Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
DM87 - poruka glasi:

https://www.youtu...L&t=0s

Ovaaj slucaj sa kradjom beba me podseca na danak u krvi i na prinosenje zrtve molohu.

Tako je, ali za to su pre svega krivi roditelji.

crnitrn
https://www.youtu...rHLviMPhcA

http://www.facebook.com/pages/Srpsko-Izraelsko-Pri
Mladen00
Помаже Бог Мирољубе,хоће ли моћи да се купе ваше књиге на сајму књига?
Bratstvo Koprivica

Nedeljko
Poštovani gospodine Petroviću, najpre bih da Vam se zahvalim što ste me svojim radom i primerom podstakli da ponovo počnem da čitam Sveto Pismo i da se povezujem sa Bogom.
Sada moram ispočetka da učim, između ostalog, i istoriju, jer je ona ateistička koju su me učili očigledno potpuna manipulacija.

Pročitao sam više knjiga koje preporučujete, ali nisam našao odgovor na neke od nedoumica koje imam.

Naime, ispravite me ako grešim, Potop se desio oko 2350 godina pne, a Vavilonska kula oko 2200. pne.
Kako je za samo 150 godina došlo do razvoja Vavilonske kulture pored i drugih civilizacija čije postojanje se može pretpostaviti u to vreme, uključujući Simovo pleme?
Ako sam dobro informisan, samo su Noje, njegova tri sina i njihove žene preživeli Potop. Kako su se za tako kratko vreme formirale civilizacije toliko različite, a od samo 7 ljudi?
Nemam još uvek dovoljno znanja da bih ateistima mogao to da objasnim, izvinjavam se ako je na forumu bilo reči o tome, nisam stigao sve da pročitam.

Srdačan pozdrav

Miroljub Petrovic
Mladen00 - poruka glasi:

Помаже Бог Мирољубе,хоће ли моћи да се купе ваше књиге на сајму књига?

Moguce da ce ih biti na standu Metafizike u Hali 1 na prvom spratu u vencu. Knjige mogu da se nabave i preko telefona:
063-732-7738

Miroljub Petrovic
Nedeljko - poruka glasi:

Poštovani gospodine Petroviću, najpre bih da Vam se zahvalim što ste me svojim radom i primerom podstakli da ponovo počnem da čitam Sveto Pismo i da se povezujem sa Bogom.
Sada moram ispočetka da učim, između ostalog, i istoriju, jer je ona ateistička koju su me učili očigledno potpuna manipulacija.

Pročitao sam više knjiga koje preporučujete, ali nisam našao odgovor na neke od nedoumica koje imam.

Naime, ispravite me ako grešim, Potop se desio oko 2350 godina pne, a Vavilonska kula oko 2200. pne.
Kako je za samo 150 godina došlo do razvoja Vavilonske kulture pored i drugih civilizacija čije postojanje se može pretpostaviti u to vreme, uključujući Simovo pleme?
Ako sam dobro informisan, samo su Noje, njegova tri sina i njihove žene preživeli Potop. Kako su se za tako kratko vreme formirale civilizacije toliko različite, a od samo 7 ljudi?
Nemam još uvek dovoljno znanja da bih ateistima mogao to da objasnim, izvinjavam se ako je na forumu bilo reči o tome, nisam stigao sve da pročitam.

Srdačan pozdrav

Ne znamo tacno kada je gradjena Vavilonska kula, ali nije pre oko 2200 godina, posto je Nimrod bio unuk Hama, a post oje dugo ziveo, bar nekoliko vekova, za njegovog zivota moglo je da se narodi vise generacija, tako da je u njegovo vreme bilo mnogo ljudi. U rodoslovima vecine ljudi nisu data imena svih sinova (a cerke se skoro i ne spominju), tako da su mogli itekako da se umnoze.

Gubis vreme pricajuci sa ateistima. Mozes da ih uputis na ovaj sajt pa da citaju ako ih zanima, a da se sa njima ubedjujes, to je gubljenje vremena. Njima treba lecenje.

PavleV
Poštovanje, imam jedno pitanje. Verovatno je neko već pitao nešto slično ali to nisam mogao da pronađem ovde na forumu.

Znam da je po Bibliji dozvoljeno da se dovede druga žena ako ova prva ne može da rađa, ali, u Knjizi o sudijama 8:30 se govori kako je Gedeon imao mnogo žena. Koliko znamo Gedeon je bio dobar čovek čim ga je Bog izabrao da vodi izraelski narod. Kako je on imao više žena, da li su mu žene koje je imao preminule, pa je dovodio druge?
Isto tako, znam i da je Jakov (Izrael) imao još neku ženu pored Rahilje i njene starije sestre, a njih dve su mogle da rađaju. Da li možete ovo da mi objasnite ovu poliginiju?

Miroljub Petrovic
PavleV - poruka glasi:

Poštovanje, imam jedno pitanje. Verovatno je neko već pitao nešto slično ali to nisam mogao da pronađem ovde na forumu.

Znam da je po Bibliji dozvoljeno da se dovede druga žena ako ova prva ne može da rađa, ali, u Knjizi o sudijama 8:30 se govori kako je Gedeon imao mnogo žena. Koliko znamo Gedeon je bio dobar čovek čim ga je Bog izabrao da vodi izraelski narod. Kako je on imao više žena, da li su mu žene koje je imao preminule, pa je dovodio druge?
Isto tako, znam i da je Jakov (Izrael) imao još neku ženu pored Rahilje i njene starije sestre, a njih dve su mogle da rađaju. Da li možete ovo da mi objasnite ovu poliginiju?

Gedeon je bio buzdovan i zato je imao puno zena, ali je Bog radio preko njega jer nije imao boljeg na terenu. Tokom istorije je uvek bio nedostatak ozbiljnih muskaraca i muzeva, i zato su se zene cesto odlucivale da se udaju za one retke ozbiljne koji mogu da im obezbede izdrzavanje i decu, a nije im smetalo sto on ima jos zena, jer je muz svakoj zeni obezbedjivao odvojeno kucu i izdrzavanje. I Bog je to tolerisao, jer je zaista uvek bio deficit sa dobrim muskarcima. Za zene nije problem, jer kad su dobri zakoni zene moraju da budu mirne i poslusne.

Sto se Jakova tice, njegova zena Rahilja nije mogla u pocetku da radja, a pa mu je dala svoju sluskinju za zenu, slicno je bilo i sa njegovom prvom zenom.

Stefanos
Pozdrav,
Sta mislite za Teozofija?
Mislenje o Velimir Abramovic
Jel moze da preporucite knjige za uvod u filozofiju,i podetalno?Koju ste vi literaturu ucili za vreme izucavanje filozofiju..
Στέφανος Στεφανόβσκι

Miroljub Petrovic
Stefanos - poruka glasi:

Pozdrav,
Sta mislite za Teozofija?

U pitanju je jedna vrsta satanske filozofije, mnogo opasno.

Mislenje o Velimir Abramovic

Potpuno demonizovan covek.

Jel moze da preporucite knjige za uvod u filozofiju,i podetalno?Koju ste vi literaturu ucili za vreme izucavanje filozofiju..

Filofija je ljubav prema mudrosti, a glavna filozofska knjiga je Biblija. Sve druge knjige su smesne po pitanju filozifije. Vazno je citati Bibliju po pravilnom redosledu knjiga kao sto je navedeno na donjem linku jer hriscanski prevodi Biblije imaju pogresan redosled kjniga prema grckom prevodu Septuaginti. Evo pravilnog redosleda:

www,cps.org.rs/redosled.pdf

Miljan
Pozdrav domaćinu i svim članovima! Imao sam mnogo pitanja ali 95% odgovora sam našao čitajući forum ( pročitao sam sve stranice foruma i svakome to preporučujem ) , tako da ću za sada pitanja preskočiti Smile. Samo da obavjestim sve članove na području Banjaluke ( pri tome mislim na zainteresovane ) da se jave ako su planirali da se odvoje od grada, da započnu zdrav život... Ja sam počeo sa tim, bavljenjem organske proizvodnje hrane ( plastenici ) tako da bi rado volio da u komšiluku imam ljude koji slično razmisljaju Smile. Dosta zemlje se prodaje u komšiluku, odvojeno od grada a nije ni blizu ni predaleko Smile. Pa eto da znaju svi da mogu da se jave. Svako dobro želim svima
Jedan koji hoće, jači je od dva koja moraju...

yam123
Evo jedne dobre vesti iz Albanije
https://www.b92.n...id=1456595

Miroljub Petrovic
yam123 - poruka glasi:

Evo jedne dobre vesti iz Albanije
https://www.b92.n...id=1456595

Iza toga stoji katolicka crkva da prikaze Ramu kao moralistu, da bi ga zadrzali na vlasti posto je Rama presao u katolicizam (njegovi preci su svi pravoslavni). Dakle, prica za naivne, ucini se nesto dobro da bi se radile mnogo gore stvari.

Pre neki dan mi se javio profesor sa univerziteta u Tirani, odusevljena knjigama o Skenderbegu koje smo objavili, ali kaze da o tome ne sme da se prica u Albaniji - o srpskom poreklu Skenderbega, jer se za tako nesto gubi posao u drzavnoj sluzbi, a ima i gorih konsekvenci.

Miroljub Petrovic
Neki baja napravio na telefonu crtani film:

https://www.youtu...e=youtu.be

Miroljub Petrovic
Neki tip pravi zdravu hranu i raznosi po Beogradu, evo sajta:

http://zdravi-obr...

Miroljub Petrovic
10. i 11. epizoda serije "Haos" (Fauda). U ponocnom forumu (Keplerovi zakoni) se nalaze linkovi za sve emisije do sada.

10
https://vimeo.com...yReferer=1

11
https://vimeo.com...

Miljan
Za sve one koji su zainteresovani za priču koju sam spominjao u okolini Banjaluke, mogu da se jave na mail jer privatne poruke nešto ne funkcionišu. Pozdrav svima
Jedan koji hoće, jači je od dva koja moraju...

DjujicPopo
Поздрав, да ли да вакцинишем куче има месец и 14 дана сада треба да се вакцинише, иначе сад су у дебилани биле вакцине и ја побегнем :Д
Мудрост је склањати се од зла.

Matija014
Da li bi Bog vaskrsnuo nekog coveka bar na minut da se vide npr. U porodici bude jedan Pobozan covek a ovamo destruktivan i nemoralan. A ovaj Pobozan voli tog drugog destrutivnog (mislim familijarno). Da li bi Bog ucinio kad Bog svima presudi i ovaj Pobozan ode u vecni zivot a ovaj u smrt da li bi Bog mogao da vaskrsne tog coveka koji je destruktivan bio samo za tog Poboznog bar na 1 minut

Miroljub Petrovic
DjujicPopo - poruka glasi:

Поздрав, да ли да вакцинишем куче има месец и 14 дана сада треба да се вакцинише, иначе сад су у дебилани биле вакцине и ја побегнем :Д

Ja ne savetujem vakcinaciju kerova, ni uopste zivotinja.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.93 sekundi!