pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 29.10.2019 07:25
|
![]() Super Administrator Odgovori: 22841 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Am-haaretz - poruka glasi: Evo ta knjiga "Ibran Mustafić-Planirani haos 1990.-1996." može da se skine ovdje u PDF formatu u integralnoj formi. Ne znam baÅ¡ kakav je bio prije, ali sad Ibran Mustafić nije srbomrzac, Äak je aktivno svjedoÄio na suÄ‘enju protiv zlikovca Nasera Orića, i pri tome je mnogo rizikovao. SvjedoÄio je u korist srpskih stradalnika, a protiv Nasera i njegovih vojnika. Jedino Å¡to mi nikako u cijeloj ovoj priÄi nije jasno, je to, kako je ovu knjigu 2008. u Sarajevu moglo izdati tzv. "Udruženje graÄ‘ana ''Majke Srebrenice i Podrinja"", jer se radi o izuzetnoj anti-srpskoj grupaciji, kad ta knjiga Äak i njih indirektno kompromitira. Ako netko zna neÅ¡to viÅ¡e o o ovome, volio bih da mi se pojasni. Ovo je knjiga sudionika i svjedoka svih dogaÄ‘aja u Srebrenici koja potpuno razobliÄava i demistificira laži o tzv. genocidu nad Muslimanima u Srebrenici. Cesto se desava kada neko bude izdat ili razocaran od vlasti u jednoj drzavi, predje na suprotnu stranu. Ovo govedje udruzenje i ne cita sta objavljuje, tako da objavljuju sta stignu. |
|
|
Monarh |
Odgovorio 29.10.2019 12:45
|
![]() Član Odgovori: 43 Pristupio/la: 16.02.2018 20:02 Lokacija: BrÄko |
https://iqoption.... Pozdrav.Može li mi neko reći je li ovaj program za trgovinu i ulaganje preko interneta koristan i validan i da li neko zna nešto o ovome?Hvala unaprijed. |
|
|
Duka777 |
Odgovorio 29.10.2019 15:31
|
![]() Član Odgovori: 113 Pristupio/la: 03.10.2019 13:38 Lokacija: Crna Gora |
Ja cu dati neke osnovne podatke o ovom poslu, jer se bavim FOREX (foreign exchange) trgovinom tj trgovinom valutama i razlicitim finansijskim instrumentima (zlato, nafta itd). Trgovina opcijama je na neki nacin 'jednostavnija' od Forex, jer nemas da ucis neke 'komplikovane' pojmove (ovo pricam za pocetnike) U sustini pozeljno bi bilo da imas neka osnovna znanja (bar) iz ekonomije, da imas dobro logicko razmisljanje, matematike, strategije itd Kao i svaka berza puna je spekulanata Svojim iskustvom u trgovini ces znati da 'prepoznas' kad je spekulacija a kad cijena tog instrumenta zavisi od realnih kretanja na trzistu. Imas dvije vrste analize kod trgovine na berzi: tehnicka i fundamentalna analiza Tehnicka analiza je kad cijena prati odredjene matematicke 'formacije' i oblike kao npr: kanal ( support, resistance), wedge (klin), triangle itd. Fundamentalna analiza je kada trgujes na osnovu vijesti ( npr za valutni par eur/usd su ti vazne vijesti iz USA I EU ... monetarna politika, interest rate decision itd) Znaci mnogo je vazno da znas pojmove iz ekonomije Ja se prvenstveno bavim tehnickom analizom i crtanjem grafika, tj trazenjem paterna (obrazca) na osnovu kojeg kasnije trgujem. Kao i svaki posao moras da ulozis vrijeme da ga naucis kroz praksu, inace je ostalo rizik i moze da se poistovijeti sa kockom. Prednost ovog posla je sto mozes da skines demo verziju na svoj kompjuter i da istovremeno vjezbas i ucis ( ucis preko googla i jutuba, imas vebinare za pocetnike pa do profi) Naravno treba da imas realna ocekivanja za zaradu.. Meni je ovo kao neki dodatni nacin da dopunim svoj budzet.. I taktika mi je bila da izvukujem svu zaradu, tako da sam izvukao sva moja ulaganja i preko i sada trgujem sa tim zaradjenim novcem. Mnogo je vazno strpljenje i volja da naucis... jer ako se oslonis na razna obecanja brokera ( koji ce da te zovu) i obecavaju enormnu zaradu na dnevnom i mjesecnom nivou, nemoj da vjerujes.. jer te procente sto oni obecavaju je nerealno.. jer da to ima logike, njima ne bi trebali klijenti, jer sa tom zaradom oni bi za pola godine od 1000e napravili milion Moras jednostavno da naucis i da zavisis od sebe, sto je i prvenstvena prednost ovog posla, jer radis sa novcem i uvijek je likvidan (naplativ) Ali kao i svaki posao sve moze da predje u kocku.. I poljoprivredu mozes da pretvoris u kocku ako imas nerealna ocekivanja, ulozis novac, proizvedes previse, ne mozes da prodas kasnije.. i na kraju roba propadne ( istruli) i izgubis novac ( ulaganja) i svoje vrijeme (rad) Kod trgovine valutama ti u sustini se bavis predvidjanjem buduceg kretanja cijena i na osnovu toga zaradjujes pipse koje konvertujes u svoju zaradu PIP je cetvrta decimala iza zareza i znaci (PIP-price interest point) Treba da budes oprezan prilikom odabira brokera... jer ti je interes da nadjes brokera koji je pouzadan, regulisan, i ima povoljne troskove ( on zaradjuje od svake tvoje trgovine, jer je posrednik u trgovini) Ako si zainteresovan i dalje za ovo, posalji mi privatnu poruku, pa cu te uputiti na brokere, ne bih da reklamiram na sajtu Naravno bilo bi pozeljno da znas engleski jezik Ja sam dugorocni trejder, tj trgujem na vecim TF (time frame), jer je na njima mnogo teze napraviti neku spekulaciju, treba veliki novac da se 'udruzi'... tako da su u vecini slucajeva realna kretanja cijena.. nedostatak kod ove trgovine je sto cekas da ti se 'zatvori' pozicija ponekad mjesec ili dva. Kao i svaki vjernik koji vjeruje u Bozija obecanja, radim ovaj posao dok ne pocne 'cipovanje' ljudi Inace poljoprivreda je zakon.. tu ti Gospod pomaze i daje prihode 1x10 minimum ![]() Eto podijelio sam besplatno svoje znanje i iskustvo, jer sam prvenstveno zahvalan Miroljubu od koga sam dosta naucio o zivotu i Gospodu takodje besplatno. Jer Bozija dobrota,ljubav itd je resurs koji se dijeljenjem uvecava , isto tako znanje i mudrost koju smo dobili od Gospoda besplatno, uvecava se ako se besplatno siri (dijeli) |
|
|
stole1389 |
Odgovorio 29.10.2019 16:50
|
![]() Član Odgovori: 36 Pristupio/la: 31.01.2018 13:57 Lokacija: Beograd |
Поздрав и помаже Бог! Мирољубе, да ли миÑлите да је Вукашин из Клепаца требао да поздрави Ðнту Павелића и ÐДХ, да прихвати римокатоличанÑтво или је иÑправно учинио изговарајући чувену реченицу "Само ти дијете ради Ñвој поÑао"? |
|
|
Milorad M |
Odgovorio 29.10.2019 17:40
|
![]() Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 15.09.2019 19:21 Lokacija: Srbija |
Pozdrav,zeleo bih da napisem svoje negativno iskustvo sa skolom,ako administrator dozvoli.Uglavnom,radi se o srednjoj skoli.Kad sam dosao u srednju skolu bio sam fizicki i verbalno zlostavljan,to se naravno nastavilo iz osnovne.U sustini zlostavljanje u osnovnoj skoli je bila redovno i nesto sasvim "normalno,profesori nisu obracali paznju,govorili su da se deca, takoreci, igraju.Sve je to prouzrokovalo depresiju,suicidne misle i socijalnu anksioznost.Kao sto sam ranije rekao,sve se to nastavilo u srednjoj skoli,i sto se vise ta prva skolska godina odmicala to sam ja vise bezao sa casova,takodje,u toj skoli nista nisam naucio.Bavim se racunarima trenutno i znam Engleski jezik C1 nivoa,i sve sam to sam naucio zato sto sam shvatao da trosim vreme u skoli.I naravno tu je dosao kraj te prve godine i ja sam imao uzasne ocene,sve kecevi do kecevi i puno izostanaka,tako da sam pao taj prvi razred.I naravno,roditelji k'o roditelji,ne dozvoljavaju da se ispisem,tacnije da ne nastavim skolovanje,vec upisujem sasvim drugi smer(treci stepen,prethodni je bio cetvrti),i sve to, naravno ,zato sto "moram" imati zavrsenu srednju skolu.Ja sam nastavio da idem u tu skolu,nekako prolazio,takoreci jedva.Tu su uvek bile lose ocene i izostanci,ali izvlacio sam se samo da prodjem nekako.Tako da sam sad u poslednjoj godini u ovoj skoli,i ne mogu vise,nemam jednostavno snage vise da nastavim.Znam da radim,cak sam i odradio par popravki racunara ovog leta,dobijao ponude od ljudi,i bilo je idealno,pogotovo zato sto nisam isao u tu beskorisnu instituciju.I kad je pocela ova poslednja godina,ja sam izgubio svu nadu i "volju" da trpim ovo,imam bas dosta neopravdanih casova,mozda me izbace iz skole,ali iskreno receno,bice mi verovatno lakse,i psihicki i fizicki.Zelim samo da se nadovezem na deo sa depresijom.Ja sam proveo od 2016. do pocetka 2019. zatvoren u sobi,razmisljajuci da li da se ubijem ili ne,svaki dan isto,idi u skolu,vrati se kuci i pati,i sve ide u ciklusima,svaki dan je isti,bezvredan.Kada bih govorio sta je pakao,govorio bih da je to u glavi depresivnog coveka,svaki dan je proveden kao u paklu,konstantna patnja,nistavilo.Naravno,kao sto sam rekao ranije sve je to prouzrokovala skola,i niko nije znao za to moje stanje,zato sto naravno kada bi saznali stavili bi me na tablete i tada bi bio verovatno kao biljka.Takodje zelim da napomenem da sam imao oko 100kg(181cm visok) i bio na apsolutno nezdravoj ishrani.Pocetkom 2019. godine sam shvatio jednu stvar,a to je da ako ne pokusam da se izlecim,verovatno cu izvrsiti samoubistvo i tu cu zavrsiti sve.Prvo sam krenuo sa menjanjem razmisljanja,jednostavno nisam mario vise sta ce biti sa skolom,ma nisam ni razmisljao o njoj,isao sam,ali samo da ispunim tu zelju roditeljima,dopustio sam da se stvari desavaju kako god,nisam obracao paznju na to,takodje sam izbegavao sve "kolege" u skoli i to mi je dosta pomoglo.Onda sam odlucio da zelim da se zdravo hranim,tako da sam presao na biljnu ishranu,zapravo,jeo sam ribu s' vremena na vreme,ali osim toga,gotovo citava ishrana je bila ispunjena plodovima ove nase zemlje.I posle ovih stvari sam odlucio da krenem sa trcanjem,zato sto sam morao naci nacin da utisam depresiju na neki nacin,a shvatao sam da je dosta dobro resenje fizicka aktivnost.I ove stvari su me u sustini izvukle iz svega toga,ja nisam razmisljao o samoubistvu od maja ove godine,osecam se bolje,jace i zdravije nego ikada,jedini trenutni problem mi je skola,ali iskreno receno,sta bude,bice!Takodje,imam 67kg sada,i naravno nastavio sam sa biljnom ishranom.Osecam se odlicno sto se tice mentalnog i fizickog zdravlja,i shvatio sam da nam je to najvrednija stvar koju posedujem,to zdravlje je kljuc srecnog zivota.Ako se ispisem,ili me izbace iz skole,ili cak ako je zavrsim,nije bitno,ja cu posle toga odraditi odredjene kurseve sto se tice rada na racunaru i oko racunara(zbog certifikata) i tu krecem sa svojim poslom.Nadam se da je ovo pogodan sadrzaj za ovaj forum,a ako nije,nema veze,ja sam nekome morao da ispricam svoje iskustvo.Svi vi kojima je trenutno tesko i koji ste u problemima,drzite se i gurajte!Jaki ste! Zelim da pozdravim Miroljuba,i svako dobro! |
|
|
SkenderVuk |
Odgovorio 29.10.2019 18:07
|
![]() Član Odgovori: 32 Pristupio/la: 16.04.2019 22:04 Lokacija: Sremska Mitrovica, Srbija |
Satanisti nameću, nema "demokratije." http://www.rts.rs...stice.html |
|
|
Boziji Lav |
Odgovorio 29.10.2019 18:46
|
![]() Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 01.11.2018 17:28 Lokacija: Црна Гора |
Kako demoni deluju u raÅ¡ljama za otkrivanje podzemne vode ? Tj. kako je voda da kažem "demonizovana" pa utiÄe na to. JoÅ¡ se zna da ako se spava iznad podzemne vode da ljudi obolevaju jer voda zraÄi negativnu energiju. |
|
|
Alex88 |
Odgovorio 29.10.2019 19:06
|
![]() Član Odgovori: 104 Pristupio/la: 03.03.2016 21:11 Lokacija: Srbija |
Biblijski film - Dela apostolska https://www.youtu...amp;t=245s |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.10.2019 06:57
|
![]() Super Administrator Odgovori: 22841 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
stole1389 - poruka glasi: Поздрав и помаже Бог! Мирољубе, да ли миÑлите да је Вукашин из Клепаца требао да поздрави Ðнту Павелића и ÐДХ, да прихвати римокатоличанÑтво или је иÑправно учинио изговарајући чувену реченицу "Само ти дијете ради Ñвој поÑао"? Pitanje je da li je Vukasin bio u mogucnosti da predje u katolicizam ili su ga odredili za likvidaciju. Da su mu prilikom progona ponudili da predje u katolicanstvo, ne bi bio greh da je navodno to prihvatio da sacuva zivu glavu, a onda da pobegne od satanista i naravno da nema nikakve veze sa papskom religijom. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.10.2019 07:01
|
Milorad M - poruka glasi: Pozdrav,zeleo bih da napisem svoje negativno iskustvo sa skolom,ako administrator dozvoli... Bravo, samo napred i pobedices! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.10.2019 07:37
|
Boziji Lav - poruka glasi: Kako demoni deluju u raÅ¡ljama za otkrivanje podzemne vode ? Tj. kako je voda da kažem "demonizovana" pa utiÄe na to. JoÅ¡ se zna da ako se spava iznad podzemne vode da ljudi obolevaju jer voda zraÄi negativnu energiju. Demoni ne deluju na vodu, niti podzemne vode deluju na ljude, nego demon preko rasljara pokusava da kaze ljudima gde se nalazi voda, gde da kopaju bunar, i ako u tome uspe, onda ih fascinira, pa ljudi pitaju rasljara (okultistu) i za druge zivotne stvari i prizivaju demone (propast) na kucu i porodicu. |
|
|
Kistanje |
Odgovorio 30.10.2019 14:43
|
![]() Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 04.08.2019 15:37 Lokacija: Zagreb |
Duka777 - poruka glasi: Ja cu dati neke osnovne podatke o ovom poslu, jer se bavim FOREX (foreign exchange) trgovinom tj trgovinom valutama i razlicitim finansijskim instrumentima (zlato, nafta itd). Trgovina opcijama je na neki nacin 'jednostavnija' od Forex, jer nemas da ucis neke 'komplikovane' pojmove (ovo pricam za pocetnike) U sustini pozeljno bi bilo da imas neka osnovna znanja (bar) iz ekonomije, da imas dobro logicko razmisljanje, matematike, strategije itd Kao i svaka berza puna je spekulanata Svojim iskustvom u trgovini ces znati da 'prepoznas' kad je spekulacija a kad cijena tog instrumenta zavisi od realnih kretanja na trzistu. Imas dvije vrste analize kod trgovine na berzi: tehnicka i fundamentalna analiza Tehnicka analiza je kad cijena prati odredjene matematicke 'formacije' i oblike kao npr: kanal ( support, resistance), wedge (klin), triangle itd. Fundamentalna analiza je kada trgujes na osnovu vijesti ( npr za valutni par eur/usd su ti vazne vijesti iz USA I EU ... monetarna politika, interest rate decision itd) Znaci mnogo je vazno da znas pojmove iz ekonomije Ja se prvenstveno bavim tehnickom analizom i crtanjem grafika, tj trazenjem paterna (obrazca) na osnovu kojeg kasnije trgujem. Kao i svaki posao moras da ulozis vrijeme da ga naucis kroz praksu, inace je ostalo rizik i moze da se poistovijeti sa kockom. Prednost ovog posla je sto mozes da skines demo verziju na svoj kompjuter i da istovremeno vjezbas i ucis ( ucis preko googla i jutuba, imas vebinare za pocetnike pa do profi) Naravno treba da imas realna ocekivanja za zaradu.. Meni je ovo kao neki dodatni nacin da dopunim svoj budzet.. I taktika mi je bila da izvukujem svu zaradu, tako da sam izvukao sva moja ulaganja i preko i sada trgujem sa tim zaradjenim novcem. Mnogo je vazno strpljenje i volja da naucis... jer ako se oslonis na razna obecanja brokera ( koji ce da te zovu) i obecavaju enormnu zaradu na dnevnom i mjesecnom nivou, nemoj da vjerujes.. jer te procente sto oni obecavaju je nerealno.. jer da to ima logike, njima ne bi trebali klijenti, jer sa tom zaradom oni bi za pola godine od 1000e napravili milion Moras jednostavno da naucis i da zavisis od sebe, sto je i prvenstvena prednost ovog posla, jer radis sa novcem i uvijek je likvidan (naplativ) Ali kao i svaki posao sve moze da predje u kocku.. I poljoprivredu mozes da pretvoris u kocku ako imas nerealna ocekivanja, ulozis novac, proizvedes previse, ne mozes da prodas kasnije.. i na kraju roba propadne ( istruli) i izgubis novac ( ulaganja) i svoje vrijeme (rad) Kod trgovine valutama ti u sustini se bavis predvidjanjem buduceg kretanja cijena i na osnovu toga zaradjujes pipse koje konvertujes u svoju zaradu PIP je cetvrta decimala iza zareza i znaci (PIP-price interest point) Treba da budes oprezan prilikom odabira brokera... jer ti je interes da nadjes brokera koji je pouzadan, regulisan, i ima povoljne troskove ( on zaradjuje od svake tvoje trgovine, jer je posrednik u trgovini) Ako si zainteresovan i dalje za ovo, posalji mi privatnu poruku, pa cu te uputiti na brokere, ne bih da reklamiram na sajtu Naravno bilo bi pozeljno da znas engleski jezik Ja sam dugorocni trejder, tj trgujem na vecim TF (time frame), jer je na njima mnogo teze napraviti neku spekulaciju, treba veliki novac da se 'udruzi'... tako da su u vecini slucajeva realna kretanja cijena.. nedostatak kod ove trgovine je sto cekas da ti se 'zatvori' pozicija ponekad mjesec ili dva. Kao i svaki vjernik koji vjeruje u Bozija obecanja, radim ovaj posao dok ne pocne 'cipovanje' ljudi Inace poljoprivreda je zakon.. tu ti Gospod pomaze i daje prihode 1x10 minimum ![]() Eto podijelio sam besplatno svoje znanje i iskustvo, jer sam prvenstveno zahvalan Miroljubu od koga sam dosta naucio o zivotu i Gospodu takodje besplatno. Jer Bozija dobrota,ljubav itd je resurs koji se dijeljenjem uvecava , isto tako znanje i mudrost koju smo dobili od Gospoda besplatno, uvecava se ako se besplatno siri (dijeli) Pozdrav, osvrnuo bi se malo na post jer imam neke veze s spomenutim stvarima. Ne znam kakva su tvoja iskustva, meÄ‘utim kad priÄaÅ¡ o forexu, CFDovima i sliÄnim pojmovima, a kad se spominju analize, pogotovo fundamentalna mislim da u danaÅ¡njim uvjetima nema nikakvu praktiÄnu važnost. Bukvalno, trading je bliži klaÄ‘enju nego intelektualnoj gimnastici. Primjerice, kad Bayer kupi Monsanto, ne vrijede niÅ¡ta financijski izvjeÅ¡taji i analize, budući da tužbe za obeÅ¡tećenje od raka i sliÄnih bolesti koje je ranije ameriÄko pravosuÄ‘e držalo pod tepihom odjednom isplivaju na povrÅ¡inu. FućkaÅ¡ tu due dilligence, brojke tu ne daju logiku, isto kao kad Daimler objavi kvartalne izvjeÅ¡taje, rast obujma prodaje, izbaci novi model, a dionica padne, a recimo raste nekakav Netflix, streaming servis koji nema niti tradiciju niti tehnologiju. Kod FOREXa je malo drugaÄije, lakÅ¡e pratiti trendove no iziskuje dosta vremena i ako se baviÅ¡ poslom u realnom sektoru teÅ¡ko je uskladiti sve. Mislim, po mom iskustvu a ovim sportom sam se prestao baviti prije nekoliko godina, da se brojkama iz financijskih izvjeÅ¡taja ne treba previÅ¡e opterećivati. Miroljube, isprika ako se malo skrenulo s tema, jednostavno sam htio podijeliti iskustvo. Pozdrav |
|
|
Duka777 |
Odgovorio 30.10.2019 16:45
|
![]() Član Odgovori: 113 Pristupio/la: 03.10.2019 13:38 Lokacija: Crna Gora |
OK, mi ovdje iznosimo svoja iskustva, nije po meni skretanje sa teme ovog foruma. Ovo je samo jedna dodatna opcija da neko moze da zaradi u eri interneta. Ja sam spomenuo fundamentalnu analizu, a naglasio da prvenstveno svoje odluke o trgovini donosim na osnovu tehnicke analize. Fundamentalna analiza nam sluzi da znamo kada su na rasporedu neki vazni ekonomski dogadjaji za odredjenu zemlju (economic calendar) npr. veceras u 19:00h FED americki odlucuje tj objavljuje odluku o interest rate decision, a u 20:30h je FOMC izvjestaj. Tada se obicno desava veliki pomak na trzistu cijene i tada se ne preporucuje trgovina, eto zbog toga je dobro znati ekonomski kalendar.. Isto sam rekao da trgujem valutnim parovima, a ne sa akcijama i ponekada zlato i oil.. zlato u odnosu na usd. Akcijama je mnogo lakse spekulisati, dovoljno je da platis nekog polupanog novinara u nekim govedjim ekonomskim novinama i mozes da 'poremetis' cijenu tih akcija.. Ovo je naravno vezano za big sharks. Kod valutnih parova veoma dobro 'radi' tehnicka analiza i grafici, tako da sam ja primijenio svoj zavrseni fakultet (ekonomski) i dobro poznavanje matematike u praksi Mozda da mogu da 'premotam' film unazad ne bih upisivao fakulltet, ali tu sam dje sam, ne kukam i nisam skeptik, inace obozavam poljoprivredu i proizvodnju svoje hrane, za taj posao sam se obucio bas rano,provodeci svoje raspuste na selu kod babe i dede. Na Forex-u 'gubim' dnevno sat, dva... Tvoja logika za kocku ne stoji, po toj logici svaka trgovina je kocka .. (kupis jeftino, prodas skupo) U trgovini nema proizvodnje, samo u eri interneta to ide mnogo brze.. Ali ko i svaki posao trazi znanje i preuzimanje odgovornosti za donesene odluke.. I u realnom sektoru kao i u finansijskom sektoru se dosta donosi pogresnih odluka u poslovanju, pa mnoge firme odu pod stecaj, radnicima se duguju plate (ali prodju im godine zivota, dok ukapiraju, da je neko donosio pogresne odluke umjesto njih) itd. Prednost ovog posla je sto ucis na demo, imas internet sa puno knjiga vezanih za ovaj posao, koristis vec postojeci sistem u kojem mozes da budes svoj gazda. Pozdrav |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 30.10.2019 16:58
|
Duka777 - poruka glasi: OK, mi ovdje iznosimo svoja iskustva, nije po meni skretanje sa teme ovog foruma. Ovo je samo jedna dodatna opcija da neko moze da zaradi u eri interneta... To bi bilo to, nema vise postova oko ove teme. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 30.10.2019 17:22
|
![]() Član Odgovori: 547 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
Report of Missing Children Made to Law Enforcement in the US in 2018 - 400 000 http://www.missin... |
|
|
DM87 |
Odgovorio 30.10.2019 18:17
|
![]() Član Odgovori: 179 Pristupio/la: 11.04.2009 23:42 Lokacija: Nepoznata |
Besplatne knjige za ucenje engleskog jezika za sve uzraste. http://www.ebooks...n-english/ |
|
|
Alex88 |
Odgovorio 30.10.2019 19:25
|
![]() Član Odgovori: 104 Pristupio/la: 03.03.2016 21:11 Lokacija: Srbija |
Debeo, bolestan i skoro mrtav. https://youtu.be/... |
|
|
Monarh |
Odgovorio 31.10.2019 13:27
|
![]() Član Odgovori: 43 Pristupio/la: 16.02.2018 20:02 Lokacija: BrÄko |
Miroljube postoje li neke knjige i udžbenici koji se mogu nabaviti, a koje preporuÄujete za kućno Å¡kolovanje? |
|
|
Milorad M |
Odgovorio 31.10.2019 14:24
|
![]() Član Odgovori: 6 Pristupio/la: 15.09.2019 19:21 Lokacija: Srbija |
Miroljube,zelim da vam dam predlog da napravite posebnu video kolumnu na vasem kanalu na temu masturbacije i velike stetnosti.Smatram da je dosta bitna tema i bitno je da sirimo svest o opasnosti i losim efektima masturbacije,a mislim da bi vasa rec tu bila uticajna.Svako dobro,pozdrav! |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 31.10.2019 17:04
|
Monarh - poruka glasi: Miroljube postoje li neke knjige i udžbenici koji se mogu nabaviti, a koje preporuÄujete za kućno Å¡kolovanje? Imas na sajtu www.education.com kao i na mnogim slicnim sajtovima. |
|
Predji na forum: |