pocetak foruma
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 07:07
|
Super Administrator Odgovori: 22631 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
tumbak123 - poruka glasi: Sta mislite o zenidbi sa zenom koja ima decu iz prvog braka ? Moj komsija se uskoro zeni jednom koja ima sina iz prvog braka iako je vecina njegove porodice protiv toga Ako je zena dobra, to nije problem. Ali pitanje je da li je zena dobra. Kad se neko zeni bez menadzera onda su velike sanse da ce da pogresi, kao sto vidimo u praksi. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 07:11
|
Super Administrator Odgovori: 22631 Pristupio/la: 16.01.2008 23:49 Lokacija: Petrovac, Leskovac |
FanatikDamjan - poruka glasi: Pomaze Bog, Hteo bi da pitam dali imate sastavljeno neki sedmicni raspored semu o zdravoj ishrani,procitao sam knjigu Dr.Milisava ,procistio sam organizam (debelo crevo,bubrege,jetru) pomoci tonicima i tinkturama i poceo se hraniti prvostepenoj hrani,o rezultatima nema potrebe da pricam osecam se kao novi covek ,osecam se vrlo lako ,rastereceno ,snaznije,bolje razmisljam lakse se koncentrisem itd. Hteo bi da napomenem da dok sam cistio organizam 3 nedelje sam se osecao bolesno i stalno sam imao visoku temperaturu ali to je sve nestalo. Jedino imam problem sa ruckom ,malo sam tanji u tom delu s obzirom da zivim sam i ne znam nista da spremam rucak mi se uglavnom svodi na ajvar ,salate i ponekad kupim posne sarme,humus na hleb i salata..pa bi hteo neke ideje kako bi izgledao idealni sedmicni raspored zdrave hrane,znam da je individualni kome kako prija ali ako moze da sastavimo neki generalni koji ukljucuje sve potrebne vitamine ,minerale,ugljene hidrate,mahunarke. Hrana treba da bude jednostavna, a nekoliko namirnica u obroku, i da bude raznovrsna, da se ne jede stalno ista hrana. Evo nekih izvora informacija: http://cps.org.rs...sirova.pdf http://www.mediaf...ecepti.pdf Takodje, na pocetku sam Biblije pa hteo bi da pitam koja je uloga Levita ,dali su oni iz Izrailjevog naroda ili su tamo dosljaci i sa kim bi se njihov status poistovetijo u danasnjem vremenu. Dole imas komentare Biblije pa mozes da ih citas: www.cps.ors.rs/Kn... www.cps.org.rs/Kn... |
|
|
stole1389 |
Odgovorio 21.02.2018 07:20
|
Član Odgovori: 36 Pristupio/la: 31.01.2018 13:57 Lokacija: Beograd |
Miroljub Petrovic - poruka glasi: Zato sto niko ne odrzava struje u utrobi zemlje koje stvaraju magnetno polje, i onda te struje polako slabe. Ко би требао да одржава те Ñтрује и из ког разлога их не одржава? |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 07:32
|
stole1389 - poruka glasi: Miroljub Petrovic - poruka glasi: Zato sto niko ne odrzava struje u utrobi zemlje koje stvaraju magnetno polje, i onda te struje polako slabe. Ко би требао да одржава те Ñтрује и из ког разлога их не одржава? Tebi mozak bas sporo radi. Pa Bog bi trebao da ih odrzava, ali kada su se ljudi pobunili protiv Boga sve je pocelo da umire na Zemlji, ukkljucujuci i magnetno polje. Ljudi nece Boga i onda sve propada. |
|
|
FanatikDamjan |
Odgovorio 21.02.2018 08:22
|
Član Odgovori: 4 Pristupio/la: 27.01.2018 11:12 Lokacija: Sydney |
Hvala puno,samo stari zavet ako moze okacite opet. Izmenio/la Miroljub Petrovic na 21.02.2018 12:36 |
|
|
iLIRIJE |
Odgovorio 21.02.2018 10:34
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 31.12.2017 15:41 Lokacija: Beograd |
Gospodine Miroljube mislio sam da napravim neki sajt gde bih objavljivao price o srpskim junacima , nasao sam dobre price kod Marka Vujacica , da li bi ste mi mogli reci da li postoji jos neke knjige o srpskim junacima ?POZDRAV!
iLIRIJE
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 12:36
|
Ispravljeno. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 12:40
|
iLIRIJE - poruka glasi: Gospodine Miroljube mislio sam da napravim neki sajt gde bih objavljivao price o srpskim junacima , nasao sam dobre price kod Marka Vujacica , da li bi ste mi mogli reci da li postoji jos neke knjige o srpskim junacima ?POZDRAV! www.pogledi.rs |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 13:08
|
Junak https://www.b92.n...id=1361198 |
|
|
Bojan1 |
Odgovorio 21.02.2018 13:54
|
Član Odgovori: 14 Pristupio/la: 02.02.2018 21:31 Lokacija: Arandjelovac |
Biti dzentlmen, gospodin, obrazovan, znaci znati nesto da radis (kako Vi kazete) i da brines o drugima (porodici, prijateljima) Ako se Miroljube ne varam Vase misljenje, moje i ovog danasnjeg sistema vrednosti ima veze materijalno, jer ako ne umes da zaradis to odmah znaci da ne umes da brines o drugome. Ne samo pricanje, ima ono "prijatelju jel moze da se namaze na hleb to sto ti pricas" Takodje i carstvo nebesko se kupuje, naravno karakterom.
Pozdrav Svima
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 16:50
|
Bojan1 - poruka glasi: Biti dzentlmen, gospodin, obrazovan, znaci znati nesto da radis (kako Vi kazete) i da brines o drugima (porodici, prijateljima) Ako se Miroljube ne varam Vase misljenje, moje i ovog danasnjeg sistema vrednosti ima veze materijalno, jer ako ne umes da zaradis to odmah znaci da ne umes da brines o drugome. Ne samo pricanje, ima ono "prijatelju jel moze da se namaze na hleb to sto ti pricas" Takodje i carstvo nebesko se kupuje, naravno karakterom. Nije tako. Ako od oca nasledis znanje (o radu i moralu) i imanje, ne trebaju ti pare, jer mozes sve sto ti treba sam da proizvedes na imanju. Ali, ako si od oca nasledio samo goli zivot (zavrsio si debilane i dr), onda moras ceo sistem da postavljas od nule, sto znaci da treba da steknes znanje i imanje, i onda ti pare ne trebaju, kao ni tvojim sinovima. |
|
|
yam123 |
Odgovorio 21.02.2018 19:08
|
Član Odgovori: 16 Pristupio/la: 25.10.2014 19:30 Lokacija: Beograd |
Doktore, marginalno pitanje, da li Hristove reci iz Matejevog jevandjelja 'Nema nista skriveno sto se nece otkriti, ni tajno sto se nece doznati', pored jasnoce da ce sve lazi biti razotkrivene, mogu da se tumace da ce sve o svacijem zivotu biti dostupno svima cak i najsitniji detalji i razmisljanja. Znam da ne mozete znati precizno, jer niko ne zna, ali me zanima Vase misljenje. Pratim forum dugo, znam da je postavljano slicno pitanje, odgovora se ne secam a pretraga mi nije uspela. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 19:50
|
yam123 - poruka glasi: Doktore, marginalno pitanje, da li Hristove reci iz Matejevog jevandjelja 'Nema nista skriveno sto se nece otkriti, ni tajno sto se nece doznati', pored jasnoce da ce sve lazi biti razotkrivene, mogu da se tumace da ce sve o svacijem zivotu biti dostupno svima cak i najsitniji detalji i razmisljanja. Znam da ne mozete znati precizno, jer niko ne zna, ali me zanima Vase misljenje. Pratim forum dugo, znam da je postavljano slicno pitanje, odgovora se ne secam a pretraga mi nije uspela. Sigurno da se Bog nece nepotrebno baviti otrkivanjem prljavog vesa, osim u slucaju kada rodjaci i prijatelji zele da saznaju zasto neko od njihovih bliznjih nije spasen. |
|
|
sarac90 |
Odgovorio 21.02.2018 19:51
|
Član Odgovori: 13 Pristupio/la: 11.02.2018 16:28 Lokacija: Beograd |
Pozdrav doktore jedno pitanje,skolovan sam za fizioterapeuta i planiram da radim privatno masiranje,na forumu sam procitao da mislite da je nemoralno ako bih masirao zene,jel mozete da mi obrazlozite.,jer radim iskljucivo profesionalno nikakve perverzije me ne zanimaju. |
|
|
Stefan112 |
Odgovorio 21.02.2018 19:53
|
Član Odgovori: 5 Pristupio/la: 21.02.2018 14:46 Lokacija: Beograd |
Da li je feng shui dobar i da li je dozvoljen po bibliji? U svetom pismu pise ne prihvatajte obicaje drugih naroda koji su povezani sa vracarstvom...
Stefan
|
|
|
Chetnik |
Odgovorio 21.02.2018 20:35
|
Član Odgovori: 30 Pristupio/la: 11.02.2018 22:12 Lokacija: Србија |
Поздрав, интереÑује ме ваше виђење иÑторијÑке улоге бана ЈоÑипа Јелачића као и порекло петроварадинÑких Хрвата. Хвала и Ñвако добро!
Бог чува Србију!
|
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 20:59
|
sarac90 - poruka glasi: Pozdrav doktore jedno pitanje,skolovan sam za fizioterapeuta i planiram da radim privatno masiranje,na forumu sam procitao da mislite da je nemoralno ako bih masirao zene,jel mozete da mi obrazlozite.,jer radim iskljucivo profesionalno nikakve perverzije me ne zanimaju. Pa zamisli da neko masira tvoju zenu, jel bi ti to bilo normalno? Drugo je da dodje grbava zena pa joj ispravljas kicmu, kao dr Nikolic, ali da masiras tudje zene zbog cirkulacije i slicno, to je teski nemoral. To je kao kad zena ode kod muskarca ginekologa na pregled. Ali to je normalno u demokratiji (satanokratiji). To se zove "otkrivanje golotinje" i za to se ide pod mac u teokratiji. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 21:00
|
Stefan112 - poruka glasi: Da li je feng shui dobar i da li je dozvoljen po bibliji? U svetom pismu pise ne prihvatajte obicaje drugih naroda koji su povezani sa vracarstvom... U pitanju je okultni hinduisticki sistem "uredjenja kuce", dakle tesko blejanje i prizivanje demona. |
|
|
Miroljub Petrovic |
Odgovorio 21.02.2018 21:03
|
Chetnik - poruka glasi: Поздрав, интереÑује ме ваше виђење иÑторијÑке улоге бана ЈоÑипа Јелачића као и порекло петроварадинÑких Хрвата. Хвала и Ñвако добро! Bana Jelacica je srpski svestenik krunisao i bio je ban i pravoslavnih i katolika, dakle bio je dobar lik, svi su ga voleli. Poreklo oko 85% svih danasnjih Hrvata je srpsko, ukljucujuci i petrovaradinske. |
|
|
Ratko1233 |
Odgovorio 21.02.2018 22:22
|
Član Odgovori: 1 Pristupio/la: 20.02.2018 17:07 Lokacija: Sombor |
Imam uskoro takmicenje i vaga je neposredno pre pocetka,sa obzirom da cu skidati kile i necu moci jesti,koji je najbolji nacin da povratim snagu a da pritom ne budem previse zasicen,i kako da doziram snagu tokom pauza |
|
Predji na forum: |