Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
Dragoje03 - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu,svestan sam da ce poceti Treci svetski rat,moji otac i majka ne veruju u to,imam nesto ustedjevine da li da kupujem svaki mesec po kilo,dva brasna,da imam kada dodju strasni dani,posto imam 14 godina i ne mogu jos uvek da zaradjujem

Nemoj da se opterecujes Trecim svetskim ratom. Uci nesto da radis i nemoj nikome da pricas pametne stvari, osim ako te neko ne pita, jer ces ispasti sektas i budala, a Bog ce se pobrinuti za svakoga ko je na Njegovoj strani kad dodju teski dani.

Miroljub Petrovic
Bojan1 - poruka glasi:

Doktore kako komentarisete to da vreme brzo prolazi ? Ne mozete ovo poreci, jednostavno vreme leti i ako skazaljka na satu isto tece. Ja sam radnik, seljak, ne gubim vreme uz tv, ali SVAKO TO KOMENTARISE, cak u mom selu mnogi stariji ljudi govore o tome, ode godina kao dan. Kakva je to psiholoska prevara, jednostavno ne moguce da su svi seljaci vecina domacini demonizovani. Evo 3 mesec ove godine dodje nisam osetio.

Opsedaju te demoni.

Miroljub Petrovic
Stefan95 - poruka glasi:

Прочитао сам ваше објашњење о инцесту у библији,али ми није јасно како људи прије потпа нису имали психичка ограничења по том питању и да им је било нормално да сестру узму за жену,и да ли је Бог забранио инцест из разлога да се не би рађала дјеца са хендикепом или је то увео као казну за оне који легну са неким у сродству?

Ocigledno imas iskrivljen pogled na polni odnos, kao i vecina ljudi. Funkcija polnog odnosa je stvaranje dobrih ljudi, a ne nesto drugo, i kada se tako gleda na stvari onda nema psiholoske barijere. Onda zenama nije problem da budu udate za znamenitog muskaraca koji vec ima zenu, da bi imale decu od znamenitog coveka, niti je snaji problem da ima decu sa deverom, ako joj muz pogine, a ona nema decu. Tako je nekada bilo, a danas je pogled na brak i porodicu skroz izvitoperen, i sve se svodi na telesnost, zaljubljivanje, milijardu psiholoskih barijera i prepreka.

Brak u srodstvu je ukinut da se ne bi radjala degenerisana deca.

GodsWarrior
Miroljub Petrovic - poruka glasi:

LanMi6 - poruka glasi:

Da li ste glasali na izborima i ako ne zbog čega?

Nisam glasao jer nisam prijavljen u Beogradu, a ni na druge tri opstine gde su danas izbori. Prijavljen sam u selu u opstini Leskovac gde zivim. Da sam prijavljen u nekoj od opstina gde su danas izbori, izasao bih i glasao za Dusanovo carstvo - politicku opciju koja je trenutno na vlasti (Aleksandra Vucica), koja nicim ne opstruira drugacije misljenje i promociju patriotizma i morala, sto je uslov za obnovu Dusanovog carstva.

Kako to nicim ne opstuira kad "drugacijeg misljenja" tj opozicije skoro i da nema na TV-u nego je samo Vucic po ceo dan tamo, a i kad neko iz opozicije dodje tu su namesteni novinari iz SNS-a.. Novinari su ucenjeni i preti im se ... voditelji moraju da pitaju pitanja koja Vucic dozvoli ili kaze .. Ukinute su neke emisije kao "Utisak Nedelje" zbog Vucica ..Skoro sve novine su pod nadzorom Vucica ... Kako se to ne opstuira tudje misljenje , ne razumem ?

Marko03
Kako komentarišete smrt ovog fudbalera u 31. godini života?Ako ste culi

Miroljub Petrovic
GodsWarrior - poruka glasi:

Kako to nicim ne opstuira kad "drugacijeg misljenja" tj opozicije skoro i da nema na TV-u nego je samo Vucic po ceo dan tamo, a i kad neko iz opozicije dodje tu su namesteni novinari iz SNS-a.. Novinari su ucenjeni i preti im se ... voditelji moraju da pitaju pitanja koja Vucic dozvoli ili kaze .. Ukinute su neke emisije kao "Utisak Nedelje" zbog Vucica ..Skoro sve novine su pod nadzorom Vucica ... Kako se to ne opstuira tudje misljenje , ne razumem ?

Opstruira se prostakluk i primitivizam koji ispoljava govedja opozicija. Oni nista korisno ne rade i ceo politicki program im je pljuvanje i vredjanje vlasti, i to bez ikakvih argumenata. Moj prijatelj Bosko Obradovic citira nekog polupanca Stefanovica koji je pre 20 godina bio blizak Seselju, i sad kao on pise neku knjigu protiv Vucica i Seselja, i to je Bosku argument? Daj, nemoj da se bavimo abrovima.

Ako imas sta da ponudis, lako ce ljudi saznati za tebe. Kako ja nemam pristup televizijama, pa opet ljudi znaju za mene? Znaju za mene jer postoji internet, a ja imam sta da ponudim.

Pre nekoliko emseci mi je glavni urednik jednog vrlo uticajnog medija rekao: "Miroljube, jel znas da si ti najpopularniji covek u Srbiji?" Mozda me covek lozi, ali nema razloga da me lozi, jer ne zavisi od mene, tako da ocigledno stvarno tako misli. Ja ne kazem da je to istina, da sam ja najpopularniji, ali hocu da kazem da postoji internet i ako imas sta da ponudis, mozes cudo da napravis, kao na primer Beli Preletacevic koji je napravio cudo zezanjem na internetu, ali to nije moglo dugo da traje jer njegova prica nema temelj, nema ozbiljnost i tezinu.

Dakle, sva ta kuknjava da se nema pristup medijima je suplja prica. Ali, ovi iz govedje opozicije su neradnici, lencuge, primitivci. Pa oni da su normalni i da imaju sta da ponude napravili bi svoju internet televiziju ili kanal kao Tesa Tesanovic. Ali oni su tupavci, em ne znaju nista da rade, em nece da angazuju Tesu i druge pametne ljude da rade za njih. Dakle, oni su klasicne jajare i blejaci.

Miroljub Petrovic
Marko03 - poruka glasi:

Kako komentarišete smrt ovog fudbalera u 31. godini života?Ako ste culi

Profesionalni sport, i uopste sport, je jako stetan za zdravlje. Oni objave samo kad neko umre, a koliko ima onvalida, i kako su svi bolesni i razvaljeni, o tome niko ne prica. Kad bi dr Milisav Nikolic hteo da izadje pred kamere pa da isprica kako su bolesni i razvaljeni sportisti, ono sto prica Duci Simonovic nije ni 1% onoga sto bi dr Nikolic mogao da isprica.

Dzoks
Å ta mislite o Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu i da li mislite da se moze nesto konkretno nauciti tamo? Pozdrav!

Miroljub Petrovic
Dzoks - poruka glasi:

Å ta mislite o Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu i da li mislite da se moze nesto konkretno nauciti tamo? Pozdrav!

To je leglo neznanja, tu nema nista pametno da se nauci, moze samo da se navuce neki virus nemorala. Generalno, svi fakulteti su tesko blejanje i danguba. Ako hoces da steknes znanje, treba da ucis od pametnih ljudi, a ako hoces da imas diplomu zbog javnog nastupa ili marketinga, najbolje je da zavrsis neki online fakultet na brzaka. Ali glavno je da naucis prave stvari od retkih pojedinaca koji privatno rade.

GodsWarrior
Pa Boskov argumenst stoji posto je ovaj to rekao pod punom krivicnom odgovornoscu i ako hoce oni mogu da ga tuze za to .. Dveri i DJB imaju i jutjub kanal i fb stranicu i kace tamo svaki dan sadrzaj .. I nije bas da te nema na TV-u posebno na Happy-ju kod Marica Smile
Obradovic je na primer u duelu sa Seseljom,Palmom i ostalima na upitniku imao argumente i papire ali celu emisiju voditljka mu nije dala da kaze ista bitno ovaj samo sto nije napustio emisiju .. Po TV-u su uglavnom najnekulturniji SNS-ovci , posebno onaj Martinovic klempavi ...
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 04.03.2018 22:36

zorank
Da li elektroterapije koje prepisuju fizijatri za oporavak mišića i povreda i drugih problema mogu da pomognu oporavak? I koliko pomaže dekompresijska terapija u lečenju diskus hernije?

Miroljub Petrovic
GodsWarrior - poruka glasi:

Pa Boskov argumenst stoji posto je ovaj to rekao pod punom krivicnom odgovornoscu i ako hoce oni mogu da ga tuze za to ..

Ko ce bre da tuzi budalu, sta pricas, kakva krivixna odgovornost? To su izgovori za lazi i budalastine.

Dveri i DJB imaju i jutjub kanal i fb stranicu i kace tamo svaki dan sadrzaj ..

Sta kace? Kace samo neko smece. I ne moze sajt da im se ucita, vidi se da ga je pravio neki amater koji nema pojma sa veb dizajnom, a imaju mesecni budzet od oko 40.000 evra. To su bre kilavci prvog reda.

I nije bas da te nema na TV-u posebno na Happy-ju kod Marica :)

Ima me jednom mesecno u jutarnjem programu, al sam prisutan... zbog tog jutarnjeg programa ljudi znaju za mene, jeste, jeste... daj ne zezaj.

Obradovic je na primer u duelu sa Seseljom,Palmom i ostalima na upitniku imao argumente i papire ali celu emisiju voditljka mu nije dala da kaze ista bitno ovaj samo sto nije napustio emisiju ..

Sta je bre imao? Samo pljuvacina, umesto da iznese neku svoju ponudu. Ali posto je nema onda drugima izmislja mane. Jako me razocarao, a nekada sam ga podrzavao.

Po TV-u su uglavnom najnekulturniji SNS-ovci , posebno onaj Martinovic klempavi ...

Ovi iz SNS-a se uopste ne bave pilicarima iz govedje opozicije, ignorisu ih, i to je najbolja odbrana od primitivaca.

Miroljub Petrovic
zorank - poruka glasi:

Da li elektroterapije koje prepisuju fizijatri za oporavak mišića i povreda i drugih problema mogu da pomognu oporavak?

Pomazu kod blagih povreda, a kod tezih nemaju skoro nikakav efekat.

I koliko pomaže dekompresijska terapija u lečenju diskus hernije?

Nista ne pomaze, moze samo da izazove stetu. Za lecenje yakvih povreda postoji na zalost samo jedan covek na svetu koji to moze da resi - dr Milisav Nikolic.

Branko M
Zadobijanje pobede nad požudom - Scott Ritsema
1. deo
https://youtu.be/...
2. deo
https://youtu.be/...

Hrvoje Horvat
Miroljube često se pozivate na kumranske spise, međutim šta kažete na to da u kumranskim spisima postoji knjiga o henoku, a u bibliji je izbačena,sta mislite o toj knjizi
Zrinjski

http://dujmaa_@hotmail.com
zorank

[quote]zorank - poruka glasi:

Da li elektroterapije koje prepisuju fizijatri za oporavak mišića i povreda i drugih problema mogu da pomognu oporavak?

Preciznije me interesjje kod oporavka diskus hernije. Mojoj majci je jedan rekao da joj povremeno iskoci prsljen i da sevrati i da obavezno lezi na ledjima. Na snimku nema nista da pokazuje da je ispao. Od kako spava na ledjima bolje joj je pa sad ne zna da li da ide na elektro terapije jer sa doktorima je posebna prica
Izmenio/la zorank na 05.03.2018 05:56

Suma 00
Malo sam listao ali nisam konkretno našao pa ću pitati. Ima li kakav program ili savjet za debljanje? Hranim se raznovrsno, ne i najzdravije, koristim meso ali ne konzumiram baš otpad poput gaziranih sokova, ener napitaka, salami, pašteta, čipseva, čokolada. Prije 2 mjeseca sam se razbolio poslije dugo vremena i izgubio sam 4kg i nisam nista vratio od tad. I da, nuždim 3 pa čak do 5 puta dnevno, skoro SVAKI put kad nesto pojedem moram da nuždim, makar to pojedeno bilo zdravo ili nezdravo. (180cm 67kg).

Miroljub Petrovic
Hrvoje Horvat - poruka glasi:

Miroljube često se pozivate na kumranske spise, međutim šta kažete na to da u kumranskim spisima postoji knjiga o henoku, a u bibliji je izbačena,sta mislite o toj knjizi

KUmranski spisi su biblioteka razlicitih spisa i dokumenata koje su sacuvali Eseni (jedna jevrejska verska frakcija) u 2. veku pre Hrista kod mesta Kumran u Izraelu. U Kumranskim spisima ima jako mnogo ne-biblijskih spisa, ali kad se kaze "Kumranski spisi" prevashodno se misli na spise Biblije, jer oni su najvazniji za nasu temu. A Knjiga o Enohu i brojni drugi dokumenti koji su pronadjeni u Kumranu uopste nisu bitni za nasu temu.

Miroljub Petrovic
zorank - poruka glasi:

[quote]zorank - poruka glasi:

Preciznije me interesjje kod oporavka diskus hernije. Mojoj majci je jedan rekao da joj povremeno iskoci prsljen i da sevrati i da obavezno lezi na ledjima. Na snimku nema nista da pokazuje da je ispao. Od kako spava na ledjima bolje joj je pa sad ne zna da li da ide na elektro terapije jer sa doktorima je posebna prica

Treba da ide kod dr Nikolica u Cirih da joj to resi, on jedini to moze da joj resi bez operacije.

Miroljub Petrovic
Suma 00 - poruka glasi:

Malo sam listao ali nisam konkretno našao pa ću pitati. Ima li kakav program ili savjet za debljanje? Hranim se raznovrsno, ne i najzdravije, koristim meso ali ne konzumiram baš otpad poput gaziranih sokova, ener napitaka, salami, pašteta, čipseva, čokolada. Prije 2 mjeseca sam se razbolio poslije dugo vremena i izgubio sam 4kg i nisam nista vratio od tad. I da, nuždim 3 pa čak do 5 puta dnevno, skoro SVAKI put kad nesto pojedem moram da nuždim, makar to pojedeno bilo zdravo ili nezdravo. (180cm 67kg).

Ljudi koji su brzo izrasli, i imaju nesrazmerni odnos visine i tezine, jesu oni koji su jeli svakakvo smece tokom zivota, puno hemije i hormona rasta (meso i rafinisane proizvode) i sad jedino sto mogu da urade jeste da zdravo zive, kao sto je opisano u kratkoj knjizi sa donjeg linka:

http://cps.org.rs...ecenja.pdf

i situacija ce se polako dovesti u red vremenom.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.81 sekundi!