Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Moshee
Profesore, kakvo je vase mišljenje o 5G mreži. Vjerojatno ste već nekoliko puta objašnjava li zašto takvi signali ne štete ali molim vas da ponovite još jednom. Hvala vam!

Miroljub Petrovic
VladimirT - poruka glasi:

Miroljube da li pored onog računa za donacije porodici Peranović postoji i devizni račun?

Pošto smo se malo organizovali da pomognemo porodicu Peranović, pogotovo sad u ovom vanrednom stanju.

Već smo poslali neka sredstva. Ako nema devizni, onda ćemo da smislimo neku alternativu.

Imas na donjem linku podatke za devizne uplate:

http://cps.org.rs...nator.html

a moze i preko Wetern Uniona:

Milanka Peranovic
Gornja Mala BB
15308 Jadranska Lesnica

U PM ti saljem njen broj telefona pa joj na SMS se posalje kod za podizanje novca i podaci posiljaoca.

ZoranS
KAPETAN DRAGAN - prvi intervju nakon izlaska sa višegodišnje robije u Hrvatskoj
https://youtu.be/...

Miroljub Petrovic
Moshee - poruka glasi:

Profesore, kakvo je vase mišljenje o 5G mreži. Vjerojatno ste već nekoliko puta objašnjava li zašto takvi signali ne štete ali molim vas da ponovite još jednom. Hvala vam!

Nije stetno. Stetno je protonsko i neutronsko zracenje, a 5G nije ni jedno ni drugo.

Misionary
Mala reklama ako Mire dozvoli. Prodajem tinkture i biljne ekstrakte korena vinobojke. Dobre su za sve i svašta, Šulc ih je konkretno koristio kod raka dojke (spoljašnja upotreba ekstrakta), dobre su i uopšte za jačanje imuniteta. Koga interesuje više neka se javi u privatnoj poruci.

legionar95
Kakvo je vase misljenje o placebo efektu? Mnoga istrazivanja su pokazala da nasa uverenja i pozitivne misli menjaju nas zivot na bolje, i mnogi su se izlecili pozitivnim mislim. Igraju li demoni u tome ulogu?

Miljko
Poštovani imam 3 pitanja:
Da li čovek može da "izgubi" spasenje, mislim razumem da se spasenje dobija verom a ne delima ali nakon vere koliko su dela ključna tj. koja je granica sa nepoštovanjem moralnih zakona nakon poverovanja u Isusovo otkupljene naših grehova. Jer s jedne strane, ako se ne poštuje moralni zakon mi dajemo znak da nam nije stalo do života, a sa druge strane neki ljudi pričaju kako spasenje se ne može izgubiti itd...
Da li imate neku literaturu za hrišćanski optimizam, jer otkada sam krenuo sa čitanjem Biblije i otkad mi se život za 360 stepeni promenio, stalno sam nekako tužan i negativan prema drugima, i onda se oni sablažnjavaju i meni bude jako žao zbog toga. Zaista bih voleo da se češće smejem i da budem pozitivniji. Znam, demoni me opsedaju i ubacuju mi crne misli, ali trudim se da što više radim kako ne bi bio lenj i podložan delovanju demona. Voleo bih da mi dodje u glavu da slavim svaki dan i da sam srećan zbog okretanja Bogu, onako da to postane nešto najiskrenije iz mene a ne samo prividno.
Koje je vaše mišljenje o Adventističkoj crkvi, i da li ste nekad bili član iste ili neke druge verske zajednice?
Mihailo Miljkovic

Vazam
https://www.youtu...O6b1jWB1vY

Moshee
Profesore, poslušao sam vas komentar na poslanicu Galatanima. Svaka Vam čast! Hvala vam što se toliko trudite da nam približite Krista. Imate li još neka audio objašnjenja iz biblije? Hvala!

crane
Poz Miroljube, hocu da se nadovežem za 5G i da te dodatno pitam vezano za ovu tehnologiju, pošto si studirao elektrotehniku pretpostavljam da si dosta upoznat sa elektro magnetnim talasima. Pročitao sam detaljno tekst jednog tvog "kolege" za koji mislim da je vrlo dobro objasnio ovaj nazovi problem oko 5G pa ako mi dozvolis da podelim ovde ljudima:

http://www.mikroe...aostalost/

Moje pitanje je da li postoji mogućnost po tebi da se ovako posredno utiče na zdravlje ljudi, pošto nije u pitanju protonsko i neutronsko zračenje ali već na preko 20Ghz je rezonantna frekvencija vode a na 60ghz je rezonantna frekvencija molekula kiseonika?

Naišao sam na neki klip na yt u kome američka vojska predstavlja vozilo za "razbijanje" masa, odnosno zrače ih milimetarskih talasima (5G) a po izjavama ljudi koji su bili pogodjeni tim zracima je da su osećali kao da im gori koža na telu... Pretpostavljam da ovo vozilo radi na tih 20Ghz a sobzirom da se na koži čoveka uvek nalazi voda (znojne zlezde) onda se zato ovo dešava. Ovo je taj klip:

https://youtu.be/...

Kad bi pustili ciljani zrak na 60Ghz pretpostavljam da bi rezultiralo gubitkom vazduha koji udisemo pa mi imali osećaj kao da smo na vrhu Mont Everesta i verovatno kolabirali?

Dakle ako postoji neka opasnost od 5G onda bi trebalo da se gleda i ispituje u ovom smeru?

Miroljub Petrovic
legionar95 - poruka glasi:

Kakvo je vase misljenje o placebo efektu? Mnoga istrazivanja su pokazala da nasa uverenja i pozitivne misli menjaju nas zivot na bolje, i mnogi su se izlecili pozitivnim mislim. Igraju li demoni u tome ulogu?

Nema tu demona, u pitanju su psiholoski trikovi koji mogu samo kratkotrajno da pomognu, jer placebo je laz, ali nekada i laz moze da pomogne - kao kad kazes detetu da ako ne bude dobro da ce da dodje baba roga da ga strpa u vrecu i odnese. Ali to moze kratko da traje jer ce dete brzo da provali da je to laz.

Miroljub Petrovic
Miljko - poruka glasi:

Poštovani imam 3 pitanja:
Da li čovek može da "izgubi" spasenje, mislim razumem da se spasenje dobija verom a ne delima ali nakon vere koliko su dela ključna tj. koja je granica sa nepoštovanjem moralnih zakona nakon poverovanja u Isusovo otkupljene naših grehova...

Spasenje se dovija verom, a delima pokazujemo da li imamo veru. Treba da uzivas u zivotu, a ne da tugujes sto ljudi stradaju, jer ljude ne zanima nista pametno, osim retkih pojedinaca. To kako zivis je dovoljan pokazatelj ljudima da Bog postoji, i koga zanima, on ce nesto da te pita, a ti da ides okoli i da ljudima pricas o Bogu i moralu, jer besmisleno, samo ces da ispadnes majmun i da ti se ljudi smeju da si sektas. Gledaj svoja posla i uzivaj, a demoni ce pokusavati da te demoralisu.

Miroljub Petrovic
crane - poruka glasi:

Poz Miroljube, hocu da se nadovežem za 5G i da te dodatno pitam vezano za ovu tehnologiju, pošto si studirao elektrotehniku pretpostavljam da si dosta upoznat sa elektro magnetnim talasima. Pročitao sam detaljno tekst jednog tvog "kolege" za koji mislim da je vrlo dobro objasnio ovaj nazovi problem oko 5G pa ako mi dozvolis da podelim ovde ljudima:

http://www.mikroe...talost/...

U pitanju su samo spekulacije, pretpostavke i nagadjanja bez ikakvih argumenata. Nisam video nikakav dokaz za stetnost 5G mreze.

Eli Begovic
Poštovani dr.Petroviću zanima me kako se može u pametne stvari iskoristiti visina.Možda pitanje zvuči glupo ali imam 13 godina i visok sam 185 cm.

Miroljub Petrovic
Eli Begovic - poruka glasi:

Poštovani dr.Petroviću zanima me kako se može u pametne stvari iskoristiti visina.Možda pitanje zvuči glupo ali imam 13 godina i visok sam 185 cm.

Izrastao si toliko jer si jeo nezdravu hranu punu hormona rasta (meso, rafinisane proizvode...). Treba da predjes na zdravu hranu i da se bavis izgradnjom karaktera, i pazi se da te ne navuku na neki glup sport zbog visine (kosarka, odbojka) pa da se razvalis (povrede, urusavanje karaktera...).

Miroljub Petrovic
https://www.faceb...960771610/

Lav123
Evo link latinične Biblije koju sam ja preveo za one koji se ne razumiju u ćirilicu: https://www.media...t.pdf/file

Miroljub Petrovic
dr Nada Jurinčić o COVID-u:

Za svakog liječnika koji ima temeljno obrazovanje i potpunu informaciju potpuno je jasno da je u ovom slučaju zlorabljena pojava virusa Corone za proizvodnju masovnog straha u mračne nakane.
Umirovljena sam liječnica pedijatrica koja je provela dugi niz godina u Africi i bila izravno odgovorna za viroze koje imaju visoku smrtnost. npr. Rota i druge. Osnovna informacija koju moraju svi znati: virus Corone je jedan od mnogobrojnih virusa iz grupe Influenca virusa čija je osobina spontana mutacija i dolazak u zimskim mjesecima.Syndrom koji ta grupacija virusa izaziva je sindrom gornjih i donjih dišnih puteva - od rhinitisa, pharyngitisa, laryngitisa do bronchitisa i pneumonije. Dakle, ti virusi ‘posjećuju’ ljudsku vrstu već najmanje 150 godina i to svake godine. Udio Corona virusu u syndromu gripe je 7-15%. Ona nije ništa drugačija od drugih influenza virusa - ne voli nosnu sluznicu pa više napada ždrijelo, grlo i bronhe .Komplikacije gripe nisu stvar "zločestoće" ovog virusa nego lošeg imunološkog statusa zaražene osobe poput kroničnih iscrpljujućih bolesti, karcinoma, terapije citostat., mnogim lijekovima, dijabetesa, Itd. Nema zločestih virusa nego ima imunoloških sustava koji su načeti i ne mogu pružiti pravi odgovor virusu i uništiti ga. Zato se u zimskim mjesecima u prijelazu na proljeće događa više smrti starijih i bolesnih osoba. Ovo je OBRAZAC koji se pred očima svih nas odvija desetljećima i stoljećima.
Ta Corona je u 2020. došla ISTO KAO ŠTA JE DOŠLA SVIH PRETHODNIH GODINA I KAO ŠTA ĆE NAS POSJETITI SVIH NAREDNIH GODINA. Ali ove godine svjetski skriveni moćnici, odlučili su s njom izvesti igrokaz koji nije ni najmanje naivan. Oni su Coronu preimenovali u SARS-Covid-19 ZATO DA OD POZNATOG NAPRAVE NEPOZNATO, JER SE LJUDI BOJE NEPOZNATOG. Liječnici koji imaju na uvid EPIDEMIOLOŠKU STATISTIKU mogu na dlanu vidjeti da je oboljevanje od syndroma gripe kao i smrtnost koja se vezuju uz nju ISTA KAO 2019., 2018., 2017., 2016., 2015............A ZLO NA VLASTI U CIJELOM SVIJETU JE IZVUKLO CORONU IZ TE GRUPE VIRUSA.
ZAŠTO TO NISU REŽIRALI 2019. ILI PRIJE ?? KUHALI SU NAS PTIČJOM, SVINJSKOM, DALASKOM te su SAD ZAKLJUČILI DA JE VRIJEME DA ‘POJAČAJU VATRU’. Razlog ili razlozi SU PAD FARMACEUTSKE INDUSTRIJE I PRIJETEĆI SLOM BANAKA. ZATO PROIZVODE KAOS da mogu presložiti stvar tako da OPET MOGU VLADATI.
Znači-OVO ŠTO SE DOGAĐA U STVARNOM ŽIVOTU CORONE I ČOVJEKA JE NORMALNO, NIŠTA TU NEMA IZVANREDNO. SVAKE GODINE, PREMA PODACIMA VIRUSOLOŠKE CENTRALE U SVIJETU, OD OBOLJELIH 1000 OD SYNDROMA GRIPE JEDAN UMRE OD NJENIH KOMPLIKACIJA, NE OD NJE-OD KOMPLIKACIJA KOJE MEDICINA NIJE USPJELA SPRIJEČITI. I to je to. I ove godine će smrtnost biti 1 promil. Ali, kad se to pretstavlja s 3 tiskovne konferencija na dan kao na 600 oboljelih umro nam i treći, Itd., onda je to proizvodnja straha u kojoj ljudi ne znaju izračunat postotke i zatražiti KOMPARACIJU S PRETHODNIM GODINAMA. LAŽNA SMRTONOSNA EPIDEMIJA I PANDEMIJA U CIJELOM SVIJETU IMA IDENTIČAN OBRAZAC PONAŠANJA. Zašto im to treba? Da provedu mjere IZOLACIJE ČOVJEKA OD ČOVJEKA KAKO BI SLOMILI NACIONALNE DRŽAVE SLAMANJEM GOSPODARSTAVA, A TO ZNAČI UNIŠTAVANJEM MALIH I SREDNJIH PODUZETNIKA. GLOBALKAPITAL ĆE OPSTAT ZATO ŠTO ĆE MU ŠTANCAT LOVU. FEDERALNA BANKA TOMU I SLUŽI, A SVE OSTALE BANKE.

MOLIM VAS, PROÄŒITAJTE OVO, UPITAJTE SE Å TO JE U VAÅ OJ OKOLINI KOJU VIDITE I ÄŒUJETE VLASTITIM OÄŒIMA, DRUGAÄŒIJE OD PRETHODNIH GODINA. PUSTITE NJIHOVE PRIÄŒE I DAJTE SVOJOJ ZDRAVOJ PAMETI DA VAM ODGOVORI KOLIKO JE TO OKO VAS VIÅ E BOLESNIH, VIÅ E UMRLIH...Strahom koji nije racionalno utemeljen HRVATSKOM NARODU SPREMA SE TEÅ KA GLAD I BOLEST. TO JE JEDINA ISTINA!
Nosite vi maskice u zimskim mjesecima kad idete na mjesta s puno ljudi jer to je dio opće zdravstvene kulture i način da se prirodno imunizirate. Maskice DA, ali ZATVARANJE, ZABRANA RADA I KRETANJA JE PREVARA I VELEIZDAJA DO SADA JOŠ NEVIĐENA!

dr. Nada Jurinčić

Nikola_M
Šta mislite o reperima : škabo (boža zmaj), marčelo, edo maajka, rizbow? Znate li još nekog da preporučite? jedina 100% dobra rep pesma je upravo ova vaša sa rizbow-om- volim rep ali ne mogu da nađem kvalitetan sadržaj sa moralnom porukom. slušam ja i duhovnu muziku, Milomira Miljanića, gusle-ali volim i rep pa eto pitam?

Miroljub Petrovic
Nikola_M - poruka glasi:

Šta mislite o reperima : škabo (boža zmaj), marčelo, edo maajka, rizbow? Znate li još nekog da preporučite? jedina 100% dobra rep pesma je upravo ova vaša sa rizbow-om- volim rep ali ne mogu da nađem kvalitetan sadržaj sa moralnom porukom. slušam ja i duhovnu muziku, Milomira Miljanića, gusle-ali volim i rep pa eto pitam?

Osim pesme Rizbowa "Nikac od Rovina", nemas ozbiljne i dobre rep pesme. Nije losa pesma "Terijerska krv" koju peva Marlon Brutal, a ovo ostalo ja ne mogu da slusam, jer se sve svodi na kuknjavu, kritikovanje sistema, nemoral i sl, nema moralne poruke.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.88 sekundi!