pocetak foruma
|
|
Zeljko Mitrovic |
Odgovorio 25.02.2018 15:25
|
Član Odgovori: 25 Pristupio/la: 04.01.2018 13:32 Lokacija: Nis |
Setio sam se jednog druga iz srednje skole. Taj lik jednom, dvaput godisnje lomio nesto, zalepila ga lopta po sred nosa, naprsne nos, igra fudbal, padne, slomi rebro, i tako ukrug, svaku kost je bar jednom polomio. Kad god sam bio kod njega kuci stalno je pio mleko, verujem da je nekad dnevno vise pio od vode, kuca puna sa kartonskim kutijama mleka. Sta reci nego da ste u pravu za sve sto kazete. Poz |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2018 17:32
|
Super Administrator Odgovori: 22632 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Lazar11 - poruka glasi: Da li je knjiga Moc Podsvesti djubre, i koje je vase misljenje o biljnim proteinima Dr Sulca, Super Protein itd. Pomenuta knjiga je tesko djubre i okultizam, a Sulcove proteine ne preporucujem, kao ni druge proteine koji nisu u jednostavnom obliku u kojem postoje u prirodi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2018 20:14
|
Super Administrator Odgovori: 22632 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
Izraelski film (komedija) "Atomski falafel" 1. deo https://vimeo.com... 2. deo https://vimeo.com... |
|
|
andrija_2 |
Odgovorio 25.02.2018 21:01
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 11.01.2018 15:28 Lokacija: Magnum Ilirikum |
Pozdrav svima na forumu! Želeo bih da pitam, da li postoji neka knjiga na srpskom jeziku o pravoj istoriji sveta, gde je naÅ¡a planeta stara oko 6000 godina, a potop se desio oko 2350 god. p.n.e. (samim tim prve civilizacije su morale nastati neÅ¡to kasnije)? Bilo bi poželjno da su u toj knjizi navedeni istorijska i arheoloÅ¡ka otkrića koja se tiÄu potomaka Sima (Sema/Å ema), Hama i Jafeta, i njihovom naseljavanju Zemlje. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 25.02.2018 21:06
|
andrija_2 - poruka glasi: Pozdrav svima na forumu! Želeo bih da pitam, da li postoji neka knjiga na srpskom jeziku o pravoj istoriji sveta, gde je naÅ¡a planeta stara oko 6000 godina, a potop se desio oko 2350 god. p.n.e. (samim tim prve civilizacije su morale nastati neÅ¡to kasnije)? Bilo bi poželjno da su u toj knjizi navedeni istorijska i arheoloÅ¡ka otkrića koja se tiÄu potomaka Sima (Sema/Å ema), Hama i Jafeta, i njihovom naseljavanju Zemlje. Takva knjiga se trenutno pise, za sada ne postoji, izacice za par meseci, pise je dr Stevan Tomovic. |
|
|
MiladinovicM |
Odgovorio 25.02.2018 23:15
|
Član Odgovori: 10 Pristupio/la: 09.02.2018 00:16 Lokacija: Srbija,Sombor |
Koje je Vase misljenje o knjizi "Sivi vuk" |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.02.2018 08:11
|
Odlicna knjiga i video. |
|
|
Stefan95 |
Odgovorio 26.02.2018 08:51
|
Član Odgovori: 11 Pristupio/la: 28.01.2018 16:12 Lokacija: Bijeljina |
Гдје може да Ñе купи књига наука и проблем Ñмрти?
Stefan Radic
|
|
|
vuk_lopusina |
Odgovorio 26.02.2018 09:18
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 08.02.2018 16:57 Lokacija: I. Sarajevo |
Moze li se naci posao sa diplomom sa Vaseg fakulteta istorije?
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.02.2018 09:45
|
Stefan95 - poruka glasi: Гдје може да Ñе купи књига наука и проблем Ñмрти? Moze preko mejla: |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.02.2018 09:46
|
Moze ako se eksponiras kao dobar istoricar, inace su nasi fakulteti namenjeni onima koji zele privatno da rade. |
|
|
Anastasov |
Odgovorio 26.02.2018 15:33
|
Član Odgovori: 3 Pristupio/la: 14.02.2018 22:21 Lokacija: Kumanovo |
Zelim da pocnem da radim poljoprivredu potocno da proizvodim organsku hranu paprike chilli,retke vrste paradajsa i sl.Gde mogu da nadjem neko ko ce mi zagarantirano kupovati robu?
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.02.2018 16:14
|
Anastasov - poruka glasi: Zelim da pocnem da radim poljoprivredu potocno da proizvodim organsku hranu paprike chilli,retke vrste paradajsa i sl.Gde mogu da nadjem neko ko ce mi zagarantirano kupovati robu? Ne moze niko da ti garantuje otkup robe, moras sam da se reklamiras i da prodas preko interneta ili na pijaci. |
|
|
Dzoks |
Odgovorio 26.02.2018 16:48
|
Član Odgovori: 21 Pristupio/la: 13.12.2015 12:06 Lokacija: Beograd |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Anastasov - poruka glasi: Zelim da pocnem da radim poljoprivredu potocno da proizvodim organsku hranu paprike chilli,retke vrste paradajsa i sl.Gde mogu da nadjem neko ko ce mi zagarantirano kupovati robu? Ne moze niko da ti garantuje otkup robe, moras sam da se reklamiras i da prodas preko interneta ili na pijaci. A koje su po vama najbolje metode reklamiranja ? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 26.02.2018 17:34
|
Dzoks - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Anastasov - poruka glasi: Zelim da pocnem da radim poljoprivredu potocno da proizvodim organsku hranu paprike chilli,retke vrste paradajsa i sl.Gde mogu da nadjem neko ko ce mi zagarantirano kupovati robu? Ne moze niko da ti garantuje otkup robe, moras sam da se reklamiras i da prodas preko interneta ili na pijaci. A koje su po vama najbolje metode reklamiranja ? |
|
|
LazarIlirikum |
Odgovorio 27.02.2018 00:10
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 22.02.2018 17:21 Lokacija: Beograd |
PoÅ¡tovani dr.Petroviću nisam video da ste priÄali o Cincarima ili Vlasima,naime poÅ¡to sam skoro krenuo da vas pratim ,shvatio sam da ne znam odakle su mi preci pa sam priÄao sa dedom i on mi je rekao da su neki ili Cincari ili Vlasi nisam ga najbolje razumeo(jako je star covek,a ova medicina ga ubi..),ako možete viÅ¡e da mi objasnite o ta 2 naroda ,kakvi su koji ..i jel ima nekih razlika i želim da vam se zahvalim ,evo krenuo sam da Äitam bibliju i Å¡to vi kažete da se bavim pametnim stvaarima u poslednje vreme. I znam da ste priÄali da ne volite "gladijatorske sportove",evo ja se na primer ceo život bavim karateom,ali nikada nisam iÅ¡ao na takmiÄenja ,uvek sam nekako viÅ¡e duhovno shvatao karate ,i možda malo banalno pitanje ,ali koje je vaÅ¡e miÅ¡ljenje o japanu hvala. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2018 06:15
|
LazarIlirikum - poruka glasi: PoÅ¡tovani dr.Petroviću nisam video da ste priÄali o Cincarima ili Vlasima,naime poÅ¡to sam skoro krenuo da vas pratim ,shvatio sam da ne znam odakle su mi preci pa sam priÄao sa dedom i on mi je rekao da su neki ili Cincari ili Vlasi nisam ga najbolje razumeo(jako je star covek,a ova medicina ga ubi..),ako možete viÅ¡e da mi objasnite o ta 2 naroda ,kakvi su koji ..i jel ima nekih razlika i želim da vam se zahvalim ,evo krenuo sam da Äitam bibliju i Å¡to vi kažete da se bavim pametnim stvaarima u poslednje vreme. Najbolje da uradis DNK analizu preko donjeg linka: http://institutni... i da utvrdis poreklo, a ne da se bavis babskim pricama. i posle mozes da kontaktiras prof. Bozidara Kljajevica za vise detalja. I znam da ste priÄali da ne volite "gladijatorske sportove",evo ja se na primer ceo život bavim karateom,ali nikada nisam iÅ¡ao na takmiÄenja ,uvek sam nekako viÅ¡e duhovno shvatao karate ,i možda malo banalno pitanje ,ali koje je vaÅ¡e miÅ¡ljenje o japanu hvala. Japan je zemlja sa jako mnogo ateista, i pod velikim uplivom okultizma. A sto se tice karatea i njegove okultne pozadine, imas o tome u knjizi sa donjeg linka: http://www.cps.or...imboli.zip |
|
|
snesko |
Odgovorio 27.02.2018 08:06
|
Član Odgovori: 53 Pristupio/la: 26.07.2014 17:36 Lokacija: BaÄka |
LazarIlirikum - poruka glasi: I znam da ste priÄali da ne volite "gladijatorske sportove",evo ja se na primer ceo život bavim karateom,ali nikada nisam iÅ¡ao na takmiÄenja ,uvek sam nekako viÅ¡e duhovno shvatao karate ,i možda malo banalno pitanje ,ali koje je vaÅ¡e miÅ¡ljenje o japanu hvala. Ako Miroljub dozvoli, evo sjajan video o pozadini b.vestina, bio je vec postavljen ranije https://www.youtu...n4b10fAPkM |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 27.02.2018 11:37
|
Evo intervjua sa Njegosem Petrovicem koji prica kak osu posle Drugog svetskog rata proizvodili sve u prirodi: https://vimeo.com... |
|
|
Matija 16 |
Odgovorio 27.02.2018 15:52
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 03.01.2018 00:02 Lokacija: Srbija |
Imam 16 godina iz jednog naselja sam zvano Crvenka,nekada su se svi ljudi u njoj bavili poljoprivredom proizvodnjom hrane,odgajanje stoke,a sada ima u obsegu 200m ima 5 kladionica 4 mesare 3 debilane,5 kafana kafica,treniram kosarku vec 5 godina,i zanima me sta vi predlazete otac mi je bio preljubnik dok se nije ozenio,posto su moji Jovanovici ja sam iz plemena BjieloPavlica i zeleo bih da promenim stanje u mojoj porodici,moj brat je kockar,pusi,pije,drogira se moja otac i majka su morali da otkupljuju drugove od njega koje je on zaduzio ima 27 godina ide na fakultet i ne radi nista samo trazi pare od babe i dede,dok ja opet ne znam sta da radim,poceo sam da citam bibliju ali moji roditelji su zakrvarili moras u skolu,na fakultet a ja to odbijam i slazem se sa svime sto pricate,ceo zivot sam na strani istine,kad sam bio mladji protivio sam se lazi i isterivao neku pravdu i roditelji su mi rekli da ne mogu sam na sve ili im se pridruzi ili ih izbegavaj,dok nisam pogledao jedno vase predanje ili emisiju ne mogu se setiti,gde ste rekli ako se ceo svet okrene protiv vas makar vas ubili bicete na strani istine i onda sam ja skontao da je moja intuicija od malena bila pravedna,ne znam kako da sam obezbedim sebi sve,zivim u gradu narkomana kurvara kockara drogerasa i imam problem ne mogu da nadjem nikoga slicnog sebi ili koji podrzava ovu moju pricu,svi me ismevaju kad spomenem boga,junastvo moral...jel imate vi neki predlog dobar sam u tehnologiji ali jednostavno ne znam kako da pocnem,u pocetku sam bio siromasan materijalno,malo mi se poboljsalo stanje imam sta da jedem da pijem i da obucem,ali zelim sam to da postignem da mogu sam o sebi da brinem jer kako da brinem o nekome drugome ako ne mogu o sebi,nadam se da ce te mi odgovoriti...i imam jos jedno pitanje u vezi biblije ÄŒuli ste da je kazano: Ljubi bližnjeg svog, i mrzi na neprijatelja svog. A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, Äinite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone.......moje pitanje za vas je sledece Da li treba ljubiti svog bliznjeg ili neprijatelja sta po vasem misljenju treba raditi ?? HVALA UNAPRED ! SRECAN VAM RODJENDAN SA MALIM ZAKASNJENJEM NISAM BIO U STANJU DA POSECUJEM FORUM PA SAM SAD STIGAO |
|
Predji na forum: |