pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 18.08.2008 22:26
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Boki je napisao: Medjutim ocigledno da se radi o pazljivom i inteligentnom dizajnu, zato sto svaka pahuljica moze da se izmeri po svim dimenzijama i sve su njene mere u razmeri 1.61803398874 -broj koji se naziva zlatni presek. Dakle, delo su inteligentnog bica- Boga Nisam siguran za taj "zlatni presek". Nisam ga nesto mnogo proucavao, ali ono sto sam video ne mirise mi na dobro. Slazem se da su pahuljice deo Bozjeg dizajna. |
|
|
Alen P |
Odgovorio 18.08.2008 22:40
|
Član Odgovori: 163 Pristupio/la: 11.06.2008 22:43 Lokacija: ÄŒakovec, Hrvatska |
Miroljube, teorija zlatnog reza je bio sljedeći projekt kojeg se htio uhvatiti Kent Hovind. Medjutim, završio je u zatvoru. Zlatni rez je samo jedan od pečata Božjeg stvaranja. Postoji jedan zanimljiv crtani film Walta DIsneya koji na zanimljiv način ukratko opisuje potonju teoriju, koja je i kao teorija kreacionizma, dakle, NIJE teorija, već fakt ! Slava Bogu! Mogo bi to biti i vaš sljedeći projekat! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2008 09:07
|
Super Administrator Odgovori: 22624 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
BIOLOG021 Evo ja necu puno da gnjavim. Samo bih hteo da cujem tj da mi neko iznese bilo kakav fizicki dokaz o kreacionizmu o kom pricate.Bilo sta sto ce potkrepiti vase tvrdnje o spektakularnom stvaranju od strane tvorca a da pri tom ti dokazi nisu vase cuvene recenice> Tako je bilo posto nije moglo biti drugacije. Samo da vas podsetim< Laž ostaje laž, čak i kada onaj koji je izgovara misli da to radi u ime religije. Hajde da pretpostavimo da nikada nista nisi citao o nauci o stvaranju (kreacionizmu) pa zato postavljas ovakva pitanja. Posto se potpisujes kao "biolog" predlazem ti da procitas neke od tekstova sa ovog sajta, na primer "Poreklo zivota" i "Mutacije". Ako si zlonameran, i hoces po svaku cenu da branis ono sto si ucio u skoli, onda necemo moci da komuniciramo. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2008 09:13
|
Alen P je napisao: Miroljube, teorija zlatnog reza je bio sljedeći projekt kojeg se htio uhvatiti Kent Hovind. Medjutim, završio je u zatvoru. Zlatni rez je samo jedan od pečata Božjeg stvaranja. Postoji jedan zanimljiv crtani film Walta DIsneya koji na zanimljiv način ukratko opisuje potonju teoriju, koja je i kao teorija kreacionizma, dakle, NIJE teorija, već fakt :D! Slava Bogu! Mogo bi to biti i vaš sljedeći projekat! Ako je Walt Disney hteo da se bavi "zlatnim presekom" onda je to jos jedan los znak, jer taj lik je bio teski satanista i iantisemita. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 19.08.2008 09:20 |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2008 09:17
|
Kevin je napisao: ... Šta je to?Jel to neko natprirodno sotonsko djelo? E sta ti gledas i cime se bavis. To moze svaki video amater da napravi ka kompjuteru. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 19.08.2008 09:18 |
|
|
Lines |
Odgovorio 19.08.2008 14:05
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 15.07.2008 21:08 Lokacija: Nepoznata |
Moja dilema je sledeca... toliko se pise o stetnosti mleka zbog kazeina. cime bi onda majka koja ne moze da doji trebala da hrani svoju bebu? Hvala! |
|
|
Lines |
Odgovorio 19.08.2008 14:10
|
Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 15.07.2008 21:08 Lokacija: Nepoznata |
Jos nesto.... Izvinjavam se, sigurno je vec negde bilo reci o tome, pa ako moze link ili kratak odgovor. Tesko da bi mogli zamisliti svet bez izuma Nikole Tesle. Ali me zbunjuje nesto, imao je cudesne vizije koje mislim da nisu od Boga. Mozda gresim... Ako moze MISLJENJE.. Hvala! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2008 14:17
|
nikola je napisao: Osim porodice (onakve kako ste je najbolje objasnili u knjizi "Tajna srecnog zivota" ), vere i zdravog zivljenja, dali ima jos sta bitno za savremen zivot. Tu je data samo osnova, a detalje citajte u Bibliji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2008 14:27
|
Lines je napisao: Moja dilema je sledeca... toliko se pise o stetnosti mleka zbog kazeina. cime bi onda majka koja ne moze da doji trebala da hrani svoju bebu? Hvala! Govori se o stetnosti kazeina kada se koristi u velikim kolicinama. Mleko i druge nemirnice zivotinjskog porekla su zamena za prvostepenu hranu (biljnu hranu). U malim kolicinama (do negde 10% ukunpne ishrane), ne mora da bude stetno, iako su zivotinje danas vrlo bolesne i nezdravo se hrane na farmama radi ostvarivanja veceg profita. Majke koje ne mogu da doje bebe mogu da koriste razblazeno kravlje mleko. Ali, devojke koje se na vreme udaju i koje su zdrave, tesko da mogu da imaju problema sa nedostatkom mleka. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2008 14:29
|
Lines je napisao: Jos nesto.... Izvinjavam se, sigurno je vec negde bilo reci o tome, pa ako moze link ili kratak odgovor. Tesko da bi mogli zamisliti svet bez izuma Nikole Tesle. Ali me zbunjuje nesto, imao je cudesne vizije koje mislim da nisu od Boga. Mozda gresim... Ako moze MISLJENJE.. Hvala! Sta je to Tesla "izumeo" bez cega svet ne bio mogao da se zamisli? Kada ne bismo imali "naucna dostignuca" imali bismo srecniji svet, jer bi bilo mnogo manje zloupotreba. Sto se coveku daju veci potencijali, to je moralna dekadencija veca. |
|
|
tovel |
Odgovorio 19.08.2008 15:16
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub_Petrovic: Majke koje ne mogu da doje bebe mogu da koriste razblazeno kravlje mleko. Ali, devojke koje se na vreme udaju i koje su zdrave, tesko da mogu da imaju problema sa nedostatkom mleka. O kojoj starosnoj dobi govorimo? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2008 15:21
|
tovel je napisao: Miroljub_Petrovic: Majke koje ne mogu da doje bebe mogu da koriste razblazeno kravlje mleko. Ali, devojke koje se na vreme udaju i koje su zdrave, tesko da mogu da imaju problema sa nedostatkom mleka. O kojoj starosnoj dobi govorimo? Izmedju 19. i 21. godine. |
|
|
tovel |
Odgovorio 19.08.2008 15:35
|
Član Odgovori: 178 Pristupio/la: 11.12.2007 23:30 Lokacija: Nepoznata |
Miroljub Petrovic je napisao: tovel je napisao: Miroljub_Petrovic: Majke koje ne mogu da doje bebe mogu da koriste razblazeno kravlje mleko. Ali, devojke koje se na vreme udaju i koje su zdrave, tesko da mogu da imaju problema sa nedostatkom mleka. O kojoj starosnoj dobi govorimo? Izmedju 19. i 21. godine. Nemamo sada podatke no pretpostavimo da se vrlo retko desava da se sklapaju brakovi te radja u tim godinama? Kod nas postoji i problem bele kuge. Kakvo je stanje u drugim zemljama u vezi sa tim recimo eto u Izraelu posto je to zemlja koja se cesto pominje na forumu? Sta bi se moglo izdvojiti kao osnovni uzrocnik bele kuge,pogresna stremljenja ljudi ili materijalni momenat? |
|
|
igor31 |
Odgovorio 19.08.2008 17:23
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 19.08.2008 16:46 Lokacija: Nepoznata |
Brate MIROLJUBE imam vazno pitanje za vas i MOLIM VAS DA ODGOVORITE.Primetio sam da imam problem.Zelim da se bavim naukom,planiram da upisem PMF u Novom Sadu,departman za fiziku.Nauka me jako interesuje ali primecujem da me odvaja od Boga.Zelim da mogu da prenesem ljudima istinu o evoluciji stvaranju i da se bavim time kao i vi,ali iako mogu da nadjem vreme i za druzenje sa Bogom i za proucavanje,mislim da Sotona oce da nauku ucini idolom i nemogu da provedem ni sat vremena citajuci neke udzbenike ili vec shta a da ne primetim da me to udaljava od Hrista.Molim vas da mi kazete kakvo je vase iskustvo po tom pitanju,da li ste imali problema u pocetku sa tim? HVALA UNAPRED |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2008 17:27
|
tovel je napisao: Miroljub Petrovic je napisao: tovel je napisao: Miroljub_Petrovic: Majke koje ne mogu da doje bebe mogu da koriste razblazeno kravlje mleko. Ali, devojke koje se na vreme udaju i koje su zdrave, tesko da mogu da imaju problema sa nedostatkom mleka. O kojoj starosnoj dobi govorimo? Izmedju 19. i 21. godine. Nemamo sada podatke no pretpostavimo da se vrlo retko desava da se sklapaju brakovi te radja u tim godinama? Kod nas postoji i problem bele kuge. Kakvo je stanje u drugim zemljama u vezi sa tim recimo eto u Izraelu posto je to zemlja koja se cesto pominje na forumu? Sta bi se moglo izdvojiti kao osnovni uzrocnik bele kuge,pogresna stremljenja ljudi ili materijalni momenat? U Izraelu medju religioznim ljudima nema tog problema jer se oni mladi zene i udaju. Slicna je situacija i kod religioznih Muslimana. Postoje i manje religiozni Muslimani, kao sto su Turci. Ono sto sam video u Turskoj mi izgleda kao da sam bio u Americi. Da nije bilo onih starih dzamija i po koja pokrivena zena na ulici mislio bih da sam u Los Angelesu. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2008 17:29
|
igor31 je napisao: Brate MIROLJUBE imam vazno pitanje za vas i MOLIM VAS DA ODGOVORITE.Primetio sam da imam problem.Zelim da se bavim naukom,planiram da upisem PMF u Novom Sadu,departman za fiziku.Nauka me jako interesuje ali primecujem da me odvaja od Boga.Zelim da mogu da prenesem ljudima istinu o evoluciji stvaranju i da se bavim time kao i vi,ali iako mogu da nadjem vreme i za druzenje sa Bogom i za proucavanje,mislim da Sotona oce da nauku ucini idolom i nemogu da provedem ni sat vremena citajuci neke udzbenike ili vec shta a da ne primetim da me to udaljava od Hrista.Molim vas da mi kazete kakvo je vase iskustvo po tom pitanju,da li ste imali problema u pocetku sa tim? HVALA UNAPRED To je klasican problem koji ima svaki religiozan covek koji hoce da se bavi naukom. Moje iskustvo je da je najbolje uciti od najboljih svetskih strucnjaka preko knjiga, zavrsiti neki koledz online, i otici na praksu kod najboljih strucnjaka. |
|
|
nikola |
Odgovorio 19.08.2008 18:42
|
Član Odgovori: 743 Pristupio/la: 26.01.2008 19:31 Lokacija: Bor |
Miroljub Petrovic je napisao: nikola je napisao: Osim porodice (onakve kako ste je najbolje objasnili u knjizi "Tajna srecnog zivota" ), vere i zdravog zivljenja, dali ima jos sta bitno za savremen zivot. Tu je data samo osnova, a detalje citajte u Bibliji. Koliko su poznavanje istorije i pozadine bankarstva religijoznim ljudima bitni. Ako zivimo u svetu dali mozemo da se duhovno izgradimo kako treba ako smo slabijeg karaktera |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 19.08.2008 20:11
|
nikola je napisao: Koliko su poznavanje istorije i pozadine bankarstva religijoznim ljudima bitni. Ako zivimo u svetu dali mozemo da se duhovno izgradimo kako treba ako smo slabijeg karaktera Vazno je poznavanje istorije koja se tice Boga i Njegovog delovanja. Bankarstvo je deo savremenog sveta u kome zivimo pa treba da znamo osnovne stvari o tome. Mi zivimo u svetu, ali svojim karakterom treba da se odvojimo od sveta. Ako smo slabijeg karaktera, treba da radimo na tome da ga ojacamo. |
|
|
nebojsaCA |
Odgovorio 19.08.2008 20:28
|
Član Odgovori: 34 Pristupio/la: 02.08.2008 21:11 Lokacija: Nepoznata |
Da li postoji mogucnost da se nastava hebrejskog jezika, u nekoj skorijoj buducnosti, odvija i u drugim gradovima?
Acim
|
|
|
panj |
Odgovorio 19.08.2008 22:00
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 18.08.2008 14:11 Lokacija: Nepoznata |
Kakvo je vase misljenje o transfuziji krvi? |
|
Predji na forum: |