pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.08.2018 08:17
|
Super Administrator Odgovori: 22634 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
https://srbin.inf...sad-video/ |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.08.2018 09:25
|
Super Administrator Odgovori: 22634 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Izasla je iz stampe u Srbiji knjiga koja predstavlja najbolje izdanje o organskoj poljoprivredi - "POljoprivreda bez pesticida" od dr Aleksandra Bulovica. Knjiga se moze nabaviti po ceni od 1000 din preko tel. 063/732-7738 Na donjem linku se moze pogledati emisija u kojoj gostuje dr Bulovic: https://www.youtu...mp;t=1242s |
|
|
Monarh |
Odgovorio 21.08.2018 22:01
|
Član Odgovori: 43 Pristupio/la: 16.02.2018 20:02 Lokacija: BrÄko |
Pozdrav Miroljube.Je li to ova knjiga koju ste spomenuli od doktora Bulovića? https://cdn.agrok...knjiga.jpg |
|
|
steva |
Odgovorio 21.08.2018 22:06
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 04.05.2017 03:50 Lokacija: van Beograda |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Po Bibliji to nije dozvoljeno pripadnicima svog naroda, a ostalima je dozvoljeno. A da li je u redu - kada se dugoroÄno pozajmljuje ozbiljna suma - da se dogovori kamata kako bi se pokrila inflacija? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.08.2018 07:00
|
Monarh - poruka glasi: Pozdrav Miroljube.Je li to ova knjiga koju ste spomenuli od doktora Bulovića? https://cdn.agrok...knjiga.jpg Jeste, samo sto je to izdanje u BiH, a u Srbiji izdanje ima malo drugaciej korice, ali je sadrzaj knjige isti. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.08.2018 07:03
|
steva - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Po Bibliji to nije dozvoljeno pripadnicima svog naroda, a ostalima je dozvoljeno. A da li je u redu - kada se dugoroÄno pozajmljuje ozbiljna suma - da se dogovori kamata kako bi se pokrila inflacija? Bozji narod je konstantno u ratu protiv neznabozaca, koj ise stalno huskaju da ubijaju Bozji narod. U kratkim periodima mira se samo radi na tome da se neznabozacki narodi pripremaju za novi napad na Bozji narod, sto znaci da je Bozji narod stalno u ratu sa neznaboscima. Iz tog razloga je Bog dozvolio ovakvu vrstu specijalnog rata da neznaboscima moze da se pozajmljuje sa kamatom. |
|
|
Draza Dalmatinac |
Odgovorio 22.08.2018 08:35
|
Član Odgovori: 56 Pristupio/la: 24.05.2018 10:41 Lokacija: Zadar-Beograd |
Kako su Jevreji pravili vino (Groždani sok). Jevreji su znali kako da konzerviraju groždani sok, tj znali su kako da spreme grožđano vino bez procesa vrenja. Oni su kuvali grožđe dok ono ne bi postalo kao pekmez a onda su ga sipali u amfore i zalivali slojem maslinovog ulja. Tako spremljen sok bi mogao trajati godinama a da se ne pokvari. Kada su hteli da ga konzumiraju oni bi zahvatili kaÅ¡ikom grožđani sok i u njega sipali vodu i tako ga pili. Smatra se da je Isus Hrist na poslednjoj veÄeri pio ovakav grođžani sok a ne alkoholno vino. |
|
|
stole1389 |
Odgovorio 22.08.2018 09:33
|
Član Odgovori: 36 Pristupio/la: 31.01.2018 13:57 Lokacija: Beograd |
"Vredi zapaziti da Isus Hrist nije umro na krstu. GrÄka reÄ stavros, koja se najÄešće prevodi sa „krst“, u osnovi znaÄi stub ili kolac. O toj reÄi se u jednom delu kaže sledeće: „[Stavros] nikada ne oznaÄava dve grede koje su ukrÅ¡tene“ (The Companion Bible). Zatim se dodaje da ne postoji nikakav, Äak ni indirektan dokaz da bi reÄ stavros na grÄkom jeziku kojim je pisan „Novi zavet“ mogla oznaÄavati dve grede. Biblijski pisci su na nekoliko mesta koristili jednu drugu reÄ kada su ukazivali na Äemu je Isus ubijen. To je grÄka reÄ ksilon (Dela apostolska 5:30; 10:39; 13:29; Galatima 3:13; 1. Petrova 2:24). Ova reÄ jednostavno znaÄi greda, to jest Å¡tap, motka ili drvo. ObjaÅ¡njavajući zaÅ¡to je za pogubljenja Äesto korišćen obiÄan stub, pisac Herman Fulda je napisao: „Na mestima na kojima su se izvrÅ¡avala javna pogubljenja nije uvek bilo drveća. Zato bi se u zemlju ukopao obiÄan drveni stub. ZloÄinci su podignutih ruku bili svezani ili pribijeni na njega, a Äesto su im bile vezane ili pribijene i noge“ (Das Kreuz und die Kreuzigung)." Шта миÑлите о овоме? Ðко крÑÑ‚ није хришћанÑки Ñимбол, зашто онда ÑатаниÑти, када Ñтупају у ÑатаниÑтичке "организације" окрену крÑÑ‚ наопачке и поломе краке ка доле ("peace" знак)? |
|
|
illyrian_ |
Odgovorio 22.08.2018 13:02
|
Član Odgovori: 43 Pristupio/la: 19.06.2018 13:33 Lokacija: Å abac |
Duhovna komponenta opstaje nakon smrti https://www.pravd...sle-smrti/ |
|
|
Nikola92 |
Odgovorio 22.08.2018 15:17
|
Član Odgovori: 91 Pristupio/la: 23.08.2012 16:10 Lokacija: Banat |
https://www.youtu...I5eHhEvbJs Optuzbe oca Rafaila da je Miroljub Petrovic sluga satanin - DJS - (TV Happy 22.08.2018) |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.08.2018 15:19
|
Evo mog jucerasnjeg gostovanja na Grand TV: https://www.youtu...VCe_a8EGiU |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 22.08.2018 22:25
|
Begovic - poruka glasi: Помаже Бог Мирољубе, Желео бих да Ð²Ð°Ñ Ð¿Ð¸Ñ‚Ð°Ð¼ да ли Ñе вреди враћати у Ñело у хрватÑкој на земљу коју Ñу моји ђедови оÑтавили,пошто када Ñам био тамо, невероватно колико је земља богата..:Изворима,плодношћу и Ñлично. Ðли једна ужаÑна Ñтвар ме одвраћује од те земље,то што је окружена ужаÑним људима(уÑташама) не хрватима као што кажете и ви,људима ако их тако могу назвати који Ñлаве Ñтепинце разне и разне кољаче и буду добри Ñа вама а у очима им видите да би Ð²Ð°Ñ Ñутра опет Ñа ножем јурили,и да би Ð²Ð°Ñ Ð¾Ð¿ÐµÑ‚ терали Ñа рођене земље? Па ето ако би могли Ñавет да ми дате,шта радити Ñа тим? ПС: Хвала на Ñвакодневним Ñнабдевањем информацијама Da sam na tvom mestu, ja se ne bih vracao. Sacekaj ako obnovimo teokratiju pa cemo onda zajedno da odemo tamo na tvoju dedovinu i da razjurimo ustasku bandu. Ako nista ne uradimo, onda ce i Srbija da postane kao NDH. |
|
|
Pajdo |
Odgovorio 23.08.2018 00:44
|
Član Odgovori: 35 Pristupio/la: 24.07.2017 13:35 Lokacija: Slavonija |
PoÅ¡tovanje,zaÅ¡to tamo gdje se jede TurÅ¡ija (to si spomenuo u Kolumni ruÄak) ima najviÅ¡e raka debelog crijeva? TurÅ¡ija je konzervirani krastavac i paprika kao sto mi obicno kiselimo krastavac tak i oni i zaÅ¡to to biljno izaziva rak debelog crijeva? Pogledo sam recept i nema nigdje mesa ili neke Å¡kodljive namirnice osim Å¡to koriste alkoholno sirće? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.08.2018 08:04
|
Pajdo - poruka glasi: PoÅ¡tovanje,zaÅ¡to tamo gdje se jede TurÅ¡ija (to si spomenuo u Kolumni ruÄak) ima najviÅ¡e raka debelog crijeva? TurÅ¡ija je konzervirani krastavac i paprika kao sto mi obicno kiselimo krastavac tak i oni i zaÅ¡to to biljno izaziva rak debelog crijeva? Pogledo sam recept i nema nigdje mesa ili neke Å¡kodljive namirnice osim Å¡to koriste alkoholno sirće? Pogledaj u knjizi sa donjeg linka u odeljku o raku: http://www.cps.or...ravlja.pdf |
|
|
zvonko |
Odgovorio 23.08.2018 14:02
|
Član Odgovori: 66 Pristupio/la: 15.12.2011 13:46 Lokacija: Zlot-Bor Srbija |
Poz. Svim clanovima foruma i domacinu imam pitanje u vezi problema koji imam pa bih zamolio clanove i domacina foruma da mi pomogne ako moze, moje dete je napunilo 6 god. i treba da pohadja obavezno predskolsko medjutim problem je u tome sto moje dete nije primilo do sada ni jednu vakcinu i doktorka ne moze da mi izda potvrdu koju trazi skolska ustanova da dete pohadja predskolsko i ustanova ne dozvoljava nevakcinisanoj deci da pohadjaju predskolsko u njihovoj ustanovi, problem ne prave lekari za tu potvrdu oni bi je izdali medjutim problem pravi skola ako neko moze da mi pomogne savetom i sa pravne strane sta da radim poz. Zvonko.
Zvonko
|
|
|
nikolaj |
Odgovorio 23.08.2018 16:19
|
Član Odgovori: 120 Pristupio/la: 02.05.2011 12:55 Lokacija: Para?in |
zvonko - poruka glasi: Poz. Svim clanovima foruma i domacinu imam pitanje u vezi problema koji imam pa bih zamolio clanove i domacina foruma da mi pomogne ako moze, moje dete je napunilo 6 god. i treba da pohadja obavezno predskolsko medjutim problem je u tome sto moje dete nije primilo do sada ni jednu vakcinu i doktorka ne moze da mi izda potvrdu koju trazi skolska ustanova da dete pohadja predskolsko i ustanova ne dozvoljava nevakcinisanoj deci da pohadjaju predskolsko u njihovoj ustanovi, problem ne prave lekari za tu potvrdu oni bi je izdali medjutim problem pravi skola ako neko moze da mi pomogne savetom i sa pravne strane sta da radim poz. Zvonko. Za predškolsko bar kod mene se ne traži karton o vakcinaciji već samo potvrda od pedijatra da je dete zdravo da pohađa školu. Tu potvrdu možeš da izvadiš kod privatnog pedijatra bez problema i košta oko 500 din. Ne pla?i dete moje, uskoro ?e Gospod do?i i uredi?e sve
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 23.08.2018 20:42
|
zvonko - poruka glasi: Poz. Svim clanovima foruma i domacinu imam pitanje u vezi problema koji imam pa bih zamolio clanove i domacina foruma da mi pomogne ako moze, moje dete je napunilo 6 god. i treba da pohadja obavezno predskolsko medjutim problem je u tome sto moje dete nije primilo do sada ni jednu vakcinu i doktorka ne moze da mi izda potvrdu koju trazi skolska ustanova da dete pohadja predskolsko i ustanova ne dozvoljava nevakcinisanoj deci da pohadjaju predskolsko u njihovoj ustanovi, problem ne prave lekari za tu potvrdu oni bi je izdali medjutim problem pravi skola ako neko moze da mi pomogne savetom i sa pravne strane sta da radim poz. Zvonko. Najbolje da dete ne saljes u tu debilsku skolu, nego da dete ostane kod kuce. Ako te neko pita zasto dete ne ide u janicarski kamp, kazes da treba uskoro da se selis u drugi grad ili drzavu, i kraj price. |
|
|
crnitrn |
Odgovorio 23.08.2018 20:59
|
Član Odgovori: 546 Pristupio/la: 08.04.2010 01:16 Lokacija: Nepoznato |
Draza Dalmatinac - poruka glasi: Kako su Jevreji pravili vino (Groždani sok). Jevreji su znali kako da konzerviraju groždani sok, tj znali su kako da spreme grožđano vino bez procesa vrenja. Oni su kuvali grožđe dok ono ne bi postalo kao pekmez a onda su ga sipali u amfore i zalivali slojem maslinovog ulja. Tako spremljen sok bi mogao trajati godinama a da se ne pokvari. Kada su hteli da ga konzumiraju oni bi zahvatili kaÅ¡ikom grožđani sok i u njega sipali vodu i tako ga pili. Smatra se da je Isus Hrist na poslednjoj veÄeri pio ovakav grođžani sok a ne alkoholno vino. Ја има ширу (грожђани Ñок) Ñтар три године отваран и пивен у неколико наврата а није куван. до овог Ñам дошао Ñеријом огледа и две опције Ñу уÑпеле! УÑкоро ћу избацити фотке да видите ! |
|
|
Cerovic |
Odgovorio 24.08.2018 07:29
|
Član Odgovori: 8 Pristupio/la: 03.03.2018 18:45 Lokacija: Novi Sad |
Pomaze Bog. Da li cete imati stand ove godine na sajmu knjiga u Beogradu? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 24.08.2018 08:19
|
Kako stoje stvari, necemo imati stand. Nase knjige ce se prodavati na standovima izdavackih kuca SIA Matic i Metafizika, koje ce biti u hali 1 na prvom spratu u prstenu. |
|
Predji na forum: |