Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
bosko6 je napisao:
Šta mislite o proricanju budućnosti preko snova?
Josif je imao takva iskustva sa Faraonom...
Šta mislite dali je to moguće i u sadašnjosti?

Bog se obracao ljudima tokom istorije obicno preko snova ili vizije. Naravno, Bog se obraca ljudima i u svakodnevnom zivotu.

Miroljub Petrovic
Konstantin je napisao:
Profesore Petrovicu, zasto Jevreji nisu prihvatili Gospoda Isusa Hrista?
Koliko ja znam oni jos uvek cekaju Mesiju, pa koga oni to cekaju?
Da li mislite, da je stravicna sudbina Jevreja posledica neprihvatanja Gospoda Isusa?

Jevreji nisu prihvatili Isusa jer ih nije interesovala religija nego slasti ovoga sveta. Ali, "prihvatiti Isusa" ne znaci samo deklarativno prihvatanje, kako to radi danas vecina hriscana. "Prihvatiti Isusa" znaci prihvatiti Boga i Njegova uputstva za zivot data u Bibliji.

Stradanje svih naroda kroz istoriju je direktna posledica odbacivanja jasnih Bozjih poruka.

Da li je istina da je patron Izraela Amerika?

Pre bi se moglo reci suprotno. Jevreji su napravili od Amerike najmocniju drzavu, ali sada Amerika pada u kandze Vatikana i Jevrejima se crno pise u Americi. Amerika je zemlja najvecih mogucnosti i najvece tolerancije, ali toga vise nece biti.

Cuo sam cak da hriscanski mocni ljudi iz Amerika podrzavaju i pomazu Izrael, jer zele da se ispuni uslov iz Biblije, da bi poceo Drugi Dolazak.

Postoje neke hriscanske organizacije koje podrzavaju Izrael, ali njihov uticaj je vrlo mali.

Miroljub Petrovic
bokiva je napisao:
Sta se desava sa plodom neke zene ako ona ima spontani podbacaj ili plod nemoze da uspe sta biva sa dusom tog deteta?

Nista ne biva sa dusom deteta. Zivo dete je dusa. Naravno da ce sva deca biti spasena.

Miroljub Petrovic
stivstivo je napisao:
Sta mislite o filmovima: Zig zveri i Digitalni Andjeo, ako niste pogledali na google video se nalaze, tamo se kaze da hoce da nam ugrade neke cipove u ruku i celo i da nas kontrolisu dali bi taj scenario mogao da bude moguc?

Gledao sam filmove. Nema tu velike filozofije. Mocnici su od ljudi napravili goveda, jos samo da ih zigosu. Naravno, nece moci svakoga da zigosu.

Ko li je autor ovih filmova?

Ne znam.

I pominje se rupa koju su izbusili ruski rudari za vreme komunizma 14,4km dubine. Kazu da je posle toga burgija ubrzala jer je naisla na supljinu, zatim su snimili zvuke iz rupe koji uteruju strah u kosti. Kazu da su rudari prestraseni obustavili dalja iskopavanja, sta mislite da je to moglo da bude jer su ispitivali snimke i kazu da su autenticni ima mnogo svedoka i dr. Svi koji su radili istrazivanje kazu da je to pakao i pobegli su prestravljeni, sta mislite o ovome.

Kakav bre pakao? To su lovacke price.

Miroljub Petrovic
Dino je napisao:
Profesore kako da skinem video "Najveći davolji kamen" na disk? Htio bi ga snimiti na dvd...

Jedno od najboljih predavanja dosada...iako su vam sva odlična da se razumjemo...

Skini ga sa interneta, pa ga u programu Nero narezi na disk.

Miroljub Petrovic
Servus Dei je napisao:
Vido sam da ste napisali da neće biti hiljadugodišnjeg carstva na zemlji, sa tim se slažem, ali ja vjerujem na temelju Biblije da će biti hiljadugodišnje carstvo na nebu, dok će sotona biti svezan. Da li sam u pravu?

Tako je.

Miroljub Petrovic
Servus Dei je napisao:
1. Da li se rajski vrt(Eden) nalazio na zemlji?

Da.

2.Molim vas da objasnite Biblijski izvještaj o Jakovu koji se bori sa Bogom.

Jakov je prevario svog brata i grizla ga je savest. Znao je da sve od Boga zavisi u zivotu, i trazio je da mu Bog oprosti i blagoslovi njegov povratak kuci. To je glavna poruka, iako tu ima puno da se nauci. Potrebno je i znanje hebrejskog jezika.

Nadam se da ne dosađujem, to su sve pitanja koja mene moji kolega na faxu pitaju, a ja onda pitam vas pa se pravim pametanCool kad im odgovaram. Osim toga svako malo neko od njih dođe gledati vaša predavanja kod mene, a mnogima sam ih već i prepržio (ne znam kako se u Srbiji to kaže,

Nista ne dosadjujes, samo pitaj sve sto te interesuje i nastavi da przis.

Miroljub Petrovic
Upravo sam dobio najsvezije vesti od iz Vatikana. Sutra (petak 7. mart) je u Rimu sahrana Endru Bertijea, vrhovnog komandanta vatikanskog tajnog drustva Malteski vitezovi. Ova organizacija je najmocnije tajno drustvo na svetu (masoni su pilicari za njih, iako su oni ista ekipa). Na sahranu, izmedju ostalih, dolazi delegacija Crne Gore na najvisem nivou. U njoj ce biti:
- Milan Rocen, ministar inostranih poslova Crne Gore, covek od najveceg poverenja Mila Djukanovica
- Anton Zbutega, ambasador Crne Gore u Vatikanu, veliki jezuita, glavni sponzor i promoter Crnogorske pravoslavne crkve
- Dragan Uskokovic, ambasador Crne Gore u Rimu

Takva delegacija se ne salje ni na sahrane predsednika drzave. Naravno da vlasti u Crnog Gori "znaju" koga treba da postuju (bolje bi im bilo da Boga postuju).

Videcemo ko ce doci iz Srbije na tu sahranu. Javicu cim saznam.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.03.2008 10:36

Branko
Pa da satanisti sa satanistima.Pobozni ljudi sa poboznima.Kao sto se budale same nadju tako se nadju i pobozni ljudi kao ovde na ovom forumu.Zar je moguce da ti masoni uvek poznaju glavne ljude.Angry i ja bih voleo da odem na sahranu ali da ih poubijam sve tamo i zakopam Smile
Izmenio/la Branko na 06.03.2008 22:13

navoj
Miroljube, dali je tacno da je svemir star 13,7 milijardi godina? salim se Smile posto Astronomiju kontrolisu uglavnom evolucionisti, koliko je tacno kada kazu o razdaljinama izmedju zvezda, galaksija ili velicina zvezda ili precnik galaksije?
Izmenio/la navoj na 06.03.2008 22:30

Petar
Mozete li nam nesto vise reci o tim Malteskim vitezovima? Ako ovde nema dovoljno prostora onda da nam preporucite neku knjigu koja se bavi njima.

Miroljub Petrovic
Branko je napisao:
Pa da satanisti sa satanistima.Pobozni ljudi sa poboznima.Kao sto se budale same nadju tako se nadju i pobozni ljudi kao ovde na ovom forumu.Zar je moguce da ti masoni uvek poznaju glavne ljude.Angry i ja bih voleo da odem na sahranu ali da ih poubijam sve tamo i zakopam Smile

Nemoj tako, treba da ih sazaljevas. Oni bedno zive vec sada (nemaju nijednog iskrenog prijatelja), a tek sta ih ceka... U Bibliji pise: "Strasno je upasti u ruke Bogu zivome."

Miroljub Petrovic
navoj je napisao:
Miroljube, dali je tacno da je svemir star 13,7 milijardi godina? salim se Smile

Izgleda da gledas crtane filmove "Tom i Dzeri", gde se oni medjusobno jure sa sekirama i nozevima u ruci, i to je kao saljivo.

posto Astronomiju kontrolisu uglavnom evolucionisti, koliko je tacno kada kazu o razdaljinama izmedju zvezda, galaksija ili velicina zvezda ili precnik galaksije?

Moguce da je to tacno jer tu nemaju razloga da lazu.

Miroljub Petrovic
Petar je napisao:
Mozete li nam nesto vise reci o tim Malteskim vitezovima? Ako ovde nema dovoljno prostora onda da nam preporucite neku knjigu koja se bavi njima.

Nema tu neke velike mudrosti. U pitanju je jedno od brojnih tajnih drustava, ali ovo je pod kotrolom Vatikana. U pitanju je najmocnije tajno drustvo na svetu (jer su deo najmocnije svetske organizacije). Za vise informacija o tajnim drustvima, pogledajte moje predavanje o tome (imate ga u sekciji Downloads, u serijalu "Darvinizam"Wink. Evo i ovde linka:
http://video.goog...5297&hl=en

nikola
Miroljub Petrovic je napisao:
Branko je napisao:

Nemoj tako, treba da ih sazaljevas. Oni bedno zive vec sada (nemaju nijednog iskrenog prijatelja), a tek sta ih ceka... U Bibliji pise: "Strasno je upasti u ruke Bogu zivome."

vreme će da kaže, neznam zasto mi brisete postu, iz DIGITALNI ANDJEO emisije ako je verodostojan deo Nikolaos Rorfelera nista vise nije portrebno da bi sve bilo jasno, vi radite kako ocete
Izmenio/la nikola na 06.03.2008 23:58

stivstivo
PLAC KRVAVOG KAMENJA - prezubioSad traje samo 10sec

TAJNA KRALJEVSKE SFINGE - neda se preuzet sa google-aSad

PECAT CARSKIH STENA - ne rabotiSad isti slucaj

STA KRIJU STENE ISPOD JERUSALIMA - isti slucajSad

Nema linka a nemoze da se skine sa nijedan video downloader???

Ako neko ovo popravi neka javi na forumu da odmah preuzmem!

Hrvoj
Mr. Petrović,

Divim se vaših proučavanja za koje sam baš jučer saznao. Večina ove ideje več neko vrijeme imam ali vi ih eleganto izgovarate. Večina vaše razumjevanja su odlična, smeta me jedan stvar.

1. Vjerujem u Boga i da se može samo doći do Njega kroz Isus Krista (ili kako tko hoće da Njega zove). Više ne vjerujem u denominations (Katolik, Protestant, Orthodox, itd.) jer to nema smisla. To onda znaći da moramo slijediti Božje Zapovjedi (kako i vi govorite) da bismo dobili viječni život I da vjerujemo u Krista, naj osnovnije.

Ja vjerujem da su religije kao Islam, Bahai itd. nastale od lažni proroka kao što je napisano u Bibliji. Ali, ne želim reći da Musliman koji recimo slijedi Božje Zapovijede i u istovrijeme vjeruje u Mohamad neće/hoće doći do viječnog života. To je ostavljeno za Judgement Day. Moramo se I sjetiti da u Islam se smije imati više žena što zapravo krši Božji Zapovijedi. Ali na kraju, mislim da put do Boga ne može bez Krista.

Volio bi znati što vi mislite i vjerujete? Postoji li put do viječnog života bez Krista?

2. Jel vjerujete da se sad stvara New World Order ili jedna vlada za cijeli svijet?

3. Kako mogu kupiti knjigu vašu "Tajna Srečnog Života" i slično (živim u SAD)?

Puno Poštovanje...
Izmenio/la Hrvoj na 07.03.2008 05:46

Miroljub Petrovic
nikola je napisao:
neznam zasto mi brisete postu,

Brisem postu ako se postavljaju dugi i nepotrebni komentari, ili ako je nesto uvredljivo. Ne secam se sta je bilo u vasem slucaju. Verovatno neki dugacak komentar. Molio bih da se samo postavljaju pitanja, a da se izbegavaju komentari.

Miroljub Petrovic
Servus Dei je napisao:
Evo jedno pitanje iz vaše struke (koliko sam shvatio, završili ste i medicinu). Inače, ja sam završio srednju medicinsku, smjer laborant.

Zašto čovjek ima Jacobsonov organ, koji čovjek ne koristi jer je zakržljao? Kod preživača i drugih kralješnjaka je taj organ razvijen i ima funkciju.

Poznato je da zbog pobune protiv Boga mnogi covekovi potencijali su smanjeni, tako da mi imamo i slabiji sluh i vid i koordinaciju i dr. od zivotinja. To je dobro, jer kad bi covek imao vece potencijale pravio bi mnogo vecu stetu (kao prepotopni ljudi). Takav je slucaj i sa ovim organom, koji ima funkciju detekcije mirisa na poseban nacin. Naravno, kod coveka je mnogo razvijeniji ceoni rezanj mozga, u kome se nalaze centri za duhovnost, moralnost i volju, i to je ono sto je najvaznije. Kad to budemo razvijali, u funkciji izgradnje naseg karaktera, lako ce Bog da nam da krila da letimo kao andjeli, i mogucnost da ronimo kao delfini i oci da vidimo kao soko.

Miroljub Petrovic
Hrvoj je napisao:
Ja vjerujem da su religije kao Islam, Bahai itd. nastale od lažni proroka kao što je napisano u Bibliji.

Tu gresite. Islam je ozbiljna monoteisticka religija, a budizam je jedan oblik ateizma i samohipnoze.

Moramo se I sjetiti da u Islam se smije imati više žena što zapravo krši Božji Zapovijedi.

To nije krsenje Bozje zapovesti. Bozja namera je da muskarac ima jednu zenu, i zapovest kaze: "Nemoj da uzimas jos jednu zenu preko zene koju imas, da je ne bi povredio (ucvelio)." Ali, posto je na ovoj planeti veliki deficit u ozbiljnim i poboznim muskarcima, Bog je dozvoljavao da se devojke udaju za muskarce koji su ozenjeni, da bi tako i one bile zbrinute i imale decu i porodicu. To je podrazumevalo da druga (ili treca itd.) zena ima svoju odvojenu kucu i da se muz o njoj brine. Pravi se bracni ugovor (ketuba) i zena je zasticena. To nije kurvarstvo, kao danas, kada je muz ozenjen, a sa strane se kurva i nema nikakve obaveze prema kurvama. Ovo nije kurvarstvo. U brak se ulazi zbog dece i porodice, a kad nema normalnih muskaraca, onda zene biraju alternativna resenja, koja nisu u suprotnosti sa Bozjim zapovestima. Zato je Bog i tolerisao poligamiju (a ne kurvarstvo) tokom istorije (pogledajte Avrama i druge ljude iz biblijske istorije).

Volio bi znati što vi mislite i vjerujete? Postoji li put do viječnog života bez Krista?

Ja verujem u ono sto Bog kaze u Bibliji, a tamo se kaze da i neznabosci koji ne znaju za pisano Bozje otkrivenje, a zive po svojoj savesti, bice spaseni. Procitajte Rimljanima poslanicu 2. pogavlje, stihove 11-15.

2. Jel vjerujete da se sad stvara New World Order ili jedna vlada za cijeli svijet?

Verujem.

3. Kako mogu kupiti knjigu vašu "Tajna Srečnog Života" i slično (živim u SAD)?

Mozemo da vam posaljemo odavde sve nase knjige, a vi nam izvrsite uplatu preko banke. A mozemo da vam posaljemo sve knjige u elektronskoj formi besplatno. Neke su vec postavljene na ovom sajtu, a uskoro ce sve knjige biti postavljene da se besplatno skidaju. Za narucivanje, javite mi se na privatni e-mail:

Uzgred, knjigu "Tajna srecnog zivota" mozete besplatno skinuti na linku:
www.cps.org.yu/ta...
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 07.03.2008 10:35

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.28 sekundi!