Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Stevan93 - poruka glasi:

U kojoj knjizi vladika Nikolaj piše o srpskim dobrovoljcima koji su postali religiozni kad su videli kakva je Bog čuda činio u bici na Gračanici?

Davno sam to citao, zaboravio sam u kojoj njegovoj knjizi.

Cvetan
Dali kad Bog obnovi planetu zemlju na nju ce biti I zivotinje koje su ziveli na ovoj planeti? Ako je nekome umreo pas I ako taj covek ponovo vaskrsne dali bi se on sreo ponovo sa svojim psom?

http://cv_ko@hotmail.com
Petar P
Pomaze Bog Miroljube,
Danas je u debilani bilo obavestenje da mi momci koji ove godine punimo 18 godina treba da se prijavimo u vojnu evidenciju, pismo je poslalo Ministarstvo Odbrane. E sad zanima me sta vi mislite o tome, to je samo evidencija nije sluzenje vojnog roka.Da li ce vas sin da se evidentira?

Za sluzenje vojske ste rekli ako se ne varam da je bolje da idemo na paintball?

Zanima me uposteno sta mislite o vojsci, organizaciji, ratu?

Znam da ste pricali o ratu i manipulaciji u ratu ali sta raditi kad je situacija kao na Kosovu sto je bila npr? Da li rizikovati zivot i ostaviti svoju zenu i decu same ? Vi niste isli na Kosovo?
Veliki pozdrav Smile

Miroljub Petrovic
Cvetan - poruka glasi:

Dali kad Bog obnovi planetu zemlju na nju ce biti I zivotinje koje su ziveli na ovoj planeti? Ako je nekome umreo pas I ako taj covek ponovo vaskrsne dali bi se on sreo ponovo sa svojim psom?

Naravno da ce biti vaskrsnuti svi kucni ljubimci.

Miroljub Petrovic
Petar P - poruka glasi:

Pomaze Bog Miroljube,
Danas je u debilani bilo obavestenje da mi momci koji ove godine punimo 18 godina treba da se prijavimo u vojnu evidenciju, pismo je poslalo Ministarstvo Odbrane. E sad zanima me sta vi mislite o tome, to je samo evidencija nije sluzenje vojnog roka.Da li ce vas sin da se evidentira?

Za sluzenje vojske ste rekli ako se ne varam da je bolje da idemo na paintball?

Zanima me uposteno sta mislite o vojsci, organizaciji, ratu?

Znam da ste pricali o ratu i manipulaciji u ratu ali sta raditi kad je situacija kao na Kosovu sto je bila npr? Da li rizikovati zivot i ostaviti svoju zenu i decu same ? Vi niste isli na Kosovo?
Veliki pozdrav :)

Odes, prijavis se, i to je to. Ja sam sluzio vojni rok i mogu da kazem da je to bio najgluplji period u mom zivotu, najstrasnije ponizavanje i ispiranje mozga u mom zivotu. Kasnije sam bio dobrovoljac u Hercegovini i to je skroz druga prica. Biblijski koncept vojske je da samo dobrovoljci idu u vojsku, ali se podrazumeva da za vojne zasluge budu nagradjeni i da imaju poseban status u drustvu.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 05.03.2018 17:12

Miroljub Petrovic
http://vesti-onli...li-za-seks

nikolaj
Imali su tekstovi negde na forumu gde je pisano o incestu i još drugih tema, ali ja sada ne mogu da nađem pa ako može mala pomoć oko toga gde se oni nalaze? Hvala
Ne pla?i dete moje, uskoro ?e Gospod do?i i uredi?e sve

Miroljub Petrovic
nikolaj - poruka glasi:

Imali su tekstovi negde na forumu gde je pisano o incestu i još drugih tema, ali ja sada ne mogu da nađem pa ako može mala pomoć oko toga gde se oni nalaze? Hvala

http://www.cps.or...ks702.html

nosikiriki
https://www.b92.n...napadne%22

majorBL
Miroljube, kakav je vas stav o tetovazama i pirsingu?

Prizrenac
Miroljube da li smatrate da svaki covek koji zeli da bude na Bozijoj strani ne treba da izlazi na izbore i daje legitimitet Demonkratiji? Samim izlaskom na izbore to znaci da mi prihvatamo vrednosti koje demonkratija nudi zar ne? Te vrednosti su gej brakovi, prodaja alkohola, duvana, korupcija, materijalizam i kapitalizam, a u celoj toj prici Boga nema ni na vidiku!

Miroljub Petrovic
majorBL - poruka glasi:

Miroljube, kakav je vas stav o tetovazama i pirsingu?

To je vrsta satanizma, tako pise u Bibliji.

Miroljub Petrovic
Prizrenac - poruka glasi:

Miroljube da li smatrate da svaki covek koji zeli da bude na Bozijoj strani ne treba da izlazi na izbore i daje legitimitet Demonkratiji? Samim izlaskom na izbore to znaci da mi prihvatamo vrednosti koje demonkratija nudi zar ne? Te vrednosti su gej brakovi, prodaja alkohola, duvana, korupcija, materijalizam i kapitalizam, a u celoj toj prici Boga nema ni na vidiku!

Nekada su izbori jedno od sredstava da se ostvari teokratija, kao sto je slucaj danas u Srbiji, gde aktuelna vlast, bar za sada, stiti koliko moze svakoga ko zeli da se bavi higijenom, moralom, zdravljem, jakom porodicom i dr, tako da ja podrzavam danas izlazak na izbore da bi se glasalo za aktuelnu vlast koja stiti interese onih koji zele da obnove Dusanovo carstvo ili teokratiju. Jer vlast ne moze, zbog uticaja stranog faktora, da se obracuna sa izdajnicima i razbojnicima, i onda je demokratsko glasanje sredstvo, iako vrlo nepovoljno, da se produzi vreme milost za ljude koji misle svojom glavom.

Dakle, ii ne trazimo od vlasti da nam daje pare ili neke privilegije, vec samo da nam omoguci da nas niko ne dira u nasim nastojanjima da zivimo i razvijamo se u skladu sa biblijskim nacelima.

LazarLazarLazar
Postovanje gospodine Petrovicu.
Pre svega da kazem da pratim vas rad vise od 10 godina i da ste mi promenili zivot na bolje i dali odgovore na pitanja na koje nisam imao odgovor. Postao sam duboko verujuci. Na tome sam Vam neizmerno zahvalan.
Naravno, u vasim izlaganjima sam uocio i nekolicinu kontradiktornosti, sto ne umanjuje moje pozitivne impresije konceptom koji zastupate.
Imam sina od 7 godina i poceo sam da mu pricam o hricanstvu, Bogu i junacima(pogotovo srpskim). Jako se zainteresovao i pogledali smo par filmova i klipova ali bi zeleli da nam preporucite pisce i knjige koje bi mogli das citamo a koje su ispravne vezano za istoriju i junake.
Unapred zahvalni Vukasin i Lazar

Dragoje03
Gospodine Petrovicu da li ce te imati neko predavanje uskoro,i da li cete dolaziti u Lazarevac da drzite neko predavanje
Nase ce sjene hodati po Becu,lutati po dvoru,plasiti gospodu!!

Miroljub Petrovic
LazarLazarLazar - poruka glasi:

Postovanje gospodine Petrovicu.
Pre svega da kazem da pratim vas rad vise od 10 godina i da ste mi promenili zivot na bolje i dali odgovore na pitanja na koje nisam imao odgovor. Postao sam duboko verujuci. Na tome sam Vam neizmerno zahvalan.
Naravno, u vasim izlaganjima sam uocio i nekolicinu kontradiktornosti, sto ne umanjuje moje pozitivne impresije konceptom koji zastupate.
Imam sina od 7 godina i poceo sam da mu pricam o hricanstvu, Bogu i junacima(pogotovo srpskim). Jako se zainteresovao i pogledali smo par filmova i klipova ali bi zeleli da nam preporucite pisce i knjige koje bi mogli das citamo a koje su ispravne vezano za istoriju i junake.
Unapred zahvalni Vukasin i Lazar

Nabavi detetu neku Bibliju za decu, a imas i Bibliju u stripu, pa mu citaj. O junacima imas u knjizi sa donjeg linka:

http://www.mediaf...78y1t188r0

Miroljub Petrovic
Dragoje03 - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu da li ce te imati neko predavanje uskoro,i da li cete dolaziti u Lazarevac da drzite neko predavanje

Nemam u planu predavanja jer sve ima na internetu.

Laki
Srbi spasili najviše Jevreja u našem regionu

http://www.novost...em-regionu

Nikola03
Da li preporucujete jednu rakiju svakog jutra? Pozdrav!!
Nikola03

Miroljub Petrovic
Nikola03 - poruka glasi:

Da li preporucujete jednu rakiju svakog jutra? Pozdrav!!

Rakija je otrov u najmanjim kolicinama. Ne preporucuejm nijednu rakiju nikada, kao ni druge vrste alkohola. Nedavno mi je dosao prijatelj i doneo mi "bezalkoholno pivo" koje ima "samo" 0,5% alkohola, i naravno da nisam hteo da pijem. Secam se kada me je jednom prilikom, posle snimanja emisije, Kresimir Misak vodio na pice, i kao "hajde Miroljube da popijemo po jedno bezalkoholno pivo". Ja reko "hajde". I doneo konobar neko Ozujsko pivo, i popijem ja pivo, kad vidim muti mi se u glavi. Procitam ja deklaraciju na flasi, a ono pise "0,5 alkohola". Dakle, ne postoji "bezalkoholno pivo", da ja znam.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.88 sekundi!