Preporuka

Pratite nas

Pristupi

Korisničko ime

Šifra

Niste još registrovani? Registruj se!

Izgubili ste Šifru? Zatražite novu OVDE.

Reklame

Pogledaj temu

Stampaj Temu
pocetak foruma
Miroljub Petrovic
vuk_lopusina - poruka glasi:

Pomaze Bog

Zanima me nesto.
Ako je Zemlja okrugla i stalno rotira kako znamo gdje je zapad a gdje istok?
Kako za Japan kazemo da je na istoku a Amerika na zapadu? Kada bi se krajevi geografske karte spojili istok i zapad bi se nasli jedan do drugog?

Ha ha, na kakve trikove vas pecaju satanisti. U stara vremena je Izrael bio referentna tacka za strane sveta, a kasnije je to postala Engleska, odnosno Evropa, kao sediste nauke, pa su se strane sveta odredjivale po tome. Sve sto se desavalo u istoriji desavalo se tu, u Evopi i Bliskom istoku, i delimicno na severu Afrike.

Miroljub Petrovic
Film "Zeleni princ" (Sin Hamasa)

1. deo
https://vimeo.com...

2. deo
https://vimeo.com...

Dragoje03
Gospodine Petrovicu,pre neki dn u skolli drug me je napao kako Zemlja nije okrugla i kako je Boga izmislio covek da bi imao odgovor na takva pitanja,citam Bibliju i znam skoro sve,ali sta da mu odgovorim kada me opet tako nesto pita.

I cesto me pita ako je Zemlja okrugla kako voda ne 'ispadne' sa planete,znam da su mu glupa pitanja ali ne znam kako da mu odgovorim i da ga se otarasim.Hvala unapred!
Nase ce sjene hodati po Becu,lutati po dvoru,plasiti gospodu!!

Miroljub Petrovic
Dragoje03 - poruka glasi:

Gospodine Petrovicu,pre neki dn u skolli drug me je napao kako Zemlja nije okrugla i kako je Boga izmislio covek da bi imao odgovor na takva pitanja,citam Bibliju i znam skoro sve,ali sta da mu odgovorim kada me opet tako nesto pita.

I cesto me pita ako je Zemlja okrugla kako voda ne 'ispadne' sa planete,znam da su mu glupa pitanja ali ne znam kako da mu odgovorim i da ga se otarasim.Hvala unapred!

Reci mu da je zemlja kockasta i neka sjase. Nemoj sa budalama da se raspravljas.

krnyo
https://net.hr/da...tar-pecat/

Miroljub Petrovic
INTERVJU: Miroljub Petrović - U svetu vlada kolektivno ludilo, uništava se porodica! (24.02.2018)

https://www.youtu...MPv7Lt2zxM

banjanin
У вези са невероватним холограмима којима ће се у последње време пројавити антихрист, погледајте ово: https://www.youtu...ReU6iYQndA

Korda Rade
Miroljube zar niste u vasim predavanjima objasnjavali da je mali rog Vatikan, onaj koji menja vremena i zakone? Sad malo zbunjuje vase razmisljanje u poslednjem gostovanju da je to mozda neko drugi,neki covek...

Miroljub Petrovic
Korda Rade - poruka glasi:

Miroljube zar niste u vasim predavanjima objasnjavali da je mali rog Vatikan, onaj koji menja vremena i zakone? Sad malo zbunjuje vase razmisljanje u poslednjem gostovanju da je to mozda neko drugi,neki covek...

Ja i dalje smatram da se mali rog odnosi na osobu, ali ne potenciram na tome nego govorim o sistemu prevare. Nebitno je ko je mali rog, vec sistem vrednosti koji promovise.
Izmenio/la Miroljub Petrovic na 24.02.2018 22:27

sarac90
Pozdrav doktore,sta mislite o zacinima kao sto su soja sos i slicni i ako nisu dobri koje alternative preporucujete,jer volim da pripremam jela na biljnoj bazi pa mi je to kolko tolko bitno

IvanG
Postovanje,
kako objasnjavate pubertetske bubuljice i kako da ih uklonimo?
Smile

Miroljub Petrovic
sarac90 - poruka glasi:

Pozdrav doktore,sta mislite o zacinima kao sto su soja sos i slicni i ako nisu dobri koje alternative preporucujete,jer volim da pripremam jela na biljnoj bazi pa mi je to kolko tolko bitno

Svi sosovi iz prodavnice su stetni i puni hemije, dobri su biljni zacini koji nisu rafinisani - origano, lovor...

Zeljko Mitrovic
Mlađi brat, koji je punoletan, se bavi ilegalnim radnjama online. Nevaspitan je, ne poštuje roditelje, sluša samo sebe. Roditelji kažu da mu ne mogu ništa, on sa tim na naš nagovor neće prestati što i jeste istina, tako da su digli ruke od njega. Pored toga što se molim za njega, kako bi moglo da mu se pomogne? Batine su trebale jako ranije, jedino da mu se zapreti policijom ili da se dignu ruke od njega.

maramara
Pozdrav
Imam mnogo mladeza po tijelu
Od cega se to pojavljuje, ima li lijeka i moze li se ukloniti?

Monarh
"А сада о ономе што сте ми писали: добро
је човеку да се не дотиче жене. 2 Али, пош-
то је блуд веома раширен, нека сваки муш-
карац има своју жену и нека свака жена има
свог мужа. 3 Муж нека извршава своју брач-
ну дужност према жени, а исто тако и жена
према мужу. 4 Жена није господар свог те-
ла, него муж, а тако ни муж није господар
свог тела, него жена. 5 Не ускраћујте се јед-
но другоме, осим по договору, на неко вре-
ме, да се посветите молитви, па се онда по-
ново састаните, како вас Сотона не би иску-
шавао зато што не можете да се суздржите.
6 Али то кажем као допуштење, а не као за-
повест. 7 А желео бих да сви људи буду као
и ја. Али свако има свој дар од Бога, један
овакав, други онакав.
8 А онима који нису у браку и удовицама
кажем: добро им је да остану као и ја. 9 Али
ако се не могу савладати, нека ступе у брак,
јер је боље ступити у брак него изгарати од
страсти."

Можете ли ми појаснити овај пасос прве посланице апостола Павла Коринћанима?Највише ме интересује овај дио гдје каже: "А онима који нису у браку и удовицама
страсти."
Зашто каже да је удовицама и неудатима добро да остану као он?

Miroljub Petrovic
Zeljko Mitrovic - poruka glasi:

Mlađi brat, koji je punoletan, se bavi ilegalnim radnjama online. Nevaspitan je, ne poštuje roditelje, sluša samo sebe. Roditelji kažu da mu ne mogu ništa, on sa tim na naš nagovor neće prestati što i jeste istina, tako da su digli ruke od njega. Pored toga što se molim za njega, kako bi moglo da mu se pomogne? Batine su trebale jako ranije, jedino da mu se zapreti policijom ili da se dignu ruke od njega.

Zakon ga stiti da se ponasa kako zeli. To je posao roditelja da ga dovodi u red. Mozes jedino da se sklanjas i da gledas svoja posla, a da svojim zivotom pozitivno delujes na njega, da mu budes prijatelj i da mu pokazes da postoje lepse i bolje stvari u zivotu.

Miroljub Petrovic
maramara - poruka glasi:

Pozdrav
Imam mnogo mladeza po tijelu
Od cega se to pojavljuje, ima li lijeka i moze li se ukloniti?

To nije bolest vec malo poevcana pigmentacija. Ne treba da se bavis mladezima, jedino ako ti je neka budala rekla da je ro "ruzno" pa da treba to da uklonis, i sad te demoni opsedaju da si "ruzan",

Miroljub Petrovic
Monarh - poruka glasi:

,,,
Можете ли ми појаснити овај пасос прве посланице апостола Павла Коринћанима?Највише ме интересује овај дио гдје каже: "А онима који нису у браку и удовицама
страсти."
Зашто каже да је удовицама и неудатима добро да остану као он?

Pavle govori Korincanima koji su bili poznati po telesnosti i kurvarstvu, pa su se mnogi obratili Bogu, ali ih jos srce vuce ka nemoralu, i onda im kaze da je bolje da se ne zene, jer nisu spremni za brak, ali ako su toliko telesni da ne mogu da se uzdrze od greha, onda je bolje da se zene nego da zive u grehu. Apostol Pavle je bio neozenjen (jedini medju apostolima) zato sto nije imao vremena da se posveti porodici jer je stalno bio na putu.

princ7
Poštovanje domaćine i pozdrav za pratioce foruma

Nakon jedne sezone boravka,rada i stečenog znanja i iskustva na organskom gazdinstvu kod Zorana Ristanovića, od proljeća planiram da proizvodim hranu (organsku) u selu na đedovini, 10km od grada.
Ukratko,zamislio sam da to bude biljna proizvodnja sa naglaskom na stare sorte.

Shvatam da se budi sve veći broj mladih koji žele promjene u svojim životima, žele da se osposobe za život nezavisan od sistema. I shvatam da mnogi imaju poteškoća na tom putu.
Zato sam rad da, sa onima koji su zainteresovani, podjelim svoje znanje i iskustvo. Dakle, rad sam da kod sebe primim nekoliko mladih osoba na obuku proizvodnje hrane na prirodan način( bez upotrebe hemije, i uz minimalnu upotrebu mehanizacije) od početka proljeća.

Želim da doprinesem duhovnoj obnovi i zato postavljam ovo obavještenje na forumu i dajem priliku ko želi da stekne znanje od spasonosog značaja(znanje koje su naši preci imali u malom prstu, ali koje se među današnjim generacijama igubilo, nažalost).

Pa ako ima neko zainteresovan, može da mi se javi na mejl ili ovde privatnom porukom.
Izmenio/la princ7 na 26.05.2019 11:52

Lazar11
Da li je knjiga Moc Podsvesti djubre, i koje je vase misljenje o biljnim proteinima Dr Sulca, Super Protein itd.

Predji na forum:
Vreme učitavanja: 0.84 sekundi!