što su istorijske ličnosti prvog reda i božiji ugodnici... zapravo tražim neku vezu, paralelu sa hrišćanskim odnosom prema svecima, ali pitam radi korekcije gledanja na bilo koji kult ličnosti....

loopus74
I još jedno pitanje...da li si ti svojevremeno objavljivao svoje naučne zaključke o istinitosti biblijskog učenja i lažima evolucionizma u Večernjim novostima...to je bilo negde sredinom 90tih, ako se ne varam, mali feljtoni na tu temu, a taj što je pisao je pored imena i prezimena stavljao oznaku bibliolog...možda je nebitno, ali znam da sam tada prvi put čitao da svi primerci evulionistickog lanca i dalje postoje u prirodi i da to nije nikakva evolucija gde je razvijeniji organizam navodno zamenio manje razvijeni, nego da svi i dalje postoje, pa je bio primer malenog argentinskog konja koji i dalje postoji, a koji darvinisti stavljaju na početak lanca, bila je priča o merenju starosti stena preko ugljenika, itd...

Miroljub Petrovic
loopus74 - poruka glasi:

Da li i u kojoj meri supruga treba da poštuje muževljevu potrebu za intimnim odnosima...čini mi se da se kod nas ko zna od kada razvila žešća emancipacija kod žena da iskuliraju muža kad bi on intimu, a skoro sam čitao da kod muslimana postoje izričite zapovesti ženi da udovolji mužu u tom pogledu....Nisam više baš mlad al mi se sad čini da su muslimani prilično u pravu...

Mnogo je vazniji duhovni odnos od telesnog. Kada muz zadovolji zenine duhovne potrebe, onda ona trci za njim i stalno bi imala telesni odnos, ali ne navaljuje, nego mu diskretno daje do znanja da bi to zelela.

Miroljub Petrovic
loopus74 - poruka glasi:

Prošli put si mi obrisao pitanje koje ću sad probati da preformulisem da bih dobio odgovor...šta treba za nas da predstavljaju Mojsije, Ilija, Enoh i drugi u svakodnevnom religijskom smislu, osim što su istorijske ličnosti prvog reda i božiji ugodnici... zapravo tražim neku vezu, paralelu sa hrišćanskim odnosom prema svecima, ali pitam radi korekcije gledanja na bilo koji kult ličnosti....

U pitanju su ljudi preko kojih je Bog delovao tokom istorije, i od njih mozemo da ucimo sta mi treba da radimo da bi Bog mogao preko nas da deluje, a ne da oni budu nekakvo bozanstvo ili sveci.

Miroljub Petrovic
loopus74 - poruka glasi:

I još jedno pitanje...da li si ti svojevremeno objavljivao svoje naučne zaključke o istinitosti biblijskog učenja i lažima evolucionizma u Večernjim novostima...to je bilo negde sredinom 90tih, ako se ne varam, mali feljtoni na tu temu, a taj što je pisao je pored imena i prezimena stavljao oznaku bibliolog...možda je nebitno, ali znam da sam tada prvi put čitao da svi primerci evulionistickog lanca i dalje postoje u prirodi i da to nije nikakva evolucija gde je razvijeniji organizam navodno zamenio manje razvijeni, nego da svi i dalje postoje, pa je bio primer malenog argentinskog konja koji i dalje postoji, a koji darvinisti stavljaju na početak lanca, bila je priča o merenju starosti stena preko ugljenika, itd...

Ja nisam pisao te tekstove, ali koliko se secam, neko mi je trazio informacije o tome da bi ih objavljivao, ali nisam siguran koje su novine bile u pitanju.

Miroljub Petrovic
Jos jedan kratki film iz serijala "Susret" samo pod drugim imenom:

https://drive.goo...L8KYB/view

Leonardo
DjujicPopo - poruka glasi:

Pozdrav domaćine ima li lek za komarce za nas koji živimo u prirodi, da me pršćemo hemiju iz apoteke nego nešto prirodno
Primetio sam odkad se zdravo hranim da manje napadaju ali opet su moćna mora napolju, na kući imam komarnike i to radi savršeno

Postoji uređaj koji koristi dve UV cevi: 2×15w koje emitiju plavicastu svetlost koja privlaci sve letece insekte. Radi dobar posao u prostorijama do 60 kvadrata. Koga smaraju komarci, moze da se javi na moj mail: i da kupi ovaj uredjaj kod mene. Inače, imam još korisnih stvari za preživljavanje u prirodi.

P.S Obavezno na mail pisati ili pozvati 061 667 82 91, a ne preko privatnih poruka. Dešavalo se da ne pročitam privatne poruke, jer se retko logujem

Leonardo
ISTINA O ASTROLOGIJI. Postavljen je video u kojem se pobija astrologija na osnovu jednostavnih argumenata, kao i na temelju logike naučnog načina rasuđivanja. Video je na engleskom jeziku. Ko ne zna dobro engleski, neka uključi titl. Video je preveden: https://www.youtu...0&t=1s

Gavrilo Princip
Šta mislite o organizaciji "antifa", da li ih finansira rimska crkva kao u periodu pre prvog svetskog rata ili su to grupe polupaca kojima je ispran mozak kako se u vreme komunizma dobro živelo, komunisti heroji i ostale gluposti, pa oni sad kao bleje da je komunizam najbolji sistem

soko
Nesto vise o knjigama Elen G. Vajt
5. Mojsijeva 28.13

BozjiSluga123
Imam 15 godina, 184 cm i 68 kg, mršav sam, da li je dobro da imam tri velika obroka da se najedem do sitosti, i da li je dobro da unosim i 2500 kcal i namirnice bogate proteinima, jer mi se doslovno vide rebra i kosti. Čak mi se kičma vidi kad se ispružim.Podrazumijeva se da sam fizički aktivan što mislim da jesam.
Dobro radi, o dobru misli i dobru se nadaj!

Miroljub Petrovic
Gavrilo Princip - poruka glasi:

Šta mislite o organizaciji "antifa", da li ih finansira rimska crkva kao u periodu pre prvog svetskog rata ili su to grupe polupaca kojima je ispran mozak kako se u vreme komunizma dobro živelo, komunisti heroji i ostale gluposti, pa oni sad kao bleje da je komunizam najbolji sistem

Pod kontrolom su nekih satanista, ali nisam istrazivao kojih, verovatno jezuita.

Miroljub Petrovic
soko - poruka glasi:

Nesto vise o knjigama Elen G. Vajt

Odlicne knjige.

Miroljub Petrovic
BozjiSluga123 - poruka glasi:

Imam 15 godina, 184 cm i 68 kg, mršav sam, da li je dobro da imam tri velika obroka da se najedem do sitosti, i da li je dobro da unosim i 2500 kcal i namirnice bogate proteinima, jer mi se doslovno vide rebra i kosti. Čak mi se kičma vidi kad se ispružim.Podrazumijeva se da sam fizički aktivan što mislim da jesam.

Nemoj da se bavis kilazom nego zdravljem. Dovoljna su ti dva obroka preko dana, i uvece nesto lagano, jedi zdravo, radi nesto korisno, radi vezbe sa svojim telom (sklekovi, trbusnjaci) setaj, idi na vreme da spavas, i polako ces doci u normalu. Trenutno si malo nesrazmeran jer su te kljukali mesom, rafinisanim proizvodima punim hormonima rasta i koncentratima, pa si malo vise izrastao, ali to ce se vremenom dovesti u red, znam ljude koji su na gornji nacin resili problem. Samo strpljenje.

BozjiSluga123
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

BozjiSluga123 - poruka glasi:

Nemoj da se bavis kilazom nego zdravljem. Dovoljna su ti dva obroka preko dana, i uvece nesto lagano, jedi zdravo, radi nesto korisno, radi vezbe sa svojim telom (sklekovi, trbusnjaci) setaj, idi na vreme da spavas, i polako ces doci u normalu. Trenutno si malo nesrazmeran jer su te kljukali mesom, rafinisanim proizvodima punim hormonima rasta i koncentratima, pa si malo vise izrastao, ali to ce se vremenom dovesti u red, znam ljude koji su na gornji nacin resili problem. Samo strpljenje.
Ja Sam navečer gladan, ne znam, ja sam narastao 5-10 cm otkako se hranim zdravo. Možda mi je zato soba cirkulacija.
Dobro radi, o dobru misli i dobru se nadaj!

Duka777
https://www.youtu...q3lz7yn7tY

Debata

Nikola Simetic
Mnogo mnogo dobartoga i istiniti klip
Sta mislite Miroljube o klipu? Grin

https://youtu.be/...
Dzoni

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.86 sekundi!