Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
UrosM
Jel slavis Bozic Miroljube?
Uros

Rasa
Pozdrav Miroljube. Mnogo vegana i vegetarijanaca koliko pratim po internetu imaju jedini problem sa Biblijom i Bogom u vezi početka Biblije tj. žrtvovanju životinja te zato odbijaju Boga. Kažu da se plan spasenja mogao obilježavati na neki drugačiji način. Zanima me vaše mišljenje kako da im se približi i objasni taj dio Biblije?
Znam da je Bog stvorio sav život i da se ne treba on nama pravdati, no zanima me kako im to objasniti i pojasniti kako bi ih se približilo Bogu pošto se vidi da ima jako dobrih vegana i vegetarijanaca. Hvala unaprijed na odgovoru.

Boziji Lav
Šta mislite o kupovini glasova kao moralnom činu, tj. da svoj glas prodaš zbog novca, tj. o prodaji sebe radi novčane koristi. Ali ne kao tekovini demokratije, nego kao moralan čin. Da li je to časno ?

Iva1980
Neverovatno koliko ljudi tvrdi da su pametni, inteligentni i cak natprosecni, kao moja najbolja drugarica i jedan drug. A kada im spomenes Boga, kao Tvorca svega, gledaju me sa cudjenjem, kao da nisam normalna, kao da sam sektas, kao da imam neku dijagnozu Grin
Ima i onih sto studiraju filozofiju, a glavno pitanje u filozofiji o "nasem postojanju" nikada sebi nisu postavili, vec sve teoretski uce. Kao i psiholozi i psihijatri, koji nemaju pojma o duhovnom svetu. Oni su ustvari pametni za talozenje informacija, pamcenju nekih nebitnih i bitnih cinjenica, podataka i teorija, ali nemaju mudrost u sebi koliko sam primetila.
Ima dosta njih na srecu koji makar kazu "Znam da ima necega, ima neke "vise sile", ali ne znam sta tacno", oni bar malo razmisljaju (mada takvi sto veruju u "nesto" najvise padaju u demonsku zamku New Agea), ali ovi "natprosecni" ljudi, koji se tako sami nazivaju, tvrde da Tvorca nema, da je sve samo od sebe nastalo itd. Nema sanse da im ama nista kazes, dokazes, jer oni na zalost ne osecaju Svetog Duha u sebi, a bez toga ne mozes ni da si svestan Boga i mozes im pricati, gledace te kao ludaka. Ja se molim za njih da prime Svetog Duha, jer oni nisu rodjeni sa tim kao sto smo mi. Oni imaju nesto vise para od mene, bolji telefon, ali su duhovno jako siromasni i vidim kako pate i ne mogu da nadju uzrok tome. Ja nemam puno, ali sam se uvek osecala "bogatom", meni ne treba puno, ne treba mi titula, priznanje, puno novca, vec mi treba slobodno vreme za "duhovnu higijenu". Ljudi bez duha se dosadjuju ako imaju malo slobodnog vremena, ne znaju sta ce od sebe. Ja svest o Bogu imam ceo zivot, to mi je ceo zivot najveca preokupacija, ali me je new age na zalost povukao na pogresan put i izvukla sam se srecom nedavno od toga. Sada verujem da je vera u Boga zaista "boziji dar", ali svako moze uz duhovne napore i strpljenje da primi Svetoga Duha i pocne da oseca Boga. Meni nije jasno da to svi ne vide i ne osecaju, ali ok, jedino sto mogu je da im dozirano pricam o tome, navodim da to istrazuju, pricam svoje iskustvo i molim se za njih. Ali ne ulazim niukakve zamorne diskusije sa onima koji vec od pocetka traze da budu u pravu, a ne da nesto novo saznaju. Kod takvih odmah menjam temu, to je rupa bez dna (isto vazi za zdravu ishranu i veru u Boga). Wink
Ja Boga vidim sve vreme, kao u sebi, oko mene, dok jedem, hodam, pricam, citam..znaci SVUGDE, a mnogima oni sami kao bica, kao i sva kompleksna i divna kreacija oko njih nije dokaz Boga, sto je tesko razumeti, ako osecas prisustvo Boga.

Miroljube, jel instiktivna i spontana vera u Boga znaci "boziji dar", koji su dobili neki (da ne kazem odabrani) ljudi, i zasto mi na primer imamo taj divan dar, a drugi mogu malo da ga osete ili nimalo?
Izmenio/la Iva1980 na 07.01.2020 21:09
Animacije Svetog Duha i Djavola:
https://www.youtube.com/user/faulk600/videos?view=0&sort=p&flow=grid

Limun
Doktore, da li je moguce napraviti svoje ulje od zimzelena(formula za obnovu misica, tetiva...) ili je jedino rjesenje kupiti gotovo, a vidim da je skupo cak i male bocice od 10ml a u knjizi pise da ide litar ulja od zimzelana, pa ako nozes objasnit kako vi rjesavate ovaj problem. Hvala

Miroljub Petrovic
UrosM - poruka glasi:

Jel slavis Bozic Miroljube?

Naravno da slavim. U Bibliji pise da je Isus rodjen 7. januara i ko ne slavi Bozic nece dobiti ulaznice za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

Miroljub Petrovic
Rasa - poruka glasi:

Pozdrav Miroljube. Mnogo vegana i vegetarijanaca koliko pratim po internetu imaju jedini problem sa Biblijom i Bogom u vezi početka Biblije tj. žrtvovanju životinja te zato odbijaju Boga. Kažu da se plan spasenja mogao obilježavati na neki drugačiji način. Zanima me vaše mišljenje kako da im se približi i objasni taj dio Biblije?
Znam da je Bog stvorio sav život i da se ne treba on nama pravdati, no zanima me kako im to objasniti i pojasniti kako bi ih se približilo Bogu pošto se vidi da ima jako dobrih vegana i vegetarijanaca. Hvala unaprijed na odgovoru.

To su samo izgovori za njihov bezbozni zivot. Tako razmisljaju svi neznabosci i pronalaze mane Bibliji. Pusti ih neka zive kako hoce, gubis vreme da im bilo sta objasnis jer oni su od ishrane napravili religiju.

Miroljub Petrovic
Boziji Lav - poruka glasi:

Šta mislite o kupovini glasova kao moralnom činu, tj. da svoj glas prodaš zbog novca, tj. o prodaji sebe radi novčane koristi. Ali ne kao tekovini demokratije, nego kao moralan čin. Da li je to časno ?

Necasno je biti deo sistema, jer je sistem nemoralan. Ali ako nemas da jedes, jer si ceo zivot zaglupljivan u porodici sa debilima, onda nije greh da prodas glas i prehranis se dok ne pokrenes neki posao od kojeg ces moci da se izdrzavas i da ne zavisis od sistema. U nijednoj opciji ne smes da ubijes nevinog coveka, legnes sa tudjom zenom ili da prizivas demone, a sve drugo je privremeno dozvoljeno ako je zivot u pitanju.

Miroljub Petrovic
Iva1980 - poruka glasi:

Miroljube, jel instiktivna i spontana vera u Boga znaci "boziji dar", koji su dobili neki (da ne kazem odabrani) ljudi, i zasto mi na primer imamo taj divan dar, a drugi mogu malo da ga osete ili nimalo?

Od malih nogu ljudi donose neke odluke u zivotu i polako se formiraju kao licnost, bez obzira na okruzenje. I u losem okruzenju ima ljudi koji su se okrenuli dobru. Oni koji prave dobre izbore od malih nogu kasnije lako prihvate Bozje duhovne darove i povezuju se sa Bogom, a nekima je dosta teze zbog odbijanja malih poziva koje im je Bog kroz ceo zivot upucivao. Nema svrhe price sa njima. Moze samo da se bude prijatelj i da se moli za njih, a Bog ima nacin kako ce da ih pozove i pokrene, ako oni to budu hteli.

Miroljub Petrovic
Limun - poruka glasi:

Doktore, da li je moguce napraviti svoje ulje od zimzelena(formula za obnovu misica, tetiva...) ili je jedino rjesenje kupiti gotovo, a vidim da je skupo cak i male bocice od 10ml a u knjizi pise da ide litar ulja od zimzelana, pa ako nozes objasnit kako vi rjesavate ovaj problem. Hvala

Ne moze da se pravi jer kod nas nema te biljke. To se kupuje iz uvoza. Pogledaj ko to prodaje na internetu.

UrosM
Мирољубе,према садашњем понашању Срба,да ли мислиш да би већина отишла у пакао или би се спасли?

Miroljub Petrovic
UrosM - poruka glasi:

Мирољубе,према садашњем понашању Срба,да ли мислиш да би већина отишла у пакао или би се спасли?

Ti bi se jedini spasao, a ovi svi bi otisli u pakao.

Konekcija
Kao sto je biblijski princip u praksi ziveti u "zahvalnost", ovom prilikom jedno "hvala" Miroljubu Petrovic'u.

Kao sto je jedan mudrac izgovorio:

"Naj plemenitiji način sticanja znanja je kroz promišljanje. Najjednostavniji tip je imitacijom, a najgori je kroz iskustvo."

Narod moze ovaj treci nacin da izbegne, ako primenuje tvoje savete.

Pozdrav

Miroljub Petrovic
Konekcija - poruka glasi:

Kao sto je biblijski princip u praksi ziveti u "zahvalnost", ovom prilikom jedno "hvala" Miroljubu Petrovic'u.

Kao sto je jedan mudrac izgovorio:

"Naj plemenitiji način sticanja znanja je kroz promišljanje. Najjednostavniji tip je imitacijom, a najgori je kroz iskustvo."

Narod moze ovaj treci nacin da izbegne, ako primenuje tvoje savete.

Pozdrav

Nemoralni Matija Beckovic je rekao jednu istinitu stvar: "Nije tacno da se pametan uci na tudji greskama, a budala na svojim. Svako se uci na svojim greskama." Dakle, retki su pojedinci koji se uce na svojim greskama.

Miroljub Petrovic
Nevidljivi svet - demoni

https://www.youtu...e=youtu.be
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 09.01.2020 12:21

MarkoPop
Poštovani Miroljube,

u šta je najpametnije ulagati uštedjevinu? pošto idu dani kad nemoze da se niti kupi niti prodaje jer novac neće postojati?

Pozdrav!
Smile

Miroljub Petrovic

NAJBOLJEMarkoPop - poruka glasi:

Poštovani Miroljube,

u šta je najpametnije ulagati uštedjevinu? pošto idu dani kad nemoze da se niti kupi niti prodaje jer novac neće postojati?

Pozdrav!

Najbolje ulagati u znanje za zivot u prirodi i da se zivi bez novca, a to moze samo u prirodi.

Iva1980
"Domacica ili zena od karijere?" Animacija pokazuje zasto je Bog stvorio zenu i koju ulogu joj je namenio, ali ova antihristova vremena cine sve da su porodice rasturene, da zena nema vremena za zdravo domacinstvo, da zena radi i ne vidja decu i muza, da sve radi sama i umorna je kao pas itd

https://www.youtu...QUu56VpXZw

------------------------------------------
Animacije Svetog Duha i Djavola:
https://www.youtube.com/user/faulk600/videos?view=0&sort=p&flow=grid

nevena
https://www.kurir...reci-video

Kakav je ovo manipulator...tesko njemu!

Slobodan00
Ovde imate stranicu na instagramu za upoznavanje vaseg buduceg partnera https://instagram...1ckc6usf7a Stranica je nedavno pocela sa radom,ne znam koliko je ozbiljna.Moram da napomenem da ja nisam admin tako da pored svega ne treba biti naivan, uvek se treba cuvati! Pozdrav

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.94 sekundi!